Popüler Konu Sevgili günlük...

bundan böyle aşksız prenses olsun nickim...hoş geldin daimi yalnızlığım...herkes terk etti beni,sen kadim dostsun...bir kaç ay dışında hiç bırakmadın beni...26 yıldır...yalnızlık...

Şafak bugün doğan güneş Günlükçüm,

Allahın izniyle yarın eşim artık evimizde olacak Çok derdimi dinledin benim, çok başını ağrıttım, teşekkür ederim

Taze nişanlı hatun geldi günlük can
Rabbim nazarlardan ve kötü gözlerden korusun inşallah.
Herşey harika geçti.
Darısı düğünümüzün başına. Çok seviyorum

daha yaşın kaçtı senin çocuk biz çocukluğumuzu birlikte geçirdik anneni ablanı babanı hepimizi nasıl yaktın sen öyle ahh günlük ölümün hepsi çok üzücü ama genç ölüm çok kötüymüş konduramıyor insan idrak edemiyor annen hala gelecek diye bakıyor sana seni anlatıyor bize doğum günündü be doğum gününü kutlayacaktın o çok sevdiğim motosiklet ecelin oldu senin aldı seni rabbim ailene sabırlar versin bu acının tarifi yok günlük mekanın cennet olsun arkadaşım...

merhaba günlük

ramazan değilde beni zorlayan sağlık problemlerim oldu.Tükenmek bilmedi şu öksürüğüm,yarın işe gelmicem doktora gitsem iyi olacak..
bunun dışında herşey çok güzel..işte biz şimdi bir çift olmayı başarabildik diyebilirim sana günlükcan..
bazen geceleri yatağıma yattığımda yaşadıım o zor günleri hatırlıyorum uykularım kaçıyor..
sonra diyorum ki kendi kendime demek ki buda benim hayatta ki imtihanımmış..Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez..
zor zamanların ardından feraha eriyor işte insan oğlu demek ki tek çaresi sabır ve tevekkül..''Herşey her zaman güzel olmayacak çünkü biz hep imtihan olacağız..''

şimdi ki imtihanım ise deli gibi istememe rağmen gelmekte inat eden bebeğim..
biliyorum geleceksin anne olucam ben hatta bu mutlulukla deliye dönücem ama fazla bekletmiyor musun sencede minnişim

Huzurluyum günlük üstümden bir yük kalktı çok şükür
Anlaşılmak güzel şey..

Şu günde hayırlısıyla güzel geçse başka ne isterim ki?
Bugün önemli gün, hem de çok:26:

Evet günlükkk 5 bin tl biriktirmem lazım ameliyat için :) bu aralarda 0ı tükettik sanırım yakın zamanda olamıycam

anne olmak çok güzel bir duygudur bence az çok yaşadım 3 bebegim 5 aylık oldu erken dogumdan cennet gitti anne olmak demek sevinç mutluluk üzüntü heyecan stres demek rabbime şükürler olsunki 2 oglum 1 kızım cenneteişşallah emri vaki olunca görürüm yavrularımı anne olmak nasıl bir duygu

evladını ilk kucagın alınca ilk kousununu duyunca nasıl bir duygu ilk banyosunu yaptırınca ilk giydirdigin zaman koklayınca nasıl bir duygu heleki ilk emzirdiginde nasıl bir duygu ilk bebegini gördügünde kollarınaalmak öyle hayretler içinde bu benimmi demek nasıl bir duygu bilmiyorum ben ne bebeklerimin yüzlerini gördün ne kucagıma alabildim nede emzirebildim sütlerim boşa gitti ben yatagıma yavrularım o soguk morga gitti eger anne olamamak yazsaydın sen yazıcak şunlar olurdu

anne olamamk heyecan demekti evlatlarına hamile kaldıgında her seferinde kalp atışlarını duydugunda allahım sana şükürüler olsun demek her muayenede her bebegini gördügündeki heyecanı anlatamam helede benim gibi garip bir anneysen ben hamile oldugumu ögrendim sevindim eşimle 5 ayına kadar getirip karnım kocamak olup dogum yapıp o hastaneden allahım allahım tek çıkmak çok zorsütlerim boşa gider acıyan gözlerle bakarlar sana ah yazık gene kaybetti eve gelirsin eşinle dersinki gene 2 kişi kaldık hayatım kızım ömürüm dogdu dogum hanede bir kızımı gördüm allahım bu nasıl bir acıdırki dayanamadım simsiyah saçları vardı kurban oluyum senmi beni tekmeliyordun dedim doktora çok yalvardım ne olur 2 oglumu görmedim kızımı bir anlık gördüm yemyeşil örtünün üstünde yatıyordu gene teselli etmeye başladı doktor yaşın genç gene olur

