sevgili günlükçüm ksura bakma benim pc bozuldu giremedim eşim anca yaptı öyle buraya gelebildim
bgün saat 3 de mucizemi görmeye giidicem işşallah sabah 7 yokt uyandım allahım 3 kere anne oldm amma velakin bu sanki ilk gibi geldi bana dün eşimle evi temizledik hoş eşim yaptı ben baktım halıları sirkeledi camları sildi mutfagın fayanslarını sildi bgünde mutfak dolapolarını wc banya var yemek odasındaki gümüşlük var camları kapıları var
anlıcagın yatak istiratı başlıcak yastıklarımı çıkardım pike takımlarımı çıkardım işin kötüsü çok temiz titiz biriyim devamlı yataraktan evi nasıl temizlicem ben eşim ben yaparım dedi ama kendi yaptıgın gibi olmyorki aman bebegim saglıklı olsnda gerisi boş bugün kanamam varmış rüyamda allahım diyorm bebegim gene gidicek baktım rüya bitr oh çektim
günlükçüm bana da et olurmu çok ihtiyacım var çünkü bir yola çıktık bakalım nereye götürücek beni allahım bana bana acısında bebegim bu sefer cennete degilde benle kalsa aklım çıkıyor günlükçüm haftam şimdi erken ya gene 18 görünce dogum sancılarım başlarsa allahım ne olr bu mubarek günde yüregimi daglama kimseye imrendirme beni neyi nutmuyorm günlükçüm diyimmi sana erkek kardeşimin hanımı dogurdu oglmuz 4 kilonun üstünde dogdu hemşire erkek katrdeşime verdi eymeni sonra odada ben annem var öle bakıyorum gelin sezeryan haberi yok allahım milleti eziyorm bebegi görücem diye annelik işte erkekkardeşim bir bana baktı bir anneme ben zannettim anneme vericek döndü bana verdi allahım o anı sana anlatamam sarıldım içime çektim koksnu ömürümle 7 ay vardı aralarında öptüm kokladım bir bebek bu kadarmı güzel kokar o an dedimki içimden ah benim olaydın sonra annemler gittiler gelinle tek kaldık sigortada dogrd çok memnn kaldık neyse gelinin annesi aradı kızım nasıl diye bende sevincimden nasıl diyorm teyzecim dedim bebegimin tombul bir şirin sorma kucaga sıgıyor dedim kadın kaldırdı maşallakkah de nazarın degecek dedi o an dünya drdfu allahım yutkunamıyorm bebek yuyor geline ben wc gidiyorum dedim tamam dedi allahım gittim wcy klozetin kapatını kapadım otrdum tepesine habira klozetin dügmesine basıyorum duymasınlar sesimi agzımı kapadım aglıyorm hemde nasıl bir hasta yakını geldi iyimizinizi doktor çagırıyımmı dedi yok dedim o an dünya durdu aglama krizleri tuttu beni allahım nasıl aglıyorm şimdi dedim içimden ben bunu hakedicek ne laf dedim benim bebegim yokya nazarım degecekmiş gelde inanma eymeni evladım gibi seviyorm özledim oglumu ben ya hastada getirmiyolarda bana
anlıcagın çokkk bebek dogurup benden kaçıranlar oldu neden kaçırıyorlar bizim bebegimiz yok diye nazarmıd eydiricez biz bizimmmi günahımız bebegimizin olmaması bana dedilerki sen çocuk dogrma bak bebekelrin senin yüzünden ölüyor insan evladını öldüürmü göz göre göre kızımda doktorun elini tttum nasıl yalvarıyorm ne olur kurtar diye allahım canımdan can ver yaşasın dedim bir anne öldürse dermi böle
sözde kimseye demicektik hamile oldgmu eşim cam silince anlamışlar tabi amcamın gelini ana saglıgına gitmiş hemşire beni söylemiş neyin oluyor diye anladı tabi dedim eger birinden dyyum sonnu sen düşün dedim korkaraktan tamam abla dedi oyaski hiçte korkunç degilim bakmam yetiyor insanlara gözlerim aynı türkan şorayın gözleri gibi iri hoş azda çokta ona benzetirler eşim kızınca gözerlinden korkyorum diyor
şimdi diger mesalelere gelelim ben eşimle 6 sene konuştum 2 sene asker yol gözledim çok zor oldu evliligimiz dün dügün resimlerime baktım ah paşa 12 senede neler yasadın aklına gelirmiydi deidim eşim askere gidince mektp atardı az öz ben ona sayfalarla yazardım eşimde paşam ne gzüel yazıyorsun yyorm okadar zn derdi o 3 satır derdim kadın milletinin farkı askere gitmeden bir medilin üstüne koksnu sıktı bana verdi her özledigimde o mendili kokar drdm gözlerimi kapayım onu hayal ederdim paşam az kaldı diye onunla şafak sayardım çok şükür yanımda rabbim acısını gsötermesin dün evi temizliyorm eşime dedimki allahıma çok şükür çok mutlym sen vardın çok şükür senin bir parcan var bedenimde rabbimden daha ne isterim dedim sarıldık sonrası malum aglıcem sakın dedi hadi mutfagın camı var siliyim ben dedi ay beni gülme tttu seviyorm ben bu adamı rabbim acısını gsöetremesin kimsenin eşinni sevdikelrini işşallah
dogum günü faslınada gelince benim odn eşim bu sene hatırlamadı ogün kkdan dünyanın telefonu geldi facedende dogum günümü kutluyorlar artık baktım hatırlamıyor ben hatırlattım dedim allah razı olsun herkez hatırladı benim odun kocam hatırlamadı dedim tepki aynen şu bende diyorum ben birşey unttm ne bir pasta ne bir hediye
ama olsn odun olsun benim kocam olsn odm modun bende seviyorum bu keltoşumu
eşlerine sevdikelrine hasret kalanları rabbim çabuk kavuştursun dogm günü evlilik yıldönümlerini hatırlamayan odunlarımızdaa allah ömür versin
veletdallin amin
bgün saat 3 de mucizemi görmeye giidicem işşallah sabah 7 yokt uyandım allahım 3 kere anne oldm amma velakin bu sanki ilk gibi geldi bana
anlıcagın yatak istiratı başlıcak yastıklarımı çıkardım pike takımlarımı çıkardım işin kötüsü çok temiz titiz biriyim devamlı yataraktan evi nasıl temizlicem ben eşim ben yaparım dedi ama kendi yaptıgın gibi olmyorki aman bebegim saglıklı olsnda gerisi boş
günlükçüm bana da et olurmu çok ihtiyacım var çünkü bir yola çıktık bakalım nereye götürücek beni allahım bana bana acısında bebegim bu sefer cennete degilde benle kalsa
anlıcagın çokkk bebek dogurup benden kaçıranlar oldu
sözde kimseye demicektik hamile oldgmu eşim cam silince anlamışlar tabi
şimdi diger mesalelere gelelim ben eşimle 6 sene konuştum 2 sene asker yol gözledim çok zor oldu evliligimiz
dogum günü faslınada gelince benim odn eşim bu sene hatırlamadı
ama olsn odun olsun benim kocam olsn odm modun bende seviyorum bu keltoşumu
eşlerine sevdikelrine hasret kalanları rabbim çabuk kavuştursun dogm günü evlilik yıldönümlerini hatırlamayan odunlarımızdaa allah ömür versin
veletdallin amin