Popüler Konu Sevgili günlük...

Eşim gelemiyo günlük izin vermemişler.
Yok yere heveslendik. Çok üzüldüm..
Yarın İstanbul'a gidiyorum.

Çok yoruldum günlük... İnsanların beni anlamamasından çok yoruldum... Bir kişi de anlamaz mı ya bir kişi... Herkes kendi mutluluğunun derdine düşmüş beni düşünen yok. Bu kız nasıl, halinden memnun mu, mutlu mu ? Yok, hiç birini soran yok... O konu ne zaman açılsa annem burnumdan getiriyor zaten o bana demiş bilmem neymiş... Sıkıldım artık günlük. Ciddi anlamda desteğe ihtiyacım var ama destek olucak hiç kimse yok... Özellikle de ailemden görmem gereken desteği göremiyorum ya o canımı çok yakıyor. Benim düşüncelerimin, isteklerimin hiç bir değeri yok onların gözünde... Ben ne desem hayır, yanlış, olmaz... Çocuk değilim ben günlük ama anlatamıyorum ki onlara... Dün gece hiç uyumadım, sabaha kadar düşündüm kara kara ne yapıcam diye... Bir çıkar yol bulamadım... Ne ailemi kaybetmek istiyorum ne de onu... Günlerdir dua ediyorum Rabbim yardım etsin diye... Çok korkuyorum günlük çok... Aynı şey tekrar yaşanırsa hiç bir şey eskisi gibi olmucak biliyorum... O yüzden ne yapıp edip bir yol bulmam lazım... Allahım sen yardım et bana ne olur...

Çok mutsuzum lan günlük
Ağlıyorum hatta şu an
Herşey bitti
Onca umut onca hayal
Ve bayram öncesi açıklanan branş sıralamaları...
Asla bizden o kadroyu vermezler
Emeklerime yanıyorum

Allahım biz ne güzel bi çift olduk böyle.. Aşkla bakan iki çift göz, aşkla atan iki kalp..
Bütün gün beraberdik bugün yemek yedik, gezdik, alışveriş ettik
Çoookk çoookk mutluyum..

Bayramda bize gelecek annemin elini öpmeye..
Vee günlük bayram sonrası ben kaçar tatile gidiyoruuuummmmm

bugün babama kızdğım için çok üzgünüm günlük
farklı üzüntülerin patlamasını babamda yaptım sanırım çok pişmanım. ben öyle gidip bunları söyleyemem de kolayca
burayı okusaydı keşke ama mümkün değil tabi

Aile çekirdekten de küçük olunca bayram falan hikaye.
Ne dede var ne anane babanne...Onlarla güzeldi bayram.
O yuzden bayram havasında değiliz hiç.
Stresten sıkıntıdan hiç içimi dökemedim.
Tayinim çıktıgından beri hafiflemiş gibiyim.
Eski görev yerimden,köyden ayrılmak çok zor oldu ama..
Pazartesi de ilk defa gittik yeni görev yerime.
Ege de olmak ayrı ya vallahi.Güzel bir yer hemde çok.İzmire evime 45 dk da gittik.Şaka gibi.Rüya gibi..
Yeni müdürümle tanıştım.İyi birine benziyor..Esprili,kibar,anlayışlı..Ukalalık yapıp kendımı övmeyi hiç sevmem ama özlük dosyamı eskı mudurum gondermeyi unuttu diye herhangi bişey yoktur hocam daha yenisiniz diyerek herhangi bir sorusturma geçirip geçirmeediğim agzımı aradı.Yapıştırdım cevabı takdir belgesinden baska bişey bulamazsınız hocam diye.Attım havamı :) Onu da bilse boyacılık yapıp okulu boyadım diye aldıgımı güler geçer herhalde.Evimi tuttum.COk guzel.Merkezde.Kutu gibi.2+1.Annemler gelecekler sık sık birde abimler.Kombili tuttum ki herşeyim yeegenım geldiğinde üşümesin rahat rahat gezsin odalarda kudursun diye :)Tek başıma o kirayı ödemek biraz güç olacak ama olsunn.Evime yakınım herşeye değer.
Birde nakliyee işi var.Öğretmen sitesinde birini buldum aynı güzergahta ev taşıyacak ama güvenilemiyor ki.Adamı 2 defa aradım.Tamam diyor.Ama huzursuzum.Vazgecerse diye.Bıraktım eski evde esyalarımı tasınacak diye.Umarım adam bır hata yapmaz da haftaya gelır esyalarım.Onuda ucuza kapatırım.Neyse bı ara yıne gelırım.

