günlükçüm bu panik atak neden benim yakamı bırakmıyor soruyorum sana artık çok yoruldum her seferinde bu nöbetleri geçiripte sonra hiç birşey olmamış gibi hayat adevam etmek ne kötü birşey
canım acıyor günlükcan diyorum paşam bak bebegin karnında yapma ama öyle bir illetki bu panik atak hiç birşey olmadanda geliyor
allahım karnımdakine acısında bebegimin vesilesiyle benden gitse bu hastalık
istanbulda berbat bi rhava var günlükçüm keşke şakır şakır yagmur yagsa düz bir yol olsa kimse olmasa yürüyüşe çıksam öyle bir yagmur olsaki beni ıslatsa okadar çok ihtiyacım varki bunu yagmur tepemden şakır şakır yagarken ben yürücem kimseler yok yanımda hep aglıcam hem yürücem yagmur suyu gözyaşlarıma tanık olucak ellerimi birlieştirsem yürüesn yagmur hızlansa onunla koşsam ellerini açsam bagırsam yeter artık bırak peşimi kötü düşünceler acılarım aglamalarım dölnsen kendi etrafımda desemki gitti panik atagım geldi mutluluklarım neden diyemiyorum
okadarmı acizim ben ya inan kendimle kalmaya çok ihtiyacım var kimsenin olmadıgı bir yere gitsen düşünsemm dursam beni üzen kişiler hayatımda olmasa benim sevdikelrim yanımda olsa hayat neden acımasız
herkez benle dalga geçiyor daha ne istiyorsun iyi bir eşin var bebegin var daha ne istiyorsun inan bu hastalık olunca ne bebeg ne eşe bakıyor o an geliyor çarpıntın oluyor nefesin kesiliyor işte paşa yolun sonuna geldin haydi bakalım diyor içindeki vesvese
allahım bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine al bu hastalıgı benden senden geliyor biliyorum boynum kıldan ince ama bebegime birşey olucam diye aklım çıkıyor 3 bebegimi cennet yolladım allahım kızımın öldügü akşam kalp çarpıntısyla uyanmıştım kaynanam bzile kavga etmişti hazmadememiştim okadar sinirliydimki kalp çarpıntısıytla uyanmıştım allahım dedim aglıyorum ne olur çok şarpıntım var ömürüme birşey olucak bebegime acı
kızımı çok özlüyorum günlükçüm minnacık bedeni gzöümün önünden gitmiyor rabbim 3 tane melegimide cennet kuşumuda ban gösterse keşke rüyamda görüsem acaba kızım kime ogluuarım kime benziyordu canım acıyor günlükçüm ne olucak bu paşanın hali mutlu oluyum diyourm bu hastalık mutluluk diye birşey bırakmıyor ben bu hastalıgım yüzünden evladıma nasıl bakıcam allahım sen yavrumu koru ne olur acısını bana gösterme salı günü kalp atılını duyarmıyım acaba en son ömürümde duymuştuk kalp sesini
ya ömürüm aklıma gelirse allahım sen aklıam muayet ol ne olur gene fenaları oynuyorum kahverengi akıntılarım gelmeye devam ediyor allahım bebegim yerleşiyor diyorum kendimi öle avutuyorum bu çarpıntılarımda olmasa
2 sene önce bugün ablama gitmiştim 16 günlük lohusaydım ömürüm benden ayrılalı koskoca 2 sene
kahvaltıya gittim orda kalıcaktım sözde ablamın oglu çizgifilim seyrediyor allahım pepe annem şarkısını söylemeye başladı bende bir aglam abla kapa şunu ablkam şaşırdı kı zbuna aglarnırmı dedim baksana ne diyor annem canım annem annem gzüel annem benim bebegim öldü kimse bana anne demicek ömürüm dedim agladım ablam kapadı ogün eşim geldi yattık akşamı kalktı eve gelicez metroya bindik eve geliyoruz orta kapıda oturuyorum sol tarafta sag tarafta otursan görmücem eşim yanımda oturuyor soluba baktım incirli duragı akşamya koskoca ömür yazıyor ömür kafe ömür plaza elimi koydum metronun camına kızımın ismini görünce kızım demişim metrodakşiler beni gördü ahglamamı eşim tamampaşam aglam dedi ordan bir bayan oglum birşeymi var dedi kızmın fenalaştı dedi kızımızın adını ömür koymuştuk ismini görünce fena oldu nerdeki dedi kadın şuan agladıgım gibi gözleirmden boncuk boncuk yaşlar dökülüyordu cennet gitti dedim abileri gibi çok kötüyüm günlükçüm artık metroda kadın söylerken duragı bakamıyorum oraya heryerde kızımın ismi var ömür kafa ömür restorant ömür berber ömür klinik ömür sokagı offffff karnımdakine haksızlık olmasın allahım çok kötüyüm bugün
içimdeki kızmı erkekmı bilmiyourm amam kızım olursa ömür koyucam öpücem koklucam içime çekicem kokusunu allahım 3 tane cennet yolladım ne olur bu karnımdakini ban bagışla
buda giderse ben benden giderim
riskli haftalarım gelince ne olucak benim bu halim ya gene parmaklarımın ucundan akıp giderse
kimseye anlatamıyorum içimdeki fırtınaları
bana deslerki 3 evladın burda diger tarafta cennet seç evlatlarımı seçerim çok özledim tekmelerini yavrularımla akran olanları görüdüm içim acıdı berkim ilk oglum 5 sınıfa geçicekti karne günüydü bugün belkim annecim hepsi pek iyi deyip boynuma atlıcaktı allahım affetsin kardeşleirm olsun elalem olsun artık yutkunarak özenerek bakmak istemiyorum günlükçüm canım yanıyor anlıyormusun
ne olur yardım et bana ne yapayım akıl ver 33 yaşına giridm amam sor bana 100 yaşındayım