Popüler Konu Sevgili günlük...

Hergünümü hevesle anlattıgım gelip insanları takip ettiğim yere bile artık gelmiyorum
Bu siteyi onun askerlik zamanında bulmuştum bide şimdi yazdıklarıma bak..
Uzun zamandır yazmıyorum en son onları gördüğümü yazmışım
Zaman çok hızlı ilerliyor ondan sonra bi kez daha gördüm.
Hissizleştim sanırım :) Ya da akışına bıraktım artık Allahtan tek isteğim karşıma çok düzgün biri çıksın ve onun mutlulugu yada mutsuzlugu zerre umrumda olmasın.
Zaten hakettiklerini bigün yaşıcaklarına inancım tam.
Neyse bu konuyu geçiyorum, geçmeliyim artık

Ben mezun oluyorum!
Bitirme projemi hazırladım finaller bitmedi ama umrumda değil şuan tek sorunum projenin sunumu
6 Haziranda sunumumuda yapıp yeni bi hayata başlangıç yapıyorum:98:
Zaman çok hızlı ilerliyo ve son bi senedir ben yerimde sayıyorum okul hayatını saymazsak.
Ama artık herşey daha da farklı olucak iş hayatına atılıp yeni bi ortama giricem
İnşallah bugunlerimi aramam
Ve ben hayatımı düzene sokmadan onlardan iyi veya kötü hiç bi haber almıcam buna inancım tam!

belki artık daha sık gelirim :129: şimdi

Allahım nolur şu günler geçsin artık nolur. Dünyalara anlatsam sinirim, kırgınlığım, kalbimin acısı geçmiyor. Hayatta en korktuğum 2 şey başıma geldi. Hakkımda hayırlı olan bu inanıyorum ama neden 2,5 hafta geçtiği halde söküp atamıyorum. Bunun aşk olmadığını zaten biliyorum ama bu sevgide olamaz. Acımın sebebi beklemediğim bir anda kötü bir şekilde terk edilmem mi, bununla kalmayıp bende ne gurur ne bişey bırakmaması mı yoksa benim sadece hakkını helal et deyip başka birşey söyleyememem, dilimin bağlanması mı bilmiyorum. Üstünü üstük tüm bu yaşananların kıytırık bir mesajlaşmadan mı ibaret olması. Her gün yüz yüze bakıyoruz ama yine de kaç haftadır yüzüme hiçbir şey söylememesi beni iyice değersizleştirdi ona bile mi layık değilim inan bilmiyorum. Ne kadar güçlü görünmeye çalışsam da beklemediğim bir anda gözümden yaşların boşalmasına ne demeli. Geçsin gitsin biran önce artık dayanamıyorum. Mutluluk oyunları oynamaktan ,güçlü görünme çabalarımdan usandım. Ona artık kızamıyorum bile bana sözler vermesi istemediğim halde geleceğe dair hayaller kurması...sonra da hiçlik....
Beni bu hale koyup gittin ama giderken benden çok şey götürdün şimdi ben nasıl başkasına güvenirim, kalbimi başkasına nasıl emanet ederim.

(Biraz önce yine kimseler görmesin diye tuvalette ağladım, göz göze geldiğimiz için kendime kızdım sana baktığımı düşünmüşsündür,yine senin gözünde aciz bir insan mı oldum.Bilmiyorum.)

Ama Allahımdan hep o benim için hayırlı kişi değil değilse bana hayırlısını nasip et diye dua ettim biliyorum ki bu dualarımın karşılığı inşallah bu acım da geçecek, şimdi ne kadar hayal gibi görünse de benim ruh eşim, helalim, sevgili eşim beni bulacak ve hayatımızın her günü aşkla, sevgiyle dolu dolu geçecek, bugünler aklıma bile gelmeyecek.
Yazdıkça rahatlıyorum madem anlatmaya devam edeyim. Hayatımı mahveden 2. şeyse babam Allahım bu adamı neden böyle yarattın. Haşa elbet bir sebebi vardır ama yıldım usandım artık onun yalanlarından, borcundan her şeyinden.25 yıllık evlilik hayatında anneme yaşattıklarının bedelini ödesin ama zararı bize dokunmasın artık hayırlısı ile tez zamanda boşansınlar tüm bu borcu ben öderim yeter ki defolup gitsin. Bir insan bir evlat babasından nefret eder mi?Ediyor işte..
Dedim ya günlük her şey üst üste geldi hayatım ne kadar değişti, mutlu olduğumu zannederken dibe mi düştüm yoksa kör karanlıkta mıyım, aydınlık yakın mı?

