Popüler Konu Sevgili günlük...

ah ah hamilcim inan seni çok iyi anlıyorum ben evlada senaanneye hastersin kardeşim benimde babam öleli 5 sene oldıu babam ölmeseydi ben bu hallerde olmazdım bak 4 bebegime hamileyim kimsem yokki burda ablşam var gelmiyor kardeşimin karısı var gelmezkaynanam desen oda gelmez anlıcagın eşim sabah erken kalkıyor benim karnımı doyruyor saat 10 geçöe geliyor o gelene kadar aç kalıyorum eşim doyruyor beni mevve kahvaltılık nereye kadar bugün yemin olsun canımın sıkıntısından kahvaltı yapmadım kardeşim aradı abla 16 ablam gelene kadar sana gelicez dedi tamam dedim nasıl sevindim artık ban bakan biri olucaktı geç saate kadar aç kalmıcaktım amam olmadı gelin hanım ne düşündüyse gelmiyor burdaki ablam kardeşime gitti yattı orda yatıcahgın aburuya gelseydi evimi temzileysedi işlerimi yapsaydı ne vardışimdi oturmaya gelicekler bana gelin ablam iş yaptırmayı düşünmüyorum yapmasınlar ben onlar aölemi yaptım içim acıyor günlükçüm 4 bebegim bu ne olurdu bu bebegimde acısalardı banaamam acımadılar hamilenin duasını almadılar onlar doguru gittim baktım yavrularına annelik ettim sen hiç hıçkıra hıçkıra agladınmı günlükçüm bebeklri benden kaçırıdılar korkaraktan sevdşim hep ay brişey derler vs diyebende anne olmak istiyorum nasıl oluralet takıldı takılalı sızlıyoro altım yavruma gene brişey ıolucak diye aklım çıkıyor allahım acısın bu mubarek günde banad aevladımı sag sgalim alıyım kucagıma

BANA DUA EDERMİSİN GÜLÜKCAN NE OLUR PAŞAM SAG ASAGLİM ALSIN KUCAGIN ABEBEGİNİ DERMİSİN DUAYA ÇOK İHTİYACIM VAR ÇÜNKÜ

İNSANIN AİLESİ BRİ TARAFA İNAN GÜNLÜKÇÜM NE VARSA EŞTE VAR RABBİM BAŞIMDAN EKSİK ETMESİN
DÜN AKŞAM ARADI BİRŞEY LAZIMMI DİYE DEDİM YOK SEN GEL SONRA AKLIMA GELDİARADIM TELEFONLA DEMEYE BAŞLADIM RAHİMDEN JELİBONDAN BABAYA EFEMDİM BABASI DEDİ ANNEMİN CANI TATLIYLA SOOSLU MAKARNA İSTEDİ HADİ BABACIM DEİDM ALSANDA ANNEM YESE BENİMDE KORDONUMDAN GEÇSEDE DAMARLARIMDAN GEÇSEDSE ŞÖYLE BİR BAYRAM ETSEM DEDİM TAMAM BABASI ALIRIM DEDİ EŞİM EVE GELDİ GÜLMEYE BAŞLADI ÇOCUGUDA ALET EDİYORSUN PAŞA DEDİKURU İFTİRA AAA DEDİM

burchecanüzülme olurmuallahım bu mubarek günde bebek isteyenlere tez zamanda versin işşallah tek duam bu saglıklısını ahyırlısını versin erkekler anlayamazlar bizleri biizm kadar ince ruhlu degillercanını sıkmaya deymez amma san tavsiyem al eşini karşına konuş deki ben bebek istiyorum sonra al arabayı de bride ekle yok derse ozaman çocugum diye seversin arabanı de inan çok işe yarıyoreşler biraz cibsi oluyor bebem ben seni çok iyi anlıyorum dileirm rabbimden sana ve senin gibi isteyenlere çifter çifter versin dogal yolla

arkadaşımın biri demiştiki içim acımıtı o lafına sizler sıcak yataklarında bebeg vesile oluyyorsunuz biz o sopsoguk labaratuarlarda hastanelerde bebegimeze kavuşmak için ne eziyetler çekiyoruz dedihaklıydı inan önemli olan hamile kalmak degil sonun getirmek bak bana 3 bebegim cennet gitti 4 hamileyim allahım bu mubarek günde bunu ban abagışlasın ne diyim bundan sonra bu yolda yanlızım günlükçüm kimsem yok gelenim gideminde yok allah ıslah etsin onları ne diyim eşime rabbim ömür saglık versin

günlükçüm malesef eskisi gibi giremicem buraya 13 kadar yatıyorum san yazmak için uzandım yazıyorum kıymetini bil merak edersind iye girdim ben yatmaya devam ediyim canım acımasın sonra görüşrüz olarmı
ban dua etmeyi unutma olurmu günlükçüm

