Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük...

bu şekilde yazıya başlayınca çocuklugum aklıma geldi..hergün uzun uzun en basit şeyleri bile yazar her seferinde sevgili günlük diye başlardım...okuldaki korkularımı heyecanlarımı paylaşırdım..ne çabuk büyüdüm de "bebek" arzusu yazar oldum..ne çabuk geçti yıllar..kimi zaman neşeyle kimi zaman hüzünle..öyle böyle geçti işte günlük..bak şimdi büyüdümde bebeğim olsun istiyorum..hiç kendimi hazır hissetmezken Allahım bir anda sevgisini verdi içime..ve şimdi acaba hamilemiyim diye bütün gün forumlarda araştırıyorum belirtilerim varmı diye durmadan kendimi dinliyorum psikopat oldum günlük
Allahım inşallah en hayırlı zamanda versin meleğimizi..ne zaman hayırlı olacaksa o zaman olsun inşallah..
bakalım zaman ne gösterecek..

özledim dedi adam...

kadının gözleri doldu, bende dedi...

kokunu özledim aşkım dedi adam...

kadın tişörtünde kokun kalmış onunla yatıyorum dedi...

ölüyorum dedi kadın, sensizlik öldürüyor beni...

yaşa dedi adam yaşa kömür gözlüm, az kaldı dedi...

herşeyimsin dedi kadın...

birtanemsin dedi adam...

bu kadar günlük geri kalan konuşmalarımızı hatırlamıyorum öyle çok boğuldum ki gözyaşlarım daaa, ya sabır...

günlük kardeş... insan hayatta en çok neyi isterse, ne için savaşırsa onunla sınanıyo sanırım... ya da başka bi deyişle, Allah sevdiği kullarını sınar derler doğruysa eğer uzatmayacağım, senide sıkıp üzmeyeyim... güzel bir aile kurdum 2 yıl olucak yakında ve mutluyum,inanılmaz derecede bebek istiyorum, aramıza katılsın mutluluğumuzu paylaşsın... ama ne yazık ki 2 defa yaşamama rağmen bu mutluluğu,sadece 2 ay sürdü her ikiside ve ben 2 defa düşük yaşadım günlük kardeş... her ikisinde de kürtaja gerek kalmaması tek temennim oldu, şükrettim... dahası, daha kötü şeyler yaşayanları gördükçe okudukça şükrettim halime... isyan etmedim ve "neden ben" demedim... hayırlısı diyip, elimden geleni yaptım ve Allah'a bıraktım... ama çok istiyorum günlük, inan ki çok... nasip olucak mı ya da ne zaman olucak bilmiyorum ama ilk fırsatta olsun, gecikmesin bizi çok bekletmesin istiyorum... Allah'ım bir daha böyle bi acı yaşatmasın diye dua ediyorum... sende dua et olur mu? benim için, bizim için...

ben gunluyumu yiilar once yazmisdim cocukdum
cocukluk gunlerimi yazardim sonra buyudukce gunluyumdeki sozleri okuyup gulerdim hep
simdi 23 yasim var ve cok mutlu bir aile kurmus biriyim:116:
esim benim dunyam onunla nefes alirim
onun bir kokusuna dunyalari veririm :116:
esim huzurum mutlulugum dunyam hayatdaki herseyim :116:
birtek bu hayatda onun icin bebek veremiyorum sevgili gunluk
onun baba olmasi benim cocuklarim o eve gelende baba deyibde onune kosmasi en buyuk hayalim :116:
ama yok 1 yildir bebeyim yok olmuyor
goz yaslari dualarim hicbiri yetmiyor bebeyimin gelmesine icim parcaniyo
cocuk gorunce keske benimde yavrum olsada onu sarsam kollarima diye
kokusunu doyunca icime ceksem esimle benim yanimda uyusa uyansa
nice hayyellerim var bebeksiz evimiz sanki bombos
bebek sesi gelse evimizden sanki evimin heryeri rengareng olur :116:
Allah kimseyi evlatsiz birakmasin cunki kadinin en buyuk yarasina cevriliyo
Allahm tez zamanda kucaklarimizi doldursun :116:

he buarada sevgili gunluk bu ay cok umutluydum testim neqatif cikti ama adetimde gelmedi
bugun esime dedim, test alsin belki onun elinden yaparsam iyi haber alirim yarin test yapicam sonucumu bura yazarim belkim hamileyim yazarim nebiliyim bir damla umut var icimde
bu arada ben Azerbaycandanim yani azeriyim :116: burdaki herkesi cok seviyorum

günlüğümmmmm ben kınalı bir kuzuyum artık
dün harika ötesi bi kına gecesi yaşadım.. oynamayı sevmeyen ben gelin oynasın ki misafirler coşsun' dedikleri için hiç oturmadım
çok kalabalıktı, herkesler oynadı o kadar güzeldi ki herşey
kayınvalidemler ve diğer kadınlar yöresel kıyafet giyip oynadılar süpriz yaptılar bize
o kadar renk kattı ki bu kınayaaa herkes bayıldı resmen.. Allahıma şükürler olsun çok ama çok güzeldi her anı
sevdiceğimle göz göze aşk dolu danslar ettik hep, her an yüzüm gülüyodu.. onun da ağzı kulaklarındaydı hep
onu çok seviyorum günlük, yarın kavuşuyorum ben ona kocam olacak yarın o benim

kına yakılırken o kadar kötü oldum kii.. ortaya alıyolar o sandalyeye oturuyosun ya.. otomatikman yaşlar aktı gözlerimden anında
avucumu açmadım açılmıyo dedim ben de kaynanam da kızıma bir değil bin altın feda olsun diye ağladı altını avucuma bırakırken
onu da çok seviyorum Allahıma şükürler olsun öyle bi kaynanam olduğum için o da benim gibi hem ağladı hem oynadı

kınadan sonra hemen oynatıyolar, ağlarken oynamak çok zordu.. bi ara hele babamla gözgöze geldik onun da benim de yaşlar akıverdi o kadar kötü oldum ki

yarın gelin almada kuşak bağlama merasiminde napçaz biz hiç bilmiyom offf offf

çok yorgunum ama çok mutluyum, yarınım dünümden daha güzel geçsin inşallah
ben artık balayından sonra gelirim günlüğüm, 23 haziranda direkt gidiyoruzzz, cornelia diamond bekle bizi

sevgili gunluk bunu bir sana diyom
bazen kocama kiziyom biliyormusun neden adam resmen benle oynuyo cocuk gibi beni aglatiyor sonrada gulduruyo
ne yapsin dimi cocugu olsa onunla oynay diyiceksiniz dimi
ama ben kotu oluyom
amaaaaaaaaaaaaaaan neyse olsun ben yinede onu cok seviyom :116:

günlük içimi dökeceğim tek yer burası...
çok yoruldum artık nişanı atalı 3 ay oldu ama içimde ona ve ailesine karşı nefret var...
demin çektikleri resimleri gördüm bilmiyorum ama beni çok güzel kandırdılar
işin ilginç yanı onlar gene kendi bildiklerini oynuyorlar...
allaha sığınıyorum...

Günlük epeydir görüşmüyorduk değil mi?

Haziran ayı güzel gidiyor rabbim güzel sonlanmasını temmuzunda güzel başlamasını İşimi elime almayı nasip etsin.

