Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugün biraz böyleydik.
:105: böyleydim.
:95: böyleydim.
böyleydim.
:99: böyleydim.
neredeyse böyle olacaktım!
Ama sonra...
böyle olunca...
:78: böyle oldum.
böyle olunca...
böyle oldum.
böyle olunca...
:93: böyle oldum.
":))))))))))))))" böyle olduk.
Yerim!

sevgili günlükçüm ben geldim anca sana yazabiliyourm okadar topige yazdımki mucizemisabah erken kalktım istanbul yanıyor günlükcan ne olur halimiz dün eşimle eve gelirken allahım keidnin biri nasıl bagırıyor öyle böyle degil kıyamam meyerse açmış adamın biri tavuk kemikelri az etini getirdi yemekten kalkmış sesine içim acıdı yeminle gzöleirm doldu eşime dedimki keşke bir şansım olasaydı keidleri köpekleri doyurabilseydim dedim çok üzülüyorum onlara ne yemek nede suları varallahım esirgesin onları işşallah rabbim rıskını veriyordu o kesin ama kedinin bagırması adam önüne eti koyunca yavrum nasıl yemeye başladı acıkmış kıyamam eşime diyorum kapının önüne süt ve su koysun yesinler kedicikler onlar aç kalmasın çok üüzlüyorum ben ya öle oldukalrımde kedi köpek düşmanlarını anlamış degilim öldürüyorlarla allahım isla etsin işşallah onları bugün çok şükü rmalzeme aldım patlıcan karnıyarıgımı yapıcam işşallah azimliyim bugün bu iş temem yanınada cacık pilav salata oh gelme keyfime yeminleben gidiyim çayı demledim kahvaltı hazırlıyım benimki işe gidicek sonra görüşrüz günlükçüm

Annecim dün gece seni gördüm rüyamda. sanki hayattaymışsın gibi ne çok sevindim bir bilsen. ne çok ağladım bir bilsen. yürğime bir taş oturdu annem. seni ne çok özledim bir bilsen. Yavrumu öpüp koklasaydın ne kadar hasret kaldım sana bir bilsen.(

yavrum içerde uyuyo annem.. yavrun seni özledi annem..

merhaba günlükçüm

yarın kına gecem var o kadar heyecanlı, o kadar mutluyum kiii
herkes şahit, o kadar çok şafak saydım ki.. ama bitti gitti işte
sevdiğim adama kavuşuyorum artık.. içim içime sığmıyo.. hem kahkahalar, çığlıklar atasım var hem de bağıra bağıra ağlayasım var
çok seviyorum onu.. son zamanlarda hele, daha da çok seviyorum

p.tesi fotoğraf çekimimiz vardı ve harika ötesi geçti.. fotoları sabırsızlıkla bekliyorum

yarın kınam yakılacak.. bi hint kıyafeti giyicem bir de hürrem kıyafeti çok güzel olucam inşallah

c.tesi de düğünüm günlüğüm.. sevdiğim adama kavuşuyorum, onun karısı olutorum artık..
Allahım hiç pişman etmesin, her günümüz ağız tadıyla geçsin

tekrar yazmaya fırsatım olur mu bilmiyorum ama ben vedalaşayım senle günlükçüm
evli olarak yazmak nasip olsun inşallah

Günlük;
İstediğimiz yıllardır aynı şey...
Neden olmuyor neden ?
Daha ne kadar bekleyeceğiz ?

üçgenin iç açılarının toplamı 180 de, insanın iç acılarının bir toplamı var mıdır acaba?

Geçen sene verdiğim kararı tekrardan vermek neden zor bu sene ?
Çok kafam karışık.
Her geçen gün, daha da karışıyor.
Tekrardan yeni bir dil öğrenmek ?
Çok mu zor benim için.
Vaz mı geçmeliyim, yoksa devam mı etmeli ?

bugun sevdıcegımın dogum gunu 30 yasına gırdı sıpa ama askerde oldugundan ben onunu yanında olamadım
çok üzgünüm cokkkkk

Melindam'ı evlenirlen görmek benii çok duygulandırıyor günlüğüm..
Daha ikimizin de ilişkileri başlamamışken dertleşmiştik bir keresinde..
Şimdi nerden nereye... O bir seneyi beklerken çaktırmadan nasıl geçicek ya demiştim..
Geçti gitti işte helal olsun onlara..
Şimdi benim bekleme sıram geliyor..
Allah bol bol aşk mutluluk huzur para çocuk versin melindamla eşine...
Sevgilerle.