Allah'ım!
Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in Sen'den istediği
her türlü hayrı Sen'den istiyor,
yine Peygamber Efendimizin sana sığındığı
her türlü şerden de
sana sığınıyoruz. Allah'ım
acizlikten, üzüntüden, tasadan, kederden,
Korkaklıktan, kabir azabından, cehennem ateşinden sana sığınırız.
Bizleri kötülükten ve kötülerin şerrinden emin eyle ya Rabbi! HAYIRLI KANDİLLER

bu aradaarkadaşım arda beye dedim seni sen kendini biliyorsun seni bekliyor gelsin seve seve yardımcı olurum dedi

ay paşam çok üzüldüm yazdıklarına sana kimsenin gelmemesine. aynı şehirde olsaydık bir dakika düşünmez gelirdim yemin ederim. Allah yar ve yardımcın olsun. üzülme bebeğini sağ sağlim kucağına alacaksın hissediyorum bunu.

Bebeğime Mektup

Merhaba... Belki de dünyaya hiç gelmeyeceksin, belki de sesimi duymayacak, renklerimi

keşfedemeyeceksin... "Bebeğim"!.. Bu kelimeyi dile dökmeyi ne denli istiyorum bir bilsen... Sana dair, içimde beslediğim ve biriktirdiğim sesleri bir duyabilsen...

Cümlelerimi, kelimelerimi ve sana sakladığım dokunuşlarımı... Bebek tenine dokunabilmeyi, cennet kokunla sabahlamayı, bana bakan gözlerinde uyanmayı, minicik

parmaklarını avuçlarıma koymanı ve bana içten-hesapsız-sımsıcak gülümsemeni... Ne çok hayal ediyorum, kimseler bilmiyor biliyor musun?

Aslında ben çok şanslıyım ki, bana hiçbir anneye nasip olmayan bir olayı lütfetti,

Yaratan ve Yaşatan Rabbim... Sen dünyaya gelemedin belki ama ben hiçbir annenin

göremeyeceği şekilde, senin embriyo halini gördüm... Toplu iğne başı kadar, yuvarlak, beyaz bir hücreydin, seninle ilk tanıştığımızda... Evet henüz gözlerin, kalbin, ellerin, yüzün, ağzın, burnun, tenin yoktu ama benim heyecanlanmama ve şaşkınlığıma neden oldun işte... O minicik beyaz varlığınla...

Sana dair, içimde büyütüp yeşerttiğim hayalleri bilmek ister misin? O zaman iyi dinle beni pudra kokulum...

Varlığını öğrendiğim an, karnıma kulaklık koyup sana hergün düzenli bir zaman diliminde, Kur`an-ı Kerim dinletecektim, sahabe hayatlarını okuyacaktım, Peygamber Efendimiz`in ( S.A.V) hayatını anlatacaktım, hergün bir ayet- bir hadis paylaşacaktım seninle... Beraber Lâ İlâhe İllâllah diyecektik...

Ve bana geldiğin günden, doğacağın güne kadar, hergün seninle yaşadıklarımı ve hislerimi, satır satır yazıp, sana özel bir günlük hazırlayacaktım...

Elbise dolabının her çekmecesine gül suyu dökecektim, gül kokulu ol diye... Evde seni incitebilecek her eşyayı kaldıracak, zararlı olabilecek her şeyi kamufle edecektim... Sana renk renk şapkalar alacaktım, çizgili çizgili çoraplar hazırlayacaktım... Battaniye alacaktım, bebek tenin üşümesin diye, gerçi ben seni kollarımda ısıtırdım, sen bana gelseydin... Gelebilseydin...

