Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlükkk keşke sana çok mutlu haberlerle gelseydim o kadar mutsuzum ki seve seve uzaklaştım ondan içim yana yana çok kırıldım çok yıprandım onsuz yapamıyorum oda ayrı ama hep yaparsın yapmalısın demekten yoruldum böyle kendımı daha çok yoruyorum biliyorum onunda içi yanıyor içimiz ama yapıcak birşey yok zaman su gibi geçse sadece o biz olsak ve zaman dursa ne olur sanki kafam çok karışık aklımda binlerse cevabı olmayan sorular ne yapıcam ne olucak ne zaman biticek anlaşılan önce bunları açığa kavuşturmalıyım sonra ona bakmalı ama ozaman kadar onu kaybetmekten korkuyorum rabbim senden hep hayırlısını istedim şimdi ne yapıcağımı bilmiyorum sadece burdan gitmek istiyorum ondan uzaklara evet en iyisi bu ve ben bunu yapıcam çok az kaldı

sevgili günlük nerdedin kaç zamandır kaç zamandır seni arıyormçok şükür buldum seni artık hiç bırakmamokadar şey biriktigi sana anllatıcagım şimdi hepsini yazsam burdakiler böle kal kalır
şimdi sana bir iyi bir kötü haberim var hangisini önce söylüyüm kötü haberim ömürüm gzüel kızım öeleli yarın 2 sene dicek iyi haberimde artık ben anneyim doktor bana korunmayı bırak desede ben cesaret edemedim ve eşimin kandırmasıyla 2 ay olmştu evcilik oynayalı geçen ay olmadı bu ay hamile oldugumu ögrendim yarın kan sonuçlarımı almaya gidicem bakalım doktor ne dicem varmı yokmu aslında 2 kere yaptım idrarda çıktı şimdi beni çok zor bir süreç belkiyor bir tarafım aglıcak gzüel kızım aklıma geldikçe bir tarafım sevinicek 2 oglm 1 kızım kardeşlerini bana yolladılar diye çok sevinicem ne yapayım ben gülük rabbim sınıyor ölen oglmda 23 şubatta dogum edicvektim ölen kızıma hamle oldgumu ögrendim şimdi ise kızımın ölüm senesi geliyor hamile oldugum yarın ögrenicem ne olcak bu garip paşanın hali beni çok zor bir maraton bekliyor gene bebek gibi bir wc kalkıcam yatak wc gene rahimin dikilicek bu sefer kanda pırtılaşma var onu buldular hergün kan slandırıcı igne her hafta düşük ignesi vrunucam şuan 5 ilaç içiyorum allah bir yarın doktorumu arıyımda o kaç daha eklicek ilaç allahım evlatlarımın acısını göstermeisn işşallah yüregim yanıyor en kötüsüde canlı dogum ölüyorlar elimden hiç birşey gelmiyorbir anne için nede zor birşey degilmi günlükçüm elinden birşey gelmemesişimdi giidyim gzüel bir yk çekiyim allah nasip ederse yarın doktora gidicem bakalım neler dicek artık paşanın yatak istiratlerı başlıcak gene eve mahkümüm dışarı çıkmam yokevladım iyi olsunda gerisi boş inan günlükçüm inan 3 evladımıda özlüyorum kokları burnumda tütüyor en üzüldügünde kcagıma alıpta sarılamamk koklayamamak çok gördüler yavrularımı bana bir sefer vermediler her seferinde o soguk morga götürdüler oysa bir sefer verselerdi öpseydim koklasaydım bagrımöa bassaydım yavrılarımı ama olmadı elalem anca bebekelre fare zehiri atar mamlarına ölmedimi üstüne benzin atıp yakarla 2 günlkük bebekleri kimizi soga atar kimisi öldürü çöpe bizim gibi anne olamayanlara verselerya evlat özlemleri azda olsa dinse ama nerde ah onları elime verseler elimde can veiriler yemin olsun
neyse günlükçan seni bldum artık bırakmam ara ara yazarım sana untmadan aramzıda kalsın bu konıştuklarımız kimse duymasın aman diyim

