Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhaba gunluk,

Aslinda nankorluk ediyorum sana farkindayim.

Sevinclerimi paylasmiyorum seninle sadece uzuntumle boguyorum seni.

Ama beni maruz gor, cunku sen benim tek dert ortagimsin..

Kirginim bugun, aslinda uzun zamandir kirginmisim.

İnsanlar neden boyle degisiyor gunlugum?

Beni hep seven, koruyan o insan gitti yerine baskasi geldi..

İlk tanistigimizda sinav donemim diye beni zorla ders calistirirdi.. gozlerimin icine bakarak zorla ezberletirdi bana ikimizinde hic bilmedigi o latince kelimeleri..

Askerdeyken bile ben uyuya kalirim, ders calisamam diye sabahlardi benimle. O buz gibi gecelerde, telefondan isitirdi beni sesi.

Sonra askerligi bitti, yanima geldi. Cogu zaman ayni evi paylastik onunla. Cok kavgalar ettik, ne ayriliklardan donduk.
Ama kopmadik birbirimizden..

Ben oyle sanmisim.. o benden coktan vazgecmis aslinda..

Guluslerimiz azalmis, benim gozyaslarim cogalmis onun ise bagirmalari, kusmeleri..

Simdi reflum oldugunu, acliga dayanamadigimi bildigi halde sinav donemimde kendisi kahvalti yapip, ben aciktim diyince tamam ekmek alip geleyim diyerek evden cikip 5 saattir gelmeyen bir sevgilim var..

Cok tesekkur ederim bugun icin ona.

Bana cok sey katti.

Biliyorum bu kavga ne ilk ne son kavgamiz ama bu benim ilk buyuk kirginligim ona..

sevgili günlük,
uyku düzenimi bozdum iyice.
sabahın beşinde altısında uyuyorum sonra ancaa öğlen uyanıyorum.
toparlamam lazım kendimi.
bak ders çalışmam lazım, leyla gibiyim dikkatimi toplayıp iki satır okuyamıyorum.
bu gece erken uyumayı deneyeceğim. hiç olmazsa bir iki gibi dalayım uykuya.
sıcak süt filan içsem işe yarar mı acaba
sigaram bitmiş markete gidip alayım.
evde yiyecek bir gıdım yemek yok. çok sıkıldım artık istanbula dönmek istiyorum.
ailemi özledim. bir ay kaldı sabret diyorum kendime.
ne zormuş gurbet.. şikayetim yok elhamdulillah mutluyum da hasretlik zor.
dün dedim ev arkadaşıma; ailemle bir akşam yemeği yiyip geri dönsem buraya. ona bile razıyım.
bir akşam yemeği, bir keyif çayı hepsi bu.. anam babam hepsi burnumda tütüyor valla
sevdiceğimle evlenirsem gurbetlik bir ömür devam edecek gibi görünüyor.
yani anlayacağın alışmalıyım bu duruma. başka çare yok. çok şükür diyorum yinede.
yıllarca istediğim birşeydi Rabbim nasip etti

Son düzenleme:
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

iyice yine eski uykusuz günlerime döndüm günlük ya
sınavlarım başlıcak sabahın 9'unda kalkmak zorunda kalıcam
böyle giderse zor kalkarm :26:
biran önce bi düzene koymalı bu uykuyu günlük
diğer şeye de gelnce

Allahım sesimi duyuyosun çok şükürrrrr

sanırım umutsuz bir gündeyim, sebepsiz. üzülmelimiyim mutlumu olmalıyım bilmiyorum. heyecanlarıma bakıyorum; aslında ne kadar da küçük şeylerden mutlu olabiliyorum. ama ya herşey çok küçük kalmış gözümde yada beklediğim heyecan çok büyük.
neyi bekliyorum bilmiyorum. kalbim durmuş gibi. atması için sadece bir şansa ihtiyacı var.. umarım şans birgün benimde kapımı çalar...

bazen de kendime şaşırıyorum. bu iki kişiyi birlikte nasıl yaşıyorum acaba?? bir yanım gülüyor huzura erdi, bir yanım hala beklemede..

