Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükçüm ben geldim rahmetli babamı kaç zamandır görmüyordum rüyamda allahım bugün gördüm gene üstünde gri takımı vardı elinde herzamanki gibi sifgarası televizyonun önünde görüyorum kanallarıd egiştiriyor allahım bakıyorum karşımda babam var nasıl seviniyorum diyorum allahım babam ölmemiş herşey eskisi gibi deyip çok seviniyorum sonra yerimden fırlıyorum babam diyorum seni çok özlemişim izin ver sana doya doya sarılıyım öpüyüm diyorum kollarını açıyor bende sizleri özledim diyor ellerimle yanaklarını tutuyorum allahım diyorumöpüyorum babam ölmemiş nasıl seviniyorum sımsıkda sarılıyorum sevinçimden nasıl aglıyorum kokusunu içime çekiyorum günlükçüm halimi gröseydin aglardın nasıl aglıyorum babam çok özlemişim seni diye hani anneler çocukalrını özlerde doya doya koklaya koklaya öper kokularını içine çekerya bende öle yaptım babamın kokusunu çok özlemişimki agladım drudum uyandıgımda aglıyordum bir yandan sevindim babamı gördüm diye bir yandan üzüldüm rüyaymış diye çoktandır görmüyordum üzülüyordum rabbime binlerce şükür rüuyaa olsa az hasretimi dindirdim bu arada günlükçüm babam hiç degişmemişti gene aynı adamda içten sıcak gözlerim dola dola yazıyorum sana inan anladımki rüyada olsa çok özlemişim nelerimi vermezdim bir sefer canlı görmeye babamı ah babam 56 yaşında yoktun öldügünde çok erken gittin kııznın üzüntülerini mutluluklarını göremedin
bugün işlerim çok günlükçüm bir yanım gidiyim oglumu görüyüm diyor diger yanım korkuyor ya kanaman olursa diyor malum az yol amma otobüsle gidicem :18:muaaallaktayım anlıcagım bugün yemek yapıcam 1 kilo yufka aldım sigara böregi sarıcam çok şükür evim temiz yemek yapmama lazım nevresimleri attım makinaya eşim gitmeden onaları asalım akşam menümdede ıspanak yemegi makarna belkim soguk çorba yaparım şöyle soguk soguk iyi gider neyse ben işime bakıyım günlükcan gene gelirim işşallah tatlıda karpuz var yeter herhalde

Günlük hep bakıp bakıp çıkıyorum, birşeyler yazmak istiyorum ama bilmiyorum ne yazacağımı.
Çünkü ne hissettiğimi bilmiyorum daha. Adını koyamadım bir türlü bu hislerin.
Gerçi psikiyatr depresyon dedi ilacıda verdi ohh ben daha ne düşünüyorsam ne bu diye

Günlüğüm...
Bu yaşıma kadar hiç böyle kalbim acımamıştı, resmen kalbim acıyor. Umarım tüm bunlar en kısa zamanda geçer.
Ah bilsen ne zor her gece rüyamda onu görmek, sabah işe geldiğimde yine onu görmek daha doğrusu onu mutlu görmek.
Ben bu kadar mı değersizdim onun gözünde, bilmiyorum.
Beddua edemem buna hakkım yok ama beni bir ömür unutamasın , bana yaşattığı bu acıyı başkasından değil, benden çeksin inşallah.
Ama tekrar söylüyorum Rabbim nolur onu kalbimden,beynimden, rüyalarımdan sök al. Bana gerçek aşkı, helalimi tez zamanda nasip et.
Başkasının ahını çekiyorsam nolur ahını aldığım kişiyi benim hakkımda razı kıl.