Sevgili gunluk ben geldim:97::97:
biliyorum hep skintili zamanlarimda geliyorum sana ama napiyim:26:
yine silbastan gunluk yine fosssadetim bu ay 3 gun gecikince bu sefer oldu dedim tam bu sabah banyoya girdim idrarimi yaptim test icin o da ne regl oldum ayni zamanda
esim de kapida bekliyo tabi cikdim regl oldum dedimo da canin sagolsun dedi
aman be gunluk valla dert bir degil ki
gecen ay burdan bi arkadasin tavsiyesiyle bal corek otu tarcin karisimini denedim 12 gun
aslinda iyi de geldigini dusunuyorum cunku 1 hafta agri hissettim ama o siralar beraber olamadik esimle
simdi 1 haftadan fazladir sirtimda kuyruk sokumumda berbat bi agri var oluyorum resmen bazen yuruyemiyorum bile
arkadasim da bana kuru fazla kullanma kist yapar demistikac gundur beynimde acaba kist mi yapti diye dusunup duruyorum hani reglim de gecikti offff
ama esime soyleyemiyorum korkumdan boyle bi sey ola bilir diye zaten kk ya kil oluyo
doktorum bana bu ay da olmazsa regl oldugun gun yanima gel demisti ama gitmicem neden dersen cunku benim sevgili kocam o isi zamani zamaninda yapmiyo ki
yorgun oluyomus neymis yorgunlugu tv karsisinda zaman gecirmek
ben de dedim doktora gitmicem bos yere senin yuzunden ilac igne falan olmamonce o isi zamani zamanin da yap da sonra olmazsa doktora git dimizaten doktor da ilac falan yazar sonra da gunasiri birlikte olun der
bi tarafimda git hem de ultrasona gir kiste baktir diyor:18:hem de 1 ay daha gecikmek istemiyorum kizimin eylule 3 yasi oluyoroffffff

Son düzenleme:
sevgili günlük
acaba ben hata mı yapıyorum çünkü artık dayanamıyorum gücüm kalmıyo belkide, belkide herşeye yeniden başlamalıyım ama o zamanda asistanlığımı yakarım
bu senenin başından beri o kadar doldum ki
bazen inanamıyorum yaptıklarıma diyorum ki bu kadar başarılı bi asistanlığın var ve milleti takıyosun ki ben hiç bişeyi takmazdım şimdi herşeyi takıyorum biliyorum beni çekemedikleri için oluyo bütün bunlar ama ne yapmalıyım bilmiyorum...
bu arada geçen sene 5 senelik günlüğümü yaktığım için özür diliyorum keşke yakmasaydım belki bazı şeyleri unuturm demiştim olmadı...

merhaba günlükcan inan seni okumay ayazmaya girdim bogazımda bir dügüm durdu arkadaşın yazılarını okurken gözyaşlarıma hakim olamadım annem seni çok özledim demişya bende babamı çok özledim 5 sene olucak babamın kokusundan mahrum olalıiçim nasıl acıyor bir bilsen demişya arkadaş yavrum seni özledi benim yavrum sag saglim dogsa dedesini göremicek kocagına oturamıcak babam onu sevemiek banşükür kızım bak emeginin karşılıgını aldım yavrum kucagında diyemicek mutlu oldugumda agladıgımda bana sarılıp teselli veremicek günlükçüm ben ne kadar çok özledim babamı bir bilsen

babamı canlı görmek için nelerimi veriridim günlüçüm kokusu burumda tütüyor malım mülküm feda olsun babama ah babam dün size gittim erkek kardeşimle oturuyorduk karşıda park var dedimki ogluna keşke çocuk kalaydım ben kardeş dedim oda neden abla dedi baksana nasıl oynuyorlar biz çocuk kalsaydık eger babamız yaşıyor olucaktı hepimiz bir evde olucaktık dedim gene hafta sonları kahvaltısı yapardık ablam gene yumurtamın sarısını çalardı dedim çok özleidm günlükçüm kardeşleirmle bir babamın cenazesinde bir aray ageldik okadar hekez bir yerde ah babam neden erken gittin kııznın yüregini dagladım ogün seni rüyamda gördümya allahım gözümü kapatıyorum hayal ediyorum sanki kokun burnuma geliyor sarılsaydım gene sana be babam

