ah ah
hamilcim inan seni çok iyi anlıyorum ben evlada senaanneye hastersin kardeşim benimde babam öleli 5 sene oldıu babam ölmeseydi ben bu hallerde olmazdım bak 4 bebegime hamileyim kimsem yokki
burda ablşam var gelmiyor kardeşimin karısı var gelmez
kaynanam desen oda gelmez anlıcagın eşim sabah erken kalkıyor benim karnımı doyruyor saat 10 geçöe geliyor o gelene kadar aç kalıyorum eşim doyruyor beni mevve kahvaltılık nereye kadar bugün yemin olsun canımın sıkıntısından kahvaltı yapmadım
kardeşim aradı abla 16 ablam gelene kadar sana gelicez dedi tamam dedim nasıl sevindim artık ban bakan biri olucaktı geç saate kadar aç kalmıcaktım
amam olmadı gelin hanım ne düşündüyse gelmiyor burdaki ablam kardeşime gitti yattı orda yatıcahgın aburuya gelseydi evimi temzileysedi işlerimi yapsaydı ne vardı
şimdi oturmaya gelicekler bana gelin ablam iş yaptırmayı düşünmüyorum yapmasınlar ben onlar aölemi yaptım içim acıyor günlükçüm
4 bebegim bu ne olurdu bu bebegimde acısalardı bana
amam acımadılar hamilenin duasını almadılar onlar doguru gittim baktım yavrularına annelik ettim sen hiç hıçkıra hıçkıra agladınmı günlükçüm bebeklri benden kaçırıdılar korkaraktan sevdşim hep ay brişey derler vs diye
bende anne olmak istiyorum nasıl olur
alet takıldı takılalı sızlıyoro altım
yavruma gene brişey ıolucak diye aklım çıkıyor allahım acısın bu mubarek günde banad aevladımı sag sgalim alıyım kucagıma
BANA DUA EDERMİSİN GÜLÜKCAN NE OLUR PAŞAM SAG ASAGLİM ALSIN KUCAGIN ABEBEGİNİ DERMİSİN DUAYA ÇOK İHTİYACIM VAR ÇÜNKÜ
İNSANIN AİLESİ BRİ TARAFA İNAN GÜNLÜKÇÜM NE VARSA EŞTE VAR RABBİM BAŞIMDAN EKSİK ETMESİN
DÜN AKŞAM ARADI BİRŞEY LAZIMMI DİYE DEDİM YOK SEN GEL SONRA AKLIMA GELDİ
ARADIM TELEFONLA DEMEYE BAŞLADIM RAHİMDEN JELİBONDAN BABAYA EFEMDİM BABASI DEDİ ANNEMİN CANI TATLIYLA SOOSLU MAKARNA İSTEDİ HADİ BABACIM DEİDM ALSANDA ANNEM YESE BENİMDE KORDONUMDAN GEÇSEDE DAMARLARIMDAN GEÇSEDSE ŞÖYLE BİR BAYRAM ETSEM DEDİM TAMAM BABASI ALIRIM DEDİ EŞİM EVE GELDİ GÜLMEYE BAŞLADI ÇOCUGUDA ALET EDİYORSUN PAŞA DEDİ
KURU İFTİRA AAA DEDİM
burchecanüzülme olurmu
allahım bu mubarek günde bebek isteyenlere tez zamanda versin işşallah tek duam bu saglıklısını ahyırlısını versin
erkekler anlayamazlar bizleri biizm kadar ince ruhlu degiller
canını sıkmaya deymez amma san tavsiyem al eşini karşına konuş deki ben bebek istiyorum sonra al arabayı de bride ekle yok derse ozaman çocugum diye seversin arabanı de inan çok işe yarıyor
eşler biraz cibsi oluyor bebem ben seni çok iyi anlıyorum
dileirm rabbimden sana ve senin gibi isteyenlere çifter çifter versin dogal yolla
arkadaşımın biri demiştiki içim acımıtı o lafına
sizler sıcak yataklarında bebeg vesile oluyyorsunuz biz o sopsoguk labaratuarlarda hastanelerde bebegimeze kavuşmak için ne eziyetler çekiyoruz dedi
haklıydı inan önemli olan hamile kalmak degil sonun getirmek bak bana 3 bebegim cennet gitti 4 hamileyim allahım bu mubarek günde bunu ban abagışlasın ne diyim
bundan sonra bu yolda yanlızım günlükçüm kimsem yok gelenim gideminde yok allah ıslah etsin onları ne diyim
eşime rabbim ömür saglık versin
günlükçüm malesef eskisi gibi giremicem buraya 13 kadar yatıyorum san yazmak için uzandım yazıyorum kıymetini bil merak edersind iye girdim
ben yatmaya devam ediyim canım acımasın sonra görüşrüz olarmı
ban dua etmeyi unutma olurmu günlükçüm
Allah'ım!
Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in Sen'den istediği
her türlü hayrı Sen'den istiyor,
yine Peygamber Efendimizin sana sığındığı
her türlü şerden de
sana sığınıyoruz. Allah'ım
acizlikten, üzüntüden, tasadan, kederden,
Korkaklıktan, kabir azabından, cehennem ateşinden sana sığınırız.
Bizleri kötülükten ve kötülerin şerrinden emin eyle ya Rabbi! HAYIRLI KANDİLLER
bu arada
arkadaşım arda beye dedim seni sen kendini biliyorsun seni bekliyor gelsin seve seve yardımcı olurum dedi