Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük hüngür hümgür ağlayasım , bağırasım var...

içimde boğuluyorummmm ,yerimde duramıyorumm sıkılıyorumm nasıl geçecek bu halim benim....

sevgili günlük... garip bir ruh hali içindeyim. düğüne kalmış şuncacık zaman... stres gerilim bunalım hüzün hepsi var. hepsine tuz biber bide anneyle tartışma var

ilk kez yazacağım için garip gelerek başlıyorum bu günlüğe :18:

dostum patlamaya hazır bir bomba gibi konuştuğumu dokunsalar ağlayacak kıvamda olduğmu söyledi.dostum işte tanıyor beni..
ahhhh şu kızlar ahhh. kimi sevdiysem kopamıyor kızlardan.hep ömrüm bunun tartışmalarıylamı geçecek tükenecek bilmiyorum..
YORULDUMM.herkesten herşeyden kendimden bile.. çok fesatmışım iftiracıymışım o kız sütten çıkma akkaşıkmış. bi çıkamadı hayatımdan ne kızmış be..
niye yalnız kalıyorsun diyorsunda kızıyorsunda yalnız bırakma o zaman değil mi.ama yok arkadaşları facebook'u varya bana ne gerek.belkide hatalı düşünüyorum dediği gibi.kendimede kızıyorum inanki.ama sanada kızıyorum..

kız olan benim sen değil ki
ahhhh ahhh. yoruldum tükendim ya.ama çokta seviyorum onsuz olmasın ömrüm herşeyinnn farklııı be balımm
ne değiştim be ne kötü fena biri oldum..
cidden fesatım sanırım veyada olar mı çok zeki ne bileyim ne amaaaaaaaaaaaaaaaan çatlıcak beynim uf

ah annecim babacım be sizler birer meleksiniz nasıl öderim hakkınızı

Günlük acıklı aşk şarkıları ne anlamlıymış meğer, yeni farkediyorum.
Hmm buarada bıçak gibi kesilen ağlama krizlerim, tükenmiş ruh halim beni korkutmuyor değil.
Sonum hayır ola, normal değil bu gidişat.
Ruh halimi ifade eden smiley bile bulamıyorum düşün artık.

yok kızgın değilim, kırgınım ben...bu kez oldu sanmıştım,yanıldım...en büyük hata bende,önce ailemle senin aranda denge kuramadım,sen yanımda heyecandan öldükçe ben hiçbir şey hissetmedim.bir gün sen insan değilmişin gibi ne varsa saydım...aldırmadın...sonrasında deliler gibi ilgi gösterdim,her şeyden,kendimden bile vazgeçtim...ben sana düştükçe sen kendine düştün...naza çektin kendini...sen kaçtıkça kovaladım...etrafıma bakıyorum da millet sevgilisinden acayip ilgi görüyor.benim kalbim paramparça...bu kadar mı güçsüzüm,kör üyüm topal mıyım...tam terketmiştim,arkasında duramadım...tarih tekerrür etti...ya aynı adamları seçiyor,onlar ilgi gösterirken odun gibi duruyor,kaçmaya yeltendiklerinde yapışıyor,onurlu davranıp bitiriyor,onursuz gurursuz şekilde geri dönmek istiyor,aylarca kahroluyorum...

anladım ki bunalımdayımmmm kendimi bunalıma soktum gübnlük bravo bana ,

Niye böyle oldum birdennnnn ,daha 2 gün olmuştu ne oldu bana böyle.....

sıkılıyorumm boğuluyrummmmm, ne olacak bu halimmmmmm.

günlükkkkkk
sana gledim ama bomba gibi geldim
az önce bi haber aldım kii kaç zamandır beklediğim haberdiii
Allah'ım aşkımla gönlümüze göre veriyo günlüğüm şu anki mutluluğumu anlatamam sana..
şaka gibi resmen ama şu an bulutların üstündeyimmm :119:
önümüzde kocamannnnn bi engel kalktı ki arttııkkkk

Günlügüm,

aSk Mümkünmüdür Yeniden? Evet mümkündür

Zindanlar ne kadar karanlik olsada, Allahtan Umud kesilmez...

Sevgini, askini yalnizca ama yalnizca hak edene vereceksin arkadas :)

Son düzenleme:
sevgili günlük
bazen bir şeylerin olacağını hisseder ya insan, işte tam da öyle bir gündü bu günde.
okuldan adımımı attığım ilk an anladım günlük.
kapıdaydı , bir şeyler ima etti yine. ağlamamk için zor durdum yine.
derken merdivende görünce çantayı mantayı unuttum komikti ya o
of korkuyorum günlük , o kadar çok ki anlatamıyorum da kimseyi
beni insan olarak anlıyabilecek tek kişi var

Son düzenleme:
allahım bu nasıl bir imtihan nasıl başacıkıcam olanlarla yardım et nolur dayanma gücü ver . bide şimdi aylar önceki bir yorumu benemiş arkadaşin biri hamileyken yazdığım ama şimdi bebğim de yok yuvamda yok kocamda yok hiçbişiy yokk yokk yokk ben bunu hak edicek naptım .

Onu çok özledim... Ama o kadar uzağız ki, çok yakınken aynı zamanda uzak...

Gelemiyor bende gidemiyorum. Oysa her şey ne güzel başlamıştı. Yıllardır unuttuğum heyecanı tekrar yaşattı.

