Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük dün benim için kötü bir gündü bugün atlattım derken herşey üstüme üstüme geliyor sanki.Kendi kendime boşver canım sağolsun Allah başka dert vermesin diyorum ama sanki bu sıkıntı çok farklı içim sıkılıyor sınavım var ders çalışmam gerek ama üzerimde baskı hissediyorum.Pişman olacağım birşey aldım kararsız kalmıştım çok büyük birşey değil ama dün o kadının yaptığından sonrada buna taktım sanırım.Hayır anlamadığım şey biraz iyiyim desem anında birşey geliyor başıma nazaramı geliyorum acabaNe zaman biri iyi birşey söylese enerjimi çekiyorlar sanki.Nazar değecekte birşeyim yok ne zaman mutluyum desem sanki 365 gün mutluymuşum halimi görmüyolarmış gibi iyisin sen yine çok şanslısın diyorlar ne şansı ya.Enerjimmi kötü anlamadım ki ne zaman ben buraya gelipte üst üste iyi şeyler yazıcam artık.

Günlük bugün bitse de tatil yapsam bir güncük.
Bu sabah uyandığımda gitme sana muhtacım şarkısını söylüyordum
Nerden ağzıma dolandıysa rüyamda gördüm herhalde
Böyle garip başladı gün işte ama bitmeli artık akşam olsun.

günlük sana öyle bomba bi haberle geldim kiii
ama söylemicem işte
uyuzluk değil mi
o gün gelene kadar söylemeyeceğim gerçi o günü de nasıl getiririm malum artık
allahım gerçekk mi bu diyorum sadeceneee
sadece şunu söyleyeyim ki yıllardır beklediğim zamanın gelmesine çok az kaldııı

Olmadı günlük o ev de olmadı...
Biri diyor tutulmuş o ev, biri diyor yok vazgeçmişler çıkmaktan.
Kime inanayım şaşırdım ve ben bu kadar yalancı insanlar görmedim!!!

Aa günlük iki gün girmedim siteye kk pro olmuşum, yarışmayı kazanmışım
Bütün saç rengini kızıl işaretleyenlere teşekkürler
Çok sevindim, mutlu oldum :)

Selam günlük,

Son 3 gündür hiç iyi değildim ben hatta biz.
Ben herşeyi kötüye götürdükçe o da çok kötü oldu. Benim yüzümden.

Ondan istediğim son bir şey vardı. Dün onu yaptı.
Aslında yapmaması daha iyiydi belki, yapmaması benim ayrılık bahanemdi.
Üstüne o kadar gitmeme rağmen sırf beni kaybetmememek için yaptı biliyorum. Yaptığı şeyde çok zordu onun için de karşı taraf içinde.
Dün ve önceki gün buluşmadım onunla hiç.
Bugün çıktım dışarıya, buluştuk, evine gittik.
Konuştuk, tartıştık.
Ben her zaman ki gibi bağırdım çağırdım, onun telefonunu kırdım, kendi fotoğraflarımı yırttım.
Sinirim o kadar bozulmuş ki, yarım saatten fazla hüngür hüngür, içimi çeke çeke ağladım. O da bana sarıldı, ağlama dedikçe o da ağladı.

En sonunda ben biraz toparlamıştım ki çıkmak üzereyken, o fotoğrafı niye yırttın? elimde bir tek o var zaten, onunla uyuyorum neden çok gördün ki bana dedi. Gözlerinden yaşlar süzüldü.
O zaman farkettim ki ben gerçekten acımasız, vicdansız, kötü biriyim.
Sonra kendi fotoğrafını yırttı.
Söylemedi ama sanırım fotoğraflarımızı yan yana koyuyordu ya da bana mı verecekti bilmiyorum.

O çok kötü durumda. Aslında bende öyle.
Biz bu haldeyken ayrılamayız.
Yaralarımızı beraber sarıp iyileşmemiz lazım.

Yarın güzelce, sakince konuşacağım.
Gönlünü almaya çalışacağım.