Doktor amcaları ve teyzeleri şaşırtıp, her tedavide bana sürpriz yapmanı bekledim... O kadar zor zaman dilimlerini birlikte aştık ki, sadece sen ve ben vardık, o geçmek bilmeyen sürelerde... Seninle sessiz konuştum hep, sessiz ve derinden... Kimse duymasın istedim sana ait duygularımı, sanki seni kıskandım herkeslerden... Aramızda ki özel bağ kopacak sandım, birileri duyarsa cümlelerimi... Sadece sen duy istedim, yüreğimde her ne varsa...

Biliyorum, seninle bir gün karşılaşacağız ve sana yazdığım tüm hayalleri birlikte yaşayacağız... Belki çok geç olacak hayallerin gerçeğe dönüşmesi ama beklemesi bile her şeye değer... En çok gözlerini merak ediyorum, sonra saçlarını ve gül tenini...

Senden bir isteğim var sevgili bebeğim... Haydi bana bir sürpriz yap ve bu gece rüyama gel... Usulca-sessizce-derinden... Sarmaş dolaş olalım, birbirimizi koklayalım, bize ait renk ve hislerimizi gizlice işleyelim yüreklerimize... Bırak zaman bize gülsün, biz zamanı bekleyelim... Ne dersin?

Unutma olur mu? Annen Müge, son nefesine kadar, seni kokluyor her gece... Yokluğunda bile sen kokuyor... Varlığının olacağı güne şimdiden şükrediyor... Seni seviyorum, seni çok seviyorum bebeğim... Annen...

çok ağladım günlük bu mektubu okuyunca nasılda dile getirmiş benim yaşadıklarımı
bu mübarek KADİR GECESİ günü RABBİM dualarımızı kabul etsin inş...
benim gibi CENNET KOKULU BEBEĞİNİ bekleyenlerİ en kısa zamanda hamilelikle müjdelesin RABBİM
HAMİLE olanlarıda 9 ayın sonunda sağlıklı bi şekilde kucağına almalarını nasip etsin

.............................................................AMİİİİİİİİİİİİİİN..................................................

BEBEĞİM hiç bi zaman umudumu yitirmiyorum geçte olsa zorda olsa sana kavuşmam benim olacaksın biliyorum

Son düzenleme:
evet günlük yeniden ikilem dönemini açtık hadi hayırlısı..
insan ne kadar düşsede ne kadar tökezlesede kalkıyor Allah ın izniyle ...
bu mübarek günlerde herkesin hakkında herşeyin hayırlısı olur inşAllah..
seninle napıcam ben beni uyuz etme ben aşık olmak sevmek istemiyorumm..
Allah ım yarınımda yoksa şimdiden gitsin i

Günlük üzgünüm, çaresizim, umutsuzum, OLMADI KAZANAMADIM.
Kesinlikle isyan etmiyorum. Her şeye rağmen şükürler olsun.
Ama benim umudum kalmadı.

Günlük üzgünüm, çaresizim, umutsuzum, OLMADI KAZANAMADIM.
Kesinlikle isyan etmiyorum. Her şeye rağmen şükürler olsun.
Ama benim umudum kalmadı.

kazandın canım dostum, hayatı kazandın,insanların kalplerini kazandın...
çoğu kimsenin kazanamadığı insanlığı kazandın sen yaşamın boyunca...

öyle güzel kalbin var ki, bu olmadıysa Rabbimin yapacakları vardır.
sen şükürüde bilirsin, sabrıda çünkü sen neleri yendin düşün...

bir gün uyanacaksın ve hakettiğin herşeyi bir bir yaşayacaksın...
o zamanda her zaman olduğu gibi yanında olacağım....
hep olacağım, kurtulamazsın benden...

Allah ım su mübarek günde sana yalvarıyorum kalbimdeki bana nasip et yarabbim , sevdiğimle beraber telli duvaklı bir gelin olup huzurlu mutlu umutlu yıllar nasip et onu cok seviyorum allahım çokkkkkkkkkkk

bin aydan daha hayırlı kadir gecesinde sana el açan bütün kardeşlerşmşn duasını kabul et Allah'ım
içlerinde benide ayırma

günlük yoruldum çok yoruldum.
şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine
yardım et bana....
artık gücüm kalmadı
tek isteğim evlenip yuva kurmaktı ama yanlış insanlara çattım.
çok acı bir şey çok...

