günlükçüm sabah erken kalktım oysa nede mutluydum amma velkin mutlulugum yarım kaldı
sabah eşimle kahvaltı yaptım sonra mutfagı topladım namazımı kıldım çıktım üst kata kuran vardı onu dinledim indim amcanın geliniyle az 10 dakika bizde kaldık sonra hasta ziyaretine gitik ilkindi okundu ordan kalktım eve geldim eşim dışarı çıkıyormuş namazı kıldım sonra olan oldu
allahım gene panik atagım azdı
allahım dedim şimdi ne oldu güle oynaya gezdim geldim amma velakin bu hastalık peşimi bırakmıyor
yoruldum günlükçüm çok yoruldum kalbim çarpıyordu allahımd edim içimdeki varlıga acı bebegim yokken panik nöbei geçirirdim öyle böyle geçerdi şimdi bebegime birşey olucak canı acıcak diye aklım çıkıyor
allahım saglıklı gebelik geçiriyim ne olur bu hastalıgı benden al millet diyor bebegin var mutlu ol kafana takmam be kardeşim ben kendime acı çektirmeyi seviyorum
varmı töbe yarabbim bu hastalık öyle birşeyki panik atak inan günlükçüm hiç birşey geçiremiyor eninde sonunda bu panik atak nöbetini geçiriceksin
2005 beri berbat bir hayatım var allahım lasım bu hastalıgı benden götürsün işşallah
nazaramı geldim anlamıyorumki bana dışarı çıkmak yaramıyor günlükçüm bunu anladım
millet gülüp oynuyor nede gzüel zaman geçiriyor bende artık gülüp oynamak istiyourm ben eski paşayı geri istiyorum çokmu birşey istiyorum
evladımı vesveseli taşımak istemiyorum günlükçüm ne olucak benim bu halim benim ya
eskisi gibi olsam diyorum oh gelme keyfime hayatı yaşadıgımı anlarım tadını çıkarırırm kaç arkadaşım beni arada kkdan paşam faceye yazmışsın nasılsın diye allah razı olsun teselli ettiler beni onlar sayesinde ben ayaktayım
okadar sevilen bir insanım kolay degil yaşadıklarım günlükçüm yılların birikimi çıkıyor galiba eziyet ettikleir hor gördükleri kullandıkları hakir gördükleri hepsi bir bir çıkıyor tek istedigim eski paşa geri gelsin artık onunla zaman geçirmeyi çok özledim o dedli dolu paş anerde günlük
eski ben nerde çok zor
12 senede neler gördü bu gözlerim neler gördü bu kalbim neler gördü bu gözleirm aglamaktan gözümde yaş kalmadı ahıtlar yaka yaka merhametim kaldı allahım affet ben ne günah işledimde bu panik atagı verdin bana senden gelene boynum kıldan ince amma velakin bebegime birşey olucak diye aklım çıkıyor kızımda aşırı stresten dikişleirm gerildi ve bebegimi kaybettim hep eşimin ailesi yüzünden
allahım sen içimdeki varlıga ömür ver ne olur benim panik atagımıda al sen istersen kimse dokunamaz bana vesveselerden yoruldum artık geri gitsin eski paşa deli dolu paşa geri gelsin
eşim arkadaşlarıyla gezmelerde geç gelirimd edi 40 yılın başı zaman geçirsin diye yolladım dışarı şimdi nasıl çagırıyım gel diye adamda benden bıktı bu panik atak ne bebek ne eş nede varlık dinliyor hiç ummadıgın anda çıkıveriyor
elimden birşey gelmiyor ben bu illeti nasıl atlatıcam kara kara düşünmekteyim bana bir akıl ver günlükçüm ne yapayım
okadar çaresiz hissediyoruki kendimi ne sen sor ne ben söylüyüm çok yanlızım be günlükcan
2 yaşında bebler gibi terkedilmiş hissediyorum kendimi beni yanına alırmısın sıcaklıgınla ısıtırmısın günlükçüm gözyaşlarımı silermisiin