Popüler Konu Sevgili günlük...

allahım melegime tez zamnda versin işşallag içindede diger melegime işşallah
günlükçüm ben geldim ne var ne yok beni sorucak olursan sıkıntıdan patlıyorum bugün eşim işe erken gitti kahvaltı canım istemedi günlükçüm ya inan bebegim karnımda olmasa yemeyi bilem düşünmüyorum amma velakin günde 9 ilaç içiyorum bebegim bana tutunsun diye sabah eşim işe erken gitti bende 9 gibi kalktım 10 gibi kahvaltı yapıyım dedim çavdar ekmegine 2 dilim krem peyniri sürdüm içine sivri biber koydum bir bardakta ballı sütü ısıttım tepsiye koydum getiridm yicem sonra kkya daldım allahım önüme bakarımki benim köpükle paşa ekmegi didikliyorlar hangi ara geldiniz acaba ekmegime göz koydunuzsonra dedim götürüyüm agzıma kıyamadım öle melün melün baktılarki suratıma hadi dedim siz keyfinize bakın ben sonrada yerim ana yüregi günlükçüm ne etcen ilaçlarımı içtim allahım gıcıgım halen sürüyor öksürmekten cigerlerim agzıma gelicek1.5 litre suyum bitti darısı diger 1.5 litre suyun başına su içmede birşey yokta habira wc git gel vallahi biri wc önünde otursaydı iyi para kırradı benden bugün akşama yemegim var çok şükür eşimi beklemeye koyulucaz artık şimdi meyve zamanı ben kaçtımişşlallah iyi haber verim sana günlükcan

Son düzenleme:
Sevgili gunluk ben geldim
bi kac gundur beynimde donup duran bir seyler var,bi insan ne kadar kotu ola bilir sence gunlukben onlarin iyi biri olmdigini biliyordum da bu kadarini beklemezdim be gunluk
gecen gorumcemin kp i geldi bize hasta adamcagiz tedavi icin Irana gidecekti o yuzden bize geldi bizden de burdan amcamla(ayni zamanda esimin dayisi,esimle akrabayiz) Irana gidecekti
amcam doktora gidiyordu esim de sormus amcama yani dayisina sizle gele bilir mi sonucta yasli insan o da kabul etmis
neyse gitmisler
adamcagizi dogru durust doktora bile goturmemislerbi rontgen cektirmisler sadece habire kendileri icin gezmisler
o kadar para verdi adam yol parasi konaklama parasi
hadi parayi gectim insanlik icin yardim edilmez mi gunluk
neyse doktordayken adam oksurmus doktorlardan biri verem de ola bilirsin demis
tabi amcam duymus bunu aman Allahim resmen adamcagizi tanimadigi bi ulkede tek basina baska bi taksiyle tek basina yollamis doktora,agzina maske alip takmis guya adamcagiz verem olmus da onlara gecer diyedaha ne oldugu belli bile deyil doktor oylesine soylemis tahlil sonuclari cikmamis sen nasil boyle davranirsin sana muhtac bi insana
adamcagiz nefes alamiyo zaten oksurmekten bi de maske taktirmaya calismislar adama
ya ben yemin ederim verem oldugunu bilsem bile bunu bi insana yapamam hele de o insan tekbasina yasli ve sana muhtacsa
1 gunle nolucakmis acaba
ben verem olmayi kabul ederim ama al su maskeyi tak diyemem kimseye,kiramam o insanin kalbiniinsanlik mi bu simdi gunluk
adam siniri gecer gecmez baska arabaya binip direk yasadigi sehre gitmis
aslinda bize ugrayip sonra gidecekti ama darilmis kim olsa darilir be gunlukesim soylemis tabi dayisina bi de uste cikiyo napiyim verem mi olayim demisyuh diyorum artik gunluk yuh

sevgili günlük
bir şeyler oluyor neler oluyor bilmiyorum...
yardım isteyeceğim insan ya da insanlar varken hiç birindn yardım gelmiyor günlük. istesem de istemesem de .
boğuluyorum ,anlatamıyorum
dün çok kötü bir şey yapacaktım iyi ki yapmadım günlük...
iyi ki..

Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın

Biri seni bulacak...

Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan

Biraz ürkeceksin!

Ne kadar dirensen de nafile...

İnsansın sonuçta, seveceksin..

Eski acılara bakıp da küsme sevdalara...

Gâvura kızıp da oruç bozulmaz!

Sök at kafandan acaba'ları.!

Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz..."

böyle günlük...yaralar olgunlaştırıyor insanı...nasibime hep aşk yarası düşüyor nedense...

slm günlükcan bak yine geldim sana içimi dökmeye
bu akşam komşumuzun kızının düğünü var :123:az önce gelin çıkarması oldu öyle üzüldüm ki baktıkça
neden mi 7 yıl öncesine gittim kendi gelin olduğum gün geldi aklıma....öyle mutluydum ki beyaz gelinliğimin içinde başıma geleceklerden habersizALLAHIM isyan etmiyorum ama çok üzülüyorum
evlenir evlenmez anne olacağım sanıyodum ama olmadı
evlendiğim :123:gün kucağıma oğlan bebek oturttular diye çok üzülmüştüm oysa bilmiyodum ki yıllarca kaderimde anne olmak yokmuş ne oğlan ne de kızne yazık ki
aradan 7 yıl geçti hergün bebek hasretiyle yaşadığım koskoca 7 yıl
2013 anneside olamayacağım ama inş 2014 annesi olmak vardır kaderimdebiliyomusun hiç regl olmayı böyle sabırsızca beklemiyodum:18::18:regl ile birlikte tedaviye başlıcam ya o yüzden bu :18:acelem...
inş bu tedavinin sonunda anne baba olmak vardır bizimde kaderimizde
bir ben değilim ki üzülen bu bebeği bekleyen eşimde çok üzülüyo be günlükcan.......her ne kadar bana duygularını belli etmek istemesede... inş ona bu sefer hamileyim diyebilirim
inş artık bizde milletin kucağında ki bebeklerebakıp üzülmekten kurtuluruz kendi bebeğimizi severiz

Son düzenleme:
Allahım bitmesin bitmesin bu rüya sonunda evlilik olsun, Noluuuurrr Uyandırma..

Nasıl güzel böyle sevmekte, sevilmekte ve kıskanılmakta..
Hergüne onu düşünerek uyanmak ve onu görünce dünyanın en mutlu insanı olmak..:124:
Bugün öğlen arası yürüyüş yaptık çok güzel sohbet ettik, birbirmize gözlerimizle ilan-ı aşk ettik.
Sonra bana göre çok komik ona göre hiçte öyle olmayan sebepten dolayı fena halde kıskanıldım.:112:
Anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki aslında..
Kısaca mutluyum günlük.. O var diye, onu seviyorum diye, o da beni seviyor diye Çooookkk Mutluyum ..

Günlükcüm nasılsın bakalım bende çok şükür iyiyim işte şu sınavlarım bir bitseydi neyse biri gitti birkaç sınavım daha kaldı.Uzun zamandır kendime bakamıyorum okul falan derken önce diyete başlayacağım sonra spor biraz cilt bakımı yaparım.Kendime bol bol vakit ayırıcam inşallah sabah erkenden kalkmaktan gına geldi öğleye kadar uyumak istiyorum.Biriken dizilerime, kitaplarımı okuyacağım.Sonra gidip dersaneye yazılmam gerek yani anlayacağın bir ayım var tembellik yapmak için.Tekrar derslere başlamalıyım bu yıl zor olucak konularımı yazın bitirmem sene içine bırakmamam gerek.Belki bir hafta tatile çıkmayı planlıyorum eğer işimden fırsat bulabilirsem işte dediğim gibi toplam 1 ay bile değil tatilim.Bu bir ayda arkadaşlarımın nişanı var onlarada katılmam gerek bak unutmuştum bunu üç günüde öyle silersem bana kalan zaman gittikçe azalıyor neyse burda bitireyim en iyisi düşündükçe aklıma yeni yeni işler geliyor böyle böyle 1 hafta kalıcak elimdeHa unutmadan yeni birşey daha geldi aklıma neyse gidiyorum ben kendine iyi bak yine uğrarım:))