Ben geldim Kelebegim Hayirli Huzurlu Bayramlar :).

Benim icim buruk gurbette yalniz ailemsiz bir Bayram geciriyorum Dostlarda olmasa nicedir halimiz

Gecen hafta cok güzel bir haftasonu gecirdik kuzularla superdi gercekten

Neyse efendim Istanbul icin son 5 gün kaldi, yarin iznimden önce son is günüm Allaha sükür. Evdeki camlari silip 2 makina camasirlari hallederim artik pazar günü. Pazartesi tatil hazirligi yaparim, yarin ve Cumartesi bayram gezmesi ohh bitti sükür :).

Cok özledim nazli yarim Istanbulu Daha 6 ay oldu ama olsun ben yinede cok özledim iste.

Son düzenleme:
Günlük bugün neler oldu olaylar olaylar. Kuzenimle eşi kavga etmişler yengem suan bizde kalıyor. Erkekler hepinizmi aynı sorumsuz olursunuz bız kızları üzmek için elinizden geleni yapiyorsunuz nedir sizin bizle derdiniz herkesin hayatında var bir odun hayatımızı zehir eden.

Bayram bugün ama hiç öyle geçmedi bütün gün uyudum bayramı yaşamadım canım istemedi mesajlar atmışlar bayramımı kutladılar o kadar yarın halamlara giderim bi başka gitcek yerim yok zaten. Babamla konustum özlemişler bizi belli. Annemde taa ordan beni korumaya çalışıyor. varya aile en büyük servettir bunu anladım o kadar guvenirsin neler neler yaparsın hatta neleri göze alıp yaparsınız bişeyler oda çekip gider sanki hiiiiiiç bişey olmamış gibi ortada kalırsın peki ya sonra? Ailen en çokta annen destek verir sana ne bir arkadaş nede başka biri. Ah Annem benle oturup ağladığını bilirim kızımı üzdü diye O şahıs. Hazal la konustum annem yengeme demiş ki kızım gözümün önünde eriyip gidiyor hiç bişe yapamiyorum diye o an hepside kötü olmuş buna ne hakkın vardı ya ben üzülüyorum diye annemde üzülüyor işte ama engeliyemiyorum ki

Toparlancam elbet inşallah ama inan o kadar kırgınım ki ona yazsa bana nedicemide bilmiyyorum aman o umursamıyor beni ben kendimi yiyip bitiriyorum burda. Kimseyede dökmüyorum artık içimi zaten bir buraya birde annemle Burcuya başka beni anlayan yok zaten gerisi gereksiz neyse günlük ben daha fazla uzatmıyim yoruldum görüşürüz yazarım yine biara:113:

bayramı koşuyolu kalp hastanesinde geçirmek ayrı bir üzüntü..

fakat herşey sağlık için değilmiii hoş bu gidişle sağlığımdanda olacam bu kadar hastanın içinde olmaktan amaa tek dileğim annem gibi

şifa arayan herkesin rabbim şifasını versin..

kimbilir daha ne kadar buralardayız allah büyük sığındığımız önce allah sonra doktorlar ..

rabbime sığınıyorum bir an önce hayırlısıyla çıkarsın bizi buralardan...

dert verip derman aratmasın...

sanki dipsiz bir kuyu burası ne olacagını bilmeden adım atıyoruzz..

doktorlar pek umutlu konuşmasadaa rabbim bilirr herşeyiii...

sınav dünyası değilmii öyle yada böyle bitecek bu hayat...

