selam gunluk yine sana icimi dokmeye geldim.
Annemi Babami kardesimi cok özledim, cok yalniz hissediyorum kendimi bu gunlerde dahada fazla.
daha hic uyumadim uykum gelmisti ama kacti sonra. Bu duzensizligimi hic sevmezdi :100: erken yatar erken kalkardim o varken neler neler yapmisim ben be onun icin suan hic bi onemi kalmamis bir hatamla butun yaptigim iyi seyler silindi ya nediyeyim ben ona, gerci oda cok sey yapti benim icin ama olmamaliydi boyle ya vicdanin rahat mi senin o yatakta rahat uyuyabiliyormusun o yemek yaptigimiz mutfakta rahatca yiyebiliyormusun yemegini? Hic mi icin acimiyor abicim nasil bi insansin sen hiiic bisey olmadi ya he hic bisey olmamis gibi devam ediyon. Hala ses yok zaten bekliyorum bekliyorum ama bosa bekliyorum sanirim bilmiyorum cok uzucu bi durum elimden bisey gelmiyor artik sadece beklemek. Bir gun oluyor az dusunuyorum diger gun bin katini dusunup kendime ediyorum. Burcumda yaziyordu akil sagliginiza dikkat edin diye harbi ya cok dikkat etmem lazim.
Biktim ya buyudukce dahada uzuluyorum, buyudukce insanlarin diger yuzlerinide ogrenmis oluyrum abi nasil bi durumdur isin icinden cikamiyorum. Ev bombos ablam uyuyor oglenciymis bugun gunduzude yalniz gecircem anlican evden pek ciktigim yok bu siralar once gene cikiyrdum kafam dagilsin diye. Simdilerde sadece markete gidiyorum oda bisey:)
Ismail abininde dedigi gibi "genede bir istir beklemek. Bekleyecek bir seyi olmamaktir zor olan.."
Pollyanacilik oynuyorum resmen
Neyse gunluk bu halimede hamdolsun neler neler var bu hayatta varsin derdim bu olsun :114:
Siirle kapatayim bu mesajimi
nerde o denizim benim, lekesiz gökyüzüm?
hani o içtikçe susuzluğumu arttıran çeşme?
kim götürdü bakışlarımı, ne oldu gözlerime?
hani benim ellerim, ayaklarım, saçlarım, yüzüm?
bu ben değilim besbelli, bu bir başkası!
gözlerim yabancı bakıyor gözlerime aynadan
o kim? böyle durup durup beni aldatan?
besbelli bir oyuna gelmişim açıkçası
birini sevmişim besbelli, beni koyup gitmiş,
ondan şimdi aradığım hep o, hep ben!
o ikisi kırmış beni, yıkmış , incitmiş
şimdi bilmediğim bir şarkı her yerde söylenen;
sevinçten , mutluluktan , sevgiden uzak.
ne acı! senin olmak , sende olmak , sensiz olmak!
Ümit Yaşar Oğuzcan
hadi eyvallah.