Son düzenleme:
Eve senle geliyorsam evden senle çıkıyorsam aklımı alamıyorsam AŞK'sın...
Günlük günlük günlükk
Kafamdan bebiş konusunu eylüle kadar erteledim yine korunmıycam ama takmıycamda
Dış gebelik geçirdiğim için tüplerde problem olabilir o yüzden eylüle kadar olmazsa Eylülde rahim filmi çektiricem
Sonra tam gaz yola devam artık başlar yine hüzünlü günler yumurta takipleri,çatlatma iğneleri,aşılama belki de tüp bebek
O yüzden şu üç ay bol bol moral depolayımda sonraaa uzun bi yola çıkıcam sonu güzel olsunda...
Ama mutluyum,mutluyum,mutluyum Herşey için Rabbime binlerce kez şükürler olsun

Merhaba günlüğüm
Her sabah oğlumun tekmelerine uyanıyorum ve her sabah sağsalim bir günü daha bitirdik, oğluma kavuşacağım güne 1 gün daha yaklaştım diye Allah'ıma şükrediyorum.Her ne kadar o bilmediğim doğum sancıları gözümü korkutsada biran önce oğluma kavuşmak için o sancıları bile sabırsızlıkla bekliyorum:) Allah herkese nasip etsin, evlat isteyen hiçbir annenin koynu boş kalmasın...
Dün akşam tembelliğim tutmuş akşam yemeğinden sonra mutfağı olduğu gibi bırakmıştım. Bugün bi güzel topladım temizledim bütün evi sildim süpürdüm. Biraz ütüm var yapmaya eriniyorum belki yarına bırakırım. Bir de akşam yemeği var tabi o mecbur kaçış yok:) Mercimek çorba, köfte, pilav, salata afiyet olsun bana :)

günlükçüm ben geldim napıyorsun bakalım
beni sorarasan iç güveyden halliceyim daha babanın rüyasını üstümden atamadım gözlerimi kapatıyorum o anı hayal ediyourm nede güzel oluyor allahım rüyada olsa canlı canlı sarıldım öptüm hasretim dindirahmetli babam benle çok aglardı bebegim olmuyor idye ilk oglumda vardı diger oglumda kızımda yoktu ilk oglumda dogurdum memlekete gittim allahım ben üzüldükçe babam züldü babadeidm canım acıyor ölüyorum nede zor evlat acısı babam dediki kızım agla tutma kendini amam şunu bil herley allahtan dedi rabbim sınarmı dedi bakalım kulum benimi yarattıgım varlıkgımı daha çok seviyor dermiş allahım hidayet versin işşallah bizlere bebegini kaybeden anneler olmayan anneler nasıl bir duygu biliirim ha olmamış ha olmuş ölmüş kucagına alamadıktan sonra canım yanıyor günlükçüm inan bu bebeg vesile oldum borç çok muayenesi 320 tl nasıl çıkıcam bu işten çözemedim eşim araba ayarlamış 50 götürüp getiricekmiş ben bu doktorun altından nasıl kalkarım arkadaşlarım var durumumu bilen allah razı olsun hepsi yardım ediyor bana o biizm bebegimiz diyor allah hepsinden razı olsun işin kötüsü rahim dikişine 10 milyar kadar istiyorlar nasıl vericem ben bu parayı kara kara düşünüyorum mısırda bir dayımda yokki miraz kalsın rabbime sıgındım artık rabbim ne eylerse gzüel eyler inan günlükçüm işşallah eşimin işleri yolunda giderse kimseye muftaç olmam arkadaşta olsa insanın agırına gidiyor biliyormusun insan iyiliklerin altında eziliyorallahım ne olur bir mucize ver eşime bol paralı kazançlı işler verki bebegimin rıskını çıkarıyım yeterki bebegim dogsun inan yemem yediirim giymem giydirim günlükçüm uyumam uyuturum benim dedigim bir parçam olsun insanların kimisi çok şansılı paraları var istedikelri doktorlara gidiyorlar ben hep bebeklerimi sigoratalara gide gdie kaybettim bu doktor son şansım