Selam günlük,

En son uğradığımda sana beraber olduğum adamdan ayrılmak istediğimi, sonumuzun olmadığından bahsetmiştim.
Bugün sabah beraber uyuduk. Öğlen şehir dışına çıktık. Sonra ben eve geldim 15.30 gibi. 17.30 da yine buluştuk ve uzun uzun konuştuk, tartıştık.
Beraber olamayacağımızın sebeplerini saydım ben ona tek tek.
Haklısın ama hiç anlayış göstermemekte direniyorsun dedi.
Ben bir daha aramaz sanıyordum ama akşam mesajlaştık bir süre ve yanıma geldi tekrar kısa sürelide olsa.
Sarıldı, kokladı, öptü. Sen de beni deli gibi seviyorsun ama hislerini saklamaya çalışıyorsun dedi.
Meselemiz sevgi değil dedim. Öyle olsa açıkça söylerdim, seni eskisi kadar sevmiyorum artık derdim dedim.

O yanımdan ayrılıncada ağladım. İçimi çeke çeke ağladım.
Hayatıma kim girerse girsin o hep benim içimde derinde bir yerlerde çok özel kalacak diye düşündüm.

Nasıl alışırım ben onsuzluğa? Sanki o benim diğer yanım. Onun hayatımda olmaması benim güçsüzleşmem demek sanki.
Hiçbir şey bilemiyorum artık.

Aksi gibi de sabah sınavım var ve ben sadece göz gezdirdim biraz.

Bir güzel evi süprdüm sildim.
Keyif kahvesi yaptım kendime.
Oh miss
Son iki dalım kalmış, çıkıp sigara alacağım.
Sınava bir kaç gün kaldı.
Uyku çökene kadar ders çalışacağım.
Belki sevdiceğim arar bir kahve içeriz.
Öyle işte günlük..
İyi bak kendine

sevgili günlük yüregi yanan bir anne yazıyor sana şuan 29-05-2011 ömürümün ölüm yıldönümü bgün 2 sene olacak gzüel kızmı cennete yollyalısaat akşam 8 gibi dünyaya geldi güzel kızım akşam ezanıyla dünyaya geldi bu saatlerde sancı çekiyordum kızıma allahım beni yatrırdılar dogum haneye öle bekliyorm kolmda serum allahım diyorum ne olr bir mucize ver 2 oglmu aldın benden bunu alma çok dua ettim kızım kesemi zorladı 1 zorladı aman kızım sakınd edim 2 zorladı kurban oluyum beni sensiz bırakma dedim 3 zorlamasında keseyi patlattı allah diye bagırdım 2 tane refekatçi geldş başıma hemen doktoru çagırın dedim bebegimi ölüyor diye aglamaya tepinmeye başlamıştım çünkü doktor geldi düş peşime dedi girdim dogum haneye allahım ne sanki yürüdükçe suyum boşalıyor dedi kaç haftalık hamilesin dedim 19 yakın çık çatala dedi allahım dedim doktorun elini tuttum ne olur yardım et yalvarırırm kızımı kurtar dedim doktor gözleriyle acıyarak baktı dedi malesef bebek küçük dedi yaşamaz dicekti ne olur sakın ölür deme yaşamaz deme dedim sonrası malum dogum sanciılarım çogaldı beni uyutarak diktikelri rahimimi dikişlerini canlı aldılar canım acıyabilri dedi doktor dedim bu acının yanında acımaz merak etmez dedim sonrası malm güzel kızım ömürüm dünyaya geldi adını ömür koymuştum ömürlü olsun diye malesef bebegim abilerinin yanına cennete gitti oysaki ben kızıma birşey olmasın diye üstüne titredim allahım camdan bile bakmadım dikişi attılar kesin durur dedim ama olmadıkibeni bıraktılar dediler sen az dinlen bebegim sol tarafımda yemyeşil örtünün üstünde yatıryord allahım nede gzüel bir kız bebekti elleri ayakları yan tarafafa konmuş gözleri kapalı simsiyah saçları vardı kedinin cigere baktıgı gibi baktım kızıma yetmedim yetemedim annem dedim çok çabaladım yetmedim yetemedim kızıma dogum ettigimde doktor farketti bakma dedi aklından çıkmaz deidm doktor bey ne olr ogullarımı görmeidm kızımı bir sefer kucagıma versin koklasam koksnu cennet kokuyordr dedim canı yanmışmıdır acaba can verirken dedim allahım halen gözümün önünden gitmiyor yavrum ah gzüel kızım duraydın 2 yaş dicektin cenneti çomu sevdin anacıgının yüregini dagladın gittin bebegimi benden kaçırdılar beni yatagıma kızımı o soguk morga götürdüler üst kata çıktıgımda eşime annesi dememiş öldügünü eşim beni görünce sevindi aglamaktan gzöleirm şişmiş dünaynın sakinleştiricisi yemişim dedi canım iyimisi iyi olmaya çalışıcam dedim ve agzında o kelime çıktı ömürüm nasıl anenis nasıl olsn bak bakalım iyimi dedim ayaga kalkınca beni öel görünce nasıl yani dedi dedin olmadı yetmemedim yetemedim kızımıza canım dedim kıyamet koptu bir yandanben aglıyorm bir yandan eşim kızımı cennet yolladıgım akşam herkez yatıyor bende uyku yok elimi karnıma koydum ayaklarımı çektim kendime allahım deidm ömürüm güzel kızım sen şimdi gittin senin yoklgına nasıl dayanıcam dedim aglama krizleri uyk tutramı paşayı 2 gün hastanede yattım eşim arabaya ölümü attı sürüklüye sürüklüye ayaklarım gitmiyor sonrası malum eve geldim gelen giden aglayan naishat veren heleki sütleirmin boşa gitmesi ah kızımd edim annen krban olsn sütleirm boşa gitti bir yudum gene içemedin abilerin gibi dedim elim kolum kalkmadı inanın çok yorldm 3 tanesini cennete yolladım