Evimizide aldık çok şükür Ben işe girdim mi çalsın davul zurnalar gelin geliyor

Selam günlükcük naparsın .
Ben iyiyim çok şükür .Sağlık sıhat iyi çok şükür.
Ev işleri , oğluşum , arkadaşlar , akrabalar , dikişlerim , siparişlerim derken yuvarlanıp gidiyoruz
Bir haberim var sana , ben kk ile hamileyken tanışmıştım. Kaç sene geçmiş aradan vayyy be
Ve yine bir bebişimiz var , süpriz yaptı bize Daha çok küçük 6 haftalık
Rabbim sağlıkla gelemsini nasip etsin
Küçük paşam hep dua ediyor kız kardeşi olsun diye
Kızlar çok tatlı oluyormuş , öyle diyor
Hayırlısı bakalım , herkes kızmş gibi konuşuyor ama hiç belli olmaz
İsim bulduk bile
ilk hamileliğimde daha rahattım , fıldır fıldır dolanrdım .
Şimdi de iyiyim ama çok uykucu oldum be günlük , erkenden uykum geliyor
Bu sene ne kadar hamile var farkındamısın ? Abimlerde bile ikiz var
Komşular arkadaşlar

Neyse ,öyle işte be günlük , yine gelirim ,
Bakalım bizi nasıl bir gelecek bekliyor , süprizlere dolu

Byyyy

SElam GÜnlük ,,, sana güzel haberlerle geldim.....

BU gün çok MUTLUYUM....

TEYZE olmaya 1 adım daha yaklaştım bugün.....YILLardır hayalini kurduğum ,, nasıl bir duygudur bilemediğim TEYZEliK bugün Bana daha yaKIN.....

ABlamla konuştum az önce ve TÜPBEbek için çıkıktıkları YOldan , güzel haberlerle dönüyorlar...

YUmurta iğnelerine başlamışlar bile.....1 hafta 10 gün sonra da transferi gerçekleşicekmiş...

Dİliyorum bu tedavinin sonu SEVİNÇ olur , BAHAR olur...

Ben şimdiden mutluyUM ,heyecanlıyım...
HEleki pozitif sonucu görürsem deymeyin o zaman keyfime...

HANi derler ya TEYZE anne yarısıdır diye ,,,, ben bi TEYZE olsam kelimeler az gelicek TEYZEliğime...

günlük emeklerimin boşa gitmesinden nefret ediyorum artık
oturdum ağlıyorum sinirimden ya sabır sabır bi yere kadar

günlükçüm sabah erken kalktım oysa nede mutluydum amma velkin mutlulugum yarım kaldısabah eşimle kahvaltı yaptım sonra mutfagı topladım namazımı kıldım çıktım üst kata kuran vardı onu dinledim indim amcanın geliniyle az 10 dakika bizde kaldık sonra hasta ziyaretine gitik ilkindi okundu ordan kalktım eve geldim eşim dışarı çıkıyormuş namazı kıldım sonra olan oldu allahım gene panik atagım azdı allahım dedim şimdi ne oldu güle oynaya gezdim geldim amma velakin bu hastalık peşimi bırakmıyoryoruldum günlükçüm çok yoruldum kalbim çarpıyordu allahımd edim içimdeki varlıga acı bebegim yokken panik nöbei geçirirdim öyle böyle geçerdi şimdi bebegime birşey olucak canı acıcak diye aklım çıkıyorallahım saglıklı gebelik geçiriyim ne olur bu hastalıgı benden al millet diyor bebegin var mutlu ol kafana takmam be kardeşim ben kendime acı çektirmeyi seviyorum varmı töbe yarabbim bu hastalık öyle birşeyki panik atak inan günlükçüm hiç birşey geçiremiyor eninde sonunda bu panik atak nöbetini geçiriceksin 2005 beri berbat bir hayatım var allahım lasım bu hastalıgı benden götürsün işşallah nazaramı geldim anlamıyorumki bana dışarı çıkmak yaramıyor günlükçüm bunu anladım millet gülüp oynuyor nede gzüel zaman geçiriyor bende artık gülüp oynamak istiyourm ben eski paşayı geri istiyorum çokmu birşey istiyorumevladımı vesveseli taşımak istemiyorum günlükçüm ne olucak benim bu halim benim ya