annem ameliyat oldu günlük şükür olsun ki iyi geçti ameliyatı ama asıl bundan sonrası önemli bizim için zor yürüyor çok ağrına gidiyor yatağa yatmak ama ne yapalım bir süre böyle olacak en kötüsü de ne biliyormusun günlük benim sinirlerim artık kaldıramıyorum bazı şeyleri onu öyle görmeye dayanamıyorum sürekli ağlıyorum Rabbim onun derdine derman olsun diye dua ediyorum Allah bütün hastalara şifa versin günlüğüm ben yaşıyorum o anı çokk zor çokk

günlüük en son sana yazdığımda 2012ydi. şimdi 2013ü yarıladık bile. o kadar uğramamışım ki buralara kendi adıma üzüldüm. 6 7 ayda neler olmadı neler. tabi hepsini yazamayacağım buraya. ama en yakın olan bişeyi yazmak istiyorum. bi insan bu kadar kapalı kutu olabilir mi günlük ya. evet veya hayır demek bi insana bu kadar mı zor gelebilir. bu kadar mı nefret ettirebilir de faceden bile engellenir onu anlamıyorum. başka face hesabından mesaj attım ama malesef diğer kutusuna düştü. inşallah onu en yakın zamanda okurda aklını başına alır be günlük. ben hala bıraktığın gibiyim. bende hiç değişiklik yok. acele etmiyorum gelecek olan zaten kendiliğinden gelir diyorum etrafa bakıyorum kendi adıma üzülüyorum. ne olacak benim bu halim günlüükk :44:

Uyurken bile düşebilirmi insan ? Bedenim uyuduğunu sanıyor ama beynim susmuyor. Kalbimi hiç sorma bile günlük.
Hiçbir yere sığamıyorum bugün, çekip gidesim geldi bak yine..
Aklımı, kalbimi, hatıralarımı bırakabilirmiyim burda ? Gitsem mutlu olurmuyum sahiden ?
Kendimden kaçamam sanırım ben.

günlükçüm bu panik atak neden benim yakamı bırakmıyor soruyorum sana artık çok yoruldum her seferinde bu nöbetleri geçiripte sonra hiç birşey olmamış gibi hayat adevam etmek ne kötü birşey canım acıyor günlükcan diyorum paşam bak bebegin karnında yapma ama öyle bir illetki bu panik atak hiç birşey olmadanda geliyorallahım karnımdakine acısında bebegimin vesilesiyle benden gitse bu hastalık
istanbulda berbat bi rhava var günlükçüm keşke şakır şakır yagmur yagsa düz bir yol olsa kimse olmasa yürüyüşe çıksam öyle bir yagmur olsaki beni ıslatsa okadar çok ihtiyacım varki bunu yagmur tepemden şakır şakır yagarken ben yürücem kimseler yok yanımda hep aglıcam hem yürücem yagmur suyu gözyaşlarıma tanık olucak ellerimi birlieştirsem yürüesn yagmur hızlansa onunla koşsam ellerini açsam bagırsam yeter artık bırak peşimi kötü düşünceler acılarım aglamalarım dölnsen kendi etrafımda desemki gitti panik atagım geldi mutluluklarım neden diyemiyorum okadarmı acizim ben ya inan kendimle kalmaya çok ihtiyacım var kimsenin olmadıgı bir yere gitsen düşünsemm dursam beni üzen kişiler hayatımda olmasa benim sevdikelrim yanımda olsa hayat neden acımasız

