Popüler Konu Sevgili günlük...

Çok canım sıkkın günlük sürekli ağlama modundayım hemde ortada gözle görülür elle tutulur hiçbirşey yokken içimde fırtınalar kopuyor resmen... Üstüne bide tv de fahriye evcenle özcan denizin filmine denk geldim hepten salya sümük oldum bugün çok kötü bi gün ya offff

Gunlukkk siparis ettigim formam geldi dun tam maca yetisti ya mutlu oldum uzun zaman sonra
Mac saatini bekliyorum. Babamlar staddaymis fb tarafindalar haliyle bana video filan gonderiyor adam sinir oldum haa :)

Kardesimide davulcunun yanina vermisler cocuk yerinde durmaz artik burdayken deli ediyodu tezahuratlariyla orda icini bosaltsin buraya gelince sussun bari

Birazdan hazirlanaayim formami giyimm kacirdim ya macii hem memleketimde oynaniyo hem Galatasaray'm geliyor sans olsa bende zaten mutluluktan havalara ucsam kesin uccak carpar bana :97:

Neyse gunluk gideyim benn

Basarilar CIMBOMMUM <3

hiç olmaz sandığın şeyler de oluyormuş şu hayatta günlüğüm
nasıl oluyor? işte orada hayrete düşüyorsun. hayatından herkesi, her şeyi çıkarmak istiyorsun bazen.
belki format tuşumuz olsaydı daha güzel olurdu değil mi?
istediğimiz zaman resetlenebilseydik keşke..
o zaman daha mı az incinirdik?
belki de...

Sevgili gunluk dun gidemedim doktora pazar diye calismiyolarmis:26:
1 saat sonra gidiyorum odum kopuyo ama:18:y insallah duyarim kalbini duyarim dimi gunluk:26:bi seyler soyle yahu susma oyle:26:
kizim da bu gun oyle huysuz ki sormadeelirtti resmen bu gun beni

Sevgili günlük :)

Uzun zamandır yazamadım... Eşim 1 Temmuz'da gemiden indi çok şükür
3 Temmuzda 1 haftalığına bir tatile gidip eşim yorgunluğunu atmış oldu hemde bolca birlikte vakit geçirip kafa dağıttık.
Derken araya Ramazan girdi sonrasında ailem İzmir'de olduğu için onları ziyarete gittik.
Veeee son olarak geçen hafta hamile olduğumu öğrendim
3,5 yıllık evliliğe yaklaşmışken artık zamanı geldi derken ilk ayımda hemen hamile kalmak Allah'ın bir lütfu olsa gerek, Rabbime binlerce şükürler olsun aratmadı
Oysa ya hemen olmazsa eşim 1-2 ay daha burda sonra gidecek 4-5 ay yok o sırada bebek denemelerine mecburi ayrılıktan dolayı ara vermek zorundayız diye düşünürken sevindirici haberi geç olmadan hemen aldık

En kısa zamanda güzel haberlerle tekrar görüşmek üzere :)

sevgili günlük ben geldim kusura bakma bu aralar sana yazamıyorum canım çok sıkkın çünkü biliyorsun riskli haftalarım girdikızımda oldugu gibi bacaklarım sızlamay abaşladı yarın saat 7 de arda beyle randevum var :18:rahimime taktıgı pesere bakıcak uyum saglarsa rahimimi dikmicek okadar heyecanlıyımki acaba rahim boyum kaç oldu kısaldımı uzadımı çok korkuyorum günlük bir bebegin annesiz kalması annesini araması gibi korkuyorum kızımı 17 haftamda kaybetmiştim arkadaşımın biri diyor gerilim filmi gibi çizelgeni takip ediyorum paşam allah yardım etsin riskli haftalara girdin dedi dedim herşey allahtan cumartesi günü birşey farkettim ben iç çamaşırım çok ıslanıyordu allahım bride yumurtanın şefaf akıontısı gibi geliyordu :18:kızımdada böyle olmuştu amam koyu kıvam nerden bilirdimki dikişe ragmen kaybedecegimi inan bacaklarım çok sızlıyor eşime dedim korkma dedi gösterdim afedersin oda dedi herleyde bri hayır var paşam dedi biz elimizden geleini yapıyorum tanın kondu bak çok şükür işşallah bu bebegi alıcaz kucagımıza dedi beni stres sardı düşünmek istemiyorum kötüyü iyi düşünde paşam iyi olsun diyorum ne oldu biliyormusun eşimle yattık konuşmaya başladım dedimki canım bu 4 bebegimiz alırız kucagımıza degilmi bak günde 9 ilaç haftada 1 igne hergün göbekten kan sulandırıcısı makattan fitilden tutta vajinadanda fitil yiyorum dedim bebegim dursun diye yerimdne bile kalkmıyorum sadece namaza ve wv yemegi bile sen hazırlıyorsun deidm eşim sabredelim paşam deid işşallah bebegimizi allahın izniyle alırız dedi inanırmısın bebegim seyiriyor karnımda ben agladım eşim kızdı yapma bebegi üüzceksin dedi kıyamazdım ona ben bu bebeg kavuşmak için 33 kilo 1 sene ilaç tedavısı 2 sene bebek yasaktı şimdi hamileyim evladım için neler yapmadım ben kendimi bildim bileli kiloluydum bri kilolu insan için 33 kilo ne demek dün kayananm bana geldi arkadaşımda bendeydi deid paşam hayret ettim 33 kiloyu naısl verdin deidmki evlat hasreti aşkı olunca öle veriyorusnki deidm inan yemek bile yemiyorum kilo alıcam diye evladım benle kalsın hiç birşey umrumda degil inanırmısın