Artık değişmemin zamanı geldi üstümden Onu, babam olacak insanı, hayatımda gereksiz insanları atmanın zamanı geldi. Kendimin, gözyaşlarımın ne kadar değerli olduğunu unuttum.

Bazı insanlar ne kadar vurdumduymaz olabiliyor be günlük
Benim gerçekten aklım almıyor,nasıl birini göz göre göre zor durumda bırakıp da mutlu olabiliyorlar.
Ben çok mu safım günlük. Ağzımı açıp tek bir kere neden böyle yapıyosun demedim, diyemedim incinmesin üzülmesin diye.
Ama o beni böyle zor durumda pekala bıraktı işte.
Benim yeni bir yer bulup bulmamam umrunda bile değil eminim.Davranışlarından belli zaten.
iki hafta kaldı resmen sokakta kalacağım.
Her gün ağlıyorum artık Rabbim benim de yüzümü güldür kurtar beni bu durmdan diye ağlaya ağlaya dua ediyorum ama olmuyo, dularım bile kabul olmuyo.
Ne yapacağımı bilemiyorum, artık çok bunaldım çoook günlüğüm

Son düzenleme:
sevgili günlük
allah herkesin kalbine gör veriyor diyorlar ya , aynen öyle.
uzun süre bir şeyi istedim v bekldim sonuçta oldu.
demekki sadce zaman...

rabbim bana nefsimle mücadele gücü ver.

Günlük

Ben bir karar aldım...

Gelecekle ilgili bir karar.....

Uzun yıllardır korktuğum ve uygulamayı geciktirdiğim bir karar

Hayırlısı olsun inşallah Günlükçüm, olur değil mi :26:

Sevgili gunluk,bi arkadas mezun oluyorum yazinca gozum doldu bi anaklima kendi uni m geldine cok ugrasmistim kazanmak icin,asil sinavdan once hayatimda ne sinavlar vermistim,ilk sene 2 puanla kacirinca hayallerim nasil suya dusmustu,nasil bunalima girmistim,sacina fon cekmeden disariya cikmayan ben nasil cokmustum,ailem en cok da annem o kadar yasadiklarimi bile bile nasil eziklemisti beni,universitenin u sunu duysam nasil agliyordum,milletin yuzune bakamiyordum,o sene her sey ust uste gelmisti
ardindan diger sene kazaninca uniyi hem de aklima bile gelmeyecek bir universitede sevinememistim bile esim yuzunden
o kadar seyi yasadim gozunun onunde ama o hevesimi kursagimda birakti gunlukhep ya okul ya ben dedioysa ki ben o uni yi bitirip calisicam falan dememistim kiuni okumak benim hayalimdi yikilan gururum tamiriydio uninin kapisindan nasil girdim nasil ciktim 1 sene hic hatirlamiyorumkapinin onunde yatti adam resmenneyse ki istedigi oldu okul yarim kaldihayallerim umitlerim desimdi benden sonra uniye baslayan her kes.kardesim bile gelecek sene mezun oluyorben ne zaman baslicam da 2 cocukla ne zaman bitiricem mechulsimdi anladi hatasinin ama hayallerimi yikdiktan sonrahic uni nin ismini bile agzima almiyorum kimsenin yaninda sanki umrumda degilmis gibiama umrumda unutmadim dersane arkadaslarim mezun olurken ben hayallerimle kaldim gunluk

Bi daha dünyaya gelirsemi evlenirmiyim ben, asla...
dediğim gibi sadece adı sol parmağımda yazılı, gönlümde değil.

Cümleler hafif kaliyor yasananlarin agirligi karsisinda..Bu yüzden, "susmak" bu aralar en cok kullandigim iletisim seklim...

