Popüler Konu Sevgili günlük...

kalacak tüm izlerin hayatımda gözümden bir damla yaş aktığında
bir yer bulabilsem seni hatırlatmayan
kan tarlası gelincik şafagında...

Şimdi bir yeni sevda mı olur
Kimsenin kapını çalmadığı bir inziva mı
Tutar sıfırdan başlarsın
Yoksa bu ilişkiler bu zaaflar
Seni yiyip bitirir, seni yiyip bitirir
Dirhem dirhem azalırsın.

ALLAH tan umut kesilme caNIM....Her şeyi veren RAbbim elbet size de sağlıklı ,, nur topu gibi evlatlar verir....
Çok dua et..
Ben hep hamile kalmadan önce RAbbim HAYIRlı zamanda ,, sağlıklı , sıhhatli annesine babasına , vatanına milletine hayırlı evlat ver diye dua ediyordum....
Bence evlat için en güzel dua bu...En kısa zamanda güzel haberlerinizi de duyarız iNŞLLh...

Allah'ım bütün isteyenlere bol bbol bebekler versin çifter çifter inşallah
Yaşamayan bilmez derlerdi de gerçekten bilmezmiş,yaşamadan anlaşılmazmış
1 kimyasal 1 dış gebeliğim var benimde

SEVGİLİ GÜNLÜK

musmutluyum Rabbime hamdolsun... cuma kına gecem ve pazar düğünüm şükürler olsun ki herşey tamamlandı. bide ben işten erken çıkıp biraz istirahat etsem on numara olacak :)

Günnükçüm; çok iyi hissediyorum bugün kendimi. sabahtan beri oturmak nedir bilmedim. Bir enerji bir enerji sorma, dünden kesilen enerjimi bugüne verdi Rabbim galiba. Şimdi evimde ne oluyo biliyo musun? Mucize'm küçük odamızı toparlıyor. Çalışma masamız, kitaplığımız,bir ton ıvır zıvır....Bir türlü baş edemiyorum o odayla, kocaların bitanesi ben hallederim deyip, girişti odaya. Neyin lutfu, neyin mükafatı olarak geldi dünyama bu adam?
Bu hafta sonu kayınvalidemler geliyorlar nihayet. Bu kadar çok inceldiğimi görünce nasıl bir kıyamet kopacak merak ediyorum Ne kadar da sevinmişlerdi ben kilo alınca, sevinçleri yarım kalacak :) Ama oğullarının verdiği 10 kg fazlasıyla mutlu edecektir onları, o sevinçle arada kaynamayı hayal ediyorum
Bu güzel geliş haberi beraberinde söz verdiğim nefis yemekleri de getirecek. İşte bu tarafını sevmiyorum bu kavuşmaların.Öfff kantarın ayarı elimde olur inşallah...
Hoş bak zatına e mi akıllım...

Tatil,tatil,tatill istiyorummm
Kafamı dağıtmam lazım bu yıl çok üzüldüm,ağladım
Kocamı da alıp gitmek istiyorum
Pazar düğün var kaynımın,perşembede kına
Düğüne elbise aldımda kınada ne giycem bilmiyorum artık ayarlıcaz bişeylerr

günlükçüm canım gene kabus dolu haftalarım geldi kahverengi lekelenmelerim oluyor diger bebekelrimde gibi çok kokruyorum bebegime birşey olucak diye kanam görmedim ama herkez yerleşme kanaması diyor ama bilemiyorumki ne olucak bu paşanın hali bu benim son umudum dedim durdum okadar baglandımki içimdeki varlıga salı günü kontrolüm var ne olur dua et bebegim beni bırakıp gitmesin yoksa ben benden giderim

ruhun yarası daha zormuş be günlükcan...bedenim hasta olunca antibiyotik içiyorum oysa...bugün iş arkadaşlarımın birinin evine gittik ne güzel iki çocuklu mutlu bir aile...ve gelmek istemedim...gelirken gelinlikçi gördüm,ağlamaklı oldum.sonra geldim bomboş ev...daha geçen hafta bugün ne hayaller kuruyorduk...bugün ne noktadayız....ben ilişki özürlüyüm galiba...birini beğenmem zor oluyor,flört aşamasında çok kaprisli,sert,agresif oluyorum.tam çocuk bıkmışken ben bağlanıyorum.çocuk uzaklaşmaya başlıyor,ben gurur yapıp terkediyorum,sonra yalvar yakar dönmek istiyorum.çocuk bir süre boş aklıyor sonra da bulduğu ilk kızla nişanlanıyor...sap ben...ortada ben...ama hatalarından ders almayan da ben...bilmiyorum belki de nasip değildi...ruhum hasta günlüğüm...artık ben de sıcak bir yuva,çocuk,tutkuyla sevdiğim,sevildiğim bir eş istiyorum...yok aparada pulda gözüm...işim,ailem,sağlığım,gençliğim,güzelliğim yerinde şükür...ama eksik parça var,dolmuyor da...

