Popüler Konu Sevgili günlük...

sınav sonucumuz bugünde açıklanmadı günlük
beklemekten helak oluyor insan.beklediğimize değse diyorum aslında:97:
her tarafından zor işte bu işler
ağustosun sonuna kadar rahat yok

ha bu arada sanırım sevdicekle görüşebileceğim artık 1 haftalık tatil iyi gelecek bana.:108:
hem çoookk özledimm:103::103::103::103::103:

günlükcan yorgunum çok fena biliyor musun
hiçbirşey yetişmeyecek gibi geliyor
stres yaptıkça herşey daha da geriye gidiyor
ne yapcam bilmiyorum

zaman azaldıkça korkuyla karışık mutluluk var içimde herşey iyi olacak diyorum
bu alınganlıkların peşine tabii ki kavga ediyoruz
mutsuz oluyoruz ikimizde

şimdi biliyorum sende diyeceksin
normal bunlar
geçerr
düğünden sonra rahatlayacaksın diye

ama öyle değil
bu günler benim burnumdan geldikten sonra ne yapayım ki sonrasını

acaba diyorum günlükcan
acaba çok mu hızlı karar verdik yanlış mı yapıyoruz

allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim...

inşallah herşey düzelir bi daha öyle yazarım sana

Gerginim, tedirginim, sinirliyim agzimdaki aft beni öldürecek. Bu nasil bir acidir sana anlatamam. Tüm gün sizlayan konustukca acisi siddetlenen bir yara. Aglamak istiyorum gercekten Aksi gibide telefonlarda susmuyor officte iyice deleniyorum. Yemegimi yarayi uyusturarak yiyiyorum yoksa nafile ac kalicam Anladigin gibi sana nazlanmaya geldim. Zaten ailemde tatilde ya bende gitmek istiyorum artik ama daha iki hafta var afffff

Neyse rabbim baska dert vermesin...

Sinavlarimi kazandim bu arada benim karatayida cok özledim Cuma, Cumartesi arkadaslarlayim en azindan kafam dagilacak... Gecen s1k1ntidan 4 saat temizlik yaptim. Bu pazarda artik camlari silerim bi 4 saat aff iyi ki yalniz yasamiyorum ha Alismisim sese, sesiz evde yapamiyorum.

Bu aksam kek mi yapsam? Az önc egüzel bir kek tarifi gördüm ama kim yiyecek ki onu simdi

Neyse anladigin üzere iyice karisigim, bunaldimdayim hatta tatil istiyorum burada tikilip kaldim....

Artık ağlamıyorum günlük,dün kırmızı kartı yedim yine 3 gün önce geldiler halbuki..3 ay oldu korunmayı bırakalı 3 aydır benim düzenli reglime bi haller oldu bu ay belki yumurta takibi yaptırırım doktora tam bayramdan sonraya denk geliyor bakalımm bi çatlatma iğnesi versinde yumoşları kaçırmayalım dimi ama
Bu arada güvercin balkonuma yuva yaptı 2 tane yumurtamız vardı o rahatsız olmasın diye camını bile silemiyorummm bugün bi bakıyım dedim anaammm bizim ikizlerrrr tüylenmişler bile demekki baya oldu yumurtadan çıkalı anaları mama bulmaya gitmişş
Rüyamda çok güzel bi erkek bebek gördüm al bu senin diye kucağıma veriyolardı ay bi de tatlıydı kii resmen rüyamda bile içim çekildi simsiyah saçlı yemyeşil gözlü (eşimle ikimizde sarışınız ) ama erçekten benim yavrummuş gibi hissettim bilmiyorum ama hissettim günlük

