Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük
nankörüm ben.
bu şehirde görümüş görülecebilecek en nankör insan benim

Sevgili Günlük
Korktuğum başıma geldi gördüğüm o kabuslar gerçeğe dönüştü nerde yanlış yaptım dedim benim yaptıklarıma karşı bunlar mı olmalıydı sevgimin sadakatimin karşılığını böyle mi almalıydım.Aldatmak demek sadece başkasına bakmak,konuşmak,dokunmak değil ufacık bir ayrılıkta gidip eski insanları aramak 5 yılı hiçe sayıp bunu yapmak hiç mi hatrı yoktu o 5 yılın ben acı içindeyken o kolay yolu seçmiş kendini başkalarıyla teselli etmiş gerçekten seven birinin aklına ilk bu mu gelir sevdiği için çabalamaz mı ne olursa olsun...

Bugün sevgilimle kendimize doğrular günü ilan ettik. Çünkü ben artık içimde sakladığım şeyleri ona söylemek istiyordum. Bunlar bana set gibi duvar gibi geliyordu.

İtiraf edemediğim şeyleri ettim, hep içimde bir sıkıntıydı bu geçmişte gizlediğim şeyler ve meğer boşuna kendime sıkıntı yapıyormuşum. Hiçbirini dert etmedi, tam aksine söylediğin iyi oldu içim rahatladı. Neden böyle beyaz yalanlara başvuruyorsun senin için daha çok endişelenip merak ediyorum dedi.
Beni böylesine hatalarımla kabul eden, sarıp sarmalayan bir erkek yolladın bana Allahım, şükürler olsun
Allahım bugün bir milat olmalı, milat!
Gözlerim doldu, taşıyor...

Bunca zaman aramız o kadar kötüydü ki hep aptalca oyunların, beyaz yalanların pençesinde sürünmüşüz.

Rabbim nazarlardan saklasın bu kez lütfen Amin
Bir de aileleri ikna ettik mi artık o benimdir ben de onun

Nedense çok doluyum günlük...
Uzun zamandır birşey yazanadım sana çünkü hakikaten yoğun geçen bir dönemin içindetdim...iki gün sonra tatile gidiyoruz eşimle,biraz kafamı boşaltmaya,dinlenmeye hiçbirşey düşünmeden sadece eğlenmrye ihtiyacım var...şu ara evi taşıdığımız için maddi olarak sıkışık olsakta bunu hakettiğimizi düşünüyorum,bir iki aya inş toparlayacağız...
Şu bir ay içerisinde o kadar değişik planlar yaparken hayat bizi bambaşka yere doğru sürüklemeye başladı hep allHa hayırlısı olsun dedim...burası belkide hayatımızı değiştirecek belki 1sene sonra ikimizinde istedikleri olacak,sabredeceğiz göreceğiz ama busefer biraz daha uzun ayrı kalacağız biraz daha zor olacak,ama biliyorum ki biz bınuda atlatıp ferahd ulaşacağız
Tek içime sindiremediğim bir durum var gitgide beni annesinden soğutan...oğlu kendisiyle kalacak diye bir zafer kazanmış gibi ortalıkta dolaşan biri,biri diyorum çünkü yaptığı hareketlerle kendisinden iyice soğuttu...saygımda asla kusur etmeyeceğim,asla yüzgöz olmayacağım mesafemi koruyacağım ama bizim karı-koca olduğumuzu ve bu ayrılığımızın geçici bir süre olduğunu idrak ettireceğim!biz ayrılmıyoruz,aksine birbirimize daha fazla kenetleneceğizkendince benimle bir savaş içerisindesin,evine yuvasına gelmesine bile karıştın ya orada dur dedim içimden,daha neler neler...sinirim geçmek bilmiyor birtürlü...bu kendi kendimi dolduruşa getirmek değil!aile bağlarından bahsediliyor ama nerede o bağ ben göremiyorum hep bizimkiler maddi manevi yanımızdalar...daha çok şey yazardım ama neyse susuyorsam asaletimdendir...
Son zamanlarda darbe üstüne darbe yaşadım 3sene aynı evi paylaştığım "abla"olarak nitelendirdiğim insan son dk çok güzel ders verdi bana meğer gözümde ne kadar büyütmüşüm...yazık...ayıp ya onca yaşananlardan sonra yaptıklarını affetmeyeceğim...
Kendi dertlerimle çok doğdum seni ama buara aslında en önemli şey halkımızın birbirine kenetlenmesi,yapılan haksızlıklara sessiz kalınmaması...
Uzun zaman sonra baya döktürdüm günlük desene görüşmek üzere