Son düzenleme:
sevgili günlükçüm uyku tutmadı gene öksürükten istanbulda hava berbat okadarda eşim camları silmişti adam yaneyse mevzuyu dagıtmayalım sabah baktım az gene akıntım gelmiş araştrdım deidm paşa ölen çocuklarındada geliyordu evham yapmaama ne yapayım içimdeki ses dedim ben anneyim aklım çıkıyor içimdeki varlıga birşey olucak diyebugün bol bol ya şafi çekmek lazım bebegime şifa olsun işşallah rabbim ban bagışlasın içimdaki küçük insanı birde günlükçüm sakın beni yanlış anlamasınlar hamile kalamayanlar e hiç bebegi olmayanlar hava atmak degil benimki aklıma bile gelmez hep dua ediyorum namazlarımda rabbim olmayanlarada tatır diyorum yeminle bak doktordan çıktık allahım nasıl sevindim kesiyi görünce allahım dedim ban tatırdın bu mutlulugu herkeze tatdir dedim gelene kadar eşim artık paşa yeter dedi sevincini anlıyorum ama her dakika aynı şeyi tekrar ediyorsun dikkat ettinmi dedim yok dedim gene başladım eşim sonra allahım seni bana paraylamıu verdi dedi güldüinan günlükçüm çok dua ediyorum benim gibi gariplerden tutta nelere kadar

allahıma şükürler olsun sabah namazını duydum kalktım namazı kıldım sonra pijamalarımı geri giydim allahım yataga yattım gene gıcık öksürük başladı uyu uyuyabilirsen yatakta döndüm durdum çayı demledim kahvaltıyı hazırladım ne yapayım diye düşünüyorum eşim kalktı gibi kahvaltımı yapayımda içimdeki varlıkgı doyuruyum o benim bitanem nefesim umudum
kızlar gülmeyin ama sizler saçma gelir belkim yok daha dersiniz ben 3 gebelik geçriidm biliyom dün dedim sıcak ballı süt içiyim sütü içtim yarıladım bebegim sag taraftaya pıt pıt birşey oldu sanki hareket etti gibi kendileri çok seviyor sütü onun anladım birde tatlıyı demeyin bagırsak hareketi ben biliyorum bebegin oldugu yerde oldu içime erkek doguyor benim normalde yanılmam hislerimde çok nadirdir yani ekim annelerinde yazarken hep bildim çok nadir yanlışlık oldukızada razıyım tabi rabbim saglıklı versinde işşallah şu kalp atışlarınıda bir duysaydım içim rahatlıcaktı :18::18:
günaydın kızlar rabbim beblerimizi korusun saglık saat hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin veleddallin amin

Günnük; koşturmaca başladıııı. Temizlikçimin mazereti varmış, bu hafta gelemeyecekmiş, cam silme işi başa düştü. Nasıl silinir ki cam ben hiç silmedim. Ama bir hafta daha dayanamam camların bu haline. Camlar silinecek, tüller perdeler yıkanacak, ütülenecek, akşama yemek yapılacak. Ayyy gözümde büyüdü her şey, gel de bi el atıver.
Yarın geliyor kayınvalidemler kesin :) Mönümü belirledim: Yayla çorba,barbunya yemeği, tuzda tavuk, bülbül konağı tatlısı ve tabiki de boooolllll salata.Karşılama için ideal bir seçim oldu zannımca. Bu mönüyle hafta başı 55 kiloya düşme hayali elbette kocamaannn bir 0. Hem bugün mucize'm bana iskeletor dedi aşkımdan delirdi sanırım , zira evlenirken de böyleydim ben ne çabuk alışmış tombulumsu görüntüme gördün mü? Gerçi kimse yadırgamıyordu benden ve gardrobumdan başka Günnüüükkk, işleri kocama bıraktım, sana kaçtım. Gideyim de azıcık hanımlık yapayım, kıyamam hiç gık etmeden her şeyime yardım ediyo
Akşam kaçabilirim yine yanına, elimin altında ol, sayfalarına zeval gelmesin.