o gece eşimle konuştuk sonra uyuduk sarıldı ban apaşam iyi düşünelim iyi olsun dedi sonra uyumuşum ezana kalktım sabah ezanına giydim kıyafetlerimi ezanı dinledim elim karnımda hem dinleidm hem agladım paşam pes etmek yok deidm pozitif ol sonra abdestimi aldım oturudgum yerde sünnetini kıldım farzında koptum aglamaktan dedim yapma kendimi tuttum sonra dua etmeye başladım sen beni bri aglama tut sinrilerim bozuldu başladım aglamaya eşim sesime geldi ne oluyor diye seccademi katladı üstümü çıkardı bebek gibi pijamalarımı giydirdi oturtu kanepeye paşa ne konuştuk dedi deidm seni hayal kırıklıgına ugratmak inan hiç istemiyorum sen mutlu ol dedimömürüm öldügünde çok kötü oldun dedim eşimde sen önemlisin dedi sen üzülüyorsun diye bende üzülüyorum dedi yapma paşam ne olur dedi sarıldık nasıl aglıyoruz o beni düşünüyor bende onu işte

annem diyor her telefon açtıgında ismini görünce korkuyorum allahım işşallah kötü haber yoktur diyor günlükçüm korkuyorum biliyormusun kimseye söyleyemiyorum pozitif olmak istiyorum hayal ediyorum paşam bu sefer olucak alıcaksın bebegini kucagına annesi babasıda sende sevdikelrinde mutlu olucak diyorum olurmuyum be günlük soruyorum sana
o minnacık evladımı odgurupta agglama sesini duyup doktorlar buyurn bebeginizi derlermi babasının kucagına verirmiyim al canım dermiyim bana sakat damgası vuranlar utanırmı günlük ne dersin

bu bebegi 13 senedir kaç kişi bekliyor bir bilsen hayal etmeis okadar gzüelki doguruyormuşum sag saglim bebegimi görüyormuşum alıp kucagıma emziriyormuşum kokusunu içime çekiyormuşum yaparım degilmi günlük içimdeki fırtınaları bri görsen ah ki ne ahhhhhhh

dua et olurmu yarın 7 randevum var herşey istedigim gibi olsun ne olur bri acıyı kayıbı kaldırabirlimiyim bilemiyorum

Gunlukcan ben geldim
dun hazirandim gittim doktora girdm ultrasona uzandigim yerde Ayetul kursiyi okuyorum bi taraftan kalbim gum gum atiyo
doktor her sey normal kalbi atiyor haftasi uygun demesin mi ay nasil sevindim
annem hemen aglamaya basladi
esim asagida kizimla bizi bekliyodu
kapida bizi gordu merakli gozlerle bakiyo yuzumuzde gulumsemeyi gorunce nasil sevindi
annem dilenciye para verirken cicek satan kadina da para vermesin mianne napiyosun dedim ayip kadin cicek satiyokadin da sasirmis anneme bakiyo annem dondu guzel haber duydum da cicek istemem parasi kalsin dedi
iste boyle guluk sevindik dunAllahim isteyen her kese nasip etsin
simdi annemlerdeyim midem bulaniyo hic bi sey yapamiyorum

GünaydıN GÜnlüK...........