Aksi takdirde ne kendimi affedeceğim ne de vicdanım rahat olacak.

Bu gün eski arabamızı emanet olarak alıp karşıya geçtik.O bizim ilk gözağrımızdı.Çok özlemişiz.dönüşte kermese uğradık.sonra arabayı teslim edip evimize geldik.Bütün ev ahalisi uyuyor.bende çerez yiyip gazoz içiyorum ve günlüğümü yazıyorum.biranevvel içimize sinen bi araba alalım vee bu sene evimizin borçlarını ödeyelim inşallah.

selam günlük..yazmayli cok oldu sana..

icimi dökecek yer ariyorum ama sanirim simdi zamani degil..yine gözyaslarinda bogulmak istemiyorum..

biraz daha kafam toparlayinca gelirim sana tamam mi:)

sevgili arkadaşlarım fena gazınıza geldiğimi dün anladım...ama çok geç...anne,sen de gelme üstüme bezdim...izin ver de aşk acımı yaşayım...hem sen öğrettin,erkeklere bağlanma diye,sonra evlen diye tuttturdun,kimseye meyil etmedin dedin,ettim,bitince acı çekme diyorsun ya,sen bitirdin aslında anne,sen rahat vermedin,şimdi de acı çekme diyorsun ya...yürek anne o yürek...acır,kanar,yaralanır...gelme üstüme yeter...

kanayan yaramsın sen benim biliyor musun. çocukluğumda bana her ne yaptıysan 30 uma geldim hala aynı his.
bugun beni yerden yere vurduğunda bir kez daha anladım.
ben yalnızım.
sadece ben'im.
sadeceyim.
sen benim şuyummuşsun buyummuşsun faso fiso.
ben sadece benim.
ve benim kimsem yok.
sadece ben'.

ooffs günlük yin eçok biriktim çook yorgunum inanmassın neler var anlatcak ,,
ama finallerim var en önemlisi( çok sıkıldım bu dönem çok uzundu hala bitmedi bak
ara vveee uzunca bir tatil istiyorumm..ya hep aynı şeyleri yaşıyorum canım arkadaşım kararsız üzgün
bilmyrum ne olacak hayırlısı...

Günnük ..
Yeni ve huzurlu bir ilişki ve işlerimin düzene girmesini istiyorum ..

Bugün 3 yılı geçiktir görmediğim eski iş arkadaşımla vakit geçirdim , uzak şehirlerde olmasam çok güzel bir ilişki yaşayabiliriz,
çokta güzel vakit geçirdik. El ele, kol kola ..
Öylesine birşey yaşamaz benimle , günü birlikte yaşamaz , bağlanmaktan korkuyor , çünkü benim umursamayacağımı düşünüyor. ..
Akademisyen , akıllı bir çocuk ..
Ama o kadar mesafe varken ben başlayamam , o da cesaret edemez ..
keşke istanbulda yaşayaydı .. huzur var resmen çocukta ..
Ama onun hayatı doğu sınırlarında çizili ..
NEyse ..
Muhakkak doğru insan çıkıcak bir gün karşıma ..

Barıştık günlük...
Aradı beni sesi ağlamaklıydı artık, evet hata yaptım hatalar yaptım ama o kadar yalnızım ki ve 1 aydır sadece seni bekliyorum dedi
Çok mu üstüne vardım acaba? Çok mu bağırıp çağırdım?
Evet maalesef güven problemimiz var.
Karşımızda dağ gibi dikilen aileler var ama acaba delip geçmeye yeter mi aşkımız dersin günlük?
Öyle çok özledim ki onu...
Bana sarılmasını, kolları arasında olmayı...
İçim nasıl yanmış onsuzluktan, ona sarılmak bir bardak soğuk su içmek gibi olacak...
Sabırsızlıkla bekliyorum buluşmayı...
Dilerim bu kez ellerini bir daha bırakmamak üzere olsun aşkım...