herkez benle dalga geçiyor daha ne istiyorsun iyi bir eşin var bebegin var daha ne istiyorsun inan bu hastalık olunca ne bebeg ne eşe bakıyor o an geliyor çarpıntın oluyor nefesin kesiliyor işte paşa yolun sonuna geldin haydi bakalım diyor içindeki vesvese
allahım bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine al bu hastalıgı benden senden geliyor biliyorum boynum kıldan ince ama bebegime birşey olucam diye aklım çıkıyor 3 bebegimi cennet yolladım allahım kızımın öldügü akşam kalp çarpıntısyla uyanmıştım kaynanam bzile kavga etmişti hazmadememiştim okadar sinirliydimki kalp çarpıntısıytla uyanmıştım allahım dedim aglıyorum ne olur çok şarpıntım var ömürüme birşey olucak bebegime acı kızımı çok özlüyorum günlükçüm minnacık bedeni gzöümün önünden gitmiyor rabbim 3 tane melegimide cennet kuşumuda ban gösterse keşke rüyamda görüsem acaba kızım kime ogluuarım kime benziyordu canım acıyor günlükçüm ne olucak bu paşanın hali mutlu oluyum diyourm bu hastalık mutluluk diye birşey bırakmıyor ben bu hastalıgım yüzünden evladıma nasıl bakıcam allahım sen yavrumu koru ne olur acısını bana gösterme salı günü kalp atılını duyarmıyım acaba en son ömürümde duymuştuk kalp sesiniya ömürüm aklıma gelirse allahım sen aklıam muayet ol ne olur gene fenaları oynuyorum kahverengi akıntılarım gelmeye devam ediyor allahım bebegim yerleşiyor diyorum kendimi öle avutuyorum bu çarpıntılarımda olmasa

2 sene önce bugün ablama gitmiştim 16 günlük lohusaydım ömürüm benden ayrılalı koskoca 2 sene kahvaltıya gittim orda kalıcaktım sözde ablamın oglu çizgifilim seyrediyor allahım pepe annem şarkısını söylemeye başladı bende bir aglam abla kapa şunu ablkam şaşırdı kı zbuna aglarnırmı dedim baksana ne diyor annem canım annem annem gzüel annem benim bebegim öldü kimse bana anne demicek ömürüm dedim agladım ablam kapadı ogün eşim geldi yattık akşamı kalktı eve gelicez metroya bindik eve geliyoruz orta kapıda oturuyorum sol tarafta sag tarafta otursan görmücem eşim yanımda oturuyor soluba baktım incirli duragı akşamya koskoca ömür yazıyor ömür kafe ömür plaza elimi koydum metronun camına kızımın ismini görünce kızım demişim metrodakşiler beni gördü ahglamamı eşim tamampaşam aglam dedi ordan bir bayan oglum birşeymi var dedi kızmın fenalaştı dedi kızımızın adını ömür koymuştuk ismini görünce fena oldu nerdeki dedi kadın şuan agladıgım gibi gözleirmden boncuk boncuk yaşlar dökülüyordu cennet gitti dedim abileri gibi çok kötüyüm günlükçüm artık metroda kadın söylerken duragı bakamıyorum oraya heryerde kızımın ismi var ömür kafa ömür restorant ömür berber ömür klinik ömür sokagı offffff karnımdakine haksızlık olmasın allahım çok kötüyüm bugün içimdeki kızmı erkekmı bilmiyourm amam kızım olursa ömür koyucam öpücem koklucam içime çekicem kokusunu allahım 3 tane cennet yolladım ne olur bu karnımdakini ban bagışlabuda giderse ben benden giderim riskli haftalarım gelince ne olucak benim bu halim ya gene parmaklarımın ucundan akıp gidersekimseye anlatamıyorum içimdeki fırtınaları bana deslerki 3 evladın burda diger tarafta cennet seç evlatlarımı seçerim çok özledim tekmelerini yavrularımla akran olanları görüdüm içim acıdı berkim ilk oglum 5 sınıfa geçicekti karne günüydü bugün belkim annecim hepsi pek iyi deyip boynuma atlıcaktı allahım affetsin kardeşleirm olsun elalem olsun artık yutkunarak özenerek bakmak istemiyorum günlükçüm canım yanıyor anlıyormusun ne olur yardım et bana ne yapayım akıl ver 33 yaşına giridm amam sor bana 100 yaşındayım