Bak sabah erkenden geldim sana yazmak için...Bu gün 13 ağustos....BiziM için özel bir gün..
&#9829;.&#9829;.&#9829;..

Biliyor musun 5 yıl önce tam bugün benim kınam vardı...:)))) Nasıl da heyecanlıydık bir bilsen ben ve eşiM...

Ne O sığdırabiliyordu kalbini içine ne de BEN...
&#9829;.&#9829;.&#9829;.

SANKİ dünyadaki en AŞIK ÇİFT BİZDİK....&#9829;.&#9829;.&#9829;.
..Dakika geçmeden mesaj atardı telefonuma ,, arardı , konuşurduk saatlerce....
&#9829;.&#9829;.&#9829;.
Çookkkk güzel bir evimiz olmuştu ,, tertemiz ,, her şey sadece TOZPEMBE ve LİLAydı....

Tıpkı hayallerimiz gibi evimizi de PEMBE döşemiştik.... O ev sadece bize ait olacaktı ve en güzel günlerimizi yaşayacaktık.
.&#9829;.&#9829;.&#9829;.

Sonra beklediğimiz gün gelip çatmıştı....

Çookk güzel ,, RUYA gibi bi kına gecem olmuştu....O kadar çok insan gelmişki kınama.....

Önce eşimle dans etmiştik ,, sonra bayan bayana eğlenmiştik hep beraber...:))

Sonra kına yakmışlardı bana , yüzüme kırmızı örtüyü de örtüp kına şarkısı çalmışlardı ama ben hİÇ AĞLAmamıştıM...:)))))

Sevdiğime kavuşuyorum diye neden ağlıyımki....
&#9829;.&#9829;.&#9829;

Kına yandıktan sonra 'O' gelip almıştı beni kollarına havaya kaldırıp götürmüştü..&#9829;.&#9829;.&#9829;....

Ve O gece SoN kez UYUMuştum BABA EVİnde ,, odamda ,,, ablam , kardeşim ve ARKAdaşımla birlikte....

Ahhhh melekim nasıl duygulandım okurken gözyaşlarıma engel olamadım.
Ben inanıyorum ki bebeğin tedavisiz olacak Allah'ın izniyle.
Sen bile şaşırıp kalacaksın inşallah.
Rabbim güzel yuvanızı bebek sesleriyle şenlendirsin evlat sevgisinden mahrum etmesin Yüce Mevlam.
Evet bu senin ve bir çoğumuzun imtihanı Rabbim hayırlısıyla isyan etmeden sınavımızı verenlerden eylesin.
Dualarım her zaman seninle ve sen çok güzel bir anne olacaksın inşallah

İşten ayrıldığımdan beri hem seni hem de siteyi çok ihmal ediyorum farkındayım ama evde durasım inan ki gelmiyor.
Hem bana yapılanları hazmetmek hem de kafamı dağıtmak için sürekli gezme modundayım.
Dilerim ki herkesin Allah kalbine göre verir. Dilerim ki benim gözyaşımda sebebi olanlar boğulur!
Beni ve nişanlımı üzenler elbetteki bulacak cezasını Rabbim çok büyük günlük can.
Yarın iş görüşmem var şans diler misin bana gönlüme göre bir iş olsun da hemen başlayayım
O kadar çok ihtiyacımız var ki düğün öncesi paraya malum...
Ama bir o kadar da içim rahat ki.Çünkü biliyorum tüm bu olanlar gelecek güzel günlerimizin habercisi.
Nişanlım da ben de daha iyi yerlere geleceğiz inşallah
Yeter ki ellerimiz sımsıkı ve kalbimiz aşk dolu olsun

AMİİİİİİİİİNN.......
inş canım ARKADAŞIM
öyle zor bi sınav ki bizimkisi inş bu sınavdan isyan etmeden çıkarız dediğin gibi....

dün dedim ki kendi kendime belki nasip değil anne baba olmak vazgeç artık boşa uğraşıyosun bak neler denedin ama olmuyo bi

yandan öyle diyorum bi yandan da ileride pişman olmamak için vazgeçme diyo yüreğim....

inan arkadaşım her zorluğa razıyım tüm ağrılara sızılara da razıyım yeter ki olsaydı......

negatif sonucun etkisindeyim hala daha.....