bugün doktora gittigimde doktor ban gözünüz aydım hamilesiniz dedi sevinsenmi üzülsemmi bilemedim bir tarafım seviniyor bebegim benle bir tarafım üzülüyor ömürüm gideli 2 sene oldu ne yapayım annelik işte eve geldim elimde test kagıdı aglama krizleri allahım sen benimi sınıyorsund edim agladım durdum okadar zorki bir anne için elinden birşey gelmemsi şimdi diyorlar eskiyi sil at mazı de hiç hamile kalamaışım gibi davran diyorlar ama nasıl yapayım evlatlarımı nasıl unutyum onlardan bana kalan ultroson kagıtları aklıma geldikçe öper aglarım yavrlarım diye insan kagıt parçasıyla konuşurmu bir müdet bunalıma girdim çıkmışmıyım çıkamadım malesef allahım hakkımda ne hayırlısa onu versin işşallah çok zor anne olmak onu anladım ben paşa nami deger 3405 3 melek annesi paşa şimdi 4 bebegine hamile rabbim işşallah bunu bana bagışlar artık hastaneden elelri boş çıkmak istemeyen paşa eşine bak gene tek kaldık demek istemeyen paşa 12 sene de 3 evlat cennete yollayan paşa evlatlarını nasıl untsun soruyorm sizlere evlatlarımı çok özledim hiç bir hiç birinin yerini tutmaz hepsinin yeri ayrı

şimdi öyle bir yol ayrımındayımki ya kalıcam yada giidcem onu allah bilir tek istedigim bir daha canımın yanmamaıs tek istedigim bir daha evladımla hastaneden çıkmam sagsaglim allahım ban anneligi tatırdım isteyen herkeze anneligi nasip et işşallah tez zamanda
yüregim acıyor annecim sen yoksun yanımda yüregim acıyor annecim sensiz cenneti ben neyleyim bakalım bu bebegim kardeşleirnin yanınamı gidicek benle kalıcakmı rabbim bir daha işşallah yüregimi daglamasın işşallah
şepnem ferahın bir şarkısı varya sil baştan ah keşke yapabilsem ama nerde bana emanetle gelen bebegim ne olr benimle babanın ve sevdikelrimin canını acıtma olurmu bu sefer üzüntüden degilde sevgiden aglıyalım sütleirm boşna gitmesin seni doyana kadar emziriyim koknu içime çekiyim kokluyum işte yavrum diyeyim eşimi mutlu ediyim daha ne isterim :14

'''"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"

“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır.