Herkezin imtihani farkli olur..Artik bana düsen güzelce sabretmek...

Ya Sabir RABBIM

Onun gibi bir kişiden kurtulduğum için kesinlikle sadaka vermeliyim Günlüğüm.
Neymiş efendim benden soğumuşmuş ne yaptım da soğudun pis b.k böceği!! Cuma günü her şey normaldi, uzaktan öperek uğurladın da, hafta sonu mu bişey yaptım sanki. Senin aklında ayrılmak varmış zaten niye bana çamur atıyorsun neden beni başkalarına kötülüyorsun tabansız seni, zaten sende azıcık şeref denilen bir şey olsa dandik bir mesajla ayrılmazdın, iş yerinde birbirimizin yüzüne bakacağız kaç sene bunu da mı akıl edemedin acaba seviyesiz.
Ahh günlüğüm ah nasıl sinirlendim yine, sindiremiyorum bütün bu olanları.Arkadaşım dayanamamış açmış ağzını yummuş gözünü ona, sen onun gibi birini zor bulursun.... falan filan bir sürü şey demiş. Ama ona göre hep suç bendeymiş kendi evliya torunu ya paşamız!!! O beni isteği zaman ararmış ben neden hep ilgi bekliyormuşum, illa pofpoflaması mı gerekirmiş.Seviyormuş ya yetmezmiymiş. Ulan ben seni nasıl tanıyacağım?Rüyaya mı yatayım? telde konuşma, mesajlaşma, iş yerinde konuşma gören olur sana laf gelir bilmem ne. Bahane bahane bahane ilk başlarda neden bahanen yoktu.Pislik,adi herif .Senin benim gururumla oynamaya ne hakkın vardı.Ama Rabbim büyük bunlar yanına kar kalmayacak elbet! İnş. Simorgh diye inim inim inlersin beni unutama hayatın boyu. İyi ki yolun en başında senin gerçek yüzünü gösterdi Rabbim, binlerce şükür etsem az kalır.
Namazında niyazında,sessiz , babacan dedim adam sandım seni, ne bileyim sinsinin teki olduğunu ama bana da ders oldu bu daha senin gibilere aldanmam.Koskoca 3 hafta oldu biteli,ama hala her gün rüyalarıma giriyor, sıçrayarak uyanıyorum. Arkadaşlarım neden bu kadar üzüldün diyorlar, onlara diyemiyorum ki onun gözünde hafif biriymişim meğerse bana ima ettiği şeyler hele söylediği o son söz, düşün taşın nasıl olsa dönersin bana atamıyorum içimden senin o kafanı duvardan duvara vurasım geliyor . Bİrde hala gözüme dik dik bakmaz mı cuma günü ne bakıyorsun ne var ne yetmedi mi söylediklerin!(haa bu arada hala bana karşı TABİ Kİ duyguları varmış öyle diyormuş birde utanmaz arlanmaz,ayyy nasıl sevindim anlatamam. tövbe tövbebozacağım ağzımı iyice şimdi )
Allahım yarın Gücüme güç kat. Ona karşı artık içimde nefret bile olmasın. Hakkımdan Hayırlı kişiyi tez zamanda bana nasip et.
Ohhh nasıl rahatladım yine
Rüyamda inşallah güpgüzel şeyler görürüm:)

Sevgili gunluk,

2 hafta sonra evleniyorum her sey guzel mutlu olmam gereken yerine, ben saglik sorounlari yasiyorum. Idrar testinde su UREAPLAZMA denen bakteri cikmaz mi :/// ilac da aldik hala kurtulamadim, ne yapiskan sey mis o oyle??

Rabbim nolursun kurtar beni su bakteriden sagligima kavusup hamile kalmak isitiyorum.. insallah..