çocuğu olanlar anlamıyo ki bildikleri tek şey olanın bin derdi var , olmayanın bir derdi var ama öyle değil işte benim yaşadıklarımı kimse anlayamaz benim gibi uğraşmayanların dışında

her tedavi sonucunda negatif sonuç almanın ne zor olduğunu anlayamaz kimse maddi yıkım ise cabası....
ahhhhh ARKADAŞIM öyle doluyum ki ama yinede şükür ediyorum halim e RABBİM başka dert, çaresiz dert vermesin inş...

inş bigün bana ve tüm isteyenlerede tattırsın bu duyguyu

Son düzenleme:
kızlar çok şükür eve anca geldim 7 randevum vardıya epey bekledik eşimle neyse trafikte anamızı aglattı doktora gittik muayene etti altan akıntımı söyledim normal dedi gebelikte olur dedi peserime baktı hafif kaymış dedi eliyle düzeltti gene acıların kadını oldum amanın benimki 13 cm ve 147 gram olmuş sıpam maşşallah dedi rahim boyumda geçen gittigimde 3.2 di bu gittigimde 3.1 olmuş kalsiyum ilacı yazdı kabızlıgada iyi geliyormuş onu işşallah yarın anasaglıgına gidicem idrar kan tahlili vericek rutin şeyler ignemi yaptırıcam temem bu ilaçlara devam dedi maşşallah çok hareketli bebegin annesi dedi deidm arda bey çukulatayı sevmiyor kavunun hastası dedimm dikkat ette dedi kavun kelek çıkmasın diye gülüştük allaha şükür altıma ördek sokmadı eli yetti zaten aleti ittire ittire anamı gene aaaglattı 24 agustosta randevu var saat 16.30e devam yola dedi arda beye bir sürü şey surucaktımda unuttum arkadaşı ölmüş amerikaya ucuyor bugün çok üüzlmüştü odasına eşimle griidk resimlere baktık allahım bir resminin altında aynen şu yazıyordu arda amcacım allah senden razı olsun beni anneme annemi bana bagışladım sen olmazdım biz olmazdık yazmışlar bebegin ismide kaan ay ne agladım okuyunca doktor dediki neden suratın düştü dedim arda bey yazı çok acıklı deyince oda dediki paşam o bayan ne badireler atlattı dedi allahım kimseye evlat acısı vermesin işallah ne diyim işşallah hep bööyle gdier sadakamı verdim bir çocuk sevindirdim kızlar sonra gene yazarım trafikten anca geldim kusura bakmayın ne olur

Bir insanın teni bu kadar huzur korkar mı?
Bir insan yanındayken bile bu kadar özlenir mi?
Onunki kokuyor işte, o özleniyor işte günlük...

Olmuyorsa vardır bir hayır canım arkadaşım.Ama sen hiç vazgeçme ve umudunu yitirme.
Maddi manevi çok yıprandın biliyorum sadece zaman ver kendine.

Gez dolaş kafanı dağıt ve birgün ANNE olacağına yürekten inan.

Evlat yokluğunu tatmamış biri seni anlayamaz zaten nerden bilsin çektiğin acıları.Evlada duyduğun büyük özlemi.
Mevlam tattırmasın kimseye evlat yokluğunu ve acısını.

Yapman gereken tek şey Rabbime sığınman O'na kırık bir gönülle yakarman.
En yakın zamanda mucizene kavuşmanı diliyorum Mevlamdan.Seni seviyorum arkadaşım

Duasız üşürmüş yürekler bil!

Sana bir dua eden olsun,

Seninde bir dua ettiğin.

Bilemezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıkları aydınlatan, sana ummadık kapılar açan.

Bilemezsin kimin için ettiğin duadır,seni böyle ayakta tutan.

sana ne zamandır yazamadım ama morellerim 0 dı kaç zamandır.. sorun üstüne sorunlar geldi.. herşey çok üst üste geldi.. sitresten olacak die düşünüorum bu adet düzensizliklerimi bu ayda erken gelcekti, biliyorum.. baş ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı.. ölücem zannettim.. geçen ay 10 gün ewelden gelmişti. yani 18 günde bir adet olmak demek bu :26:

Bu ayda pztsi gelicek gibiydi ağrıdan resmen kıvrandım... hatta migrenim bile tuttu bende ağrı kesici aldım.. ondan mı bilmem bugün çarşamba oldu gelen giden yok ayın 20 sinde adet olmam lazım.. normalde öledi.. bakalım inşallah sorun çıkmazda günü gününe olurum..