sesim gitti günlükçüm :2::2:öksürmekten kuru kuru eşim seviniyor allahım sopası yok biraz daha kalmış sesin dedi az daha kısılsın gelme keyfime diyorbirşey desem gülüyor ney eny dedin hayatın bir daha söyle duymuyorum diyedün eyüp sultana gittim mubaregi ziyarete allahım ne kalabalıktıbebegim için gittim günlükçüm dua ettim rabbim dedim sag saglim bebegimi alıyım kucagıma sana getiricem ziyarete dedim eşile şükür namazı kıldık allahım dualarımızı namazlarınızı kabul etsin
hepimize dua ettim borcu olanlara borcunu ödemeye işi olmayanlara iş bebeleri olmayanlara bebek nasip et dedim kkdan bir arkadaşım vardı eşiyle geldi onunla görüştüm canlı 40 yıllık arkadai gibi sarılsık kknın farkı işte acılar bir oluncakuran almıştım onu degiştirdim 4 sayfası yyoktu geçende sana ayzdım kompile gitti pc sinir oldum sonra yazmadım allahım dünyanın gelini vardı dün akşam deprem olmadı iyikisonra 1 roman gelin damat gördüm allahım 14 anca belkim dahada küçükler minnacık bebeler evlenmişler oglanda damatlık kızda gelinlik varallahımd edim bunlar bu kadar küçükler nasıl evcilik oynucaklarki dedim
sonra eve geldim kardeşimle hanımı bize geldi oglumuda getridi çok özlemişim yavrumu öpüm kokladım hasretim dindi git gide dahada yakışıklı oluyor sıpam eşim sagolsun dün akşam evi dip köşe temizledibende yardım ettim :2:evim temiz bir ütüm var yemegim yok diyorum hashaşlı revanı yapayım amma velakin hiç yapmadım tariflerede güvenemiyorum acaba diyorum içlerinde hashaslı revanı yapam varmı bir el atsın paşasına
günlükcam dün cevşen aldım boynuma taktım 2 adet muskan var koca bir kırmızı kurdele belime bagladım kabeden geldi mubarek yerden allahım vucudumu kalkanladım anlıcagın bebegime brişey olmasın işşallah birde birşey ögrendim ğpaylaşmak isterim

şimdi bebegi olmayanlar beni iyi dinlesin günlükcan 100lük tespihi alıcaklar sonra 100 kişi bulucaklar aynı gün her tespihin tanesine 3 ihlas 1 fatiha okunacak 1 taneye 1 kişi unutmayın 100 kişi bitiriicek tespihi tanede hata yapmak yok sonra o tespihi alıcaksınız evin kıblesine asıcaksınız ondan sonra bebek için murad ediceksiniz muradınız oldumu o tespihi ya bir yatıra ya bir camiye yada dergah gibi bir yere koyucaksınız almak yok rabbim kabul etsin şimdiden çok kişi yapmış olmuş ddiyeyim dedim günlükcanbende bu ay yaptım hamile oldugumu ögrendim
allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın işşallah
bugün yemek yapıcam belkim fikir olur
mercimek çorbası süzme
tavuklu bulgur pilavı
zeytin yaglı taze fasülye
hashaşlı revanı
cacık salata
karpuz
çok işim var günlükçüm bebem benim kendine iyi bak bu kuru öksürük beni maffetti günlükcan ya :2::2:sesimi hiç sorma çıkmıyor millet benle dalga geçiryor aman konuşma yorma sesini diyorlar sanki ses vardaneyse ben kaçtım günlükcan sonra görüşrüz

