'''"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır.
AMİN!!!
Allahım sen buyuksun sen yucesın sen gönlümden gecenı nasıib eyle sen hayırlısını nasıb eyle yarabbım sen tez vakıtte bana hayırlı haberler ver yarabbım
sevgili günlük yüregi yanan bir anne yazıyor sana şuan 29-05-2011 ömürümün ölüm yıldönümü bgün 2 sene olacak gzüel kızmı cennete yollyalı saat akşam 8 gibi dünyaya geldi güzel kızım akşam ezanıyla dünyaya geldi bu saatlerde sancı çekiyordum kızıma allahım beni yatrırdılar dogum haneye öle bekliyorm kolmda serum allahım diyorum ne olr bir mucize ver 2 oglmu aldın benden bunu alma çok dua ettim kızım kesemi zorladı 1 zorladı aman kızım sakınd edim 2 zorladı kurban oluyum beni sensiz bırakma dedim 3 zorlamasında keseyi patlattı allah diye bagırdım 2 tane refekatçi geldş başıma hemen doktoru çagırın dedim bebegimi ölüyor diye aglamaya tepinmeye başlamıştım çünkü doktor geldi düş peşime dedi girdim dogum haneye allahım ne sanki yürüdükçe suyum boşalıyor dedi kaç haftalık hamilesin dedim 19 yakın çık çatala dedi allahım dedim doktorun elini tuttum ne olur yardım et yalvarırırm kızımı kurtar dedim doktor gözleriyle acıyarak baktı dedi malesef bebek küçük dedi yaşamaz dicekti ne olur sakın ölür deme yaşamaz deme dedim sonrası malum dogum sanciılarım çogaldı beni uyutarak diktikelri rahimimi dikişlerini canlı aldılar canım acıyabilri dedi doktor dedim bu acının yanında acımaz merak etmez dedim sonrası malm güzel kızım ömürüm dünyaya geldi adını ömür koymuştum ömürlü olsun diye malesef bebegim abilerinin yanına cennete gitti oysaki ben kızıma birşey olmasın diye üstüne titredim allahım camdan bile bakmadım dikişi attılar kesin durur dedim ama olmadıki beni bıraktılar dediler sen az dinlen bebegim sol tarafımda yemyeşil örtünün üstünde yatıryord allahım nede gzüel bir kız bebekti elleri ayakları yan tarafafa konmuş gözleri kapalı simsiyah saçları vardı kedinin cigere baktıgı gibi baktım kızıma yetmedim yetemedim annem dedim çok çabaladım yetmedim yetemedim kızıma dogum ettigimde doktor farketti bakma dedi aklından çıkmaz deidm doktor bey ne olr ogullarımı görmeidm kızımı bir sefer kucagıma versin koklasam koksnu cennet kokuyordr dedim canı yanmışmıdır acaba can verirken dedim allahım halen gözümün önünden gitmiyor yavrum ah gzüel kızım duraydın 2 yaş dicektin cenneti çomu sevdin anacıgının yüregini dagladın gittin bebegimi benden kaçırdılar beni yatagıma kızımı o soguk morga götürdüler üst kata çıktıgımda eşime annesi dememiş öldügünü eşim beni görünce sevindi aglamaktan gzöleirm şişmiş dünaynın sakinleştiricisi yemişim dedi canım iyimisi iyi olmaya çalışıcam dedim ve agzında o kelime çıktı ömürüm nasıl anenis nasıl olsn bak bakalım iyimi dedim ayaga kalkınca beni öel görünce nasıl yani dedi dedin olmadı yetmemedim yetemedim kızımıza canım dedim kıyamet koptu bir yandanben aglıyorm bir yandan eşim kızımı cennet yolladıgım akşam herkez yatıyor bende uyku yok elimi karnıma koydum ayaklarımı çektim kendime allahım deidm ömürüm güzel kızım sen şimdi gittin senin yoklgına nasıl dayanıcam dedim aglama krizleri uyk tutramı paşayı 2 gün hastanede yattım eşim arabaya ölümü attı sürüklüye sürüklüye ayaklarım gitmiyor sonrası malum eve geldim gelen giden aglayan naishat veren heleki sütleirmin boşa gitmesi ah kızımd edim annen krban olsn sütleirm boşa gitti bir yudum gene içemedin abilerin gibi dedim elim kolum kalkmadı inanın çok yorldm 3 tanesini cennete yolladım
bugün doktora gittigimde doktor ban gözünüz aydım hamilesiniz dedi sevinsenmi üzülsemmi bilemedim bir tarafım seviniyor bebegim benle bir tarafım üzülüyor ömürüm gideli 2 sene oldu ne yapayım annelik işte eve geldim elimde test kagıdı aglama krizleri allahım sen benimi sınıyorsund edim agladım durdumokadar zorki bir anne için elinden birşey gelmemsi şimdi diyorlar eskiyi sil at mazı de hiç hamile kalamaışım gibi davran diyorlar ama nasıl yapayım evlatlarımı nasıl unutyum onlardan bana kalan ultroson kagıtları aklıma geldikçe öper aglarım yavrlarım diye insan kagıt parçasıyla konuşurmu bir müdet bunalıma girdim çıkmışmıyım çıkamadım malesef allahım hakkımda ne hayırlısa onu versin işşallah çok zor anne olmak onu anladım ben paşa nami deger 3405 3 melek annesi paşa şimdi 4 bebegine hamile rabbim işşallah bunu bana bagışlar artık hastaneden elelri boş çıkmak istemeyen paşa eşine bak gene tek kaldık demek istemeyen paşa 12 sene de 3 evlat cennete yollayan paşa evlatlarını nasıl untsun soruyorm sizlere evlatlarımı çok özledim hiç bir hiç birinin yerini tutmaz hepsinin yeri ayrı
şimdi öyle bir yol ayrımındayımki ya kalıcam yada giidcem onu allah bilir tek istedigim bir daha canımın yanmamaıs tek istedigim bir daha evladımla hastaneden çıkmam sagsaglim allahım ban anneligi tatırdım isteyen herkeze anneligi nasip et işşallah tez zamanda
yüregim acıyor annecim sen yoksun yanımda yüregim acıyor annecim sensiz cenneti ben neyleyimbakalım bu bebegim kardeşleirnin yanınamı gidicek benle kalıcakmı rabbim bir daha işşallah yüregimi daglamasın işşallah
şepnem ferahın bir şarkısı varya sil baştan ah keşke yapabilsem ama nerde bana emanetle gelen bebegim ne olr benimle babanın ve sevdikelrimin canını acıtma olurmu bu sefer üzüntüden degilde sevgiden aglıyalım sütleirm boşna gitmesin seni doyana kadar emziriyim koknu içime çekiyim kokluyum işte yavrum diyeyim eşimi mutlu ediyim daha ne isterim:14
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?