tedaviler yüzümüzü güldürmüyor gibi

dün benden yıllar sonra evlenen bi akrabanın dün bebeğini görmeye gittik

Ne kadar içim yandı

Üzüldüm hem de çok

İmrendim ona, anneydi o

yani benim olamadığım şeydi

bebeği kucağıma alınca ılık ılık bişey aktı içime

eve geldim ağladım ağladım

tüm yenilgilerime ağladım

atanamayışıma,

anne olamayışıma,

biriken borçlarıma,

aylardır göremediğm anneme,

yıllar önce bizi bırakıp giden babama,

herşeye ağladım

aynı şehirde yaşamamıza rağmen bayramda yazlığa giden ailesine gitmek isteyen eşime içlendim

diyemedim kimseye

Allah'tan başka

merhaba günnüş...yine kararlar yine ben...bir ağustos ayı içinde üç yerden birine gidilecek,iki dersane arkadaşları ile buluşulacak,üç diyet yapılacak,bol su içilecek.eylülde sürücü kursu ,hobi kursu,dil kursu olmak üzere en az üç kursa yazılınacak.ve asla arkadaşlarından vazgeçmeyeceksin,sosyal olacaksın,aileni her şeye karıştırmayacaksın,özel hayatını üçüncü kişilere anlatmayacaksın.

herşey yolunda günlükcüm sana diyebilecegim rahim boyu uzamış peser taktı rahim agzına arda bey inan çok yoruldum amam arkadaşlara yazdıgımı buraya kopyalıyım belkim merak eden olmuştur beni

arkadaşlar eve yeni geldim namazı kıldım duş aldım arda beye gittim yeşim hanım çok cici bri bayan elimi tuttu sevdi beni tamam paşa hanım kasmayın acımıcak arda bey kulak cubugu gibi birşeyle altıma soktu nedenin bilmiyorum enfeksiyon vardı ötekilerde dedi rahimin aletle açtı batikonla temziledi 4 kere altan 3 kere elel 2 kerede ördekle altımdan baktı rahimime pres taktı canlı kasmayın paşam dedi canınız acımasın dedi arda beye bu ne acısı acsın hocam dedi öteki yürek acısı dahada kötü deidm yeşim hanımı bıraktım canım okadar acıdıki eşim elimi tuttu tamam canım dedi sonra fenalaşır gibi oldum midem bulandı alkol kokladım durdum aklım kalmasın sende dedi bayramda kafam sende olucagına dedi pres takalım dedi bayramdam sonra yeniden görücem seni dedi salıya randevu verdi 13 agustosa akşam 7 de rahimime pres diye bir alet taktıya ona bakıcak eger uyum saglarsa rahimi dikmicek adam çok eziyet çekti benden epey konuştuk dünyanın ilacını aldım allah razı olsun sskanın yararını gördüm :)kızlar anlıcagınız evladım için dünyanın aletini yediysemde yavrumun canı sag olsun 1 saat sürdü muayene cinsiyetini söyledim erken daha dedi benim jelibon 7 cm olmuş bilem gramı daha belli olmaz dedi bride ekledi rahime baktı ölçmeden bak dicem boyunu dedi kkta söylemezsen demem deid tamam hocam deidm rahim boyum 2.9 duya 3. 2 olmuş yatmanın faydasını gördüm allahıma şükürler olsun bu arda bey benim için çok degerli adam paracı degil inanın kızlar insana hastasına deger veren biri onu anladım adam beni düşünüyor bayram giricek araya aklım sende kalıcak dedi pres çıkarsa düşerse çıkarsa rahimden korkma dedi allah emanetiz bebegimle onu anladım allah razı olsun arda beyden şidmi karnım aç onu doyurmam laızm kızlar uzanıyım az yoruldu benim jelibon 13de buluşucaz mavişimle:)beni merak edenlerden allah razı olsun evladımla ben çok iyiyzi işşallahta iyi olucam en kötü günüm böyle olsun işşallah önce rabbime sonra arda beye güveniyorum adamın aldıgı her kuruş helal inanın adam elinden geleni yapıyor çünkü