çok yalvardım doktor ben ömürümü versende kucagıma kokusunu içime çeksem dedim vermedi doktor unutamazsın dedi yapma paşam dedi ben odama o sopsoguk morga gittiben o üşümesin diye neler yaptım etlerim acıdı yatmaktan rahimde dikiş var dedim durucak bu sefer bebegim herşeyini aldım kıyafetlerine kadar mobilyasını bile beyendim eşimle hayal bile kurdum hayatım beşşigi şuraya dolabını buraya koyarız diye hayal ettim dogum ettim beni odaya çıkardıklarından eşimin haberi yoktu ömürün öldügünden canım kızımız nasıl dedi sandalyeden kalkınca anladı zaten kaybettigimi gene olmadı başaramadım dedim tepindim hastanede zor zapdettiler beni doktorlar allahım 2 gün hastanede kaldım kanamamı kesemediler

eve geldik odasının kapısı kapalıydı bri kanepe almıştım bebek mobilyalarıda gelince tammadı eve girdim kapısını açtım eşim arkamdan omzumu tuttu paşam dedi üzülme üzülmüyorum canım merak etme dedim sanki o odayı döşemişimde eşim ben kızım ordaydı odanın oratsına geldim ha paşam allahtan dedi üzülme gene olur degişlmi üzülmüyorum merak etme dedim aglamıyorum bajk deidm odanın ortasına oturum avazım çıktıgı kadar agladım yavrum nere gittim sütlerim boş aktı kim emicek bu sütleri dedim okadar kötü oldumki eşimle saglamaktan bir hal olduk nasıl agladım her süt damlasını görünce zor anne olamamak hayal demek hevesinin kursagında kalması demek hastaneden bebeginle gidip dogum sancılarının gelmesi ve dogum edip o hastaneden tek başına arabaya ölünün atılması demek anne olamamak tarifsiz aacı demek elalem kardeşlerin dogurur heveslenmek demek birinin bebegini sevdiginde maşşallah de nazarın degecek diye duymaktır inan anne olamadıgım için bilemicem anne olamamak çok zor ama anne olmak güzel brişeydir herhalde şimdi 4 hamileyim en iyi doktora gidiyorum gene rahimim dikilicek ignelerime başladım allahım 16 haftayla 20 haftalarım riskli allahım sen yardım et bu karnımdakini bana bagışlla anne olamamk acı çekmek demek özlem evladnın kokusunu burnunda duyamamak demek onu uyurken seyredememek emzirememek hayal kuramamak elaleme imrenmek demek eşini hayal kırıklıgına ugratmak baba yapamamk demek daha çok şey yazardımda yüregim dayanmıyor demek gözlerimin aglıyor yazı buruya yazarken klevyeyi ıslaması demek anne olmak nedemek

Bazen susar...Bazen konuşmak ister.
Bazen dinlemek ister...Bazen yalnız kalmak ister.
Bazen arkadaş ister..Bazen gitmek ister.
Gider bazen..Bazen gidemez.
Bazen hiç gidememekten korkar.
Bazıları sonsuz neşeye doğar.
Bazıları sonsuz geceye..

hayvanlara kötü davrananlara '' insan'' demekten utanıyorum günlük. inan çok moralim bozuldu. onlara atılan bir tekmeyi kendime atılmış gibi hissediyorum. :2:

öldüm resmen yazılarını okurken şuan nişanlıyım henüz anne değilim ama yazdıkların beni derinden etkiledi çok ağllattı Allahım yavrunu sağ salim kucağına almanı çok istediğin özlediğin duyguları yavrunla esınle mutlu mutlu yasamanı nasıp eder inşallah canım inan en içten dualarım senınle inşallah guzel haberlerını paylasırsın bende senınle mutlu olurum . Bu ramazan gününde sana içten içten dua etttim Allahımm yavrunu sana sağ salim bağışlasınn

offf günlükk seni hesna abladan gördüm öyle keşfettim baktım sürekli ama bu güne kısmetmiş yazmak...

nie canım acıyo bilmiyorum ama çok acıyo günlük yinede Allahım daha buyuk acılar vermesın zaman geçmesin sorunlar buyumesın bılıyorum kımse sorunlu bı hayat ıstemez ama bende istemiyorumm yardım et Allahım içinde bulundugum zor durumdan kurtar benı hayırlısını ver

Sevgili Günlük,

İçim sıkılıyo bu aralar bilmiyorum ...
İş bulamadım bi yandan,
Arada annemle atışıyorum o bi yandan,
Askerimi düşünüyorum bi yandan,
Seneye acaba evlenirmiyiz artık diyorum o kadar onla olmak istiyorum ki,ama korkularımda yok değil onunla ilgili değilde bi kişile evlenince ailesiylede evlenirsin derler ya neler beklicek bizi bilmiyorum...
Tamam evlencez diyoruz ama ev,iş falan off bilmiyorum bu akşam çok karamsarım...

Acaba benim düşündüğüm gibi askerimde beni düşünüyomudur her zaman çünkü benim aklım hep onla ...

günlüğüm karmakarışık bir gündü bugun..

sevdiceğimle dedemizi kaybettik bugün.. ağlayamadım tıkandım öyle. sevdicek çok ağladı o ağladıkça içim yandı.
sonra eve geldim dedim böyle olmaz ben yanına geliyorum, yaptık annemle bişiler sardım götürdüm..
ben babaneyle tanışmıştım, beni görünce sarıldı çok ağladı.. dedeni kaybettik diye, ben de orda koptum zati..
sonra sevdiceğin babası annesi halası amcası kuzenleri derken sülaleyle tanıştım.
ah dedeem.. hadi evlenin diyordun giderayak işlerimizi mi hızlandırdın ne yaptın..
hepsi çok sıcak kanlıydı, hepsi sarıldı etti.. çok utandım çok çekindim çok üzgündüm..
aileye takdim merasimimi hiç böyle düşünmemiştim ama çok da güzel oldu...
ahh dedecim, düğünümüzde türkü söyleyecektin..
lafını dinleyip de evlenmedik bu yaz..
rahat uyu uzun uykunda nolur...
cennet bahçesi olsun yattığın yer...

rabbim bu mubarek gunde dualarini bos cevirmeyecektir cok duygulandim insallah bu melegin seninle kalir rabbim yar ve yardimcin olur dualarim seninle...

sanırım bende psikoloji falan kalmamış.
acil bir şeyler yapmam lazım. ama ne!
bu arada çok şükür mr sonucum temiz çıktı.
artık hastaneye gitmek istemıyorum.
hastane personelınden daha fazla gidiyordum heralde.

bu arada yarın tam 25 kişi iftara geliyor.
Allah yardımcım olsun
rezil olmadan atlatayım inşallah

hımm bu arada mr sonucum temız cıktıgına göre bebek için çok beklemem inşallah.

sevgili günlük,
bazı insanlar neden her şeyi üstlerine alınırlar anlamıyorumm..
oysa benim daha büyük sıkıntılarım var 1 ayda birbirini takip eden haftalarda, farklı şehirlerde, gitmek zorunda olduğum 3 düğün var..
bu sıkıntılara hitaben yazılan sitemlerden bile kendilerine pay çıkarıyolar ya hayranım vallahii..

günlük selam,

bu aralar durgunum , keyifsizim ,keyifliyim bilmiyorum karma karışığım..

Bu aralar face yüzünden atışıp duruyoruz.

Bir erkek resime yorum yapsın ,anında mesaj geliyor bu kim diye ,geçen seferde resimlere ,paylaştığım şeylere yorum yapan erkeklerin yorumlarını sildirdi tek tek bakıp yapılan yorumlara karşılık numaralandırdı, silmediklerimi de ise niye silmiyorsun diye kızıyor.

