Popüler Konu Sevgili günlük...

bi kadınlar hamamı yapayım dedim buraya giriverdimm nasılda güzelmiş öyleeee aslında anlatacak çook şey var ama ilk öncee yavrumdan bahsedeyim günlük esila minamdan.. ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı kan pıhtılaşmasından dolayı şimdi sağ salim iğnelerle yavrumu karnımda tutuyorum allaha şükürler olsunn diyarbakır çok sıcak ankaraya gitmeyi iple bekliyorum Bebeğimle birlikte herşey daha güzel olcak inşaallahh sabırsızlıkla bekliyorum seni benim küçük mucizem...

kahve içtim şimdi, fal kapattım ama kendime değil başka birine...

kim mi?

söylemem sır

Selam günlük,

Bir müddettir yazmıyorum buraya.
En son uzun zamandır kötü hissettiğimden bahsetmiştim sana.
Bugün bir psikiyatriste gittim bunun için.
Konuştuk uzunca anlattım hislerimi, düşüncelerimi, davranışlarımı.
Ben kendimi bayağı ciddi bir halde zannederken doktor ilaç yazmayı bile gerek görmedi.
11 temmuzda tekrar görüşelim daha iyi karar veririz dedi.
İlişkimden bahsettim, en çok onun üzerinde durduk.
Hatta bir sonraki görüşmemizde nasıl biriyle beraber olmak istediğim hakkında konuşacakmışız.
Asıl sorunum net olamamammış ona göre, bir karar aşamasından geçiyormuşum.

Aslında tam da üstüne bastı doktor.
Akşamüstü sevgilimle de onu konuştuk.
Yine ağladım kollarında hüngür hüngür.
Bana bir söz vermesini istedim. Onu da yaptı, o sözü verdi.
Yaşadığımız şehri terketmekten bahsediyordu ayrılık konusu geçtiğinde. Karşı çıktım, istemedim.
En azından ailene bunu yapma dedim.
Benim kimsem yok ki senden başka, görmüyor musun hiç arayıp sormuyor kimse dedi.
Çok üzüldüm, kahroldum.

Sen benim kaderimsin ben öyle düşünüyorum dedi.
Sarıldı hep, öptü, kokladı.

Biz bir gün ayrılacağız ama ikimizde çok zorlanacağız.
Ne olursa olsun o bana her ihtiyaç duyduğunda ben hep onun yanında olacağım. Üzüntüsünü, sevincini paylaşacağım. Güvenilir bir insana ihtiyaç duyduğumda, başım sıkıştığında ilk ona gideceğim.

Ve en önemlisi ben onu hiç unutamayacağım.
Öyle değerli ki bende. Öyle kıymetli ki...

çileli doğmuşum zaten ezelden
hasrete alıştım ne gelir elden
yaşlı gözlerime baktığın yerden
gözlerin doğuyor gecelerime

çok özledimmm seniii gel artık, Allah'ım yardım et...

Son düzenleme:
bugun kızııma
banaa bak duşersen senı döverım dedım... ben hakıkaten tam anne oldum:)

günlükcüm ne zamandır uğrayamadım buralara, özledin mi beni:)
aşkımın yokluğunda senle dertleşiyodum hep... ama artık bitti, kavuştuk çok şükür:) okul tatile girdi, mesafeler bitti. artık gerçek evliliği yaşıyoruz. ne güzel bi duyguymuş allahım... insanın hep eşinin yanında olması, gitceği gün için gün saymaması. kabus gibiydi oir günler.
hayatımda hiç hatırlamak istemediğim günler. bitti artık, o ev o şehir o okul, o kötü niyetli fesat kıskanç insanlar. hepsinden uzağım günlük. eşimin yanındayım, güvendeyim, huzurluyum, aşığım... o böcekli ev midemi bulandırıyodu. hala eşimin yanında bile kabuslar görüyorum fareler böcekler görüyorum. son günler çok sancılı geçmişti allahım sana şükürler olsun. ben artık gerçek evliyim:) oleeeeeeeeeeeeeeeyyyy:)

sevgiliiiii günlükkk kızcemmmmm.... nasılsınnnn....iyi misinnn....hımmmm iyi olmana sevindim.....ben mi ?? ben iyiyimm iyi olmaya çalışıyorum....bugün güneş küsmüş Bursa'ya sıcağını bırakmışşş ama yüzünü göstermiyooo...güneye ya da egeye gitti sanırım....neyse....eşcaazımda yokk...arkadaşlarıylaaa mangala gittilerrr....ben de yemek yaptımm onu bekliyorum....sen gelsene beraber yiyelim....bana sen ye dedi ama ben onu bekliycem....ama sen gelirsennn beklemem....hadi gel....günlük kızce....biraz da senin kocişe göndeririz....sever mi bilmem ama karnıyarık var bir de pilav....cacık da yaparızzz....hımmm olur mu...olur olurrr hadi gel açıyorummm kapıyıı....

