Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlükçüm ksura bakma benim pc bozuldu giremedim eşim anca yaptı öyle buraya gelebildim
bgün saat 3 de mucizemi görmeye giidicem işşallah sabah 7 yokt uyandım allahım 3 kere anne oldm amma velakin bu sanki ilk gibi geldi bana dün eşimle evi temizledik hoş eşim yaptı ben baktım halıları sirkeledi camları sildi mutfagın fayanslarını sildi bgünde mutfak dolapolarını wc banya var yemek odasındaki gümüşlük var camları kapıları var

anlıcagın yatak istiratı başlıcak yastıklarımı çıkardım pike takımlarımı çıkardım işin kötüsü çok temiz titiz biriyim devamlı yataraktan evi nasıl temizlicem ben eşim ben yaparım dedi ama kendi yaptıgın gibi olmyorki aman bebegim saglıklı olsnda gerisi boşbugün kanamam varmış rüyamda allahım diyorm bebegim gene gidicek baktım rüya bitr oh çektim
günlükçüm bana da et olurmu çok ihtiyacım var çünkü bir yola çıktık bakalım nereye götürücek beni allahım bana bana acısında bebegim bu sefer cennete degilde benle kalsaaklım çıkıyor günlükçüm haftam şimdi erken ya gene 18 görünce dogum sancılarım başlarsaallahım ne olr bu mubarek günde yüregimi daglama kimseye imrendirme beni neyi nutmuyorm günlükçüm diyimmi sana erkek kardeşimin hanımı dogurdu oglmuz 4 kilonun üstünde dogduhemşire erkek katrdeşime verdi eymeni sonra odada ben annem var öle bakıyorum gelin sezeryan haberi yok allahım milleti eziyorm bebegi görücem diye annelik işte erkekkardeşim bir bana baktı bir anneme ben zannettim anneme vericek döndü bana verdi allahım o anı sana anlatamam sarıldım içime çektim koksnu ömürümle 7 ay vardı aralarında öptüm kokladım bir bebek bu kadarmı güzel kokar o an dedimki içimden ah benim olaydın sonra annemler gittiler gelinle tek kaldık sigortada dogrd çok memnn kaldık neyse gelinin annesi aradı kızım nasıl diye bende sevincimden nasıl diyorm teyzecim dedim bebegimin tombul bir şirin sorma kucaga sıgıyor dedim kadın kaldırdı maşallakkah de nazarın degecek dedio an dünya drdfu allahım yutkunamıyorm bebek yuyor geline ben wc gidiyorum dedim tamam dedi allahım gittim wcy klozetin kapatını kapadım otrdum tepesine habira klozetin dügmesine basıyorum duymasınlar sesimi agzımı kapadım aglıyorm hemde nasıl bir hasta yakını geldi iyimizinizi doktor çagırıyımmı dedi yok dedim o an dünya durdu aglama krizleri tuttu beni allahım nasıl aglıyorm şimdi dedim içimden ben bunu hakedicek ne laf dedim benim bebegim yokya nazarım degecekmiş gelde inanmaeymeni evladım gibi seviyorm özledim oglumu ben yahastada getirmiyolarda bana
anlıcagın çokkk bebek dogurup benden kaçıranlar oldu neden kaçırıyorlar bizim bebegimiz yok diye nazarmıd eydiricez bizbizimmmi günahımız bebegimizin olmaması bana dedilerki sen çocuk dogrma bak bebekelrin senin yüzünden ölüyorinsan evladını öldüürmü göz göre göre kızımda doktorun elini tttum nasıl yalvarıyorm ne olur kurtar diye allahım canımdan can ver yaşasın dedim bir anne öldürse dermi böle
sözde kimseye demicektik hamile oldgmu eşim cam silince anlamışlar tabiamcamın gelini ana saglıgına gitmiş hemşire beni söylemiş neyin oluyor diye anladı tabi dedim eger birinden dyyum sonnu sen düşün dedim korkaraktan tamam abla dedioyaski hiçte korkunç degilim bakmam yetiyor insanlara gözlerim aynı türkan şorayın gözleri gibi iri hoş azda çokta ona benzetirler eşim kızınca gözerlinden korkyorum diyor
şimdi diger mesalelere gelelim ben eşimle 6 sene konuştum 2 sene asker yol gözledim çok zor oldu evliligimiz dün dügün resimlerime baktım ah paşa 12 senede neler yasadın aklına gelirmiydi deidim eşim askere gidince mektp atardı az öz ben ona sayfalarla yazardım eşimde paşam ne gzüel yazıyorsun yyorm okadar zn derdi o 3 satırderdim kadın milletinin farkı askere gitmeden bir medilin üstüne koksnu sıktı bana verdi her özledigimde o mendili kokar drdm gözlerimi kapayım onu hayal ederdim paşam az kaldı diye onunla şafak sayardım çok şükür yanımda rabbim acısını gsötermesin dün evi temizliyorm eşime dedimki allahıma çok şükür çok mutlym sen vardın çok şükür senin bir parcan var bedenimde rabbimden daha ne isterim dedim sarıldık sonrası malum aglıcem sakın dedi hadi mutfagın camı var siliyim ben dedi ay beni gülme tttu seviyorm ben bu adamı rabbim acısını gsöetremesin kimsenin eşinni sevdikelrini işşallah