Günnük, gün çok kötü başladı bugün, hatta gün başlayamadı bir türlü bugün. Ne kötü rüyalardı onlar, Allah gerçekleştirmesin inşallah. Hava çok kötü, içim bunalıyoooo... Rolland Garos'da bitti Williams ve Nadal aldılar kupayı. Neden ben de çoğuu kadın gibi tv izlemekten zevk almıyorum ki? Şampiyona da bitti neyi takip edecem ben şimdi??? Mucize'm de sözlü notlarını vermeye başladı, başarısız öğrencileri için bu kadar karalar bağlayıp, kukumavlaşan başka bir öğretmen daha var mıdır merak ediyorum.En az iki hafta sürer bu melankoli artık kocamın dünyasında.
Günnük; çok sıkıldım ev hanımlığından, diplomalarımın duvar süsü olarak kalmasından... Yine başladım neye başladığımı biliyorsun nasıl olsa...
Akşama bat ziyafeti var, asma yaprağını alıp gel istersen...
Her zamanki gibi hoşça bak zat'ına, bıraktığım gibi kal...

Günlük can beni perşembe günü böcek sokmuştu ya hani.
Sana yazmadıysam bile farzet ki de vardı bilir okuyan arkadaşlarım.
İşte bugün gittim dr a tahlil oldum az önce sonuçları aldım geldim.
Dr dedi ki alanım değil ama sana bu tahlillerden yola çıkarak bi kaç nasihat vereyim.
Kansızsın,demir eksikliğin var,değerlerinden bazıları çok düşük dikkat et kan hastalıklarından biriyle başın derde girmesin :18:
Bu yaşta almazsan önlemini ilerde çok üzülürsün dedi.
Sevgilime sadece kansızmışım enfeksiyon filan yokmuş dedim ama içim içimi yiyor.
Şu yoğun dönem bitip izne ayrıldığımızda gideceğim doğru düzgün bir doktora.
Gereken neyse yapılsın çünkü ben sağlıklı ve uzun uzun yaşamak istiyorum.
Rabbim herkese şifa ve huzur versin inşallah.

Son düzenleme:
merhaba sevgili günlük....nasılsınnn...iyi misin....hep dert hep dert...hiçç halini soran yok dimi...iyisindir umarım....bugün noldu biliyo musun...kapı çaldı...açtım postacı... melek hanım...evet benim bu sizin...aldım mavi bir poşet...milupa anneleri numune hediye göndermişler...gerzek ben...hamileliğimin 8.haftasına gelince üye olmuştum...bu kez dedim bebeğim beni bırakmıycak ...olsun ben vazgeçmiycem ki günlük...yine anne olucam inş.. inş.. inş..görsen öyle güzeller ki çanta bebek kremi bebek yağı anne için süt arttıran çay hımmm şey bi de bebek maması numuneleri...neysee olsunnn artıkk sıradaki gelsin diyerek töbe töbe saklıycamm onları...bennn...saklıyım dimi günlükkk....saklıyım saklıyım...böyle iş de günlükçüm...bitmiyor iş de...öptüm senii günlük kızcemmm..bıy bıy ...

en çok da eve geldim kimse yok ya o zaman hissettim,senden ayrıldığımı...gün içinde telefona defalarca baktığımda,gece kan ter içinde uyanıp telefonda mesaj çağrı göremeyince...güya akıllıyım,güzelim,işim var...e taliplerim var...deniyorum...ne oluyor günlük...sap gibi ortada kalan ben...bu kez ben terkettim...olsun ben acılıyım...ben yapayalnızım,ben boşum...

canım benim ne güzel yazmışsın öyle ....yazdıklarını okuyunca içinde ki yangının büyüklüğünü çok iyi anlıyorum arkadaşım ...kimbilir nasıl üzüldün ama inş bigün bu üzüntün yerini mutluluğa bırakacak...üzülme ne olur ......