Günlük bazen sana yazılanları okurken içim şişmiyor değil.
Ne diyeyim ki herkesin bir derdi var elbette ama birazda pozitif bakmak gerek olaylara diye düşünüyorum.
Bana gelecek olursa sıra,çarşamba tahlilleri var kayınpederimin inşallah iyi çıkarda ona göre artık önümüzü görürüz.
Yarın sevgilim iş seyahatine gidiyor günlük can.
Cuma gününe kadar yok.Allah daha beter ayrılık ve uzaklıklardan korusun diyerek teselli ediyorum kendimi.
Onsuz şirket,İzmir hiç çekilmiyor.
Ama bu son sıkılmalarımız çünkü iznimize 28 güncük kaldı
Hali hazırda izinde nişanı da aradan çıkartmayı planlıyoruz ama herşeyin öncelikle hayırlısı tabi
Neyse yavrum çok öpüyorum.Dilerim ki herkesin duası kabul olur

Sevgili günlük..
Yazmak istediğim çok şey var ama hiç bir zaman şu günlük olayını beceremiyorum ben bak yine olmuyor. Hiç bir şeyi beceremediğim gibi

Vee karşında İstanbul'dan sana bildiren neenone :) Günlük mayıs

ortasında başladım işe, geçen hafta evimi de taşıdım. Şimdilik annemlerle birlikteyim,

sevdiceğim askerde. Eylül'de gelicek inşallah. Bol bol görüşüyoruz, beyefendi barmen olmuş bol vakti çok.

8 ay yaşamayı ümit ettiğim günleri yaşıyorum, o ayları hatırlamak bile istemiyorum ruhum sıkılıyo günlük. İş ortamım iyiydi ama Cuma

5'te ben nasıl eve

gidicem diye kara kara düşünürdüm. Şimdi öyle mi, haftasonuna gerek kalmıyo her gün evime koşa koşa gidiyorum. Rabbim ağzımızın

tadını bozmasın.

Eşim de geldi mi tamamlanıcam inşallah.​

Selam ..
Parçalı bulutluyum bugün , yağsında artık güneş açsın
Regl sancısı , uykusuzluk , hayatımda ki öküzler bugün daralattı beni
bu gecede erken uyuyamacağım , of of

SElam GÜnlük...............GEçen sana haber vermiştim TEYZE omaya bir adım daha yaklaştım diye...

Ve her geçeN GÜN benim için TEYZE olmaya daha bi az kalıyor.....

ABlam 3. iğnesi oldu bile.....YUmoşları kocaman kocaman olsun diye bu iğneler....

SOnrası da zaten embriyo transferi ve DİLERİM kii MUTLU SONNN olur.....

BU günlerde bunun heyecanı var yani hepimizde....

KIzıma YEĞEN gelmeli artık GÜNLÜK....

OYUnlarını beraber oynamalı ,, ablamla ben gibi KARDEŞ , ARKADAŞ , DERT OrtaĞI olup birbirine en yakın olmalılar....

BİLİYOR MUSUN ;

YARın nasipse TATİLE gidicez 1 haftalığına.....KIZIM daha 3 yaşında bile değil ama benden fazla sardı onu TATİL heyecanı....

ANNE şampuan alalım , bana kova kürek alaLIM , su ve bardak alaım diye bir sürü liste yaptı kendince....

ÇOOOKKKK Çoookkk akıllı bi kızım var ,, güzEL GÖZLÜ , MUTLU KIZIM benim...