dertli paşan gene geldi günlükcan inan çok stresli bir gün geçiriyorum ilkinid namazı için hazırlanayım dedim bir wc yapayımd edim gene kahverengi lekelenmem gelmiş peçeteye gene başladı anlıcagın 1 haftayı geçmişti gelmiyordu ne güzel inan ne pazara ne markete çıkmıyorum oturmay abile gitmiyorum bir doktor konrolüne gidiorum evde sadece yemek yapıyorum işleri eşim yapıyor bugün 9 haftalık olduk 3 bebegimi cennete yolladım buda gdier diye aklım çıkıyor 3 gebelik geçirdim hiç böle olmamıştım 3 gebeligimded 1 sefer oldu bunda ara ara geliyor öle çok degil amadoktor abakarsan normal dedi tansiyonuma bakıyorum düşük salı günü kontürolüm var hem bebegimi görücem diye seviniyorum hemde korkuyorum başka kötü bir olayla karşılaşırım diye

günlükçü mutluluk neden ban bu kadar uzak ben bebegime birşey olmasın diye yatıyorum elimden geleni yapıyorum hamile olanlar geziyorlarla üzülüyorum ben ben 3 bebegimdede alışveriş yaptım hep kursagımda kaldı olmayınca olmuyor günlükcan ya galiba ömürüme ne ciciler aldım dikişim vardı durucak dedim amam olmadı oda cennet gittiben benden gitim ömürümden sonra heryerde onun adı yazıyordu bebegi olanlar bir dertli benim gibi olmayanlar bir dertlı günlükcüm bende istiyorum 40 haftaları sag saglim görüyüm 40 mevlüdünü okutıyım gelen misafirler tesşekkür ediyim diyeyim sag olun beni kırmyaıp geldiginiz için deyim kokuusnu çok gzüel bebegimin diyeyim benle birlikte sevinçten aglasınlar üzüntüden degil korkuyorum günlükçüm ya buda giderse diye ben benden giderim buda giderse bu benim son şansım günlükçüm hep öle diyorum pamuk ipligine baglıyım ben şuan bebegim benle durumu ne dersin okadar korkuyorumki ona çok alıştım ben ya giderse

naberrr günlükkk sana uzun zaman oldu yazmayalı ama fırsat olmuyor ki annemin ameliyatı misafirler ev işleri falan derken kendime bile fırsat bulamıyorum ki abimin eşi de sağolsun çok yardım ediyor Allah razı olsun ondan da yeni gelin gezmek ister evinde vakit geçirmek ister bunları gözardı etti hep bizimle ağladı güldü yardımcı oldu Allah ne muradı varsa versin ondan bana gelince çok bunaldım günlük çook evde artık sıkıldım daraldım hiç kendime vakit ayıramadım böyle bir süre tatil yapsam gülsem eğlensem onu bile yapamıyorum arkadaşlarımla bile bir iki kez görüştüm sıkıldıkça evde ağlıyorum ama her şey annem için ona belli etmemeye çalışsam da anlıyor yinede ama elimde değil neyse tabi ki iyi olan şey ise annem gün geçtikçe iyiye gidiyor buda beni mutlu ediyor tabi artık her şey güzel olsun günlük mutluluk hep yanımızda olsun bizimde

Sana bakınca diyorum ki .. Sen çok iyi bi eş olacaksın.. Sen çok iyi bi baba olacaksın..

Ve Allah nasip ederse biz çok güzel bi aile olacağız inşallah..

Her geçen gün seni sevmekte ne kadar doğru karar verdiğimi gösteriyosun bana..

Sevgili günlük,

Ben kk forumda ve bu konuda daha yeniyim :)

Canım kocacığımdan tam 173 gündür ayrıyım ve bu ayrılık son günlerde çekilmez oldu
Eşim uzak yol gemi kaptanı olduğu için bu ayrılıklara az çok alışığız ama hiç bu kadar uzun sürmemişti ayrılıklarımız.
1 haftadır gelecek ama sürekli erteleniyor şuan 1 temmuzda gelecek gözüküyor ama 2 yada 3 temmuzda olabilirmiş. Benim içimden bir ses yine ertelenecek diyor. Ve bu durum benim sinirimi bozuyor

Paşam3405 sizi günlükten tanıyorum.Tebrik ederim tekrar hamile olmanıza inan çok sevindim.Ama çok umutsuz bir ruh hali içindesiniz.Kötüyü çağırıyorsunuz böyle yaparak.Hamileliğinizin tadını çıkarın,iyi düşünün,bu çocuğu Allah'ın izniyle doğuracağım diyin.Kötü düşünmeyi ve karamsarlığı bırakın artık umutlu olun.İnşallah doğum haberinizi de okuyacağız buradan ve çok sevineceğiz hep birlikte.

