Popüler Konu Sevgili günlük...

yeni gordum burayi. Sevgili gunluk diyebaslaniyor galiba. Evliyim 4aylik bir evladm var. Kocamin isden gelmesni beklyrm. Suslendm, puslendm azcik
Oglum kucagmda,,
Mutluyum yani.. sizlerde neler var?? [B\]

negüzek işte bizimde bi bebişimiz eksik şimdilik oda gelcek insalah aminnnnn

Su sonuçları beklemekten uyku düzenim bozuldu, bütün sinirlerim alt üst olmuş vaziyette geziyorum evin içinde.
Moralimi bozmaya çalışan insanlar var ama ben sadece Rabbime güveniyorum, ondan ne gelirse razıyım.
Aslında onun dışında sakin, huzurlu bir ramazan geçiriyorum günlük.
Uzun zamandır içimden geldiği gibi bir temizlik yapamamıştım
Yavaş yavaş evimi temizliyorum. Kitap okuyorum.
Kuzum 10 güne izne çıkıyor, onu bekliyorum
Muhtemelen bir yerlere gidemeyeceğiz ama nerede olursak olalım bu tatile çok ihtiyacımız var.
Hayırlı cumalar günlük. Allah gönlümüzden geçenlere ulaştırsın hepimizi.
En çok da ulaşabildiklerimiz ve ulaşamadıklarımızla birlikte şükredenlerden olmayı nasip etsin.

Ne ilginçtir ki bu hayat, geçen haftabugün hatta bu saatlerde, hamile olduğunu öğrendim...
Şimdi ise, gebelik değerim düşmeye başladı, ya kürtaj olucam yada adet kanaması ile vücut'tan atılıcak.
Benim ne hissettiğimi bende dahil bilmiyorum, tuhaf böyle bi kelime bulamıyorum şu anki ruh halimi tarif edicek.
Rahatım ama inan gerçektende, Rabbim sen bilirsin ....

slm günlüksana son yazdığımın:126: üstünden bi kaç gün geçti çok şükür şimdi daha iyiyim...

artık oluruna bıraktım BEBEK olayını gerçi yinede oluruna bırakmış pes etmiş değilim hele bi kaç ay

geçsin bakalım yeni tedavilere:94: başlıyacaz inş
yeni sloganım O BEBEK BU GÖBÜŞE GELECEK er ya da geç vazgeçmiş değilim....
negatif sonuç aldıktan hemen sonra yine etrafımda yakın çevremde bir sürü hamile haberi duydum günlükcan

buna kıskançlık
denir mi bilmem ama yüreğim çok buruldu niye ben değilim demekten alamadım yine kendimi

ALLAH büyüktür inş bigün bende hamileyim diyebiilirim herkese
bugün çok yoruldum günlükcan temizlik falan yaptımakşamada iftara gidicez

bugünlük benden bu kadar yine yazarım:126: sana......

dertlerimi dinlediğin için çok teşekkür ederim günlükcankendine iyi bak...
tekrar görüşmek üzere hoşçakal

Günlüğüm....
Yine karmaşık duygularımla geldim işte sana...
Nasıl olduğumu artık ben bile bilmiyorum.
Sanırım maskemi takıp mutlu görünmekte usta oluyorum ben...
Ya da her şeye rağmen mutlu olmayı öğrenebildim kimbilir...
Yine de içim de bir yer hep yaralı, hep üzgün, hep bekleyişte.
Binbir hevesle çeyizime, evimize ilk eşyalarımızı aldım...
Bu hayalleri kurmak bile beni çok mutlu ediyor...
Ama dedim ya belki de kendimi böyle koruma yolunu seçtim bu kez.
Çoğu zaman böyle avunduğumu farkettim
Hayatımızın bir sınava bağlı olması ne kadar kötü.. Hayat da bir sınavken aslında...
Hiç umudumuz yok bu sene de...
Hala açıklanmadı ama iyi puan olsa ne yazar alım az olduktan sonra.
Bir de kurs var bir ümit başvurduğumuz. Ama bin lira da masrafı var
Bu dar zamanda nasıl verecek ki o parayı...
Ben de kalkmış çeyiz alışverişi yapıyorum.
Ooff günlük offf...
Sana hep yazdığım bir cümle var.Hep yazıyorum çünkü hep bunu yaşıyorum
Niye benim gülüşlerim hep yarım kalıyor

Son düzenleme:
GÜNLÜKÇÜĞÜMMM, DERT ORTAĞIM...