günlükcan ben babamı çok özledim keşke kandilde gördügüm rüya gerçek olaydı ne olurdu babalr günü yaklaşıyor ben babamı her babalr gününde arardım şimdi kimi arıcam ben benden gdieli 5 temmus olunca 5 sene olucak babam ne olurdu erken gitmeyeydin elimden birşey gelmiyor günlükcan annem kaldı elimde allah korusun oda gidrese ne olur halimiz
işşallah bebegimi sag saglim alıyım kucagıma allah nasip ederse babamın mezarına götürücem memlekete dicem babam bak benle tronun geldi hani ben hep aglayınca sende aglardın babam dicem sana torununu getirdim 3 tane evladım cennet gitti senin yanına babam dicem onlara iyi bak ne olur dicem belkimde babam yavrularımı gördü onlarla birlikte dokundu öptü kokladı dedelri olaraktan babamın 9 aylık bebegi dogdu 7 aylıkken nazardan çatladı günlükçüm 5 aylık annemin düşügü var ablamın 1 kızı 1 oglu ikizdi onlar orda benim 2 oglum 1 kızım orda acaba birbirlerini bulmuşlarmıdır günlükçüm tek merak ettim şu acaba bebekelrim ölünce canları acımışmıdır aklımdan çıkmıyor günlükçüm bebeklerimin ölmeleri yavrularıma birşey olmasın diye ben neler yapmadım takdiri ilahi günlükçüm yaradan benden çok sevmiş yanına aldı inan böylesi daha korkunç bir anne için 5 ayına kadar taşıyorsun karnında hayaller kuruyorsun sonrası ölüm gene gidiyorlar cennete
şimdi 4 bebegime hamileyim inan diken üstündeyim sanki altım pimi çekilmiş bir bomba koymuşlar zamanı gelmeden gene patlıcam gibi oluyorum allahım ne olur sag saglim alıyım kucagım bebegimi 40 haftaları görüyüm içim acıyor günlük can inan bana her bebegimin yeri ayrıydı benim için anne yüregim yanıyor bu bebegime okadar baglandımki sorma hergün onunla konuşuyorum annem diyorum kızmısın erkekmisin bilemiyorum ama benim özlemimsin 12 senelik özlemim aman diyim sakın sende kardeşlerin gibi beni bırakıp gitme olurmu diyorum içimin yangını ne zaman durur bilemiyorum hergün konuşuyorum ürkek ceylan gibi taşıyorum yavrumu nelerden vazgeçtim ben bu bebeg kavuşmak icin diyet girdim 33 kilo verdim evladıma kavuşmak için çok zorluklardan geçtim neden eşimi mutlu ediyim desinki paşam bizimde bebegimiz var ende diyimki artık 3 kişiyizçok birşeymi istiyorum acaba bebegim beni bırakmaz işşallah yüregimi daglamaz okadar alış veriş yaptımki diger bebeklrimde sormayın sandık koca bir hurç duruyor dünyanında dagıttıgım cabası bu bebegime hiç birşey almak istemiyorum varsın çamaşırı olmasın ben aç kalırım onu doyururm giymem giydiririm inanın uyumam ona bakarım benim diyebilicegim bir bebek ah bebegim babanda bende seni nasıl bekliyorz bir bilsen sen sag saglım dog daha ne ister bu garip anacın senin yolunu gözleyen okadar kişi varki dogsadasevmeye gelsek diyorlar kıymetli bebek olucaksın işşallah beni sakın bırakma olurmu sıkı sıkı tutun bana ben senden vazgeçmicem sende benden vazgeçme daglama yüregimi duy sesimi bebegim annen senle hergün konuşuyor daha kalp atılşını duymadım allah nasip ederse 18 duyucam işşallahta duyarım ömüürmde duymuştum allahım kalp sesi kulagımdan gitmiyorallahım ne olur bu garip paşana acı ne olur anne olsun artık milletin bebeklerini gröüpte iç çekmek kardeşlerimin bebeklerine iç çekmek istemiyorum allahım duy sesimi garip paşanıda mutlu et be allahım ne olurrrrrrrrrrokadar istiyorumki mutlu olmayı bana sakat diyenler utanır allahım işte derim gözlerine sokarım ben sakat degilim işte kanıtı benimde bebegim var derim kimseye imrendirme mevlam tek istedigim benim gibi gariplere evlat nasip ettin diger bebegi olmayan gariplerede tez amanda ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…