okadar doluyumki burda yazsam satırlar almaz eşimede birşey diyemiyorum şu borçlarımızı bitirebilsek belkim bir çare bebegin parası gelri annemler olsun kaynanam olsun kardeşleirm olsun yardımları yokki onlarında yok yardım etsinler doktor strese girme dedi nasıl girmem içimde bir canlı gün gün büyüyor rabbime şükürler olsun ama velakin ben istedigim gibi gebelik geçiremiyorum malesef inan bana ne yapıcagımı şaşırdım bazen buruya yazıyorum terapi gibi oluyor rahatlıyorum rabbimden tek istedigim hayırlı kapılar açsın eşime saglıkversin helal para versin her secdemde dua ediyorum allahım beni kimseye muhtaç etme diye agırıma gidiyor biliyorum yardım eden arkadaşlarım karşılık beklemiyorlar hepsinin durumu çok iyi inan amma ne biliyim üzülüyüyorum allahım bir kuluna bebek b,veirince rıskınıda veirimiş bana çok para lazım hemde çok bu bebek bana 30 milyarı geçicek tüp bebek parasını bile geçicek ayda 2 kere gidicemn doktora şimdilik rahatım gebeligimde amma dikiş olunca rahimime bir tas çorbaya muhtacım çünkü yerimden kalmama laızm 10 gün dikişler kaynasın diye sonrası malum ayaga kalkamıyorum bri wc gidip geliyourm yatalak bebeler gibi doguma kadar yatıyorum ben gebeligim çok stresli geçiyor malesef yatmaya razıyım kızımdaki gibi etlerimin acımasınada razıyım inan bagıra bagıra kalktımkızımda yata yata etleri acırmı insanın camdan bilem bakmadım ömürüme birşey olur diye allahım kimseyi çaresiz bırakmasın inan çok zor

bugün evleri yavaş yavaş temizlemem laızm yemek yapmam lazım çamaşır asmam lazım ütü yapmam lazım beyazlıları makinaya atmam lazım bu arada habira dinlenmem lazım evde eksikelrim var pazara çıkıp almak lazım korkumdan nasıl çıkıcaksam artık

rabbim mu mubarek günde san yalvarıyorum ne olur eşime bol kazanç verki bebegimi layıkıyla tasıyım sıkıntı stres çekmiyim ne olur sen dilersen olur istersen olur rabbim 3 evladımı kaybettim çok canım yanıyor bunuda kaybetmiyim banada bagışla ne olur amin

gidiyim mutfaga yemkelri ocaga atıyım az dinleniyim yemizligi yapıyım az dinleniyim oturdugum yerde ütümü yapıyım belkim yavaş yavaş pazarıma gdier eksikelrimi alıırm işşallah kendine iyi bak banada dua et ne olur sag saglim alıyım bebegimi kucagıma
rabbim kimsesnin kucagını boş bırakmasın işşallah

Ben burayı biraz fazla ihmal etmişim.. Uzun zaman olmuş yazmayalı..
Günlüğümmm
Hani sana en son gelip sitem etmiştim ya.. Aradan zaman geçti ve ettiğim o sitemin ne kadar yersiz olduğunu anladım.
O beni seviyooooo günlük seviyooo
Henüz adını koyamadık ama ikimizinde duyguları belli.. Kalbim ona doğru yol aldı gidiyo..
Nerdeyse hergün gül getiriyor bana hergüne bi renk.. Öyle hoşuma gidiyo ki anlatamam..
Onunla konuşmak, ona bakmak, onu izlemek beni bulutlara çıkarıyo sanki..:119:
Şimdi böyle iyi hoşda sanki bi engel çıkacakmış gibi hissediyorum işte..
Hatta bunu onada söyledim ama öyle şeyler söyledi ki huzurdan başka bişey hissetmedim o an..
Arkadaştık onunla, uzun uzun konuşur, dertleşirdik.. Saatler su gibi geçerdi onunla konuşurken..
Onu tanıdıkça önce ona hayran olmaya başladım, hareketleri, sözleri, insanlarla olan diyoloğu çok hoşuma gitti..
Sonra ona bakarken gözlerim gülmeye başladı.. Dedim ki kendime boş yere heveslenme o seni öyle görmüyor diye..
Ama yanılmışım meğer onunda bana bakarken gözleri gülüyomuş..
Anlayacağın birbirimizi tanıdıkça sevmeye başladık ve şimdilik adını koymadan devam ediyoruz..
Ve yine her zaman dediğim gibi zaman ne gösterir bilemem ve hayırlısı derim..
İnsanın ne zaman ne hissedeceği bilinmiyor.. Arkadaşlarım bana "bak o sana karşı boş değil" dediğinde "aman susun söylemeyin öyle şeyler allah korusun demiştim"
Ama şimdi, ondan başka bişey düşünemiyorum..
Henüz sevgili değiliz ama bana bide hediye aldı, ve çok güzel sürprizle verdi..
Uzun lafın kısası şu an için mutlu ve huzurluyum günlük.. Allah daim eder inşallah..
Aslında mutsuz olduğum bi konuda var da bu kadar güzellikten bahsettikten sonra onuda demek hiç olmayacak ama söyleyeyim içimde kalmasın..
İngilizce dersi beni yine bitirdi günlük onun yüzünden bu senede mezun olabilmek benim için hayal gibi görünüyo..
Ah şu bütünlemeyi koysalar ne iyi olacak..
Neyse vardır bunda da bi hayır.. Güzel düşünelim ki güzel olsun..