Gene ben geldim sıkıntılarla, dolmuşluklarla, çaresizliklerle...
Bugün adetimin 3. günü hala devam ediyor. Ben kendimi biliyorum normal gitmeyen bişiler var.
Gene bi düşükmü die düşünmeden edemiyorum :18:
İnternetten araştırdım araştırmaz olaydım.. yumurtlama olmadığı zaman böle çok kanama oluyomuş oluyomuş
daha birsürü kötü şeyler yazıo
canım gene çok sıkkın.. morelim berbatt...
kilo vericem die diete başladım e haliyle mutsuzluk halt sayfadaaa
biliorum şişirdim seni bu olumsuzluklarla da ben cidden kötüyüm günlüğümm.. sana yazmak tek iyi gelen şeyim şimdi..
bakalım inşallah çok sürmez yarın kesilirde hastanelerde koşturmak zorunda kalmam.. :26:
nefret ediorum hastanelerden Allah kimseyi düşürmesin.. Ama ihtiyaç olduğu zamanda onlarsız bırakmasın..
ben gene yazarım günlüğüm.. senle kötü anıları paylaşarak başladık.. umarım herşey yoluna gierde bende
'hamileyim', 'herşey süper' diye şeyler yazabilirim sanaa inşallahhh

şuana kadar yaptığım tek olumlu sımıle bu oldu sanırım

birazda dalgaya almak lazım hayatı dimi ama

Allah yarını ağız tadıyla geçirmeyi nasip etsin günlük can.
Heyecanlıyım. Tümgün beraberdik akrabalarımı filan gezdik.
Kimse yadırgamıyor onu. Sanki yıllardır bizimle
Böyle ortamları gördükçe aferin kızım diyorum ailene ve kendine en uygun olan adamı seçmişsin,aferin...
Yarın bu saatlerde nişanlı olacağız.
Bugün son kez sözlü olarak sarılıp ayrıldık Çok tuhaf gerçekten bazı şeyler.
Aniden olunca herşey daha da bir tuhaf

Sevgili Günlükcan;

Zamanın aslında ne kadar da acımasız geçiverdiğini bir kez daha anladım bugün... Bir hayale ya da mutlu güne kavuşmak için zaman niçin geçmez ki diyoruz, daha çabuk geçsin istiyoruz ama aslında günler, aylar, yıllar birbirini öyle hızlı kovalıyor ki bazen insan cidden şaşırıp kalıyor...

Bugün eski defterleri karıştırdım Günlük, can sıkıntısı bir de özlem diyelim ağır bastı sanırım... Eşimle taa flört öncesinden beri birbirimize yazdığımız bütün mesajları sakladığımız defterler var, içerisinde ilk zamanlardaki hasretliklerde yazılan mektuplar, o dönem yine eşimin benim için yazmış olduğu şiirler, gidilen tiyatro, konser biletleri de var....

Yıllar öncesine gittim, binlerce mesaj var tarih sıralı, içinde hasret, sevgi, aşk, bazen öfke, çoğu zaman umut, değişik duygular, vs...9 yıl öncesi, 8 yıl öncesi zaman nasıl da akmış

Çok duyguluydu benim için çünkü eski yaşadığım sıkıntıları, birlikte olabilmek için ve bunu insanlara kabul ettirebilmek için verdiğimiz o mücadeleleri, bir yuva kurabilmek için ettiğimiz feragatları, dertleri, tasaları her şeyi tekrar yaşadım Ama o mesajlar var ya Günlük o mesajlar ne kadar hüzünlü, dertli ya da öfkeli de olsa içeriği, sonları hep sevgi ve umut dolu bitmiş Ne çok umut vermişiz birbirimize...

Ve bu sayede şunu da anladım ki Günlükcan, bu yürekte sevgi varsa, devam ediyorsa, hayal kuruyorsa ve umut doluysa anladım ki sebebi hep bu sıkıntılarmış... Belki de o dertler olmasaydı, mücadele etmek zorunda kalmasaydık, şu an bu kadar değerli olmazdı hayat O yüzden eğer gün olur da yine sıkıntıya düşersem, düşersek bu günlerimi düşünüp üzülmeyeceğim, bilakis umut vereceğim hem kendime hem ona... Çünkü bileceğim ki eğer ötede hayat varsa, devam edecekse bu mutlaka daha güzel olacak

Bugün Şafak = 2

İns hemen hamile kalirsin. Umutsuzluga dusme. tmm ,i.. dua edicm snn icin.

Gunluge bu 2.girisim..
Allahtan umit ksilmez arkadasm..