Günlük tüm müslüman alemının kandili mubarek olsun

Allahım sen hepimizin gönlüne göre ver hepimizin hakkında hayırlısını nasib et yarabbim! Sana güvendik sana sığındık kalbimizi ruhumuzu ellerimizi sana açtık sen bızı yolundan ayırma yarabbım! Sen ruhumuzdan kalbimizden Allah sevgisini imanı huzuru eksk etme yarabbım!

Herşeyden önce sen bu mübarek gecede bütün arkadaşlarımın gönlüne göre ver Allahım..Çok duygulanıyorum burada bazı yazılanları okudukça..

Hazırlıklar tam gaz devam ediyor günlük.. Anlaşmazlıklar , kavgalar çıkmıyor değil ama buna da şükür.. Allah sağlık versin herşey aşılır.. Şu düğün olsun bitsin artık.. Angarya gibi geliyor bazı şeyler ikinci kez yaşamak zorunda olduğumdan mıdır nedir ? Korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan..Onu çok seviyorum ya sanki herşey çok güzel giderken büyü bozulacak kayıp gidecek ellerimin arasından.. Böyle hissediyorum ne yazık ki..Yalnızca onun için değil diger sevdiklerim için de aynı korku var içimde..Sürekli onlara birşey olacakmış hissi inan o kadar iğrenç ki..

Neyse iyi geceler günlükcan..Çok düşünmek iyi gelmiyor bana..

Günlüüüüüük

Bende bir değişiklik görüyorsun değil mi?

herşeyyi kapatan perde degilsin...
bazi insanlardan kurtuldugum için çok şanslıymışım şimdi dönüp baktıgımda hiçte adam olmayanları göryorum iyikide diyorum olmamış... çok şükür hayır zamanda gizli...
herzaman dedigim gibi herşeyin hayırlısı ..
yine yeniden bir dönem daha dün üni başlamıştı bitiyo nerdeyse
sonrası daha önemli tabide bakalım ne olacak ..:2::2:

sevgilim bem geldim dün harika bir gün geçirdim erkeklerim geldi ablamla gelinimiz aşerdiydi canım sütlaçla karnıyarıga ablam sen al malzemeleri getir bana yapıcam diye sanki malzeme yok sütlaç hiç yapmamış gelinde öle ben tarif ettim yaptılarne anladım ben bu sütlaçtanablam fazla kalamadı o uyuz kocası dirlik vermedi kaçtır aradı dedim abla gelme ban böyle yapıyorsa günlük kardeş ablamın hiç huzuru yok biliyormusun nerden anladın de anlarım ben sana gelesim varda bu koca beni yollamıyor deid gzöleri dola dola gitti evimden 2.30 geldi 4.30 yoktu kalktı gitti evine gelinimiz kaldı ablamla yemekleri yaptılar gelin kardeşimi aradı kardeşim sen gelme ben gelicem dedi gelinde evi dip köşe temizledi şaşırdım başımız ataş yagacak dedim geldiler iş yaptılar gitiler erkek kardeşim geline dirlik vermiyormuş ablamna bakmay agitmiyorsun o hep geldi deid gelin ban abla sen bize gelsen ben sana orda bakarım dedi annemde ıoraya gitme dedi bayramdan sonra ablam gelicek 16 işşallah 29 kadar benle sonra annem gelicek bana doguma kadar bakıcak işşallah gelmesin abla deidm erkekkardeşim karısına dirlik vermiyor desemde bana ablam sana annen yakışır canım ne kardeş ne gelin dedi kaynanamı araıdm deidm bayramda brilikte geçirelim dediysemde evdse kalıcam gelen gdien olur dedidedim sende öyle söyle eşim ben sana bakarım dedi şu riskli haftalarım geçsin vallahi 2 rekat şükrü namzı kılıcak 16 agustosla 16 eylüle kadar zamanım var hep bu aralarda yavrumu kaybettim 13 mavişimle randevum var bakalım ne dicek dikişi işşallah atarda bende rahatlarım :18::18:ignelerimi ilaçlarımı zamanıda alıyorum günlükçüm agızdam 10 yakın ilaç şurup içiyorum kabızlık için karnımda kan sulandırıcısını içiyorum haftada 1 kalçadan düşük ignesi vuruyordum şimdi utanarak diyorum makattanda filiy yiyorum iyimianlıcagın bu bebegimde ilkleri yaşıyorum saglıklı olsunda gerisi boş razıyım böyle dün eşime canım yemedigim yerim kalmadı edim gülüştük inandün yattım yatagıma deidmki bebegim az hissettirsen kendini iyi oldugunu biliyim deidm tık yok tam uykuya dalıcam kurban oluyumseni verene deidm seyiridi azıcık demekki beni duyuyor jelibonum bri akılistemiyorum cinsiyetini ögreniyim bri akıl merak eidyorum degişik ruh hali içindeyim bugün güzel bir kahvaltı yaptım ilaçlarımı içti jeliye duş aldırıdm allahım ne alma duşu jet hızıryla biliyorsun soguk suyla yıkandım sıcak yasak yalap şap oldu duşum hemen bornozu taktım üstüme az dinlendim yarım saat öle giyindim dikkat ettimde totıom büyümüş belim ah o incecik benim kalınlaşmış eşime dedim şirinmiyim şirinsin bebegim dedi senher halinlede şirinsin kilo almaya korkuyorum diyeti bıraktım bu ara jelinin isytekleri bitmiyor çünküamam azimliyim diyete giricem hele şu sütlaçlar dolapta bitsindeneyse günlükçüm eşim eve geç gelicek gene yanlızları oynucem ben ben gidiyim yatayım koyayım bri komik filim seyredeyim beyasonra gene sevişirik seninleşunu anladımki hayat hiç üzüzlmeye kafayı yakmaya deymiyormuş