Eğer pztsi gelseydi gene dr yolları görünmüştü bana.. ama şuda bi gerçek ağrı kesicide ertelemiş olabilir. kendimi de kandırıo olabilirim herşey normal die.. bilmiorum kafam çok karışık günlükcan.. :44:

Bu gün bi arkadaşla konuştum oda çok kızdı neden hap alıosun die ya hamilesen die.. haklı.. çünkü ilk düşüğüm belkide hap içtiğim için olmuştu :26: bilmiorumki.. :18: ama hamile olsam 1hafta ewelden ağrılarım başlamazki değilmi
:26:

Buarada belki bilirsin çooookkk uzun yıllar öncesinde lise çağlarında ipek ongunun 'bir genç kızın gizli defteri' die kitap serisi vardı onlarla büyüdük.. işte ben ewlendikten sonra hiç takip etmemiştim.. geçenlerde tesadüfen baktım ve buldum 7. serisi 'hayat devam ediyor' onu başladım okumaya.. okadar sardıki.. iyide bu zamana kadar okumamışım.. kitap tam benim hayatımla beraber gidiyor.. şimdilik ondada çocuk yok.. yek farkımız onun 1, ben 3 yıllık ewli olmam

Günlüğümm uzun zamandır görüşemedikk özledim
Bende durumlar aynı bi umutlu bi umutsuz devam ediyoruz hayatımıza..
eşim bazen bebek isimleri düşünüyo o nasıl bu nasıl diye soruyo boşboş bakıyorum suratına

Golden kızımız Bal'ı büyütüyoruz işte yaramaz Bal.. 8 aylık oldu bile koca kız oldu artık

Yine olaylar olaylar günlük kayseri deyim hollandadaki amcam vefat etti apar topar geldik dün gece ablamla. Cenaze bizden sonra gelcek sabaha doğru. Babaannemle ugraşıyoruz tüm gündür garip insanlarla bıktım hepinizden herkes bi cıkar pesinde iki yüzlüler abicim uzak durun benden kimseyi istemiyorum etrafımda.

ama suan talastayım emosumda :) ilaç gibigeldi burası.. yarın cenaze namazı kılıncak koye gitcez ordan full kayserideyim ne güzel gelmicektim buralara oyle hayal etmistim bu sene ama olmadı iste yapcak bısey yok. Emos mutlu oldu ama beni gorunce onunla konusmaya ihtiyacım var ciddi ve mantıklı kuzenim benim <3

onun dışında her şey bıraktığım gibi ama kampüsü pek gezmemeye calıscam günlük.. hala iyi gelmiyor buralar bana nezaman iyileşeceğim ben? O nasıl iyi oldu ki hemen? Sorular Sorular bıktım ya harbi güzel kafa dağıtıp gitcem buralardan inşallah zaten hollandaya yalnız döncekmissim 28 agustosta. Annem kardesim ablam babam arabayla döncekler. Benim sınav var çünkü sınava 6.4 aldım 0.4 ile kaybettim mezun olamadım bir türlü herşey üst üste geliyor ama buda bir sınav bu günümede sukur

buarada Sen! her yazmadığın gün senden nefret ediyorum ama bir o kadarda sana tekrardan aşık oluyorum ama bir yandan bıktım bu durumdan karmaşığım hemde çoooooooook.... Allahım sen hakkımda hayırlısını ver inan ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım inan bendeki dert bile değil vefat eden amcamı sevmezdim zaten aglamadım bile ama cocuklarına cok uzuldum kuzen olarak onlarlada pek gorusmuyorduk aynı yerde yasasak bile ama sonucta babalarını kaybettiler iyi bi baba olsada kötüde olsa babaydı sonuçta Allah rahmet eylesin. Her konuda hakkımızda hayırlısı olsun görüşürüz günlükcüm.