eskisi gibi olsam diyorum oh gelme keyfime hayatı yaşadıgımı anlarım tadını çıkarırırm kaç arkadaşım beni arada kkdan paşam faceye yazmışsın nasılsın diye allah razı olsun teselli ettiler beni onlar sayesinde ben ayaktayım okadar sevilen bir insanım kolay degil yaşadıklarım günlükçüm yılların birikimi çıkıyor galiba eziyet ettikleir hor gördükleri kullandıkları hakir gördükleri hepsi bir bir çıkıyor tek istedigim eski paşa geri gelsin artık onunla zaman geçirmeyi çok özledim o dedli dolu paş anerde günlük

eski ben nerde çok zor 12 senede neler gördü bu gözlerim neler gördü bu kalbim neler gördü bu gözleirm aglamaktan gözümde yaş kalmadı ahıtlar yaka yaka merhametim kaldı allahım affet ben ne günah işledimde bu panik atagı verdin bana senden gelene boynum kıldan ince amma velakin bebegime birşey olucak diye aklım çıkıyor kızımda aşırı stresten dikişleirm gerildi ve bebegimi kaybettim hep eşimin ailesi yüzünden allahım sen içimdeki varlıga ömür ver ne olur benim panik atagımıda al sen istersen kimse dokunamaz bana vesveselerden yoruldum artık geri gitsin eski paşa deli dolu paşa geri gelsin

eşim arkadaşlarıyla gezmelerde geç gelirimd edi 40 yılın başı zaman geçirsin diye yolladım dışarı şimdi nasıl çagırıyım gel diye adamda benden bıktı bu panik atak ne bebek ne eş nede varlık dinliyor hiç ummadıgın anda çıkıveriyor elimden birşey gelmiyor ben bu illeti nasıl atlatıcam kara kara düşünmekteyim bana bir akıl ver günlükçüm ne yapayım okadar çaresiz hissediyoruki kendimi ne sen sor ne ben söylüyüm çok yanlızım be günlükcan2 yaşında bebler gibi terkedilmiş hissediyorum kendimi beni yanına alırmısın sıcaklıgınla ısıtırmısın günlükçüm gözyaşlarımı silermisiin

Belirsiz kalmış, editlenmesi gereken mesaj...

Son düzenleme:
iyi akşamlar günlük
bak yine ben geldim2 gündür yaşadıklarımı sana yazıcam:126:​
biliyosun 2 gün önce yazmıştım istanbula gidiyorum diye......öyle yoruldum ki 2 gündür sana yazıyım:126::126: sonra gidicem yatağıma mışıl mışıl uyuyucam cuma sabahı saat 7 de çıktık evden
o an bizim için UMUDA YOLCULUĞUN BAŞLADIĞI andı.......ben unutkanım illa ki bişeyleri unutmazsam işim rast gitmez
evden çıkarken de otobüs biletini yanımıza almayı unutmuşum neyseki az gittik aklıma geldi
döndük geri aldık işte yolculuğumuzun ilk anı böyle başladı günlükcan sonra otobüse bindik ve 6 saatlik bi yolculuğun ardından büyük an geldi doktorumuzla görüştük herşeyin güzel olduğunu söyledi Dr.umuz :94::94:ama niye bugüne kadar ki tedavilerde embriyolar tutunmamış dedi ve buna yönelik bir tedavi uyguluyacaz dedi....
inş bu tedavimizde yeni teknikler kullanıcaklar ve Allahında izniyle bu sorunu halledecekler......VE bugün ilk iğnelerimize başladık.....
dr beye sordum hani şu kk da çok meşhur bal tarçın çörek otu kürü varya o kürü kullanıyım mı dedim ama dr hiç gerek olmadığını ve yumurta kapasitemin gayet güzel olduğunu söyledi.....
yani günlük ben bugün bebeğime kavuşmanın ilk adımını atmış bulunmaktayım

günlükcan herşey çok güzel başladı şimdi tek dileğim böylede güzel bitmesi....
eşim diyo ki kendini çok kaptırma sonra Allah korusunda sonu hamilelik olmazsa yine üzülürsün
inş üzülmem bu kez bende ona dedim pozitif düşünelim pozitif olsun

benden bugünlük bu kadar günlükcan inş ilerleyen günlerde müjdeli haberlerde getiririm sana......
İNŞ ALLAHIM sen MELEĞİMİZİ gönder artık tüm isteyenlerin kucağını DA doldur
AMİİİİİİİİİİİİN................