Neden hep böyle oluyo be günlük..
Biz ne zaman çok mutlu olsak canımızı sıkan, yüzümüzü düşüren bi olay oluyo mutlaka..
Bugün öğle arası öyle güzel zaman geçirdik ki..
Ben içimdeki bütün herşeyi döktüm ona, kızdığım, gücendiğim ne varsa söyledim
O da söz verdi bi daha seni üzecek bişey yapmayacağım diye..
Senin istediğin gibi olacak her şey söz veriyorum sana dedi..
Ben ona güvendim, sarıldık hiç bırakmayalım birbirimizi diye bi kez daha söz verdik..
Aslında sadece insanlara bu kadar kolay güvenmese yeter bana.. Herkesi kendi gibi iyi niyetli biliyo..
O kadın etrafımızda olduğu sürece içim hep huzursuz olacak.. Benden size zarar gelmez artık demiş ve benim saf sevgilimde buna inanmış..
Gözü dönmüş bu kadının her seferinde özür dileyip daha beterini yapıyo nasıl oluyo da inanıyo ona anlayamıyorum..
Yapmadığı daha ne kaldı her seferinde yüzümüzü düşürüyor işte.. Bizi ne zaman el ele, yan yana görse çıldırıyor resmen
Keşke sevdiğim onunla çalışmak zorunda olmasaydı.. Keşke hayatımızdan bi an önce çıksaydı..
Dün kötü bi gündü telefonda tartıştık ve ben sabahı zor ettim.. Ama güçlü ve mutlu görünmem gerektiği için sabah her zamankinden daha fazla özen gösterdim kendime..
Daha güzel olayım ki kendimi iyi hissedeyim ve o kadın beni mutsuz sanmasın diye..
Ben sevgilimle çok mutluyum günlük inan çok mutluyum nolur artık şu huzursuzluklar geride kalsın dayanamıyorum..

Ne kadar açmışım arayı seninle günlük
Her gün okuyup çıkıyorum yetiyor bana ama bugün bir hevesle yazayım dedim.
Kasım ayını bekliyorum ama bir yandan da ders çalışmak için beynimi hazırlamaya başlıyorum.
Ders konusunda psikolojim fazla iyi değil
En son atamalardan sonra yerle bir oldum yarım puanla atanamamak çok fena yıktı beni
Aileme ve sevdiceğe fazla belli etmiyorum ama içten içe bu konuyla kafayı yemiş durumdayım.
Gerçi sevdicek anlıyor benim kafamı meşgul etmek için elinden geleni yapıyor.
Bu arada iyi gelişmelerde olmuyor değil.
Geleceğimiz yavaş yavaş şekilleniyor. Benim mideme tuhaf sancılar giriyor bu konudan bahsedince bile
Allah gönlümüzü bir etsin
Tatlı telaşlar yaşamak bize de en kısa zamanda nasip olacak inşallah

Bu kadar bilgi bi süre yeter sana günlük
Adios amigos

Son düzenleme:
şöyle bir bakınıyorum etrafıma.

herkes telaşlı.
kimi üzgün,kimi kırgın kimi de şaşkın...
sınavlar bir bir açıklanıyor.
hayal kırıklıkları da bir yandan.
sevinenler de var tabi bu kalabalık içinde.

ösym sınavları akşamları acıklamayı adet haline getirdi iyice.
insanları gecenın karanlıgında boğmak hoşlarına gidiyor sanırsam.

aslında her şey boş biliyor musun?
ama biz insanoğlu illa başımıza gelmeden anlamıyoruz.
sor bana . önemli mi sınav.değil hem de hiç.atansam da olur atanmasam da.
yeter ki sağlığım yerin de olsun. sevdiklerim iyi olsunlar.
evimin huzuru ,bereketi hiç kaybolmasın.
gerisi boş.atanmak sadece hayatımda ufak bir ödül olur.