Günlük can cumartesi sabahı kayınvalidem ve kayınpederim kahvaltıya çağırınca mecbur gitmek zorunda kaldım.
Gittim gitmesine de yüzüme bile bakmadı paşamız.(Hoş bende de durum aynıydı.)
Sanırım anlamış olacaklar ki bizi sürekli birarada tutma çabasındaydılar.
Neyse onlarında keyfini daha fazla kaçırmamak için kahvaltıdan sonra çıktık.
Arabada hayli çenebaz bir tartışmadan sonra (1 telefona mal olacak şekilde! ) nihayet sakince konuşmayı başarabildik.
Sinemaya götürdü beni her zaman gittiğimiz avmye.
Sinemadan sonra bir karar verdik.İkimizde kendimize 1 ay verdik.
Bu iş 1 Temmuz'da ya sonsuza kadar devam edecek.Ya da içimiz kanasa da tamamen bitecek.
Şimdilik dünden beri gayet iyi durumlar.
Bakalım zaman bize neler gösterecek.
Bu arada bu bikaç günde yanımda destek olan,olmaya çalışan tüm arkadaşlarıma da tekrar teşekkür ederim.
İlaç gibiydi mesajları

Son düzenleme:
Günlüüük :)
Bugün keyfim gayet yerinde. Sabah eşimle doktoruma kontrole gittik. Ben artık kesin kanaat getirmiştim bu bebek yan duruyor diye. Çünkü karın yanlarıma kasıklarıma sıkı darbeler yiyordum. Ama bugün o darbelerin beyefendinin dirseklerinden geldiğini öğrenmiş oldum. Daha doğrusu ufaklığı iş üstünde yakaladık:) Çok şükür yavrum doğum pozisyonundaymış o yüzden bir aksilik çıkmazsa normal doğuma karar verildi. Bu arada bugün doğum günüm ve birileri faceden görüp eşimin kulağına çıtlatmazsa hiç haberi olmayacak Şu sıralar maddi açıdan zor durumdayız hediye falan beklemiyorum zaten ama kutlasın, sarılsın, öpsün, sevsin falan istiyorum günlük:) Benim en büyük hediyem zaten yolda şuan tek istediğim sevgi görmek şımartılmak falan işte. Ne bileyim...

bir olur olmaz herkese biten ilişkini anlatmaktan vazgeç temmuzsendromu.iki çakma İzmirliyi unutmuştum tam kendime dalmıştım ki bugün beni sinir etti yine...görüşmüyoruz deyince çok sevindi çook.deli gibi kıskanıyor beni...üç malum şahsı kendi haline bırak.

geberiyorum hasretinden gel artıkkkkk söz verdinnnn gellllll
soğuk değil mi oralarrrrrr, nefesin olamadan yaşayamıyorum.

dünyam karardıııı anlıyormusun? yalvarırım gelll, ben nasıl dayanırım sensizliğe...

koskoca ev dar bana, yemek bile yapamıyorum gel aşkım, nefesim.

fotoğrafların baş köşede tişörtünde kokunnn kalmış.

birde dedin ya 'senden başka bir şey düşünemiyorum' diye.

kahroldum dön artık ne olur dönn... içim kavruluyor yanıyorrrrr

Son düzenleme:

Bana tercüman olmussun ki sen

Aglamiyorum, ayrilik kacti gözüme

Son düzenleyen: Moderatör:
La havle diyorum Ya Sabır diyorum yüce Rabbim
Dün akşam olanlardan sonra ben ki en çok istediğim şey bi bebek
Bebek işini erteliyorum aha da buraya noktayı koyuyorum .

Evet günlük kardeş:)
Eşim dediğim gibi doğum günümü hatırlamadı. Akşam yemekten sonra annemi ablamlara bırakmaya gidiyorduk. Yolda görümcem arayıp doğum günümü kutlayınca eşimin kafaya dank etti:) Ablamlarda çok oturmadan bir işim var hemen gelirim diyip çıktı etekleri tutuştu tabi:) Neyse çiçek yaptırmış ne zamandır deri kordonlu saat istiyordum saat almış:) Unutmamıştım ki falan vırt zırt dedi ama sonunda hatırlamadığını itiraf etti tabi :)
Böyle sıkışık bi zamanında hediye falan istemiyordum ama unutulmuşluğun verdiği hüzünden sonra hoşuma gitmedide değil hani:)
Eşimi seviyorum, doğum günümü unutsada seviyorum. Arada odunluğu tutsada seviyorum. İyi ki evlenmişim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…