.PRENSESİmM bugün beni Yİne çok güldürdü GÜNLÜK....

gÜNEŞ gözlüğünün camı çıkmış ve bana '' ANNE bunun PENCERESİ çıkmışşş '' dedii :)))
PENCERESİ sözüne öyle çokkkk güldümki anlatamaM....

biR DE PRENSESİM tatile giderken BİLGİSAYARI da göTürmemizi istedi....:)

BEn de TAMAM kızım dedim........

NEYse benden şimdilik bu kadar......AŞKIIMMMM gelmek üzere ben çıkayım....

SAna fırsat bulunca yine HEMEn yazıcam.........AYVAlık bekle bizii.....

Günlüğüm hatırladın mı beni?
Yazmıyorum di mi artık? Hep üşengeçlikten...
İş güç bitti evdeyim günlük sınava az kaldı çalışmıyorum.
Kafamı duvarlara vurasım var resmen..
Bıkmışım artık ya inan ki yok tarih yok coğrafya bi de üstüne alan sınavı...
Tembelleştim iyice Rabbim yardım etsin.
Bu ara evde telaş var.
Çarşamba günü kayınvalidem görümcem geliyor evlendiğimizden beri ilk kez...
Bu anlamda mutluyuz güzel olur inşallah her şey...
Yemek düşünüyorum bi yandan, evi temizliyorum falan.
Onlar gidince annemle kızkardeşim gelecek bu da ilk kez...
Farklı bi duygu ya ne biliyim anlatamadım.
Yazmaya yazmaya unutmuş muyum kendimi ifade etmeyi?
Amaaaannn günlük kilo almışım toto almış başını gitmiş canım çok sıkkın...
Ama henüz bi şey yapmıyorum bunun için homini gırtlak yemeye devammm
Toparlıcam şu sınav bi geçsin söz günlükk...
Ahanda buraya yazıyorum

Heee unutmadan penceremizin kenarına kumru yumurtlamıştı iki yavrumuz var şimdi sarı tüylü çirkin bi şeyler
Ama bayılıyorum onları izlemeye
İyi ki geldiler...

Allahım sen ne yüce öğreticisin , sen ne çok şifa verensin.Şükürler olsun sana... Yalnız sana, hep sana...

bir insanın yalnız ama yalnız senden medet umacağını ,tüm yardımların yalnız senden geleceğini bir kez daha öğrettini için teşekkür ederim.
ben onun her iyi-kötü gününde yanında olmaya çalışıyorum.
''gel'' dediğinde ne zamanı ne mekanı unutuyorum koşarak gidiyorum .
''yardım et '' dediğinde işlerini bitirmek için ne dinlenmearıyorum ne de uyku. 2-3 saatlik uykularla ayakta geziyorum. okulda o kafayla ders dinliyorum.
aşağılanıyrum,vuruluyor sesimi çıkarmıyorum.
sevdiği insan gururumu ezip atıyor sırf o sevdi diye sesimi çıkarmıyorum.
''boğuluyorum ,öleceğim'' diyorum ''gel ,yardım et '' diyorum .
son noktaya ulaşmasam yardım istemem,kendim yapmaya çalışırım .kendim çözerim ama gelmiyor o yardım. aksine kaçış geliyor.
benim güvenle sırtını dayayabileceğim bir ailem yok . akrabam yok .
annem babam yanımdayken ben onlarsız yaşıyorum.
bir tek dostum var diyorum.
her şartta güveneceğim , sırtımı rahatla arkama dönebileceğim ama ne oluyor ? kaçıyor...
Allah'ım sen büyüksün.
Yalnız ama yalnız sen dostmuşsun .
Bütün dertlerimin dermanı sende imiş.
Sana şükürler olsun....

üzgünüm günlüğüm...
oysa daha 5 gün önce buraya çok mutluyum yazabilirdim.
onu yazmadım, onun yerine bugun üzgünüm..

her gidişimde onu karşılaşma tereddütünden nefret ediyorum.