dogum günü faslınada gelince benim odn eşim bu sene hatırlamadıogün kkdan dünyanın telefonu geldi facedende dogum günümü kutluyorlar artık baktım hatırlamıyor ben hatırlattım dedim allah razı olsun herkez hatırladı benim odun kocam hatırlamadı dedim tepki aynen şubende diyorum ben birşey unttm ne bir pasta ne bir hediye
ama olsn odun olsun benim kocam olsn odm modun bende seviyorum bu keltoşumu

eşlerine sevdikelrine hasret kalanları rabbim çabuk kavuştursun dogm günü evlilik yıldönümlerini hatırlamayan odunlarımızdaa allah ömür versin
veletdallin amin

Off günlük vicdan azabı çekiyorum.
Benim bi muhabbet kuşum var. Günlerdir kendi telaşımdan napıyor diye bakmamıştım. Mutfak balkonuna gelen kuşlar öttükçe bizimki de coşar. Bugün zavallığın sesi zar zor çıkıyordu Aldım balkona götürdüm bir iki seslendim falan ama hiç keyfi yoktu bana zar zor tepki veriyodu. Hasta mı nesi var derken gözüm yemliklere takıldı 1 tanecik yem kalmamış. İçim parçalandı kendimden nefret ettim kimbilir kaç gündür aç aç duruyor yavrucuk. Yemliklere yem koymamla hayvanın saldırması bir oldu nasılda acıkmış. Midesi rahatlasın akşama marul vericem yavruma yumurta yediricem, etimek alıcam.

sevgili günlük
,bu gün her şey dünden çok ama çok farklı olabilirdi.
eğer bir şyleri kaçırmasa idim.
şöyle anlatayım günlük
dün bir yere yolculuk etmek istediğimi farz et.
sonra bunu öyle istedim ki bileti bile tutuşturuldu elime.
otogara kadar bırakıldım lakin tam otobüs kalkacağında ben başladım kibir,gurur yapmaya ''ben'' demeye...

oysa ben , ''ben'' dediğim an kaybetmişim.
sonra bir şeyind farkına vardım ki o otobüs dümdüz dvan etmemiş yoluna.
geri de kalanları ezerek devam etmiş yoluna ,işte ben de geri kalanlardanmışım.
böyle olmasa idi üstümde ki yorgunluğun bir tarifi olurdu günlük ,bir tarifi...