Yine kötüyüm günlüğüm...
Bu dünyada kimseye güvenilmezmiş, bunu bir kere daha anladım.
İnsanlar yeminler eşiliğinde pek ala yalan söyleyebilirmiş...
Ev arıyorum demiştim ya hani. Zor bela bir ev bulduk hem de çok sevdiğim bir arkadaşımın apartmanında, nasıl sevindim hem sıkılmam hem de kurtuldum diye.
Ev sahibi iki-üç gün oyaladı beni yarın haber vercem diye diye..Sonra tamam kesin sizin dedi.
Bu bekleyiş sürecinde bir ev daha çıktı ama o adam net konuşunca buraya da yok demiştim.
Bugün adam aradı evi daha çok kira veriyorlar diye başkasına vermiş.
Nasıl sinirlendim nasıl üzüldüm anlatamam.
Yani istediğim yerin gitmesine mi yanayım, diğer evi kaçırdığıma mı?
Şimdi o evi sorduruyorum tekrar, verilmiş mi diye, yarın haber verilecekmiş.
Ömrüm beklemekle geçiyor bir şeyleri.
Sinirlerim harap olmuş şekilde. Ağlamaktan yoruldum.
Şimdi bu ev de olmazsa günlüğüm ben resmen ortalıkta kaldım.
Bildiğin eşyalarımla sokakta kaldım.
Bir otele gider kalırım artık da eşyalar nolcak, ne kadar kalırım şu dar zamanda hiç bilmiyorum.
Beni bu hallere düşüren kişiyi de Allah'a havale ediyorum

Son düzenleme:

Nihanım yazdıklarını takip ediyorum. Dualarım seninle kuzumm. Allah yardimcin olsun ve bu sıkıntıların sonu çok büyük bi ferahlıkla bitsin inşallah

Günlüğüm...
Bu süreçte burada yanımda olan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun...
Yanıbaşımdaki bazı insanlar ne halde olduğumu sormazken burada bana dua edenler var, derdimi paylaşanlar var.
Onlar iyi ki var.
Ammavelakinciğime söyle çok teşekkür ediyorum o güzel yüreğiyle yanımda olduğu için, desteği için.
Rabbim onun bekleyişlerini de ferahlığa çıkarsın inşallah.

sana çilek reçeli yaptım çok seversin
gelince yersin, pazar sabahı kahvaltılarımızı yine uzun uzun edip sohbet edelim

gel artık bee sana çok ihtiyacım var , sen benim ağlamamı istemezsin ama sürekli ağlıyorum çok mutsuzum

21 gün daha ertelenen bebek hasretimm.... ne de heves etmıstım resmen havalarda ucuordummm... tozpembe gözluklerımle...

okadar sartlandırmısımki kendimi doktor uzun prokol deyincee..beynımden asaa sıcak sular dokuldu sankı... beklediğim cevap bu değildi benım neyse vardr herseyde bı hayır... moralim bozuk ve üzgün olsamda ben inanıyorum bunca beklememin sonucu güzel olacak.. inancımı guvenımı yıtıremem henüzz erkennnn...

ayrıca doktorun verdiği ilacıda hiiçç sevmedimmmm... sureklı halsızlık mide bulantısı ve uyku yapıyoorr... açlık hıss oluyor yemek yıyıncede kusma hissi oluyoor...

sonuca odakladım kendimi yaa oyuzden yutuyorum hapı..

midem bulanıyor günlük
çok karışık yedim bugün.
midem allak bullak oldu.
istifra ettim ama faydası yok

Aslında iyiyim ama çok kötüyüm. Çok karışık duygular içindeyim. Artık bitsin günlük. Ne heyecanlarla geldim, her şey iyi, hoş ama sıkıldım. Özledim...

günlükk !!!

hala adet olmadımmm bu bir.. 54,2 kiloyummm bu iki... akşam sevdicekle adaya gidiyoruz bu da üç...