nerdesin şimdi kim bilir kesin cennetesindir çok iyilik ettin insanlara babam boşananları barıştırdın yetimleri doyurdun hak yemedin evlatlarına layıkıyla bir baba oldum ben senden razıyım sende bende razı ol babam seni kaybettigim gün cenazeni sedyeyle getirdilerya yüzünü açtım seni görüdmya öyle uyuyordun allahım dedim can ver bedenine yaşasın bebegimde olsa görmücek kızım sen beni kandııryorsun diyemicek kimse senin yerini alamazki babam biri baba dese benim canım acır yüregim yanar ne babalar gününü ne kandilleri nede bayramları sevmiyorum allahım affetsin seni arardım ben hep babam derdim kızım canım derdin inan felçli halini bile özledim dün damadınla kardeşimlere gittikya durakta beklerken sana benzeyen biri vardı bir amca sag tarafı tutmuyordu senin gibi onu görünce içim acıdı dedim günlükçüm eşime kıyamam şuna baksana hayatım aynı babam gibis ag taratı tutmuyor aksaya aksaya gidiyor dedim içimi bri çektim gözlerim doldu çok agladım günlükçüm biizm burdada eşimin sülalesinden bir var oda aynı babam gibi bazem caminin orda görüyorum şansya hep önüme geliyor babam deyip aglıyordum sag olaydım felçlide kalaydın yanımda olaydınkeşke altından alaydım bir nefesin olaydı yeterdi be babam çocuk gibi senle oynayayadım eskisi gibi gözlerimdeki yaşım şuan aktıgı gibi duraydı babam diyeydim kokun burnumda tütüyor anacım kaldı tek elimde oda giderse benim halim nece olursana söz babam allahtan birşey olmazsa bebegimi sag saglim alırsam kucagıma memlekete gelicem bebegimle dicem abbam al bak torununu getiridm hadi benle çok aglıyordunya bebegim olmuor diye elini öpemeyiz amma topragını öpsek olurmu içim yanıyor senen yaklaşıyor ne olucak bu kzıının hali sana özlemim rüyama gir diye hep dua ediyorum allahım aynı rüyayı keşke gene görsem içim deki fırtınalar dinmezki en son kızımı cennet yolladıgımda dedim kızımın suratına bakarken babacım sen kızıma iyi bak ben koruyup kollayamadım kardeşleri iyi baksın 3 kişi oldular orda dedim acaba yavrularım benim yanıma gelrimi aglaraken elleriyle silerlermiki yüzümü kokuları burnumda tütüyor ah gzüel kızm ömürüm gözümün önünden gitmiyorsun inan kız olura dediler ömür koyma ölen kızın aklna gelir dediler bende sana hasretim be bebegim ömür koydum adını ömür gibi ömürlü ol diye elimden akıp gittin sen gittin gideli bende benden gittim salı günü kardeşini görmeye gittim kalp atılşını duyunca sen aklma geldim ömürüm dedim senninde kalbim böyle atıyordu sende cennet gittim buda benlemi kalır cennetemi gider bilemiyorum eger gdierse ben benden giderim ömürüm güzel kızım sen rabbimle konuş olurmu ne olur annem çok aglıyor rabbim de 12 senedir bizim kokusumuza hasret rabbim kardeşimiz annemle kalsın biz burda kalmaya razıyız de annem her bizi aklına getridiginde agladıgında bizde burda aglıyourm zallahım elimizden brişey gelmiyor de ne olur kardeşimizi annemize babamıza sevdikelrine bagışla de deki annemin bize olan özlemi rabbim bitsin de annem artık kimsey inmrenmesin kimsenin bebeklrini annemden kaçırmasınlar de allahım babama anneme saglıklı bir hayat anneme saglıklı bir gebelik geçirtki kardeşimiz kucagına laınca kokusunu çekinde 1 kişi degil 4 kişi yerine kokusunu burnuna çeksin de allahım bzi annemizden razıyız sende ondan razı olki annemiz emir vaki olunca yanımaza gelsin de annemiizn her aklına biz geldigimizde aglamasına biz kardeşlerim dayanamıyoruz elimizden keşke brişey gelse ama yok allahım sesimi duy ne olur evladımın acısını bana gösterme

azerİnn ,,, daha kızın çok büyük değİL ki ,,, o büyüğene kadar elbet olur bebişiniz.....Kendini üzme canIM...

amiNNNN..........