Son düzenleme:
Sevgili günlük..
Uzun zamandır seni ihmal ettim biliyorum..
Hayatımda birsürü olaylar oldu üzüldüğüm anlar sevindiğim anlar ..
Kardeşim olucak günlük ekim ayında onu bekliyoruz son sürat hazırlıklar yapılıyor ..
Olsun aramızda yaş farkı olucak ama o benim canım kanım KARDEŞİM o benim
abim onu kabullenmese de (!) ben çok seviniyorum
İyi ki böyle bir güzel haberi aldık.. iyi ki de kardeşim olacak..
Evimize huzur gelecek inşallah
bereket uğur huzur mutluluk sağlık getirir
Bugün annem ultrasona girdi. Küçük tosun paşamızı gördük o kadar tatlıydı ki minicik bi ağzı ve minicik bir burnu göründü
Sevgili günlüğüm diyeceklerim bunlardan ibaret ..
Hakkımızda herşeyin en hayırlısı olur inşallah
Görüşmek üzere ..

ah be günlük...
En son yazışımdan bu yana neler atlattım da hepsi birer anı olarak hafızamın gerilerine itilmeye başladı bile...

Bugünde bu yol dönümünü yazmak için bu sayfadayım... yine zor bir hayat dönümünde anneciğim ahh benim garip annem...
Bugün hayat fena vurdu...İşyeri battı krediler borçlar düğün arifesi nasıl toparlıcaz kendimizi bilemiyoruz...

Ağlıyor.. gözyaşları bitmicek mi artık bu kadının...

İyi kötü kendi yağımızda kavruluyoduk bi düzenimiz vardı.. ya şimdi ne olucak? yeniden bi hayata alışma evresine giriyor... üstelik bende 1 aya yakın evleniyorum onu bırakıp gidicem manevi olarak ona böylesine destekken terkedip gidicem...

Allahımm ailesine düşkün bağları böylesine güçlü insanlar için evlenmek yeni bir hayata adım atmak ne kadarda zor

Ona istediklerini yaşatamıyorum içim öyle acıyor ki...ama zamanı bekliyorum o zaman geldiğinde inşallah yüzünü güldürebilmek için çalışacağım...

Bugün ne tuhaf bir gündü...sevinçlerimin hüzünleri kovaladığı bir gün...
Çok güzel tatlı telaşlarımız oldu... bir yanda hayallerim gerçek olurken akşama doğru bu haber hiçç iyi olmadı be günlük..
Başka daha ne diyebilirim ki...Bu yalan sınav dünyasında Allahım yardım etsin bu darlıktan sıkıntıdan kurtarsın bizi..Amin.

Sevgili günlük,

Coj uzun zaman oldu buraya ugramayali.... aslinda pek cok bisey olmadi. Allaha sükür meslegimi elime aldim simdilik evdeyim güzel bir is yeri bulana kadar... umarim okadar zun sürmez cünkü evde kalmak bana göre bisey degil.

Günlük, icimde benim bi skintim var. Nedenini cok iyi biliyorum. Alsinda onu düsünmek istemiyorum nede olsa ayrilali 1 sene olucAK.. bana ettigi tehdit aklimdan cikmiyor :'( cok korkuyorum. Hem onun tehdidinen hemde yeni biriyle tanismaktan.. tanismayi birakalim bir kenara aslinda ben evlilikten korkuyorum :'( beni böyle biri istermi ki? Gerci kimse bu zamanda "temiz" de degil ya...neyse..

