sevgili gümlük kardeş gen egeldim içimi dökmeye geldim biraz kafanı şişricem amam idare et iinan burası terapi gibi geliyor inan iyiki bu topik açılmış beni dinlermisin sana içimden ne geliyorsa yazmak istiyorum ilk ve son olaraktan olumu bu yüzden kiseye dert yanamıyourm bri tek sen dinliyorsun garip paşamı kimse anlamıyor benei hep anası kızl babaıs oglan diyorlar sana baştan anlatıyım ben naısl biriyim anla beni anladı neler çektigimi ne badireler atlattım bil ona göre tani beni aslında çok şirin biriyim merhamli başkalarını düşünen briyim hiç kendimi düşünmem başkaları multu olsun ban yetiytor onlar mutlu olunca bende seviniyorum neyse lafa giriyim çok konuştum biraz uzun olucak sabırla okumanı diliyorum ve ekliyorum beterin beteri varmış isşşallah beni anlarsın
Ben gerçekten çok kadersizim inanın kaç haftadır bugün iple çekiyordum hayal kırıklıgına ugradım yaw gıcık oluyorum o eniştemede burdaki odun olan eniştemede ben onlara ölemi yaptım sanki istemiyorlar bana gelmelerini ablalarımın demiyorlarki 3 bebek kaybetti dogum edene kadar desttel olalım amam nerde ben ilk 13 yaşında anne oldum minnacıktı kübrayı kuvacagıma verdiklerinde 8 günlüktüvbüyük ablam dogum ettiginde ablam emzirirdi ben altını açardım uyuturdum küçük anne derdi ablam 3 ay kaldım orda sonra 14 ay sonra oglum furkanım dogdu ondada 2 ay kaldım ozaman 15 yaşında bile yoktum minnacıktı onada annelik yaptım o minnacık benedinle çamaşır yıkadım evi dip köşe temizledim sonra 16 yaşında 3 aylık kız bebege aldıum bakmaya küçük anneydi gene ismim kızıma 6 yaşına kadar baktım sonra malum evlendim bıraktım kızımı sonra hayal kurdum ogluma hamile oldugumu ögrendim işte bu dedim bende artık kendi bebegime annelik yapıcam 5 aylıkken kaybettim hüda berkimi Sonra ablam evlendi ikizleri öldü onalar gitti 40 .çıkana kadar işçi gibi sabah akşam gittim geldim hamile kaldı ikiz zor diye baktım evine kadar afedersinzi ablamın temziligine kadar yaptım sonra ogluna hamile kaldı o bebegini kucagın alsın diye hep gittim ev işlerini yaptım kaynanasıyla bir oturuyordu aman kaynanası laf etmesin bebegini kaybetmesin dedim bebegi dogdu annelik ettim ilk altını ben aldım ilk ben giydirdim kıyafetini ilk benim kucagıma verdiler hüdama aldıgım hastane kıyafeti vardı sarı baddaniyesine sarmışlar elime verdiler aldım yigidi kucagıma allahım benim bebegime olaydıdın dedim kıyafetler yigidin üstündeydi ne agladım köşeye çöküp bebek elimde ablamın yanına gidemedimki sımsıkı sarıldım öptüm kokladım ah dedim benim olaydın keşke dedim ablam benden 8 sene sonra evlenmişti hep dua ederdim allahım onun yaşı var önce ona sonra bana ver derdim sözde ultroson kagıtlarını gördügümde çok agladım ablamın kocası olan uyuz kardeşin seni kıskanıyor sevinsin fesatlıgından aglıyor demiş ben istemesem her secdemdse allahım onun yaşı var önce ona sonra bana ver dermiydim buraya yazarken bile gözlerim doluyor süzülüyor yanaklarımdan göz yaşlarım ablama hastanede baktım sarılık oldu diye 1 gece hastanede kaldı yigit ablamın kıyafetlerini bebegin kıyafetlerini yıkadım ütüledim peteklerin üstünde kuruttum annem kafayı yedigimi zannetti gece kalkıp hep çamaşırları dolandım 7 yoktu kalktım bebegin kıyafetlerini hem ütüledim hem agladım kokladım ya allahım ben ne zaman bebegimin kıyafetlerini yıkıcam böyle ütülücem dedim gözyaşlarım okadar aktıkı sorma