Şimdiyse yok... Aşk acısı ne kötü bir şey Allahımmm sen kimseye yaşatma

Bugün iyi değilim günlük, boğazım düğüm düğüm.
Hani derler ya öküz oturdu içime diye öyle işte :)
Ne oldu da böyle oldu iyi hissediyordum kendimi, ne değişti bir günde ?
Ama ben demiştim hayra alamet değil bu durum diye.
Midem ağrıyo stresten, ağlamak istiyorum yine.
Sayfalar dolusu yazsam rahatlayamam, anlatamam içimdekileri.
Özlüyorum günlük çok özlüyorum..

Sevda kokan vefa lazım bize riya kokan değil, sevdası tam olanın zaten vefası da olacaktır değil mi?
Lakin önce sevdayı tamlamak gerek vesselam...

Off günlük çok sıkıldım gerçekten içimi dökmesem annemi kırıcam şu sıralar annemden yana çok dertliyim. Biz iki kardeşiz bi süre ablamda kalıyor bi süre bende. Ben evlendikten sonra yanlız kalmasın diye evini dağıttık hala kendi evini kendi düzenini arıyor ama o evde yaşanmazdı artık. Sobalı kışın buz gibi. Sağolsun komşumuzun bodruma koyduğu çuval çuval un sayesinde de evimiz artık bizden çok farelere ev sahipliği yapıyordu.
Evime alışsın rahat etsin diye çok uğraştım ama bu seferde evi sahiplenmeye başladı. Yatak odama kadar karışıyor. Yatak başıdaki komidinleri yan çevirin daha ferah olsun diye taktı. yahu komidinlerin yan durduğu kimde görülmüş. Mutfaktaki açık raflara dantel örtücem diye tutturdu. Televizyonun yerini değiştirelim diyor ama onda da çok alakasız biyeri söylüyor. İstemiyorum desem '' böyle çirkin çirkin nasıl rahat ediyosun gelen ne der'' diyip canımı sıkıyor. ''Komidinleri yan gören bize k.çıyla gülecek ama'' diyemiyorum işte. Sağolsun hamileyim diye eve temizlikçi çağırdı ama herşeyi kendi zevkine göre düzenliyor. Ben herşeyimi gönlüme göre toparlamıştım.Takım olarak elime gelsin diye 2 kişilik yorganlarımı yastığımı çarşafımı birarada ayrı ayrı hurçlara toplamıştım mesela ama annem yorganları bi hurça çarşafları birine yastıkları başka bi hurça topladı. Kullanmak istediğimde hepsini birden dökmem gerekecek. Buna benzer birsürü şey kendi evimde kendimi misafir gibi hissetmeye başladım. Herşeyin yeri değişiyor... Eşim pek karışmaz ama annem yatakodasınada el atınca canı sıkıldı. O oda bizim özelimiz diyor haklı olarak kurcalanmasını istemiyor.
Farklı işkence metodlarıda var tabi. Mesela çamaşır yıkıyorum çırpıp asıyorum. Arkamdan geliyor çamaşırlaarı tekrar çırpıp asıyor ben beceremedim ya!! Bebeğim için valize konulacakları biyere topluyorum ama korkumdan valize yerleştiremiyorum tutturdu hastane o hazırlayacak. Bebeğimle ilgili herşeyi ben yapmak istiyorum ama birşey diyemiyorum çünkü a dan z ye bebeğin bütün ihtiyaçlarını annem aldı. Eşimin durumu şu sıralar kötü olduğu için yok ta diyemedim. Off günlük içim şişti.

Son düzenleme:
dün tramvaya bir anne bindi.önünde çocuk arabası içindeki çocuk 8-10 yaşlarında.özürlüydü malesef.
o anne için dünyanın en büyük mutlulugu çocugunun koşup oynaması normal bir şekilde konusması olurdu herhalde.
bir çok anne için sıradan olan şeyler onun en büyük mutlulugu olurdu..

benim için sıradan olan şeylerde başkaları için en büyük mutluluk olabilir.
kendimi mutsuz etmek için bahaneler mi yaratıyorum bazen:44:
zaten sahip oldugum seylerle ben neden dünyanın en mutlu insanı olamıyorum:44:
baya bir sorguladım kendimi :44:

Son düzenleme:
Yarın görümceme gidicem günlük can.
Bu aralar tatlı bir telaşımız var kimselerin bilmediği.(Sadece kayınvalidem ben ve ablamın bildiği )
Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
İçten içe göbek atıyorum haberi aldığımdan beri.
Neyse yarın gidicem temizliğini ve ütüsünü yapıcam.
2 gün önce gittiğimde zar zorda olsa yemeğini yapmış kıyamam
Kendi ablası olmayınca insanın görümcesini abla belliyor ya da bizde durum öyle oldu
Sözlüm dün sürpriz yaptı bana.İş gezisindeydi ve normal şartlar altında bu gece dönecekti.
Ama o gelmiş.Hem de benim için Ağlamıştım telefonda dün içi rahat etmemiş.
Gerçi gece onu aşağıda görünce yine dayanamadım ağladım ama olsun bu sefer o öpücükleriyle sildi gözyaşlarımı
Allah başımdan eksik etmesin O'nu.
Rabbim dilerim ki tüm sevenleri kavuştursun

Son düzenleme:
düğününe 15 gün kalmış bir gelin hanım olarak en sabırsızlıkla beklediğim şey balayımız günlük

50 gün sürecek bir balayıııı için sabırsızlanıyoruuummmmm

geriye sayımda son iki haftanın içine girmek üzereyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…