Günlükcan... Nişanlımın telefonu hala kapalı ne biçim birşeymiş bu doğuda askerlik yapmak telefon bile çekmiyor.. Çok özledim sevdiğimi... Gideli 5 gün oldu daha ama şimdiden kokusuna hasretim.. Son 3 ayımız kaldı zaten bu zamana kadar nasıl sabrettiysem öyle sabredicem 3 aycık daha.. Mis kokulum geldiğinde herşey çok güzel olucak Rabbimin izniyle.. Seni çok seviyorum hayatıma anlam katanım..

Günlük dün harika bir gün geçirdik biliyormusun ?
Taze evli arkadaşımız özgişimiz dün akşam gülin ben ve sevdiceklerimizi yemeğe davet etmişti..
yemekler çok ama çok lezzetliydi.. Ramazan ayı midemi küçülttü.. Herşeyden yemek için yemeğimden kıstım yemekleri sevmedim diye dalga geçtiler benimle yaaaa
sonra tabu oynadık hep beraber.. biz kızlar erkekleri alt ettik günlük.. inanılmaz keyifli dakikalardı
hele Özgişin anlatıcağı bir kelimede kk dan örnek vermesi bizim ekipte ipleri koparttı
o kadar iyi tanıyoruz ki birbirimizi
sevdiceklerimizin de bu denli iyi anlaşmaları çok güzel oldu günlük iyi ki tanıştırmışız onlarıda
inşallah hep beraber daha çok keyifli anlar yaşıyacağız günlük

Son düzenleme:
Günlüğüm merhaba,
Buruk buruk yazıyorum sana eşimi askere gònderdim kayınvalidemlerdeyim. Telefondan yazıyorum şimdi sana..
Çok şükür rahatım burda ama garip gibiyim. Tatsız tuzsuz sanki her şey...
Aslında annemlere gidecektim ama eşim bayrama gelecekmiş inşallah ondan vazgeçtim.
1.5 sene falan oldu evleneli eşimle.
Öyle alışmışım ki yalnız uyumak çok zor.. Korkuyorum geceleri, tv ışıklar açık ancak uyuyorum.
Ama yine de çok şükür günlük uzun sürmeyecek inşallah bu durum.
Kpss açıklandı bu arada artık atanmak benim için imkansız...
Vazgeçtim zaten bundan sonra başka şeyler düşünücem. Memurluk polislik ne olursa.. Utanıyorum soranlara cevap verirken..
Artık ders çalışmayı da beceremiyorum zaten olmuyo yani..
Ama para kazanmam lazım eşimin omuzlarındaki yük çok fazla..
Benim bir şeyler yapmam lazım...

o kadar çok şey söylemek istiyorum ki ben aslında ama sadece susuyorum konuşamıyorum günlük anlatamıyorum boğuluyorum susuyorum sadece susuyorum..

Gunluk sana ilk kez yaziyom. Cok mutluyum. Oglum dunyaya geldi hemde bekledigimden once bayram hediyesi kivaminda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…