okadar güzel yazmışşın ki çok duygulandm çok karmasık duygular içindeyim anne nedemek diye sorcam bende sana çünkü ben annemi hiç görmedim kücükken öldü hemde ben 1 yasındayken hayat işte alahım diyorum annem olsaydı nasıl oludu hayat onu koklamak isterdim en çok sarılmak ben annemi hiç üzmezdim kızmazdım yada ne bilim hiç üzüleceği bişey yapmazdım allahım diyorum annem beni izliyo biyerlerden bi işe kalkıştığım zaman annem nası yapardı yada annem bana nasıl davranırdı annem bana süprizler yaparmıydı yada benim annem benim doğum günümü nasıl kutlardı nasıl seversi nasıl cağırırdı beni yavrum mu derdi ne derdi annemin kokusu nasıldı neler giyer neler sürerdi benim annem doğalmıydı yoksa çok saf temiz yüreklimiydi annem beni okuldan alırmıydı gece dişarı salarmıydı ...................ben evlendim annem benim düğünümde nasıl oynardı ne giyerdi acaba nası makyaj yapardı nası oynardı benim annem peki evden çıkarken arkamdan aglarmıydı kına gecesi yapmadım ben sadece o türküyü duymamak için kınayı getir anne bu gece misafirem koynunda yatır anne annem benim son günümde yanında yatırırmıydı uyumazmıyı sabaha kadar yoksa ama ben ona kıyamazdım ki annem ölmedin ben biliyorum sanki şu an yanımdasın seni hissediyorum seni hiç görmememe rağmen seni görsem tanıcakmışım bonuna atlıcakmışım gibi geliyo seni okadar çok özledim ki annem kızın evlendi yuva kurdu bak senin gibi anne olmak istiyo anne ben seni göremedim ama hep kalbimdesin be annem senin yerin okadar ayrı ki annem ben hata yaptığımda falan diyorum i annecim affet valla yanlış oldu ama bide bi ödül kazandım bişi başardım mesela anne kızınla gurur duy ya anne hep böle diyorum işte sanki sen hiç gitmemişsinde hep yanımdaymışşın gibi annem seni çok seviyorum allahım izin verirse bende anne olmak istiyorum .................................seni hep sevicem annelerin annesianne olmak çok güzel bir duygudur bence az çok yaşadım 3 bebegim 5 aylık oldu erken dogumdan cennet gitti anne olmak demek sevinç mutluluk üzüntü heyecan stres demek rabbime şükürler olsunki 2 oglum 1 kızım cenneteişşallah emri vaki olunca görürüm yavrularımı anne olmak nasıl bir duygu
evladını ilk kucagın alınca ilk kousununu duyunca nasıl bir duygu ilk banyosunu yaptırınca ilk giydirdigin zaman koklayınca nasıl bir duygu heleki ilk emzirdiginde nasıl bir duygu ilk bebegini gördügünde kollarınaalmak öyle hayretler içinde bu benimmi demek nasıl bir duygu bilmiyorum ben ne bebeklerimin yüzlerini gördün ne kucagıma alabildim nede emzirebildim sütlerim boşa gitti ben yatagıma yavrularım o soguk morga gitti eger anne olamamak yazsaydın sen yazıcak şunlar olurdu
anne olamamk heyecan demekti evlatlarına hamile kaldıgında her seferinde kalp atışlarını duydugunda allahım sana şükürüler olsun demek her muayenede her bebegini gördügündeki heyecanı anlatamam helede benim gibi garip bir anneysen ben hamile oldugumu ögrendim sevindim eşimle 5 ayına kadar getirip karnım kocamak olup dogum yapıp o hastaneden allahım allahım tek çıkmak çok zorsütlerim boşa gider acıyan gözlerle bakarlar sana ah yazık gene kaybetti eve gelirsin eşinle dersinki gene 2 kişi kaldık hayatım kızım ömürüm dogdu dogum hanede bir kızımı gördüm allahım bu nasıl bir acıdırki dayanamadım simsiyah saçları vardı kurban oluyum senmi beni tekmeliyordun dedim doktora çok yalvardım ne olur 2 oglumu görmedim kızımı bir anlık gördüm yemyeşil örtünün üstünde yatıyordu gene teselli etmeye başladı doktor yaşın genç gene olur
çok yalvardım doktor ben ömürümü versende kucagıma kokusunu içime çeksem dedim vermedi doktor unutamazsın dedi yapma paşam dedi ben odama o sopsoguk morga gittiben o üşümesin diye neler yaptım etlerim acıdı yatmaktan rahimde dikiş var dedim durucak bu sefer bebegim herşeyini aldım kıyafetlerine kadar mobilyasını bile beyendim eşimle hayal bile kurdum hayatım beşşigi şuraya dolabını buraya koyarız diye hayal ettim dogum ettim beni odaya çıkardıklarından eşimin haberi yoktu ömürün öldügünden canım kızımız nasıl dedi sandalyeden kalkınca anladı zaten kaybettigimi gene olmadı başaramadım dedim tepindim hastanede zor zapdettiler beni doktorlar allahım 2 gün hastanede kaldım kanamamı kesemediler
eve geldik odasının kapısı kapalıydı bri kanepe almıştım bebek mobilyalarıda gelince tammadı eve girdim kapısını açtım eşim arkamdan omzumu tuttu paşam dedi üzülme üzülmüyorum canım merak etme dedim sanki o odayı döşemişimde eşim ben kızım ordaydı odanın oratsına geldim ha paşam allahtan dedi üzülme gene olur degişlmi üzülmüyorum merak etme dedim aglamıyorum bajk deidm odanın ortasına oturum avazım çıktıgı kadar agladım yavrum nere gittim sütlerim boş aktı kim emicek bu sütleri dedim okadar kötü oldumki eşimle saglamaktan bir hal olduk nasıl agladım her süt damlasını görünce zor anne olamamak hayal demek hevesinin kursagında kalması demek hastaneden bebeginle gidip dogum sancılarının gelmesi ve dogum edip o hastaneden tek başına arabaya ölünün atılması demek anne olamamak tarifsiz aacı demek elalem kardeşlerin dogurur heveslenmek demek birinin bebegini sevdiginde maşşallah de nazarın degecek diye duymaktır inan anne olamadıgım için bilemicem anne olamamak çok zor ama anne olmak güzel brişeydir herhalde şimdi 4 hamileyim en iyi doktora gidiyorum gene rahimim dikilicek ignelerime başladım allahım 16 haftayla 20 haftalarım riskli allahım sen yardım et bu karnımdakini bana bagışlla anne olamamk acı çekmek demek özlem evladnın kokusunu burnunda duyamamak demek onu uyurken seyredememek emzirememek hayal kuramamak elaleme imrenmek demek eşini hayal kırıklıgına ugratmak baba yapamamk demek daha çok şey yazardımda yüregim dayanmıyor demek gözlerimin aglıyor yazı buruya yazarken klevyeyi ıslaması demek anne olmak nedemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?