MERAba GÜnlük ,,, yine beN....
BU gün bi tuhaf içiM.....
Hiç böyle olmamıştım......
BU sabah ÇOk sevdiğim arKADAŞım ,, dert ortağım ,, ,, gitti bu ÜLKEden....
AĞlayarak ,, annesine , babasına ve kardeşlerine doyamadan gitti..
VAtanını ,, bu toprAkları bıraktı eşi uğruna....

ÇOk çooookkk Çoookkkkkk uzaklara gitti ,,,,,,
SAKın ağlama arkdaşım desem de dİNlemedi ,,, ağladı...
EŞİmle çok mutluyum ama sizleri de çok ÖZLÜcem deDİ....

şiMDİ hangi KITANIN ,, hangi OKYANUSUN üstünde uçuyor bilmiyorum....
TEK bildiğim şimdi yine kesin ağlıyordur ,,,,,

GEce uçağa binmeden son bi mesaj atmış bana ,,, ama uyuyordum o saatte duymadım mesajı , cevap atamadIM.......
ÇOK kızıyorum o yüzden kendime ,,,,,,
BUndan sonra da zaten eskisi gibi konuşamıcaz ,, mesajlaşamıcaz.....ARadaki fark kilometreler ,, saatler olucak....

Kİm bilir ne zaman ,, kaç ay ya da kaç yıl sonra dönecek buraya....
UÇağa bineli 12 saat oldu ,, daha hala uçakta.......

İyi kalplİ ARKADaşım beniM...........

yOLLAR uzun olsa da KALPLERİmiz bir değil mi soNUçta.....

Son düzenleme:
merhaba günlükcan....nasılsınnn....sen iyi olll lütfennn lütfennn....hımmmm ben de iyi sayılırımmm....sağolasınnn....benim canımın içi arkadaşlarımmm sıraya girmişlerrrr günlükcann....daha evleneli 6 ay oldu belizimmm dee hamileymiş.....RABBİM SAĞLIK SIHHAT VERSİN BELİZİMEE VE BEBİŞİNE İNŞ....offf günlükcann seviniyorummm elbette mutlu oluyorum da içim yangın yeri beee günlük can....içim yanıyorrr resmen....RABBİM diyorum yatıyorum RABBİM diyorum kalkıyorum... RABBİM....NE DİYİM GÜNLÜKCAN NE DİYİM....NERELERE GİDEYİM.....BİLEMİYORUM Kİ....RABBİM RABBİM RABBİM....

Birazda hafta sonumuzdan bahsedeyim.....çokk güzeldi günlük can....çok eğlendikk kocişimle denize girdik bol bol...deniz aşığı olarak bennn doyamadım ama....hava da çok güzeldi....bol bol sohbet ettik....meğer ne kadar az konuşuyormuşuz kocişle onu farkettik....televizyon ve internet....sağolsun...çalıyor zamanımızdan...geç saatlere kadar iskelede oturduk..gökyüzü yıldızlar...çok güzeldi...çok romantik benim kociş....güzeldi iş de....sağolsun kocişim....

şimdilik kaçtım günlük kızcem....sen de yaz bana kuzummmmm....sıkılırsannn olur mu....öptümm seniii...BIY BIY

Son düzenleme:
slm günlük bak yine geldim....
sana iki haber vericem bugün biri için çok üzüldüm diğeri içinde seviniyorum
hani sana geçen yazdığımda :126: reglime az kaldı :18::18:diyodum ya işte bu ay hiç olmayan bişey oldu
ilk kez reglim geçti :26::26:aslında çok geçmedi 3 gün geçti ama o da bizim için acaba hamilemiyim diye sevinip mutlu olmamıza yetti...öyle umut ettik ki eşimde ben de çok sevinmiştik....testte yapmıştım ama tek çizgi çıkmasına rağmen içimizde bi umut kalmıştı hala dahaaslında kendimi çok kaptırmak istememiştim ama yinede bebeğim benimledir diye içimde minicik bi umut yeşermişti
dün tam acaba bi test daha yapsam mı derken gördüm yine kırmızıları
dün ben yine regl oldum diye ağlarken bi tanıdığımda istemeden ikinci bebeğine hamile kaldığı için ağlamış çok ....yaaaa işte böyle günlük ben niye olmadı niye gelmedi bebeğim diye kahrolurken kimiside istemediği halde hamile kaldığı için üzülüyor....
oysa onun istemediği bebek benim karımda olsaydı ne olurdu ki
bazen diyorum Allahım Niye benim dualarım kabul olmuyo acaba ben çok mu kötü bi kulum
o kadar dua ediyorum 7 yıldır..ha bu yıl gelecek ha bi daha ki yıla gelecek bebeğim diyorum ama gelmiyo...
ne olurdu sanki bi mucize olsaydı hamile olmuş olsaydım hiç dr larda gezmeden tedavilere ilaçlara gerek kalmadan gelseydi bebişim
işte günlük üzüldüm dediğim haberim bu
diğeride yarın sabah gidiyoruz inş bu son tedavim olur:94::94: ve bu sefer bebeğimi alırda gelirimevime....