Yinede cok korkuyorum günlük. Yasamaktan cok korkuyorum.... rabbim icimdeki bu skintiyi alsin ve beni yaptiklarim icin affetsin... (amin)

Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum ya kimse beni anlamıyo günlük
Eşim düştü araba sevdasına kenarda az bi birikmiş vardı onu da sattığı arabanın üstüne koycakmış üzerinide tamamlıycaklarmış elimizdeki parayla araba bulamıyomuş..Ya ben ne düşünüyorum o düşmüş araba derdine ameliyat için para lazım olcak kredi çekme dedim belki 100 kere yok yok yokkk dinlemiyoo tabi doktor dedi ya böyle doğum yapanlarda var o yüzden rahatt ben istemedimki böyle olsun günlük bende isterdim ilk denemede olsun şimdiye bebeğim kucağımda olurdu ama Rabbim böyle yazmış çok şükür çaresi var ama işte önce ameliyat belki de sonra tüp bebek diycek ben napıcam ağla ağla dur başka napıcaksam,ben istemedimki böyle olsun istemedim günlük

merhaba günlüğüm sana yine uzunnn zamandır gelmiyorum
vefasızlaştım mı ne sanki, evlendi değişti bu da diyomusun benim hakkımda
deme olur mu, çünkü çok mutluyum ben düğüne gün sayan arkadaşlarım, boşuna saymıyorsunuz o günleri, cidden çok ama çok güzel bi duygu sevdiğin adamla 'eş' olmak, aynı yastığa baş koymak
Allahım nazarlardan korusun, biz mutluyuz günlüğüm, yüzümde güller açık hep

balayımı çok özlüyorum yalnız.. bu aralar o kadar çok ihtiyacım var ki tatile.. ama ekime kadar bi yere gidemicez malesef
arabamızı yeniledik çünkü, nakitin hepsini oraya verdik, maddi çöküşlerdeyiz
hem biz ekim 18 de barcelona'ya gidiyoz biliyon mu bizim en büyük hayalimizdi evlenince yurtdışı gezileri yapmak
ve Allahım nasip ederse ilkini gerçekleştireceğiz böylece
vize evraklarımı toparlamaya çalışıyorum, ağustos sonu vizeye başvurcam inşallah
eşimin var vizesi onun için sıkıntı yok, ben de kolayca alırım inşallah

arabayı benim için yeniledik, otomatik olsun ben de rahatça kullanayım diye ama geçenlerde bi iki hata yaptım şimdi eşim kullandırtmıyo bana resmen biraz daha çalışmamız lazımmış.. ee çalışmaya da pek fırsat yok.. bana kalsa gerek de yok ama işte pimpirikli benimki biraz
bu akşam bağlı bulunduğum baronun yemeğine gidicez şehir merkezine.. giderken ben kullanayım dedim ama acele etme dedi gene
neyse ben bilmem beyim bilir

yarın zehroş-gülin ve sevdiceklerini iftara alıyorummmm çok güzek olcakkk, onlara güzel mamalar yapmam lazımm
özleştik çok en son öğle yemeği yemiştik bi kere.. bayadır görüşmüyoz özledim kuzularımı
bu akşam çıkarkene alışverişimi yapıcam.. eşim mesaiye kalcak gene ve yarın da tabi.. o nedenle alışverişe çıkamayız
çok çalışıyo bebeğim ama iyi kazanıyo Allaha şükür.. keşke benim de eve 2 kuruş katkım olabilse
bu konuda biraz dertliyim.. çünkü kazandıklarımla anca vergimi, bağkurumu ödüyom, büronun giderlerini karşılıyom
çok bişey kalmıyo elime.. bu aralar sık sık acaba büroyu kapatıp kuruma mı geçsem (sanki ha deyince geçiliyo ) ya da sigortalı olarak bi meslektaşla mı çalışsam soruları var
iyice de tembelleştim ben.. zaten adli tatil diye bi rehavet var üzerimde.. çalışasım, üretesim, koşturasım hiç yok
neyse günlük can sıkmayalım di mi, mutluyuz, huzurluyuz, sağlıklıyız çok şükür ki

bi de ailelerin gelmiyosunuz sitemlerinden çok şikayetçiyim.. biz evimizde başbaşa vakit geçirmeyi daha çok seviyoruz
ve daha yeni evliyiz.. anca akşamları görüşebiliyoruz.. eşim çoğunlukla mesaiye kalıyo..
nasıl sık sık gidelim bilmiyorum.. neyse bu da sıkıcı bi konu açmayalım hiç