Herkesn kendine gore derdi sikintisi . Sevinci, mutlulugu var. Dogdugumzdan bu yana hhayat icinde yasamaya calisiyoruz. Biryandan aglarken digeryandan aglayalyrz.
Bebegm suan uuyuyr. Onu cok seviyrm.. daha 4ay 5gunlkk.. ona layik bir anne olailmek icin elimden gelenn fazlasni yapmaya calisiyrm. Kilosu az diue cevredn bu bebek 4aylik durmuyor demeleri canimi skiyor. 6kilo bebegmm.. 64cm boyu. Bir anneye ayy bebegn cok zayif denmez yaa?. Sutun yaramiyor dmkki denmezzzzzzz
Anlatack cok sey var ama offff offffffffffff

26 temmuz cuma 2013...
Ona her baktığım da içimi titreten adam! Bugun Kıbrıs'ta usta birliğine başladı...
Beni arayip sesini duyana kadar bogazimdaki o düğümü kimselere anlatamam...saatlerdir açmış...içtiği su bile tuzlu sudan aritmayken benim yemeğim nasıl geçsin bogazimdan!
Rabbim bugünümüzü aratmasin...
Cok zormuş.

Günlük şu hayatta en zor şeylerden biri de hayal kırıklığı... ümit ettiğin her şeyin bomboş olması....

Beni şu hayatta aşka, sevgiye inandıran tek bir adam vardı. Gözleri gülen, seni seviyorum diyen, yemyeşil bakan...
Aslında her şeyin kocaman bir boşluktan ibaret olduğunu anlamak, aslında güvendiğin inandığın adamın aslıyla alakası olmadığını görmek..
Bir insan ya sever ya da sevmez. İkilemlerden nefret ediyorum!
Ama kahretsin ki ona da aşka da deli gibi bağlıyım...

27 temmuz cumartesi

günlükcan şükür bitti. rahatladım walla oysa okadar korkmuştumki :18:
ama böle olmasına şaşırmıyorum artık bi dert biterken diğeri başlıyor. belkide bu aralar herşey çok üstüme geliyor. ondan adetimin böle sapıtması aşırı yoğn yada az gelmesi normaldir..

heleki dün olanlardan sonra...

neyse artık hiiççç takmıycm kararlıyım.. braz oluruna bakıcam.

şükür kocamda bende sağlıklıyız. birbirimizin yanındayız, sevdiklerimde yanımızda,iyiler.. Başka ne istenirki hayattan? Rabiim ayrı düşürmesin sağlıkla sınamasın gerisi boş..
elbet birgün herşey geçecek.. yeterki biz bizden gitmeyelim...
bir gün gelecek bu zamanlarımızı ufacık bi tebessümle hatırlayacağızz

Sevgili Günlük,

Dün eşime yaşatılan sıkıntıdan sonra tek temennim her şeyin sorunsuz hallolması ve herhangi bir sıkıntı olmadan o askeriyeden sağ salim çıkabilmesi... Başka da bir şey demiyorum

Şafak Bugün = 1

b.k yesin onu diyenler, sonra ilerde kilolu olunca da obez diyecekler.. Bebeğin gayet normal canım, hele ki sağlığında problem yoksa zayıf olması en iyisi.. ZAYIF İNSAN = HASTA İNSAN DEĞİLDİR.. Takılma sen.. Obez yetiştire yetiştire o hale gelmişler..

Yeni hamile bir arkadaştan sevgiler

Gunluge bu 2.girisim..
Allahtan umit ksilmez arkadasm..

hala bekliyorum canım bi tık yok yani imdattttttttttttttttttt 12 gün oldu be gel artık yada hamile olsam çıkardı testlerde ya uyuz oluyom böle oluncaaaaaaa ............................. bebişim senin nezaman gelceğin belli değil ama benim seni beklerken neler çektiğimi bi bilsen haat işte ama seni sabırla bekliyorum bazen olumsuzluklar olsada direniyorum direniyoruz ama sen yeterki gel annen seni bekliyo bi gelsen bi sevindirsen bizi olmaz mı içimdeki kıpırtını hissettirsen kalbimizin attığını duysak ne güzel olur bebeğim o masum tertemiz sıcaklığını hissetsem olmaz mı hadi gel artık bekletme anneyi bak çok özledim seni her ay yollarını gözlüyorum öyle gözlüyorum ki bi ara kendimi bile unutuyorum annen kendini dinlemekten yoruldu be yavrum sende gelince kocaman bi aile olucaz hayata bi baska sarılcaz herseyimiz sen olcaksın senin için cabalıcaz bitanem herseyim çok konuştum bebeğim insallah duymuşşundur sesimi seni bekliyoruzz.........