neyse ;

dualarınıza ihtiyacı olan yüzlerce insan var burada kılınan her namazda rabbime açılan her elde bizleride unutmayın canlarım

herkese seker tadında bir bayram geçirmesi dileğimleee

sevgili günlük bugün bayramın 2 günü acaba bugün bayrammı:44:çocukken ne gzüeldi bayramlar erkenden kalkıp kahvaltımızı yapıp cicilerimiiz giyip çıkardık dışarı şeker para toplamayaçocukluk işte eskisi gibi olsa keşke herşey karşılıksız sseviyorduk herşeyi şimdi herkez menfeatı için yaşıyor işi görülene kadar yaşıyor sonrası yok

arife günü kaynanam öylen geldi 12 de birllikte oturudk konuştuk yemek yaptı kayın pederim geldi iftara iftar yaptık eşim 11 geliyordu geldi günlükçüm bayram demeden çalışıyor diyorum paşam çok yoruluyorsun borçlarımızı kapatalım canım bebeg para lazım diyor gecesi gündürü yok işin tuafı oldugumuz yerde saydrıryoruzallahım şöyle gzüel bri iş gelsede kökünden borçlarımı zbitse ne var o akşam yattık sabah kalktık eşim kayıpederim bayram namazına gitti bende yatakta öle daldım maziye şimdi ben bu saatte babamı arıyordum dedm aglamaya başladım hep babamı arardım annem çıkardı telefona sonra babamı verirdi hani babam nerde yoki konuşuyum be günlükannem anne babamda olaydı verseydin deidm annem kader dedi 5 sene oldu günlük dün gibi ah ah allahım affetsin bayramları kandilleri babalr gününü hiç sevmiyorum herşey babamı hatırlatır bana babaları olanlar ne mutlu iyide kötüde olsa babaları hayatta babanın gölgesi yeter canım s ıkılırdı dertlenirdim babam derdim söyle yavrum derdi geçen sinirleirm oynadı babam nerdesin diye agladım babam olaydı ben bu haldemi olurdum günlükçüm olmazdım onun minik kızıydım kimsenin umrunda degilim inan çok yoruldum günlükçüm çok kimse kapımı açmaz oldu nerde o çok sevdigim ban deger veren arkadaşlarım

eşim birazdan işe gidicek ben gene kukuman kuşu gibi evde tek kalıcam yatıyorum devamlı günlükçüm bebegime brişey olmasın diye ne var birileri gelse lak lak etsek kormumdan evdende çıkamıyorum ne olucak benim bu halim razıyım evde tek kalmaya evladım iyi olsun ama arkadaşlarım sen hamile kal biz seni yanlız bırakmayız diyen ler nerdeah günlükçüm çok dertliyim inan dün kaynanamlar kahvaltıdan sonra eve gitti eşimde evi topladı tam evi süpürücek telefon geldi iş için aradılar dedi canım gidiyim canım bugün bayram dedim oda olsun para laızm biliyorsun dedi doktor parası çok dedi gitti işe allahım heryer briyerde kaynanam çocukları gelicek diye gitti evine oglum evde o yapsın dedi neyse eşim işe gitti erkek kardeşim hanımı geldi oglumla birlikte sevdim öptüm bayramlaştık onlarla oturuken kaynımlar geldi 2 aile malum hep kayannamda buluşuyoruzya büyük biz olaraktan geldiler onlar gittiler ev savaş alanı oldu eşim evi topladı gene karnımı doyurdu az vakit geçirelim dedim telefon alt akttakiler geldi bayramlaşmaya havam degiştievime necedir kise gelmiyordu iyi oldu işşallah seneye evladımla geçirim bençok korkuyorum günlük cumartesi günü riskli haftalarım giriyor malesef dua et bana olurmu bebegime brişey olmasın

bebegimin cinsiyeti belli degil herkez kız desede içim erkek doguyor inanırmıısn seyirmeye başladı o seyirdikçe ben seviniyorum rabbim beni böyle mutlu ettin bebegi olmayanlarıda mutlu et diyorum çok dua ediyorum günlük kardeş bebegi olmayanlara anlıyorum çünkü 7 senede benim olmamışti dilerim rabbimden tez zamanda yaradan evlat nasip etsin hepsine çifter çifter