Görünce içim acıyor ,durumlar daha farklı olabilirdi diyorum ,neden böyle oldu diyorum diyorum da dyorum.

görünce onu içim acıyor ,kendimi toparlamam çok zor hemen kendime gelemiyorum 1 hafta sürüyor, neden böyle oldum günlük ben

önceden hemen toparlanırdımm.. aynı yerde olmak ne kadarda kötüymüş, yolda yürürken karşılaşmak , ablama giderken tam karşıda oturması beni mahvediyor ,hemen değişiyorum ve mutsuz halime bürünüyorum..

eniştem bana bakıyor ve halimi anlıyor ve yüzüme bakıyor ,ne yapsa oda boş.

bu hallerim hiç değmeyecek insan için malesefki. üzülüyorum çok üzülüyorum..

içimdeki kırgınlıklara rağmen nasıl hala düşünebilirim ?
bana ne demem gerekmez miydi ?
zaman...
ne zaman gelecek o zaman ?

kzıızm 20 ayını dolduurdu Allaha bınsukur..uykusu daha ıyı artıkk..uykusuz gunler gerıde kaldıı.bır de bana sen benım bebeğim diyorr canım yavruuuuuuuuuuuummmm sen benımmm herşeyimsin yavvruuuuuummmmm.

günlükkkk

bu sorumsuz sevgilidende bıktım bu bitmez işlerden ve suratsız patrondanda bıktım.

yeni bir iş yeni bir aşk istiyorum.

çokmu zor bitti artık demek çokmu zor artık çalışmıyacam bu iş beni yıpratıyor demek hayır değil sadece cesaret.

2 gün önce doktor belinde kas düğümlenmesi oluşmuş dedi ve hala çalışmaya devam ediyorum. gençliğim boş yere gidiyor bugunlerim ıcın ileride çok pişman olucam çok.Rabbim sen bana doğru yolu göster doğru bir insan çıkart karşıma iyi bir iş kapısı çıkart. amin..

Coook uzun zaman oldu gercekten yazmayali.
Istedigim isi buldum hatta 6 ay oldu bile.
Isimi, is ortamimi cok seviyorum, cok sükür hersey yolunda.
Evlilik icin ufak adimlar atilmaya basladik, bu konuda hala cok sIkIntI yasiyorum.
Ama sana anlattip yine kendimi bos yere sinir krizine sokmak istemiyorum günnük.
Cogu sey zaten benim disimda gelisiyor ve ben hic birsey yapamiyorum.
Bazen konusuyorum, sinirleniyorum ve genellikle ertesi gün boynum, omuzum tutulmus bir sekilde uyaniyorum.
Bu yüzden artik konusmuyorum, soru soruldugunda "Bilmiyorum" ve bilgi verildiginde "Iyi" diyorum.
Guatrim alindikdan sonra zaten olmadik seylere bile sinirlendigim icin, artik gücüm kalmadi günnük.
18 yasinda olsam anlayacagim ama 28 yasinda hala hayatima bu kadar müdahale edilmesini kaldiramiyorum.
Artik sadece herseyin hayirlisini diliyorum.
Su anda kafami dinleyebilecegim bir tatile ihtiyacim var, yoksa kafayi yerim bu gidisle.

Ben geldimmm günlüükkk
Tatilimizz süper geçti çookk şüküürr
Dün Bal hanım telefonumun üstüne çiş yaptı
Telefon şuan kullanılmıyorr,açılmıyo bile neyseki eski telefon ama güzeldi be
Zaten bu aralar sıkışığız yenisini aldırmam eşime
He bu arada 2-3 güne regl olurum hani hep kafanı şişirip bi türlü çektiremediğim
Şu rahim filmi vardı yaa işte onu çektircem karar verdim
Amaa çokkkkk korkuyorumm imdaaattttt

Allahım hazinen geniş, bana da bi melek gönder.
Çok bekledim, ol de, olsun.
Çok yorulduk, hele hele ben....
Çok acı çekiyorum, hergün iğne, 2 günde bir kan testleri, gücüm kalmadı...
Doruk'um gel artık Rabbim izin ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…