sevgili günlükkk...geberiyorummm acıdan...bugünn aynı anda hamiş olduğum bir arkadaşımın oğlu olacakmış....benim bebeğimm melek oldu....ben de şimdi havalara uçacaktımm....pamuk pamuk bir kızımmm mis kokulu bir oğlum mu olacaktı acaba....düşünüp duruyorum...RABBİM arkadaşımın meleğine sağlık sıhhat versin inş...yaaa günlükkk bu ne büyük bir imtihann ne büyük bir acıymış her gün azalmasını umut edip yeni denemelere başlamak içinn heyecanlanırken azalmıyoo be günlük azalmıyoooo...eşcaazımda yokk zaten işe gitti...böyleee evdee ağlamak ağlamak ağlamakk istiyorummm...böyleee bağıraaa çağıraaaa delilerr gibiii....SEN YARDIMMM ETTT ALLAHIM BANA HAYIRLISIYLAAA SAĞLIKLII BİRR BEBEK NASİPP ETT ALLAHIMM..BİR DAHA BENİİ BENİM GİBİ BEBEĞİNİ KAYBEDENNN HİÇ BİR ANNEYEEE BU ACIYI YAŞATMASINN İNŞ...günlük olur mu kii yeniden bebeğimmm nasip eder mi ki YÜCEE RABBİM...konuşamazsındaa senn günlük ...teselli de edemezsin beni...gerçi hiçbir şeyyy teselli etmiyoo ki beni....öylee iş dee günlükkk içimde kopan fırtınalarııı dindiremiyorummm kiiii

hayat hep mi bana koyuyorsun be! hep bana mı!

başağrısı eklem ağrısı yorgunluk bıkkınlık açlık hepsi bir arada.

yeni bir tez dönemine daha hoşgeldim.

Günlük şuan çok sinirliyim!
Geçen dönem 3 kız bir evde kalıyorduk.
Bir arkadaş çok sorumsuz ve pisti.
Çok şükür ondan kurtuldum.
Şimdi diğer arkadaşım başıma dert oldu.
Kız bir aydır eve uğramıyor.
Yurtta sevgilisiyle kalıyor.
Onun hayatı onun kararı beni ilgilendirmez tabiide, saygı denen bişey var.
Evi otel gibi kullanmaya başladı. Duşunu alıyor ve gidiyor.
Hiç sormuyor sen ne yapıyorsun? evde eksik var mı vs vss.
Birde eve gelince laf ediyor utanmadan. Aaa ekmek yok mu? Yoğurdu bitirdin mi??!
Bi sor bakalım bende para kaldı mı? Zaten 2 aydır evin alışverişini ben yapıyorum!!
Ayıp ya ayıpp! Allah'a havale ettim!

İşte böyle günlükcan, sinirim tavan yaptı. Söylesen bir türlü, sussan başka türlü...
Sabır!

sevgili günlük;

okulumdan mezun olalı tam 1 sene oldu.diplomam masamın altında boş boş bana bakıyor.oysa ki ne çok çalışmıştım kpss dene şeye.
herkes okul gezilerine giderken ben konuları 1 kere tekrar edeyim dedim gitmedim.okul bitince annem babam benimle gurur duysun istemiştim.son senemi sırf bu sınavlar yüzünden stresli geçirmiştim.sınav günü çektiğim o mide ağrısını bile unutamıyorum.
ben okurken benden bir alt sınıfta olanlar şimdi okulu bitirdiler ben hala yerimde sayıyorumbir sürü iş başvurusu yaptım ama hiç dönen olmadı.okul zamanı benim çalıştırdığım arkadaşlarım çoktan işe girdiler.girsinler günlük gözüm yok kimsenin ekmeğinde ama bende çok çalıştım niye olmuyor niye.girdiğim sınavlardan hep mutsuz ayrıldım.katipliği bile denedim mülakattan elendim:2:ne bi tanıdığım var ne yardım edecek biri tek sığınağım Allahım.
her gün evdeyim her gün aynı şeyler.şükrediyorum yine de Allah dermansız dert vermezmezmiş.hala herkese karşı güçlü durmamın sebebi Rabbimin bana daha güzel kapılar açacağını düşünmem.belki ileride bunu okur gülümserim.boşuna üzülmüşüm derim
bunları kimseye anlatamıyorum hep içimde yaşıyorum çok güzel dert dinlerim ama derdimi paylaşamam bende böyleyim işte.
benim içimde büyüyen derdim buydu sana anlattım rahatladım.kapılar yüzüme kapansada tekrar tekrar çalacağım.çalışmaya,çabalamaya devam......................
ileri de mutlu haberlerimi yazma ümidiyle görüşürüz günlük