dün kaynanamla kahvaltı yapıyorduk neys ekonu evlilikten açıldı dediki ne akılsızmıyım neden deidm ev aldık çocuklara kira dertleri yok dedi şimdiki kişiler akıllı kiraya koyuyor hop dedi kıymet biliyorlar en azından dedi bende sinrileir oynadı eşim anladı tabe deidm anne merak etme buralar yıkılıyormuş dedim 2 ogluna tapulu ev verdin bizim tapumu zyok yakındır bizde kiraya geçeriz sende mutlu olursun deidm öyle baktı suratım aben kiraya geçince dedim sende dersin allahım kıymetimi bilirler sanki bilmiyormuyuz deidm allahım bu yaptıgın iyiliklere cennetini müjdelicek belkim ne biliyorsun deidm kızdım amam nasıl eşimde araya girdi dediki anna dedi umrumda degil dedi elini karnım akoydu okşadı benim evim burda onun için dedi sabahtan akşam açalışıyorum ben dedi umrumda degil ev dedi allahım bri hoşuma gitti milletin içinde elini karnım akoyup beni savunması eve meve par aermem dedi benim evim evladımd edi varsın kiraya çıkıyım umrumd egil sende sevinirsin dedi kaynanamda tık yok öle baktı haketti ama diger 2 ogluna tapulu ev verdi üstüleirnde ev bizimki kaynatamın üstünde tapuda yok kagıt parçaso okadar allahım nasıl biliyorsa öle yapsın ev elimizden gidersede gözümüüzn yaşına bakmazlar bunlar varsın ne halleri vars agörüsn eşim saglıklı olsun ben saglıklı rabbim karnımdakine saglık versin gerisi umrumda degil inan

şunu anladımki hayatt çıkarcı ve çok acımasız olmuş sonrada diyorlar evlatlarımızı ayırmayız biz hiç aaaaaaayırımısınız sizaman gene3 dertlendim ben günlükçüm

”Sustum!
Tuz basıp yaralarıma,ne kadar susulacaksa o kadar sustum..
Bir çığlık kanıyor en derininde yüreğimin..
Açmadım kimselere yüreğimi..
Hançeri sadece kendime sapladım ve sustum!”

selam gunluk yine sana icimi dokmeye geldim.

Annemi Babami kardesimi cok özledim, cok yalniz hissediyorum kendimi bu gunlerde dahada fazla.
daha hic uyumadim uykum gelmisti ama kacti sonra. Bu duzensizligimi hic sevmezdi :100: erken yatar erken kalkardim o varken neler neler yapmisim ben be onun icin suan hic bi onemi kalmamis bir hatamla butun yaptigim iyi seyler silindi ya nediyeyim ben ona, gerci oda cok sey yapti benim icin ama olmamaliydi boyle ya vicdanin rahat mi senin o yatakta rahat uyuyabiliyormusun o yemek yaptigimiz mutfakta rahatca yiyebiliyormusun yemegini? Hic mi icin acimiyor abicim nasil bi insansin sen hiiic bisey olmadi ya he hic bisey olmamis gibi devam ediyon. Hala ses yok zaten bekliyorum bekliyorum ama bosa bekliyorum sanirim bilmiyorum cok uzucu bi durum elimden bisey gelmiyor artik sadece beklemek. Bir gun oluyor az dusunuyorum diger gun bin katini dusunup kendime ediyorum. Burcumda yaziyordu akil sagliginiza dikkat edin diye harbi ya cok dikkat etmem lazim.

Biktim ya buyudukce dahada uzuluyorum, buyudukce insanlarin diger yuzlerinide ogrenmis oluyrum abi nasil bi durumdur isin icinden cikamiyorum. Ev bombos ablam uyuyor oglenciymis bugun gunduzude yalniz gecircem anlican evden pek ciktigim yok bu siralar once gene cikiyrdum kafam dagilsin diye. Simdilerde sadece markete gidiyorum oda bisey:)

Ismail abininde dedigi gibi "genede bir istir beklemek. Bekleyecek bir seyi olmamaktir zor olan.."

Pollyanacilik oynuyorum resmen

Neyse gunluk bu halimede hamdolsun neler neler var bu hayatta varsin derdim bu olsun :114:
Siirle kapatayim bu mesajimi

nerde o denizim benim, lekesiz gökyüzüm?
hani o içtikçe susuzluğumu arttıran çeşme?
kim götürdü bakışlarımı, ne oldu gözlerime?
hani benim ellerim, ayaklarım, saçlarım, yüzüm?

bu ben değilim besbelli, bu bir başkası!
gözlerim yabancı bakıyor gözlerime aynadan
o kim? böyle durup durup beni aldatan?
besbelli bir oyuna gelmişim açıkçası

birini sevmişim besbelli, beni koyup gitmiş,
ondan şimdi aradığım hep o, hep ben!
o ikisi kırmış beni, yıkmış , incitmiş

şimdi bilmediğim bir şarkı her yerde söylenen;
sevinçten , mutluluktan , sevgiden uzak.
ne acı! senin olmak , sende olmak , sensiz olmak!