'Hayat' Dur BekLe Beni DizLerimde derman kaLmadı ardından koŞacak!
'AŞk' Her Geçen Gün öLdürme yüreğimi;Bi Can daha kaLmadı verecek!
'MutLuLuk' Kaçma ßenden her defasında,ßu sefer değerini ßiLeceğim Senin!
'Hüzün' Esir etme artık beni Ben zamanıyLa çok Büyüttüm Seni
'Vee ''Sen'' Daha fazLa yorma Beni.! Ben fazLasıyla ödedim...
Senin uğruna kayBettikLerimin BedeLini...!

Sen oL da;
ister 'Yar' oL,
İster 'Yara';
Lütfun da Başım Üstüne,
Kahrın da ..

ayrılığın eşiğine geldik.. bugün konuşacağız bakalım. uzlaşabilecek miyiz?!.
bu adamlara dürüst davransan bir türlü, davranmasan bir türlü!
ondan önceki ilişkimi anlattım ona. o da bana anlatmıştı.
sonuç o anda tepki vermedi günler sonra olmadık şeyden kavga çıkardı.
sen onu unutamadın bıdı bıdı bıdı...
ne kolay pes etti yaa..
çok kızdım, çok sinirlendim, çok üzüldüm
mübarek cuma vakti, sonumuz hayrolur inşallah.
bir de açıklama filanda istemiyor. bir saçmalığa inandırmış kendini.
burnunun dikine gidiyor. böyle didişe didişe tanıyacağız birbirimizi.
hep canım ciğerim börtüm böceğim olmaz tabii
dua et günlükcan, rüzgar gibi gelsin geçsin bu tatsız olay(AMİN)

Son düzenleme:
şu an kolumun tek tarafı kıpkırmızı günlük
cildiyeye gittim doktor görünce şok oldu
neye taktın kafanı bu kadar dedi
sıkıntıdan oluyomuş
iğneyi yedim geldim
Takmıycam desemde olmuyo be günlük içimde hep bi yerlerde
bi ses hep yankılanıyo bebek bebek diye olmuyo yapamıyorum
Dün kaynımın kınası vardı moralim çok bozuktu dedim şimdi koca göbeğim olcaktı 6,5 aylık olcaktı bebeğim
Bütün akşam suratım asık oturdum
Sonra bi haber geldi,eltimin akrabası 9 aylık doğum yapmış
Bebek doğarken strese girip kakasını yemiş,ölmüş
Sonra dedim kendine gel
Aslında sanırım benim psikolojim bozuk bi doktora görünsem iyi olucak
5 aydır aklına geldikçe ağla ağla can mı dayanır
Hele sana her yazışımda ağlıyorum saatlerce kağıt olsan sırılsıklam olurdun
Bigün bende mutluluktan yazıyım Allah'ım nolur bebeğimin kalp sesini duydum,ben de hamileyim diye...