Aaaaa yine arayı açtım mı ben
Her gün okumakla yetinir oldum yazasım gelmedi ki hiç
O zaman başlayayım anlatmaya
Aöf sınavları vardı geçtiğimiz hafta sonu o yüzden ders çalışmakla geçti günlerim desem yalan olur gezdim tozdum
Bununla gurur da duymuyorum çünkü sonuçlar umrumda değil belki seneye bu okulu da bırakırım.
Hiç bir zaman asıl istediğim mesleği elde edemeyeceğim yani bu ülkede değil
O yüzden çok çabuk sıkılıyorum ama sevgilimin zoruyla devam edeceğim gibi gözüküyor
Bazen düşünüyorum Ege Üniversitesini bırakmasam bu yıl mezun oluyordum diye
Ama sevmediğim bir bölümle nereye kadar o da var...
Neyse konuyu dağıtmayayım
Ailemde durumlar iyi çok şükür fazla bi sıkıntımız yok kardeşimde bu yıl mezun oluyor taze bi ebe olacak
Mesleğini canı gönülden yapacağına eminim çünkü çok severek okudu ve çok çaba gösterdi bölüm birincisi olarak bitiriyor
Şimdi onu yüksek lisans hazırlıkları sardı umarım hedefine en kısa zamanda ve kolayca ulaşır en azından benim gibi kararsız değil bu konuda hiç bana çekmemiş
Aşk'la herşeyimiz yolunda iş dışında...
Maalesef işten yana şansımız zor o yüzden evliliği sürekli erteliyoruz.
Ah zaten bir işe girse biz 4-5 aya kalmadan evleneceğiz
Stresli bir bekleyiş var ama bunu birbirimize yansıtmadan günlerimizi geçirebiliyoruz.
İyi ki hayatımda zaten bu kadar tencere kapak olacağımız aklımın ucundan geçmezdi
Bugün düşündükte ilişkimizin hikayesini senaryo yapıp dizi çeksek çok orjinal olurdu.
Bu dizideki kişiler tamamen gerçektir diye sloganı da yapıştırınca
Amma yazdım he çenem düşmüş benim dur bulayım
Hadi adios amigos

cannım ya
günlükte alıntı yapmak yasak ama söyelemeden edemeyeceğim
RABBİM yar ve yardımcın olsun canım ,ALLAH sabır versin ,acını hafifletsin İNŞALLAH Amin
yeni sağlılı bir bebeğin olur umarım tekrar Amin
bak mübarek günlerdeyiz bol bol dua et RABBİM geri çevirmez

sevgili günlükçüm ben geldim önce kendimi söylüyüm sonra bazı kişilere deyinicem kesemiiz görüdm çok şükür 18 haziranda kalp atışarını duymaya çagırdı bugunden itibaren kan sulandırıcı ignelerimize başlıcaz ilkini vuurndum 11 de gece yaktı vallahi amam velakin deger günlükçüm evladım için herşey ben evladıma kavuşmak için 32 kilo verdim eşimle çok mutlu ayrıldık rabbim herkeze tatırsın işşallah anneligi kimsenin kucagını boş bırakmasın işşallah 18 gün büyük gün

günlükçüm melek arkadaşımızı okuudn çok üzüldüm allah yardımcısı olsun ama velakin herşey allahtan bende 2 oglumu bir kızımı kaybettim işin kötüsü canlı dogurdum normal dogumla can çekişe çekişe öldüler anne olarak elimden hiç birşey gelmedi çok agladım çok yıprandım şimdi 4 hamileyim buda giderse diye içim gidiyor allahım istedigi zaman bebegi veriyor benimde 3 yavrum arkadaşlarımla birlikte işin kötüsü hepsi gözümün önünde içim acıyor eşime belli etmek istemiyorum amma üzülüyorum rabbim yardımcımız olsun günlükçüm ona söyle onun için dua edivem isterse özelime yazsın neden vefat ettigi belkim elimden birşey gelir yardım ederim