Yine ben günlüükk
Maddi sıkıntılar çok belimizi büküyo şu zamanlar bi de bebiş olursa nası yapıcaz dedim akşam eşime
Gebeliğim riskli geçicek o baştan belli bişey gittiğim doktorun muaynesi pahalı sanırım önce benim işe girip çalışmam,para biriktirmem lazımmm bi de ameliyat belası var başımda yandımki ne yandımmm sanırım 1 yıl falan olamıycam ameliyatı..Acil iş bulmalıyım

ben geldim günlük kardeş dün az kalsın dogururyordum allahım kabız olmuşum ne yaptıysam çare olmadı bagırsaklarım agrıyor bri taraftan makatıma vuruyor agrı sonra deidm paşam dogum sancısımı bu yok canım makatım neden agrısın deidm 7 kayısı yedim tık yok şurup içtim kabızlık için tık yok magnezyum içtim tık yok eşimi aradım nerdesin işçiler mal boşaltıyorlar geç gelcem dedi allahım evin ortasında kıvranıyoru öyle böyle degil ölüyorım agrıdan kabızlık gibi kötü bri şey yok galiba eşimi tekrar aradım ne olur gel çok fenayım eve 1 geliyordu gece geldi allahım halimi görüd nasıl aglıyorum sinriden hayatım çok fenayım dedim kıyamam dedi hakkını helal et karıcım ne olur işim anca bitti yemek hazırlıyım san adedi dedim korkuma yemekmi yiyebildim zaten kabızım korkumdan oturudm bekledim ne gelen ne giden yok deidm içtinmi şurubunu dedi evet dedim allahım tık yok deid sır lagma yapalım deidm 4 poşet ilaç torbasını getriid ali agaoglu oldum birden eşim gösteriyor bu degil bu hiç degil buda olmazsonra dedim büyüjk ilaç poşetini getir neyse getirdi dedi fitilmi yapalım yok lagma yapalım deidm kasıklarım allahım nasıl agrıyor sinirimden aglıyorum ah deidm hamile olmasam ben san asorucamda dua et hamileyim deidm rahim agzımda alet var ıkınsan alet çıkar bebek aşagıya iner allahım lagmayı yaptık allahım fena oldum eşim diyor az bekle ilaçtan geldi yok deidm bırak evde dolandık gittim wc eşim sen elimi tuttuhadi dedi korkma ben senin yanındayım bende bri gülme krizi bu ney deidm sana pozitif enerji yolluyorum dedi korkma allahım ne pozitif enerji yolladıki bana günlükçüm ishal oldum bu seferdeallahım dün hem kabız oldum hemde panik atagım azdı namazda dün berbat bri gün geçiridm desem yeri

bugün kaynanam bende evi temzilicek yemek ütü var bende senle takılıyorum kaynanam şuan uyuyor garip 6 günleri tutuyor her sene bende tutardım bu sene bebegim var diye tutamıyorum malesef allahım saglıklı dogurdugum günleri gösterir işşallah günlükçüm

sana birşey söylülümmü inan bana sabah namazlarına kalkıyorumya arkadaşlarım adua ediyorum benim gibi bebelri olsun mutlu olsunlar diye yaradan onlarında yüzünü güldürsün işşallah diye inan 10 dakika tutuyor duam rabbim işşallah geri çevirmez paşa kulunu borcu olana borcunu ödemeye sıkıntısı olana sıkıntısını dindirsin işi olmayana iş sevgiliden ayrı olanada buluşmak nasip etsin yaradan günlük kardeş benden şimdilik bu kadar gene gelrim olarmı az jelibonu yatırıyım çok yoruldu bugün

sonra görüşrüz

laptopu götürdüğüme okadar pişmanımki çantamda boşyere yer kapladı ağırlığıda cabası tlfnun dahi çekmediği yerde net nasıl çekicekti acabaaa ders çalışamadım haliyle kızıyorum kendime şimdiiiii bu karadenizin dalgaları nasıl hırçınmış sertmiş deneme yanılma yöntemiyle öğrenmiş oldum yüzerken birden bir dalgayla kendimi kayalıklarda buldum yine verilmiş sadakam varmış başımı filan çarpmadım Allah korudu.:18:.yoksa kesin ölürdüm.. sağ dizim denk geldi maalesef ve fena yarıldı tuzlu su nasıl yakıyor ,kanama durmuyor ..ilk aklıma gelen iykim burda köpek balııı...pirinaa...katilbaline vsvs şeyler yok dedim güvenli sular bunlar dedim kayanın üstünede kendimi zor attım şimdi hala daha topallıyorum ,oturup kalkmada zorlanıyorum bugün geldim ,bırakmadı ordaki akrabalarım beni..
yani hamamdı,kaplıcaydı hayalide suya düştü sanıyorum yinede belli olmaz belkim gidebilirim
bolbol organik beslendim geldim herşeyi dalından yedim av etinden de yedim akşam olunca çakalların sesleri oluyordu tam doğayla başbaşaydım işte dizi yarmayaydık iyiydi yoksa bide yamaç paraşütü yapasım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…