inş bu sefer 2 kişi başladığmız yolculuğumuz 3 kişi olarak son bulur.........
sevindim dediğİm haberde bu işte seviniyorum çünkü tedavinin sonunda bebeğime kavuşmak umudu çok mutlu
ediyo beni

inş günlük inş 7 yıldır beklediğimiz an ı yaşamaya az kalmıştırbebeğime kavuşmama az kalmıştır....
Rabbim ne olur ettiğimiz dualarımızı kabul eyle .....bigün tüm bu yaşadıklarımızı taTlı bi hatıra olarak hatırlamamızı nasip et ne olur Allahım!!!!!!!!!!!!AMİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNN

SANA yine ara ara yazarım:126: haberlerimizi..inş güzel haberler getiririm sana .........
tekrar görüşmek üzere hoşçakal günlük

UMUDA YOLCULUK BAŞLIYOR..................

Son düzenleme:
Ben geldim
Ama biraz hüzünlüyüm içimde hem büyük bi sevinç hemde burukluk var
Kardeşim mezun oldu bugün törenine gittik ailece
Atmosfer harikaydı bir de bölüm birincisi bitirdiği için konuşmada yaptı çok hoştu. Onca kişinin arasından onun isminin anons edilmesi, kürsüye çıkıp konuşması...
Çok şükür bitirdi okulu artık iş hayatı var.
Bi an 4 sene öncesi geldi aklıma
Bende mezun olmuştum kepimi havaya atıp bi daha yerden almamıştım
İşte tüm bölümler stadyumda yürüyüş yaparken mühendislik fakültesini görünce içim bi cız etti...
Devam edebilseydim bu yıl bende mühendis olarak mezun olacaktım...
Kardeşimle aynı yıl üniversite kazanmıştık ben 2. üniversiteyi okuyacaktım.
Çok istemiştim mühendisliği ama nasip değilmiş demek ki
Şimdi bambaşka bir bölüm okuyorum ama içimde gram heyecan var mı ? Hayır yok...​

ben geldim günlükcan nasılsın görüşmeleyibugün mubarek cuma rabbim dualarımız hayırlarımızı kabul etsin işşallah sabah 9 gibi uyandım kahvaltı hazırladım yedik eşim işe gitti bende dedim sana bakıyım ne alemde benim günlügüm dedim dün üst komşum kına yaptı oglunun çüçüsünü kestirdideallahım bütün hamileler akın etmiş sanki 6 adet hamil evardı abartmıyorum hepsinin karnı topiliktibende onlara nbaktım imrendim allahım dedim paşam işte bu seferde sen böyle olucan dedim erkek senesi galiba hepsininki erkek

bu sefer umutsuzluga kapılmak yok pozitif düşünme var pozitif olalım degilmiakşama ne yaparım belli degil yemek konusunda kararsıızm :44::44:akşama üst kata dolma sarmaya çıkıcam allahtan birşey olmazsa bugünda amcamın gelini çaya çagırıd evimin karşısında yavaş yavaş ona giderim galibaeşim pazar işini yapıcak ebnde geliyim didi jübileni yaptın sen yok dedi banao gitsin pazara alsın gelsin bende pişiryim bende gdieydim eyyiydi emme olsun herşey bebegim için

günlükçüm evim temiz renklileri attım bitsin işşallah onları asıyım bulaşık makinasına kirlileri koyucem yemek yapıcem çok işim var çok ne yemek yapsam acaba kara kara onu düşünüyorum
benden bugünlük bu kadar işşallah sonra görüşrüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…