Ümit Yaşar Oğuzcan

hadi eyvallah.

oncelikle herkese iyi bayramlar gunluk
uzun zamandir gelmiyodum hayirsizmiyim ne
ama bu sefer mujdeli haberle geldim sana hamileyim gunlukhem de 7 haftalikAllahim yuzumuze guldu kizim icin verdi bu bebegi eminim
nasil seviyo karnimi bi gorsenAllahim isteyen her kese versin insallah
yarin kontrolum var insallah duyarim kalp atisini cok korkuyorum gunluk coookgecen hafif kanamam oldu doktor ilac igne serum falan yazdi onlar bitti midem falan bulaniyo ama yine de korkuyorum
Allahim nolur kortugum olmasin nolur

sevgli gnlük kafam allak bullak açtığım konulardan bilen bilir ben üniversite okuyorum ve hocama aşığım. bundan 1 ay önce kadar tatile benim tatil yaptığım beldeye gelmiş.ama ne bodrum gbi br yer nede çeşme gbi. sıradn genelde emekli takımının tercih ettiği bir yer burası sessiz sakin gece hayatı yok. oysaki o kıbrıs gibi tango eğlencelerinin olduğu yerleri seviyor. neden geldin be adam burnumun dibine kadar madem geldin neden haberim oldu sanki. kardeşim ile karşılaşmışlar glümsemiş kafası ile selam vermiş. madem geldin en azından bir haber ver be adam burnumun dibine kadar girdin. en azından istemiyorsan kardeşime neden selam verdim tanımamazlıktan gel geç hey allahım ya deli edecek bu adam beni gnlük

Hey günlük !
Heyecanla beklediğim gün geldi geçti bile
Dün erkek arkadaşım bize geldi ve babamla tanıştı herşey sorunsuz geçti :13:
Garibim nasıl da heyecanlıydı eve girerken merdivenlerden çıkarken bacaklarım titredi dedi
Başlarda babam mesafeliydi ben pek yanlarında olmadım başlarda çünkü baktım ki babam da o da rahat konuşamıyorlar
Benim dinlediğimi hissedince :26: Sonlara doğru karşılıklı gülüşerek sohbete girdiler ben de rahatladım ondan sonra mutlu oldum
Beni aldı sonra birlikte evden çıktık onlara gitmek üzere
Bana dedi ki "Aldım seni kızıııımm ! Artık kaçışın yok"
Bi hoşuma gitti öyle diyince
Sonrasında onlara doğru yola çıktık o ana kadar aklımda hep bize gelince neler olacak diye düşünceler vardı
Bizden çıktıktan sonra heyecanlanma sırası bana geçti bi ara neredeyse gitmekten vazgeçiyordum
Neyse ki benim ki de kötü geçmedi eve ilk giriş çok zordu tabi. Güleryüzle, samimiyetle, güzel bir masa ve yemeklerle karşılandık
Hatta müstakbel kayınvalideciğim bana bayram hediyesi adı altında altın nazar boncuklu zarif ince bir bileklik hediye etti
Nasıl mutlu oldum anlatamammmm Şansıma istediğim birşeydi kısa bir süre önce anneme göstermiştim
Sözlü olmamamıza rağmen böyle bi hediye almak ayrı memnun etti beni demek ki kıymet veriyor
Sıkıntısız sorunsuz geçti herşey çok şükür bundan sonraki gidişlerimiz daha da rahat olacak artk
Ayrıca sevgilim de ben de rahatladık artık bir parça daha resmiyet girdi işin içine
Daha güzel günlerimiz olsun inşallaahh

aman be günlük çok dertli ve yalnızım o kadar yalnızım ki seninle bile konuşacak birşey bulamıyorum susacak hiçbirşeyim yokken..

günnüş benim manikür ve pedikürü öğrenmem lazım...cilt bakımı yaptırmam,diyetisyene gitmem,sürücü kursuna da gitmem lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…