Son düzenleme:
Off günlük..
Son 1 saattir kendimi çok kötü hissediyorum. Bi mutsuzluk bi sıkıntı çöktü içime atamıyorum. Nerdeyse eşimi arayıp eve gel diycem o kadar daraldım ki. Biraz uyusam geçer mi ki?

sevgili günlük....bu gün biraz daha iyiyim...eşcaazım beni evde bırakıppp sevgili görümceciğimin evine boya yapmaya gitti...ama olsun ben iyi hissediyorum bugün kendimi....hala yumurtlamaya başlamadım öyleee bekliyorum....bir de dünn tatil için alışveriş yaptım....tabi sen bilmiyordun ki....sana söylemedimm önümüzdeki hafta kocişle hafta sonu kaçamağı var...iki güncük ama olsun o da yeter bize...deniz kumm güneş..gün batımı...biliyorsun ki çokkk üzüldük ben çokkk ağladım...karar verdik koçişlee herşeyi bu şehirde bırakıp bir küçük bavul kaçıyoruz burdan..iki güncük ama olsun oda yeter... gideceğimiz yeri ben çokk sevdim...zaten ayvalığı çokkk seviyorum...cunda adasını ilk kez görücem...görsenn sen de çokk seversin mütevazi sakin bi yer...bir gün beraber gideriz istersen...senin kocişi de alırız... seve seve dediğini duyar gibiyim..anlaştık o zaman...ben şimdi gideyim birazcık ev işi yapayım...görüşürüz DOSTUM...

Bir kere sen benim için GünNük olacaksın bilesin. Ben Gala; yazmayı severim öyle böyle değil çok severim, yazdıkça sen de fark edersin zaten... Günüme ışık olan mucize'mle evleneli 6,5 ay oldu, iyi ki evlenmişim Onunla.Hayatta O'ndan daha kıymetli bir şeyim yok kıskançlığın yoktur umarım.Söz, nişan, düğün hepsi 1,5 ayda hallettik. Ömrümün en hızlı günleriydi :) 4 ayda 12,5 kg alınır mı be günnük ben aldım işte. Hayatta 60lı kiloları görmeyen ben 70lileri gördüm. Nasıl bir ruhi çöküntü yaşattığını anlatacak sözcüğüm yok. 8 nisandan beri de diyet yapıyorum. Şu anda evlendiğim kiloya inmiş durumdayım, elimden ne kurtulmuş ki, bu davetsiz misafirler kurtulsun?
Neyseee ilk günden başını şişirmeyeyim daha fazla, biraz da bugünden bahsedip, sayfalarını rahat bırakayım:
Bugün mucize'mle bisikletlerimize atlayıp denize gidecektik,ama nasıl bir vücut ağrısı var ikimizde de bilemezsin, bir türlü kalkamadık yataktan. Şimdi de kös kös sıkılıyoruz evimizde. Sanki enerjimizi bişeyler sömürdü, hellim peyniri kıvamında uzanıyoruz koltuklarımızda. Çok güzel bir hafta sonu programımız vardı ama olmadı işte.Neyse ki Rolland Garros'un tek kadınlar finali var bugün, saat 16:00'ı dört gözle bekliyoruz kocaların bitanesi ile.Sharapova'ya olan antipatimi biliyorsun değil mi, hıh işte o yüzden Williams kazanmalı bu yıl şampiyonayı. Zaten Federerciğim de elendi, hem Nadal'ı hem Sharapova'yı şampiyon görmeyi kaldırmaz bünyem.
Günnük, hoşça bak zat'ına benim ne zaman uğrayacağım belli olmaz. Gün içinde de elimin altında ol, kaybolma bir yerlere, esen kal.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…