çok kıskanç olduğunu söylediydi ama ben bu kadarını da beklemiyordum aşırısı var. telefonu açmıyayım kızıyor . ben ne kadar büyük konuşmuşum ya .ablam için derdim ne güzel sürekli arıyor işte diye. ama hakikaten insan bunalıyormuş ablama hak vermiyor değilim ,insan başına gelince anlıyor gerçekten. ne yapacağım böyle bilmiyorum.

Kimi zaman açmak istemiyorum ,kapatmak istemiyor . bir insan daha 1 ay bile olmamışken nasıl böyle bir şey yapar ki,

Ben hep tedirgin ,huzursuzum heleki face olayını açtığında çok fazla abartıyor.. belki daha öncelerine fazla değer verdiğimdendir. Bu ise üzerime çok düşerken ben kendimi geri çekiyorum.

Dün ayrılık sözünden bahsettim misal olarak fazlasıyla tepki gösterdi. İmkansız, ayrılık sözünden bahsetsem deli oluyor resmen. inanılmaz sinirli bir insan.

Kimseye bişey anlatmıyorum bir tek sana yazıyorum..Öyle işte günlük..

Son düzenleme:
9 ay 10 gün günlük..
Sence tüm sıkıntılar diner mi ? Yeni mutluluklara yelken açmak bizim hayalimiz.. Mutlu olucaz dimi ?
Hayal kırıklığı yaşamaktan ölesiye korkuyorum ki...
Şimdi tatlı hayaller kurma vakti oysa.. Eşyalar seçilcek, birlikte alışverişler yapılacak, düğün salonu bakmamız gerek birde
Bir bahçe olsa mesela, fenerlerin bize göz kırptığı süslemelerle göz alan bir bahçe..
Şen kahkahalar arasında dans etsek, oynasak..
Hayır hayır öyle havuz başı birşey değil günlük.. Sade, sapsade..
Beyaz ahşap sandalyelerin dizili olduğu şirin mi şirin bir düğünle evet desek; sonsuza dek evet
Hayal dimi
Ama olsun günlük.. Sevmesemde düğün salonunda evleniriz napalım..
Günlüüük 1 ay sonra muhtemelen balayı için uçak biletimizi alıcaz
En geç aralık ta rezervasyon yaptırmış oluruz
Rabbim herşeyi ağız tadıyla halletmeyi sağlasın bize.. Huzurumuz kaçmadan evlenmeyi nasip etsin günlük..
Bunca çekilen sıkıntı, üzüntü, keder.. Hepsi ama hepsi mutlu peri masallarındaki gibi son bulsun

ben geldim günlükçüm bugün çok mutluyum :124::124::124:doktorum aradı ikili tarama testi temiz çıkmış elhamdurillah daha yaradandan ne isterim çok mutlu oldum eşimde eve erken geldi çok mutluyum allahım ne olur hevesimi kursagımda bu sefer bırakmabugün iftara davetliyiz alt kata biraz degişiklik olucak benim için yasasın :124::124:hep yat ayt nereye kadar 15 ablam gelicek o gidicek annem gelicek ban bakmaya artık aç kalmıcam annem yanımda olsun gerisi boş inan günlükçüm çok özleidm onu ne gzüel bebegim annanesyle büyücek sag saglim alıyım kucagıma evladımı daha ne isterim bugün kaynanam aradı nasıl aglıyor rabbim bunu bagışlasın işşallah sizlere dedi eşim telefonu zor kapadım deid kıyamam demiş allah kimsenin boynunu bükük bırakmasın dedi ne güzel bri söz o allahım amin perrşembe doktora gidicem saat 10 da sabah yola düşmek lazım allahım işşallah tez zamanda hayırlı haberlerle gelirimde sana yazarım günlük kardeş benim için dua et olurmu çünkü duaya çok ihtiyacım var birde duanın gücüne çok inanıyorum biliyormusum inanmak başarmanın yarısıdır benden bu kadar sonra görüşürüz olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…