Son düzenleme:
Günlüğüm bu çekim yasası mıdır yoksa nasibim midir anlayamadım ama bundan tam 1.5 yıl önce platonik olarak aşık olduğum ve beni sevmesini,aşık olmasını istediğim kişilik(zamanında buraya neler yazmıştım be onun hakkında vayy) bana doğum günümde öyle bir hediye almış ki bir gör büyük peluş ayı almış hemde seni seviyorum diyor ya artık masumane bir hediye midir bilemem ama Allahım sen ne büyüksün iyi ki zamanında olmamışız biz, o zamanlar kabul etmiyordum ayrı dünyaların insanı olduğumuzu ama her şey apaçıktı. Şimdi çok iyi iki arkadaşız ona karşı içimde arkadaşça sevgiden başka birşey yok Bakalım zaman daha neler gösterecek, gerçek aşkımı bekliyorum ondan başka kimsecikler umrumda değil

sevgili gunluk yine ben
bugun cok kotuyum tum gunum aglamakla gecdi
bugun hasta oldum yine bebeyim yok
yine husran aylarin hasreti var yureyimde icimi parcaliyo acitiyor
cok agladim esimlede sonunda arami bozdum sabah iyiydi destek cikti aksama kadar agladim en sonunda oda bikti
Rabbim kollarimi bos koymasin yalnizlik cok kotu birsey sevgili gunluk
her cocuk gorduyumde benim cocugum yok deyib icimde agliyordum yine oyle olucak
esimde cocuksuz cok SIKILIYO biliyorum onun kalbi aciyor bu ayda yok dedim uzuldu cok uzuldu
kismet sevgili gunluk ama benim geleceyim sanki bebeyime bagli
sanki yavrum olmasa ailem kisa zamanda sarsilacak gibi
cocuk kokusu bambaska cocuk sesi bambaska evde
onun engiselerini sevinclerini cekmek bambaska ama yok
1 yildir her ay gozu yasli birakiyor annesini gelmiyo bebeyim sevgili gunluk

Yine güzel bigünde yazıyorum sana.sevdim seni.sana yazmayı.şimdilik sadece sevinçlerimi paylaştım.ama dert dinlemeye de hazırlıklı ol.
Neyse bu güzel günüme döneyim.dün annemlere geldik ailecek.kapıdan girerken bi teyzemi gördüm.kuzenimin ve diğer teyzemin geleceğini biliyordum.sonra yemekten sonra bi teyze daha.vee sabaha karşı da dayım.süpriz süpriz üstüne.
istanbulda yanlız yaşadığımız ve tek bir akrabamız bile yakınımızda olmadığı için bayramlarda seyranlarda eşimin sülalesine doysak da ben akrabalarıma hasret kaldığım içiiin bu iki gün çok kıymetliydi.
misafir odası kadınlar matinesine döndü.çocuklarım çoook mutlu keyifli.

Sevgili Günlük,
çay herşeyi düzeltiyorsa...

...bana bir okyanus dolusu lazım.

Ben Geldim Ki Öncelikle herkezin Kandili mübarek, dualari kabul olsun insaAllah...

Dün 5. sömesterin ilk sinavini yazdim, kaldi geriyi birtane o da 3 hafta sonra. Bazi sebeblerden ötürü malesef bu dönem iki tane yazabiliyorum olsun bunada sükür en gec 2 yil sonra insaAllah rabbiminde izniyle okulumu bitirmis olacagim.

Buraya yazmadigim zamanlarda tabiki canimi s1k1n kisada olsa moralimi bozan seyler olmadi degil malesef ama iyiyim merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…