AMİN!!!

Allahım sen buyuksun sen yucesın sen gönlümden gecenı nasıib eyle sen hayırlısını nasıb eyle yarabbım sen tez vakıtte bana hayırlı haberler ver yarabbım

bu dua ilaç gibi geldi bana sağol arkadaşım...

çok kötüyüm günlük,ölüyorummmmm

Epey oldu yazmayalı günlüğüm...
Her gün birbirinin aynısı gibi, koşturup duruyorum.
Okul tatil olsun istiyorum, kafa dinlemek istiyorum.
Sınava az kaldı umudum yok artık çalışmıyorum doğru düzgün.
Ne biliyim öyle bi garibim ya istediğim gibi olmuyor bi şeyler...
Bebek fikrini de erteleyince mutsuzlaştım iyice.

Her sabah annesini uğurlayan bir bebek var apartmanımızda.
Aynı saatte çıkınca hep karşılaşıyoruz. Maşallah
Adı Efe her sabah el sallayarak gönderiyo bizi işe :) Öyle tatlı ki...
Eşim bayılıyo resmen geçen gün öptü onu elleriyle yanaklarını tutmuş eşimin bayılmış bizimki :)
Olmadı ya günlük ne diyim ben ne diyim

Rabbim öyle bir rabki günlükçüm ummadıgın anda veriyor rabbim rıskınıda veriyor mudnuda dileirm rabbimden tez zamanda saglıklı saatli evlatlar nasip etsin herkeze ben bile imreniyorum bebekelri olanlara kardeşleirm benden donra evlendi onlarım bebkelri var içim acıdı onlarınkine annelik yaptım işin kötüsü 4 bebegime hamileyim ya bda herşeye ragmen gdierse diyorm kötüyü düşünmek istemiyorm inan günlükçüm nece olr halim allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın işşallah tez amanda annelik özlemiyle yanan tutuşanlarada nasıp etsin işşallah amin
hamilelerin duası kabul olurmuş benimden içimden geldi diyeyim didimn

sevgılı gunluk okul sezonunuda kapıyoruz bu ara pek sınır streslendııık sıvılcelendıık 5 hazıranda burnumdan amelıyat olacagım ıcın :) sıcaklarda ayrı bı yandan tabııı.

gözlerim dolu dolu yazıyorum bunlar Allah sabır versın sana. yıne de bak yüce Rabbım sana bı hedıye daha vermıs ınsallah bus efer olur. sen yeterkıı moralını yuksek tut ınan dua edıcem sana yavrularına.

Günlük kaç yıldır takip ediyorum siteyi bazen yakından bazen uzaktan..
Paşanın yazdıklarını hep okudum her okuduğumda da ağladımm
Ne zamandır merakte ediyodum gelmiş bu sefer hemde musmutlu haberle gelmişş
Dua edicem bol bol şu mübarek üç aylarda Rabbim bu sefer hayırlısıyla vakti zamanında kucağına aldırsın bebeğini
Yürekteen dua eden herkesede nasip etsin anneliği içinde ben de dahil yüce Rabbim

günlükkk nabersin ohh sana kafam rahat yazıyorum bu defa evime dönüyorum bugun butün eşyalarımı topladım yurtta kalcakları falan ayarladım ne zormuş resmen göç çıkıyo yurttan herkesde bir telaş sonunda sevdiklerimle birlikte guzel bir tatil geçiricem hee bu arada günlüge yazmaya başladığımdan beri hep paşamın yazdıkları beni duygulandırmış her defasında o dua ettikce onun duasına amin demiştim rabbim yüzüne gülmüş bu defa inş. bebeğini sağlıcakla kucağına alır ama kendisini üzmesin yeterki benim yaşım yetmez o duyguları yaşamaya suan ama rabbim anne olmak isteyen herkese bebek nasip etsin

sevgili günlük
bu gün şu olanların bir tarifi yok.
anlatamıyorum ,anlıyamıyorlar.
yarın geçse ,bitse de gitsem.

