sesim gitti günlükçüm :2::2:öksürmekten kuru kuru eşim seviniyor allahım sopası yok biraz daha kalmış sesin dedi az daha kısılsın gelme keyfime diyor
birşey desem gülüyor ney eny dedin hayatın bir daha söyle duymuyorum diye
dün eyüp sultana gittim mubaregi ziyarete allahım ne kalabalıktı
bebegim için gittim günlükçüm dua ettim rabbim dedim sag saglim bebegimi alıyım kucagıma sana getiricem ziyarete dedim
eşile şükür namazı kıldık allahım dualarımızı namazlarınızı kabul etsin
hepimize dua ettim borcu olanlara borcunu ödemeye işi olmayanlara iş bebeleri olmayanlara bebek nasip et dedim kkdan bir arkadaşım vardı eşiyle geldi onunla görüştüm canlı 40 yıllık arkadai gibi sarılsık kknın farkı
işte acılar bir olunca
kuran almıştım onu degiştirdim 4 sayfası yyoktu geçende sana ayzdım kompile gitti pc sinir oldum sonra yazmadım allahım dünyanın gelini vardı dün akşam deprem olmadı iyiki
sonra 1 roman gelin damat gördüm allahım 14 anca belkim dahada küçükler minnacık bebeler evlenmişler oglanda damatlık kızda gelinlik var
allahımd edim bunlar bu kadar küçükler nasıl evcilik oynucaklarki dedim
sonra eve geldim kardeşimle hanımı bize geldi oglumuda getridi çok özlemişim yavrumu öpüm kokladım hasretim dindi git gide dahada yakışıklı oluyor sıpam
eşim sagolsun dün akşam evi dip köşe temizledi
bende yardım ettim :2:evim temiz bir ütüm var yemegim yok diyorum hashaşlı revanı yapayım amma velakin hiç yapmadım tariflerede güvenemiyorum acaba diyorum içlerinde hashaslı revanı yapam varmı bir el atsın paşasına
günlükcam dün cevşen aldım boynuma taktım 2 adet muskan var koca bir kırmızı kurdele belime bagladım kabeden geldi mubarek yerden allahım vucudumu kalkanladım anlıcagın bebegime brişey olmasın işşallah
birde birşey ögrendim ğpaylaşmak isterim
şimdi bebegi olmayanlar beni iyi dinlesin günlükcan 100lük tespihi alıcaklar sonra 100 kişi bulucaklar aynı gün her tespihin tanesine 3 ihlas 1 fatiha okunacak 1 taneye 1 kişi unutmayın 100 kişi bitiriicek tespihi tanede hata yapmak yok sonra o tespihi alıcaksınız evin kıblesine asıcaksınız ondan sonra bebek için murad ediceksiniz muradınız oldumu o tespihi ya bir yatıra ya bir camiye yada dergah gibi bir yere koyucaksınız almak yok rabbim kabul etsin şimdiden çok kişi yapmış olmuş ddiyeyim dedim günlükcan
bende bu ay yaptım
hamile oldugumu ögrendim
allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın işşallah
bugün yemek yapıcam belkim fikir olur
mercimek çorbası süzme
tavuklu bulgur pilavı
zeytin yaglı taze fasülye
hashaşlı revanı
cacık salata
karpuz
çok işim var günlükçüm bebem benim kendine iyi bak bu kuru öksürük beni maffetti günlükcan ya :2::2:sesimi hiç sorma çıkmıyor millet benle dalga geçiryor aman konuşma yorma sesini diyorlar sanki ses varda
neyse ben kaçtım günlükcan sonra görüşrüz