cancaazımm günlük kızcemm...nasılsınnn iyi misin ben de iyi sayılırım...iş de ...eşcaazım 8 de gelecekmiş...aradı...ben de yemeklerimi yaptım onu bekliyorum...özledimm kocişimi... hava da yağmurlu...bulutlu...babama da hediyesini alamadım...yarın alıcam göndericemm inş....sen bilmezsin babamı çok kıskandır babacım...anneme alıyoruzz her şeyi...ona almayınca alınıyoo oyyy babacımmm senin canın sağolsun...dünyaları sersem ayaklarına elimde olsa da...böyle iş de günlük kızcem...hımm bir de valiz yapılacak daha...hafta sonu kaçıyoruz ya bu şehirden inş.... koçiş benden daha heyecanlı...ne hayeller kurduysa artık böyle cancaazım günlük kızcem...canım sıkıldı yazayım dedim sana...görüşürüz inş... hoşça kal bıy bıy

sevgili günlük iyi akşamlarregl olmama 3- 4 gün kaldı ve ben şimdiden heyecanlanmaya başladım biletabi sen şimdi dersin neye bu heyecan 7 yıldır hasretle bebeğimin olacağı günü bekliyorum ya bu benim 5. tedavim olacak ...ya yine sonu diğerleri gibi hüsranla biterse diye bu korkumahh günlük bir bilsen bu yolda ne kadar üzüldüm ne kadar yıprandım ama yinede pes etmiyorum ve pes etmeyeceğimbiliyorum benden daha kötü durumda olanlar ve benden daha fazla yüreği evlat hasretiyle yananlarda var ....bencil değilim......inş benim ve tüm isteyenlerin ,tüm evlat kokusuna hasret olanların yürek yangınları son bulur bi günbazıları diyo ya illa kız olsun yada oğlan olsun inan benim hiç öyle bir isteğim yokbenim rabbimden tek dileğim hayırlı sağlıklı bir evlatinş bu son tedavim olur...regl oldum mu yine düşücez yollara..sonunda bebeğime kavuşmak umudu varya inan km ler kısa geliyor bana....ama inş bu sefer evime boş dönmem göbüşümde bebişimide getirir gelirim işte böyle günlükçüm inş sana kısa zamanda güzel haberlerimide yazarım

inş.. meleğimm inş... RABBİM GÜZEL GÖNLÜNE GÖREEE ikizz ikizz versin YA RABBİM... İNŞ. İNŞ. MERHAMETİ SONSUZ OLAN RABBİM merhametini eksik etmesin üzerinden inş.. inş.. inş..güzel kızce...

amin canım tüm isteyenlere

Günlükk ben geldimmm

Evimi toparlamaya basladık eşimle topluyoruz hayırlısıyla tasınıcaz baska sehre baska bır hayata dahıl olucam esyaları toparlarken içim bır buruk anılarımı, yaşanmışlıklarımıda topluyorum kolılereesım doguya gıdecek 2 yıl o doguda ben batıda Allah yardımcımız olsun çabucak hayırlısıyla atlatalım Çok canım yanıyor düşündükce 8 ekimde 2 yıl olacak evleneli evlilik yıl dönümümüzde ayrı olcaz doyamadım ki eşime nasıl göndericem Allahım yardımcımız ol yarabbım sen buyuksun sag saglım hayırlısıyla atlatalım eşime kavusayım

Benım iştende hala ses seda yok tasınmamızda ona bağlı inş. En kısa zamanda onuda sonuclandırırız Allah yardımcımız olsun atandım ya cok şükür oda sonuclanır elbet Allah utandırmasın inş. Cok seveceğim bir iş olur cok emek verdım Allahım yüzüme güldü tez vakittede hayırlısıyla teblıgatımı alırda baslarım inş

Hadi günlük yine gelirim Allaha emanet ol

naber günnük..
bak nasıl da farklı geldim diimi enson böyle ayrılmamıştk.hayat ne garip degillmi..ne kadar b*ktan aslında.ögreniorm ögreniorm şaşırıp kalıorm.bak bikaç dakika önce yine bişi gördüm ama sıfır tepki.sadece şaşkınlık duydum.beklemdigm bişi olsada herşey olabilir hayatta artık die şartladım kndimi.gülüp geçmedim bile.bölle bişiye bile tepkisiz kaldım.bilmiorm beni cok degişrdiler be günlük..garip..
yazıklar olsunn diyorum. veee

bu aradaa mezun oldumm bennn :82:insan kep fırlatan bi smile koyar şuraya yahu

Hayat çok garip günlük.
Ben bir dünya kurmuşum ikimiz için, bir adam yaratmışım hayalimde o hayali somutlaştırmışım onunla.
Hakkını vermek lazım ama o da iyi oynamış hani.
Evet sevdi belki beni. Ama o günlerden çok uzaktayız şimdi.
Ben bu aşkı yalansız, tertemiz sanıyordum. Bizim dünyamızda yalan yok diyordum.
Ne kadarda yanılmışım ne kadarda safmışım.
Aşk bir insanı nasıl bu kadar kör eder ?
Şimdi kime, nasıl güveneyim ben artık ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…