Günlükcanım annemi özledim beeennn...
Evimi özledim, babamı özledim.
Öpmeyi özledim annemi böyle yumoş yanaklarından, emek kokan ellerinden...
Babamın gülen gözlerini özledim...
Abimle film izlemeyi, atışmayı, snırsız kahkahalarımızı özledim.
evimde tembellik yapmayı özledim.
Annemin yemeklerini tıka basa yemeyi özledim....
Anne yaaa diye sızlanmayı özledim.
Çok yoruldum ben bu yıl buralarda günlüğüm...
Bazı insanlar beni çok yordu daha doğrusu...
Tatil oldu ama bir haftalık bizimkisi. Sonra 2 hafta yine okulda olmalıyız.
Gidemedim hiçbir yere, maddi olarak sıkıntıdayım çünkü...
Ama hasret de diz boyu be günlük diz boyu

Sevgili günlük; Öyle bir boşluktayım ki çıkış yolunu bende bilmiyorum..
Hem herşey üstüme geliyormuş gibi, hemde etrafımda kimse yokmuş gibi, tuhaf..
Öyle bir yerdeyim ki, ne geri dönebiliyorum ne de adım atabiliyorum..
Avuçlarımda kalbim, sımsıkı tutuyorum. Ben korumaya çalıştıkça o kırılıyor..
Öyle bir durumdayım ki cümlelerim kayıp..
Ne yaşadığımı hissedebiliyorum ne de nefes alabiliyorum .. :85:

günlükçüğüm normalde sana bu saatte gelmem ama,
son dakika bi çılgınlık yapıp bilet aldık aşkımla..
bugün görüşeceğiz inşllah
yıllardır ilk defa bu kadar ayrı kalmıştık
çok özlemiştim günlük..
ama 1 güncük sonra hemen gelicemm malesef
hadi öptüm seni canikom gelince görüşürüz

bugünler de çok alınganım sanırım bilemiyorummmm... hassaslaştım iicede stres -kaygı.. olacak olmayacak derken.. şu 1-1.5 aydır uyguladığım kararla (bundan 3 yıl öncesini tekrarlıyorum ) beni kaale almayan ,sevincime ortak olmayan... düştüğümde bir tekme daha basan insanları hayatımdan bir bir çıkartıyorum... hem burdan hemde faceden yine temizlik yapmaya başladım...

az insan çok huzurrr................... istemiyorum çevremde böyle insanlarr.... yapayalnız da kalsaammm is te mi yo rum!

hem soruyor kkdaki iskorpit goremıyorum nerelerdesın bla bla..cvp yazıyorum pek giremiyorum haziranda tüp bebek başlıcam diyorum. hiç oralı bile olmuyoorr...insan bi ''hayırlı olsun'' der..madem sordun o kadar! hadi vakti olmaz ''beğensin'' bu da mı zooorrr?!!! ki benim msjın altında alakasız bişiler gevelemiş...ekim ayından beri sürekli yazıştığım topik...gelmiyorsam bunun nedeni sizlersiniz...sizlerden alıntı yaptığım halde kaale almıyorsanız kusura bakmayında benim arakadaş listemde de işiniz olamaz sizin o zaman... benim size hitaben yazdıklarımı görmezden gelenler;benim başka topiklerde yazdığım çizdiğim şeyleride görmesin bi zahmet.. okadar birbirimize dualar ettik tanımadan görmeden ki hakkımda helali hoş olsun... kendime yakın gördüklerimi faceye ekledim yaa silmesini de bilirim sorun olmaz benim için! hele bu sabah :) sırf en son ben yazdım diye çok sevdiği topiğine uğramayanlar var halbukisi topiğimizin ilk bebeişleri dünyaya gelmiş.. merak etmeyin arkadaşımı tebrik etmek için girdim sadece sizler için değil yani yanlış anlamayın!!!!!!!!

yine gittim hazirandan temmuza kaydı..diye... ama daha ne yazıcammm nede bakıcammm...buraya kadarmış.

ne demiştimmmm azzzzz insaaaaannnn çoooooookkkk huzuuuurrrrrrrrr

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlükcan karanlık bir boşluktayım, düşüyorum.
Ama ışığı görüyorum. Çok uzakta da olsa görüyorum.
Mutlu olucam biliyorum.
İçime oturan "öküz" kalk artık oradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…