Bizi ayırmak için elinden geleni yapacaksın dimi ? Hiç vazgeçmeden hemde
Neyin peşindesin, ne umuyorsun bi anlayabilsem, bi anlam verebilsem..
Daha fazlasını yapamaz artık diye düşünüyorum ama beni şaşırtıyorsun ve çok daha çirkinleştiriyorsun kendini
Şimdi de eğitim bahanesine sevgilimle birlikte şehir dışına çıkma planı öyle mi..
Ama bana bi bak hele ben hiç sevdiğimi bırakırmıyım sana..
Bende gelirim o nereye giderse..
Ve benim midemi bulandıran ne biliyo musun ? Sen evli bi bayansın utanmıyor musun bu yaptıklarından.
Sana olan tek duam Allah ıslah etsin seni.. Doğru yola iletsin inşallah..
Eşinden ilgi görmeyen her insan dışarıya mı sarmalı senin yaptığın gibi..
Ne diyim işte sana bilemiyorum ki.
Böyle insanlarda varmış günlük.. Allah korusun bizleri o kötü insanlardan.
Bu konu canımı bi hayli sıkıyor.. Ama onun haricinde aşkımla mutluyum ben

O benden hiç bir şey saklamıyor biliyorum.. ve ona güveniyorum.. Çooookkk seviyorum bide..

Twitter hesabım askıya alınmış.Töbeler olsun bişey anladımsa ben kendi halimde takılıyorum len kimseye de sövmedim halbuki:)Açarlar umarım.Ipfı ıpfı

günlükcan çok yanlızım çok çaresizim insaların vefasızlıgından inan bıktım yetim hanedeki çocuklar anne şefkatı isterya bened bu halimde şefkat istiyorum çokmu birşey istiyorum söylermisin vefasızlar benim canımı acıttılar beni böyle çaresiz bıraktılarya daha ne diyim gelen vurud giden vurud günlükçüm ya elimden inan hiç birşey gelmiyor umud etmekten başka insanlar hamile kalamadın diye aglarken bende aklıyorum rahimde bu bebegi nasıl tutarın diye düşünüyour aglıyorum çok yanlızınd eidmmi sana günlükçüm evet çok yanlızım kardeş dedikelrim meyerse kardeşim degilmi hayat ban çok acımasız davrandın bu merhametim yüzünden bu haldeyimya yazık diyorum daha ne diyim karnımdaki sabiye acımıyorlar ne ailem ne başkası bu yolda artık yanlız yürücem malesef eşim ben bebegim allahım acılarını göstermesin işşallah 16 haftama az kaldı içimde bri korku varki sorma aklıma kötü şeyler getrimek istemiyorum amam kaderde ne yazarya onu yaşıyorum malesefsanabirşey diyimde dinle beni olurmu

ARKADAŞ İLE DOST ARASINDAKİ FARK

Arkadaş evinize geldiğinde misafir gibi davranır...
Dost geldiğinde buzdolabını açıp istediğini alır...
Arkadaş senin ağladığını görmez...
Dostunun omuzu ise senin gözyaşlarınla ıslanır...
Arkadaş davetine katılınca bir paket hediye ile gelir...
Dost sana yardım etmek için erken gelir; toparlanman için geç gider...
Arkadaş, onu o yattıktan sonra ararsan rahatsız olur...
Dost neden bu kadar geciktiğini sorar, derdini anlatmak için...
Arkadaş bir kavgadan sonra her şeyin bittiğini düşünür...
Dost ise tekrar arar....
Arkadaş senin daima onun arkanda olmanı ister...
Dost ise her zaman senin arkandadır ...
Arkadaş zaaflarınızı öğrenir ve onları kullanabilir...
Dost zevklerinizi öğrenir ve onlara hitap eder...
Arkadaş zayıflıklarınızı bilirse başınıza kakar...
Dost zayıflıklarınızı bilirse örtmeye çalışır ...
Arkadaş sizi ikinci görmek ister, Dost ikinciniz olmaktan şeref duyar...
Arkadaş sıkıntınız olmadığında yanınızdadır...
Dost sıkıntınız olduğunda size koşar...
Arkadaşlarınıza siz huzur vermeye çalışırsınız...
Dostlarınız size huzur vermeye çalışır...
Arkadaş bu mesajı okur ve siler...
Dost okur ve dostlarına yollar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…