günlükçüm ben geldim napıyorsun bakalım
beni sorarasan iç güveyden halliceyim daha babanın rüyasını üstümden atamadım gözlerimi kapatıyorum o anı hayal ediyourm nede güzel oluyor allahım rüyada olsa canlı canlı sarıldım öptüm hasretim dindi
rahmetli babam benle çok aglardı bebegim olmuyor idye ilk oglumda vardı diger oglumda kızımda yoktu ilk oglumda dogurdum memlekete gittim allahım ben üzüldükçe babam züldü babadeidm canım acıyor ölüyorum nede zor evlat acısı babam dediki kızım agla tutma kendini amam şunu bil herley allahtan dedi rabbim sınarmı dedi bakalım kulum benimi yarattıgım varlıkgımı daha çok seviyor dermiş
allahım hidayet versin işşallah bizlere bebegini kaybeden anneler olmayan anneler nasıl bir duygu biliirim ha olmamış ha olmuş ölmüş kucagına alamadıktan sonra canım yanıyor günlükçüm inan bu bebeg vesile oldum borç çok muayenesi 320 tl nasıl çıkıcam bu işten çözemedim eşim araba ayarlamış 50 götürüp getiricekmiş ben bu doktorun altından nasıl kalkarım arkadaşlarım var durumumu bilen allah razı olsun hepsi yardım ediyor bana o biizm bebegimiz diyor allah hepsinden razı olsun işin kötüsü rahim dikişine 10 milyar kadar istiyorlar nasıl vericem ben bu parayı kara kara düşünüyorum mısırda bir dayımda yokki miraz kalsın
rabbime sıgındım artık rabbim ne eylerse gzüel eyler inan günlükçüm işşallah eşimin işleri yolunda giderse kimseye muftaç olmam arkadaşta olsa insanın agırına gidiyor biliyormusun insan iyiliklerin altında eziliyor
allahım ne olur bir mucize ver eşime bol paralı kazançlı işler verki bebegimin rıskını çıkarıyım yeterki bebegim dogsun inan yemem yediirim giymem giydirim günlükçüm uyumam uyuturum benim dedigim bir parçam olsun insanların kimisi çok şansılı paraları var istedikelri doktorlara gidiyorlar ben hep bebeklerimi sigoratalara gide gdie kaybettim bu doktor son şansım
okadar doluyumki burda yazsam satırlar almaz eşimede birşey diyemiyorum şu borçlarımızı bitirebilsek belkim bir çare bebegin parası gelri annemler olsun kaynanam olsun kardeşleirm olsun yardımları yokki onlarında yok yardım etsinler doktor strese girme dedi nasıl girmem içimde bir canlı gün gün büyüyor rabbime şükürler olsun ama velakin ben istedigim gibi gebelik geçiremiyorum malesef inan bana ne yapıcagımı şaşırdım
bazen buruya yazıyorum terapi gibi oluyor rahatlıyorum rabbimden tek istedigim hayırlı kapılar açsın eşime saglıkversin helal para versin her secdemde dua ediyorum allahım beni kimseye muhtaç etme diye agırıma gidiyor biliyorum yardım eden arkadaşlarım karşılık beklemiyorlar hepsinin durumu çok iyi inan amma ne biliyim üzülüyüyorum allahım bir kuluna bebek b,veirince rıskınıda veirimiş bana çok para lazım hemde çok bu bebek bana 30 milyarı geçicek tüp bebek parasını bile geçicek
ayda 2 kere gidicemn doktora şimdilik rahatım gebeligimde amma dikiş olunca rahimime bir tas çorbaya muhtacım çünkü yerimden kalmama laızm 10 gün dikişler kaynasın diye sonrası malum ayaga kalkamıyorum bri wc gidip geliyourm yatalak bebeler gibi doguma kadar yatıyorum ben gebeligim çok stresli geçiyor malesef
yatmaya razıyım kızımdaki gibi etlerimin acımasınada razıyım inan bagıra bagıra kalktımkızımda yata yata etleri acırmı insanın camdan bilem bakmadım ömürüme birşey olur diye allahım kimseyi çaresiz bırakmasın inan çok zor
bugün evleri yavaş yavaş temizlemem laızm yemek yapmam lazım çamaşır asmam lazım ütü yapmam lazım beyazlıları makinaya atmam lazım bu arada habira dinlenmem lazım evde eksikelrim var pazara çıkıp almak lazım
korkumdan nasıl çıkıcaksam artık
rabbim mu mubarek günde san yalvarıyorum ne olur eşime bol kazanç verki bebegimi layıkıyla tasıyım sıkıntı stres çekmiyim ne olur sen dilersen olur istersen olur rabbim
3 evladımı kaybettim çok canım yanıyor bunuda kaybetmiyim banada bagışla ne olur amin
gidiyim mutfaga yemkelri ocaga atıyım az dinleniyim yemizligi yapıyım az dinleniyim oturdugum yerde ütümü yapıyım belkim yavaş yavaş pazarıma gdier eksikelrimi alıırm işşallah kendine iyi bak banada dua et ne olur sag saglim alıyım bebegimi kucagıma
rabbim kimsesnin kucagını boş bırakmasın işşallah