gelelim kuş meselesine
benimde köpügümle paşam var evimizin bebeleri pek dadlular yem faslına gelince 1 gün yem yemezseler ülüyorlar kuşlar haberi olsun ben hergün yemlerini üflerim klafeslerini temizlerim oda dikkat etsin onlarda can benim kızla oglanın astımı azdı habira hapşuuyorlar ilaç takviyesi yapmam lazım

allahım kimin ne sıkıntısı varsa geçirsin işşallah günlükçüm evlatları ölenlerede sabır versin düşmanımın başına vermesim çok zor ömürüm öldü gitti 2 sene oldu öleli işin tuafı ömürüm 29 mayısta öldü karnımdakine hamile olduhgumu ögrendim bir tarafım agladı bir tarafım güldü günlükçüm ömürümden geriye kalan baddaniyesi kaldı onda okadar göz yaşım varki sorma öpüp koklarım baddaniyesini ultroson resimelrini öper koklarım yavrularımı bende çok özledim 3 melegim var her secdemde rabbime dua eedrim bazende aglarım rabbim derim cennet kuşlarıma iyi bak şimdi iyimilermiidir cennet kuşalrım derim anlıcagın günlükçüm anne olmak çok zormuş onu anladım evlad bulamayanlar yanar benim gibi bulanlarda kıymetini bilmez allahım hidayet versin işşallah

günlükkkkkk o kadar ğzgünümkü canımı malımı ortaya koydugum ınsanlardan nankorluk gormek ıcımı yakıyo unutum dıyrum yok her dakıka aklımda ıcımden cıkmıyo ofkemden saga sola saldırmak ıstıyorum. ıcımı yakıyo ıcımde ates var. ben bunları haketmedım alıp basımı gıtmek kımseyı gormek ıstemıyrm ne konusmak nede bırını duymak ıstıyorum.

günlükçüğüm
bu gün içimde bir sıkıntı var neden bilmem. kafam gene bir milyon. içinde milyon tane şey var. düşününce hepsi ayrı ayrı birer sorun. hayatımın en büyük sorunu bu iş. belki yaşadığım şehir için şartlarım çok çok iyi bulunmaz nimet ama ben mutsuzum. her sabah bu günde işe gidesim yok diyerek uyanıyorum. günlükçüğüm ne var sanki herkes sevdiği istediği mutlu olduğu bir iş bulabilse çok mu zor ki.

Ne çok oldu buraya uğramayalı günlük..

Hiç iyi değilim.. Kafamdaki ağrı ve baş dönmelerim sonrasında bünyem bugün beni eve götürmeye dayanır umarım..
Korkuyorum yalnız kaldığım bir noktada bayılıcam diye.. Sevdiceğimede bişey diyemiyorum

Ve bugün hiç iyi değilim günlük.. Dostluk avuçlarımdan akıp gidiyor.. Hiç iyi değilim

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen,
Eteğindeki Hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin büyüsüne kapılmak ve ALLAH 'ın rahmeti ile sırılsıklam olmak dileğiyle KADİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...

günlük hani sana birkaç zaman önce gelip çok mutlu olduğumu söylemiştim ya
önümüzden engel kalktı kii demiştim
ama ne olduğunu söylememiştim kesinleşmeden çok da sevinmek istemedim..
sabah aşkımdan aldığım telefon sonucu artık söyleyebilirim
aşkım işe girdi kurumsal ve büyük bi bankaya
daha mezun olmasına bir yıl var ama bu o kadar iyi oldu ki bizim için
hep stresleniyordu işe giremezsem diye.
ilk başvurumuz olumlu oldu Rabbime şükürler olsun
o kadar mutluyum ki sabahtan beri sırıtıp duruyorum
Allah'ın izniyle mezun olduktan sonra da korktuğumuz gibi olmayacak günlük..
finallere çalışmam lazım ama içim kıpı kıprrrr
hadi gittim ben ders çalşmaya gelriim yine