Hissettiğim duygunun adı ne günlük, boşluktan başka bir tanımı varmıdır acaba ?
Birkaç hafta sonrasını çok merak ediyorum gerçekten.

Benim kırmızılar sinyal verdiler geliyolar günlükk
İlk aydan olucak diye çok umutlanmıştım ama olmadı sanırım

Nasip etmeyince olmuyo işte, Rabbim ol dicek, olucak...
Bakalım bu ay ...
Gel artık bebeğim gel, Rabbim nasip et,hayırlı evlad'lar.

ne yapacağım ben günlük hayatım bu ara çok hareketli neye uğradığımı şaşırmış durumdayım ve hayatımı yeniden gözden geçiriyorum ne olacak benim bu halim hiç bilmiyorum

Bugün kırmızı bir gül var elimde, kokusu çok güzel görüntüsü çok çok güzel:) Bu gül bana kimsenin hediyesi hiç kimsenin..

günlüğüm
gittim bir karar saçlarımı kestirdim arasına bir kızıl kondurdum
birazcık da zayıflarsam gayet iyi hissedicem.

günlükkk bende mi şanssızlıkkkk ,yoksa kendin mi tuhaf davranarak bazı şeyleri engelliyorum bilmiyorumm....

Hayatımda biri olsun ,seveyim sevileyim ,aşkı yaşıyım istiyorum ama olmuyor olmuyor...

Çok sıkkınım be günlük
Umudum günden güne azalıyor.
Bugünüm için de şükür diyorum ama durup bir de düşünüyorum bakalım yarın şükredebilecek miyim diye
Gönlümde dilimde hep aynı istek var gel gör ki olmuyor olmuyor olmuyor...
Beklemek çok yıpratıcı bi süreç ikimizde de stres yapmaya başladı ve benim bünyem artık bu stresi kaldıramıyor.
İnan şaşkınım, çaresizim bi an önce herşey yoluna girsin demekten sıkıldım.
İsteğim konusunda sonum hayır ola

günlükkk bende mi şanssızlıkkkk ,yoksa kendin mi tuhaf davranarak bazı şeyleri engelliyorum bilmiyorumm....

Hayatımda biri olsun ,seveyim sevileyim ,aşkı yaşıyım istiyorum ama olmuyor olmuyor...

tamam derken bir noktadan sonra niye ilerlemiyor neden?

bu durum canımı actıyor..

Hememn canımlı cicimli konuşsan oynak derler elalem

,çekingen soğuk davransan tedirgin oldum der. nasıl yakşacağımı naslk hareket edeceğimi şaşırdım...ben daha ilk günden canım bitanem diyemem ki 2 gündür tanıdığım adama. aşktn korkuyormuş,3 senedir yalnız kalmışmış

niye beni hep böylesi buluyor,düzgün bir ilişkim olmucak mı?

Keşke aynı mahalleden olmasaydık

Daha yalin daha sakin daha iyi bir ruh haliyle karsindayim bu sefer...Insana acisini bile yasatmiyorlar veselam Ama yanlis bildigim yolda herkezle yürüyecegime dogru bildigim yolda tek yürümeyi yeglerim, ha belki burnumun üstüne düserim ama olsun bende böyleyim kendi dogrumdan gecemem tipik bir boga iste naparsin :)

"Öldürmeyen aci güclendirir" diyim ben sanada sen anla beni

Ne olacak su halim haftada 40 saat calisiyorum, 12 saat Universite, sayamadigim kadar saate evde ders...

Yazmam gereken bir tez, calismam gereken 3 sinav ha birde unutmadan yapmam gereken üc fotograf cekimi ayy birde yapmam gereken 30 kisilik bir butik pasta...Herseye ragmen seviyorum hayatimi..iyiki oldugum gibiyim hahaha

Ama en cokta Can(on)umu özlüyorum (tuh foto ceken simili yokmus bee )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…