ben gittim şimdilik

okadar güzel yazmışşın ki çok duygulandm çok karmasık duygular içindeyim anne nedemek diye sorcam bende sana çünkü ben annemi hiç görmedim kücükken öldü hemde ben 1 yasındayken hayat işte alahım diyorum annem olsaydı nasıl oludu hayat onu koklamak isterdim en çok sarılmak ben annemi hiç üzmezdim kızmazdım yada ne bilim hiç üzüleceği bişey yapmazdım allahım diyorum annem beni izliyo biyerlerden bi işe kalkıştığım zaman annem nası yapardı yada annem bana nasıl davranırdı annem bana süprizler yaparmıydı yada benim annem benim doğum günümü nasıl kutlardı nasıl seversi nasıl cağırırdı beni yavrum mu derdi ne derdi annemin kokusu nasıldı neler giyer neler sürerdi benim annem doğalmıydı yoksa çok saf temiz yüreklimiydi annem beni okuldan alırmıydı gece dişarı salarmıydı ...................ben evlendim annem benim düğünümde nasıl oynardı ne giyerdi acaba nası makyaj yapardı nası oynardı benim annem peki evden çıkarken arkamdan aglarmıydı kına gecesi yapmadım ben sadece o türküyü duymamak için kınayı getir anne bu gece misafirem koynunda yatır anne annem benim son günümde yanında yatırırmıydı uyumazmıyı sabaha kadar yoksa ama ben ona kıyamazdım ki annem ölmedin ben biliyorum sanki şu an yanımdasın seni hissediyorum seni hiç görmememe rağmen seni görsem tanıcakmışım bonuna atlıcakmışım gibi geliyo seni okadar çok özledim ki annem kızın evlendi yuva kurdu bak senin gibi anne olmak istiyo anne ben seni göremedim ama hep kalbimdesin be annem senin yerin okadar ayrı ki annem ben hata yaptığımda falan diyorum i annecim affet valla yanlış oldu ama bide bi ödül kazandım bişi başardım mesela anne kızınla gurur duy ya anne hep böle diyorum işte sanki sen hiç gitmemişsinde hep yanımdaymışşın gibi annem seni çok seviyorum allahım izin verirse bende anne olmak istiyorum .................................seni hep sevicem annelerin annesi

Sevgili günlüğüm duygusal şarkılar dinleyip ağlamak bağırıp çağırmak istiyorum
işim yok birsürü yerlere forum doldurdum ama aramıyorlar
bilmiyorum inşaAllah ararlar.
Bebeğe birsürü şeyler alınacak elimizde şuan sıkışık
param olsa anneme vercem anne al şunu harçla ama yok
işe girmeliyim ama nasıl
nasıl bir iş offffffff

zaman geçmiyor be günlük beklentiler mi uzatıyor şu saatleride
ben hep olduğum yerdeyim..
çevremdekiler artık iyice sıkıştırmaya başladı,bebek yapın diye sanki o kadar kolaydı
8 aydır nede nazlandı şu melek anlamadım ki:26:
dışardayken karnı burnunda birini görsem hemen dalıp gidiyorum o kadar imreniyorum ki anlatamam..
peki yaa eşim oda çok istemesine rağmen neden bu kadar rahat ve umursamaz..
tedavi olmamı bile önemsemiyor sanki herşey onun elinde de o istediği an gelecek bebeğim tövbe yarabbi
gerçekten erkekler çok duygusuz
koskoca yıllar geçiyor ama şu iki ay bir geçmek bilmedi
eylülde inşallah ciddi anlamda üstünde durmak istiyorum bu konunun bende anne olayım,kocamaaan bir göbüşüm olsun be günlük evim neşeyle dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…