ne zamandır yazmak istedim yazamadım kısmet bugüneymiş günlük
birileri duysun görsün ki acımı daha iyi anlasın !
duydum ki geçenlerde tayini izmire çıkmış..
aylarca heycan yaşadık o anı tayini bekledik 2 yıldır belirsizliklerle boğuşan biz artık herşeyimiz belirlenecekti..
sordu bana defalarca aşkım nerde yaşamak istersin ?
hayatımm neresi çıksa daha iyi olur bizim için ?
bu şehir senin ailene uzak şu şehir benim aileme uzak vs.. gelgitler yaşadık..
evet izmir üzerinde durduk hep çoook istedik deli gibi günlerce hayal kurduk.. belkide tercih dışı gelicekti hayallerimiz yıkılcaktı ona bile hazırlamıştık kendimizi! o değilde en çok merak ettiğim ne biliyomusun !
senin hayatının düzene girmesi için benim senin hayatından çıkmam mı gerekiyodu ?
peki benim onca emeğim ? onca fedakarlığım ? onca zamanım ! doğuda en hareketli zamanda en kötü zamanında seni beklemek ne acıydı sen bilmiyomusun ! günlerce haber alamamak.. uykusuz geçen gecelerim ? dualarla yaşamak.. insanlardan dua beklemek senin için ? nolur ona bişey olmasın diye ağlamak !
günler sonra aradığında ağlamaktan konuşamamak ! boğazında düğümlenen herşey..içine attığın onca mesele ! aman o üzülmesin,aman alttan al bak çatışmadan çıktı seni aradı..
bunca şeyden sonra benim ellerimi sımsıkı tutan bi adam değil.. benim ellerimi bırakan bi adam o !
teşekkür ederim bana sabretmeyi öğrettiğin için,güçlü olmayı dik olmayı hep herşeye rağmen en sağlam şekilde ayakta kalabilmeyi öğrettiğin için ! yukarda yazdıklarımın hepsi çöpe artık.. çünki o hayatı ben tek başına yaşamışım tek başına üstesinden gelmişim herşeyin.. öfkem hala dinmiyo.. hakettiğim bu değil çünki..
he hala canım acıyo günlük ! birileri okusun ve bilsin..

çok korkuyorum akibetimizden çoook... Rabbim korktuklarımızdan emin eyle bizleri...

Bitti.
Yazacaklarım bu kadar kısa,net ve derin günlük...

Kürtajdan sonra tam 4 ay bu günü bekledim ilk korunmayı bırakıcaz ve ben hamiş kalıcam
Reglim 2 gün gecikti dün gece hiç uyuyamadım hep eşime baktım dedim sen herşeyin en iyisini hakediyosun
Hep hayaller kurdum
Az önce kalktım tam kan testine gidicektim hazırlandım
Tatatataaaaa
Gerek kalmadı....
Regl oldum demek istemiyorum eşime oysa dün ne heycanlıydı,hep benim yüzümden
Ben onu baba yapamıycam

sevgili günlük allah herkezden razı olsun güzel dilekleri için rabbim ttklarını altın etsin eşleriyle bebeleryle tez zamanda birlikte olurlar ben mutlu oldum yaradanda onları mutlu etsin işşallah peşime düşerler şöyle bir sürünüyüm belkim bebegim onalarada geçer
geçen ay günlükçüm korunmayı bıraktım olmadı bu aya kısmetmiş oysaki 2 sene olmuştu korunalı doktorum 1 yılda 2 kayıp yaşadım rahim toparlansın dedi ondan hem bende hazır degildim işşallah buraya yazarım devamlı güzel şeyleri günlükçüm benim klevye kafayı yedi hep harfleri eksik çıkardı
bugün kan vermeye gene gittim kan degerlerim yüksek çıktı doktorumn hemşiresini aradım oda doktorma ulaşıcak işşallah ona göre kan sulandırıcılara başlıcam allahım bebegimi saglık saat versin hayırlısıyla alıyım kucagıma artık üzüntüden degil sevinçten aglamak istiyorum degerlerim katlanmış günlükçüm işşallah rabbim cenneten yollamıştır bebegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…