GÜNLÜKÇÜM ADRAYA TEŞEKÜRLER İŞŞALAH GZÜEL HABERLERLE GELİRİM HER SEFERİNDE AMAM ANA YÜREGİ İŞTE KORKUYORUM POZİTİF DÜŞÜNMEYE ÇALIŞIYORUM GÜNLÜKÇÜM ÖNCEKİ GEBELİKLERİMDEKİ GİBİ STRESLİD EGİLİM NEDEN GELRİ ANLAMIŞD EGİLİM BU AKINTILAR:44::44:

BUGÜN BAN AARKADAŞIM BİRİ HAMİLEYİM DİYE HEDİYELER YOLLAMIŞ AY NE MUTLU OLDUM SEVİNÇTEN AGLADIM DURDUM OKADAR SEVENİM VARKİ HEDİYELERİM ŞİMDİDEN GELMEYE BAŞLADI EV ALMICEK
TEŞŞEKÜR EDERİM KK KARDEŞLİGİ SAGOLUN VAR OLUN
İNANIN OKADAR ÇOK ŞEY YAZMAK İSTİYORKİ GENE LAFIN BİTTİGİ YERDEYİM

Heyyy pembiş , zorda olsa , sancılıda olsa ben yaşamayı çok seviyorum ..
Tekrar aşık olacağım ve bu sefer şarkılar söyleyeceğim

SEvgİLİ GÜNLÜkkkk merabaaaaaaaaaaaa..............

BEN gelDİM..................TAtil bittii ve arTık EVİMdeyİM.......

ŞU an çıkmak zorundayım....ARkadaşlarım hep mesaj atmışlar ,, onlara cevap yazayım..RUYA nız geldi diyeyİM...

SOnra sana yine geLİCEm ve 5 günlük tatilimizi tüm detAYLARI ile anlatICAMMMM.......:)))

SENİ seVİYORum günlük ,,, görüşürzzz..........BYYY....

Ah be günlük ben yazmaktan, yaşamaktan, söylemekten yoruldum.Hayat bana aynı şeyleri tekrar tekrar yaşatmaktan bıkmadı.

sevgili günlük
yarın bir hafta olacak tam tamına. günler derdim hiç geçmez sanırdım .meğerse geçiyormuş öyle veya böyle.
taii bunda benimde payım büyük . uyku düzenim yine puff oldu günlük.2-3 saat uyuyabiliyordum ama o uykuları birleştirmeyi öğrendim ve şu aralar 10-12 saat uyuyorum ,böylece daha az düşünüyorum.
ne zaman gelecek ?sorusu hep kafam içinde ama bir türlü cevap bulamıyorum.üstüne üstlük bir de bana soruyorlar ne zaman geleceğini .:26:
1-2 hafta diye duymuştum bir ara ama inanasım gelmiyor pek. çünkü bana bir zamanlar ''yaz boyu görüşemesek de ...'' filan demişti . kesin bayrama hatta okula kadar kalır orda
kahve içiyorum şimdi tam istediği gibi az şekerli ve yanında küçük bir parça çikolata. şekerinin azlığı , çikolatanın minik bir parça olması sanki bana karşı sevgisini simgeliyor gibi geliyor bana.
arkadaşı haftaya buluşuruz demişti ama o garibinde ne kadar kalacağından haberi yoktu galiba.umut etmeyi istemiyorum çünkü bir kez daha hayallerimin kırılmasına tahammül edemem günlük.
neyse gelene kadar arkadaşlarıyla görüşmeme kararı aldım. cuma küstüler bana zaten. yapacak bir şey yok . bekliyeceğim günlük...

mutluyummmm mutsuzum sevinçliyim deertliyim karışığım aynı hayat gibi

bu nasıl bi skıntı bu nasıl bir darlanma anlayamıyorum ya
sanki kalbimi bile bile sıkıyolar da sıkıyolar
cinnet geçircem az kaldı
çok gerginim bu aralar ,bıtkınım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…