sevgili günlükçüm hayat çok güzel gidiyordu sabah benim için taki bebek görmeye gidipte eve dönene kadar gene azdı benim bu panik atagım ben ne yapıcam bu panik atakla yaw 2005 beri çekiyorum allahım bu mubarek kandilde sesimi duysunda alsın bu hastalıgı benden çok yoruldum gebeligimi stressiz yaşamak istiyorum ben ya çok birşeymi istiyorum şu panik atagım açare bulanı varya sırytımda kabeye götüürcem okadar kötüyüm
bu arada bebegimin ultroson resmini öpüp seviyorum deli gibi allahım sanki 3 bebek dogurmamışım bu benim son umudum allahım acısını göstermesin işşallah çok zor evlat acısı

bugün eşim işte yemek yapmadım vallahı 6 gibi eve geldim artık kahvaltı koyarım patates kızartırım bakıcez bir tabakta açmalı pogaça var harika tadı tavsiye edene veriyim yarifi
sen nasılsın görüşmeyeli günlükçüm benden havadisler böle bu arada kan sulandırıcı igne çok yakıyor onu anladım

Günlüğüm...
Hala sıkıntılarımdan kurtulabilmiş değilim...
Gülüyorum, konuşuyorum, okulda şen şakrağım güya ama eve gelip hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.
Böyle ikiye bölünmüş durumdayım işte.
Öyle yoruldum ki...
On gün kaldı çıkmama ama hala bir ev yok...
Rabbim bu gecenin hürmetine yardım etsin bana, pişman olmayacağım, seveceğim bir yer nasip etsin.
Ve artık benim de düzenim, yuvam belli olsun.
Sevdiceğin ataması hayırlı ve güzel bir yere çıksın, askerlik sorunu halledilsin, maddi sıkıntılarımız bitsin.
Sağlık sıhhat versin Rabbim...
Ve en önemlisi Allah ülkemize birlik, bütünlük, güç versin,vatanımızı bölmek isteyenlere hiç fırsat vermesin
Günlükdaşlarım da okuyup amin der mi?:26:

kendim kaşındım günlükcan durup dururken oysaki kadın 5 dk soru sordu..
bende gelin başka bi gün görüşelim dedim pazartesi gelicek..pofffff bitsin artık haziran çok yoğun çok çok..

kaldığım karanlıkların arasında boğuluyorum sessizce...
konuşamıyorum nefes alamıyorum,sadece ağlıyorum....

hıçkırıklarım bir değil bin tane boğazımda düğüm düğüm...
neye üzüleceğimi bilmiyorum...
içime dolan hava ok gibi saplanıyor yüreğime...
sus diyorum,yürü diyorum bakma bir şeylere ama başaramıyorum...
oysa güçlüydüm ben,hiç bir şeyden korkmayan ben,her şeyden korkuyorum...

çöküyorum dizlerimin üzerine canım çıkana kadar ağlıyorum, dualarım bile gür çıkmıyor sessizce fısıldıyorum...
geçecek diyorum,biter elbet ama hep yerinde sayan bu illet bırakmıyor yakamı...
denize düşen bir damla su kadar mutluluk huzur istiyorum fazlasında gözüm yok

kanayan yarama tuz basıyorlar,dağlıyorlar yüreğimi,paramparça ediyorlar...

mübarek günün,efendimizin hatırına Rabbim derman versin, gücüm dayanmıyor bu imtihana sanki...

canım gidiyor

Cemrem buralardan gittin gideli
Hasretini giydim dağlarda gezdim
Gittiğinden beri şuram yanıyor
Acıya kedere derde mimlendim

Her nereye baktımsa sen orda oldun
Dağ bayır demedim dolandım durdum
Ey kaşına gözüne kurban olduğum
Gözyaşımda bile resmini gördüm

Cemrem ben sensizken aklımdan oldum
Dişlerimi sıktım elimi ovdum
Dosta küskün etti hasretin beni
Başımı devirdim yasa büründüm

Her nereye baktımsa sen orda oldun
Dağ bayır demedim dolandım durdum
Ey kaşına gözüne kurban olduğum
Gözyaşımda bile resmini gördüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…