Annem odaya geldi dediki ki paşam allah iyiligini versin bende dedim sabahın köründe nerdesin diye baktım demiş ben harıl harıl ütü yapıyorum haber geldi bebek hastaneden çıkıcakmış gittim kuvetini kirli sepetini kovasına maşafasını aklınıza ne gelirise aldım koca simsiyah bir poşetle götürdüm dünyanın kıyafetlerini aldım paramla yetmedi destek oldum annemle ablama gittimki oglum gelmiş allahım kucagım aldım kokladım öptüm sonra devamlı gitmeye devam ettik annemle annemin dikkatini çekmiş ablam her hamle edişinde yigide ben yapıyordum altınamı etti galiba derdi ablam ben alırım terlemiş ben giydirim inan erkek bebek ya çok sevmiştim annem eve geldigimizde paşam yanıma otur az senle konuşucam dedi ne dicekki dedimiçimden :18: kızım bak o bebek ablanın senin degil sen hep kendininmiş gibi davranıyorsun kıza fırsat vermiyorsun dedi yapma sonra üzülürsün dedi sonra ayagımı kestim ordan okadar zorduki yigitten ayrılmak ölüm gibi geldi herşeyine gittim her hastanesinde kontrollerinde gittim sonra muhammed umuduma hamile kaldım 6 aylık yoktu yigit nasıl havalarda uçuyoruz karı koca ne aglamıştık oda cennete gitti tek hatırladımın oglum umudum dedim agladım sonra kızıma hamile kaldım ömürüme herşey güzel gidiyordu dikişim vardı durucaktı amam oda olmadı cennete gitti 3 melegimi cennete yolladım sonra deidm allahım ben anne olamıcakmıyım neden sonra kardeşimin karısı dogum etti ömürümle eymenin arasında 6 ay vardı 8 yatak vardı dünyanın bebegi kardeşim bebegi kucagın aldı anneme vericekti bana verdi sarıldı ne agladım allahım dedim benim olaydın ne vardı dedim annem neden aglıyorsun deyincede babama aglıyorum oda göreydi dedim yalan söyledim memleketteki ablam aradı deidki paşa sabret çok zor duurmdasın biliyorum bebegini yeni kaybettin okadarbebegin içinde dedi dedim abla ne yapayım ban emanet bebekte gelinde dedim gelinin annesi aradı kızını sordu deidmki teyze oglumuz kocamak olmuş 4 kilo 300 gram dedim kadım telefonda bagırıd maşşallah de neazarın degecek dedi gelin everdim telefonu ben wc gidiyorum dedim kapadım wv kapısını hem sifonu çekiyorum hep agzımı tutup aglıyorum hast ayakını geldi hanım afendi brişeymi oldu doktor çagırıyımmı dedi ne olur beni yanlız bırakın dedim kadersizligime agladım gene lafı yemiştim suçmu bebegimin olmaması nazarın degecek mşşallah ne demek 3 gün hastanede 15 gün evinde baktım ogluma ismini ben koydum eymen ablamın biri eren digeri haktan olmuş ismail babamın ismi peşine gelinde ablamın emegi çok canım eymen koyalım demiş erkek kardeşim demedi bana ismail koyucam dedi nüfüs kagıdını çıkardı abla bak bakıyım oglanın nüfüz kagıdına dedi nüfüz kagıdında ismail eymen yazıyordu 2 ablamınd eidgi ismi koymamıştı allahım ne mutlu oldum mutluluktan sarıldım agladım boynuna sarıldım öptüm ne agladım abla ne aglıyorsun sevin dedi dedimki sevinçten aglıyorum dedim ona baktım eve geldim allahım ne agladım sanki ben dogurdumda elimden aldılar gibi oldu eşimle agladım bir bebek neden bu kadar önemliydi benim için hevesmi annelik özlemimi bilemicem 3 evlada hamile kalıyorsun dogumun geliyor ve doktor dogumun başlamışd iyor sende ne yalvarıyorsun yapmayın diye yaşamaz diyecegini anlıyorsun ne olur konuşma diyorsun doktora kızımda dogum ettim öle yatıyordu yemyeşil örtünün üstünde allahım açok dua ettim allahım bri mucize yarat yaşasın amam olmadı yiyicegi ekmegi yokmuş ne yapalım oysa herşeyi yaptım yerimdne kalkmadım ömürüme brişey olmasın diye amam gene yetemedim kurtaramadım kızımı en acı olay ne biliyorsun dogum edince odana çıkarıyorlarya aglayan kişiler ben bunu eşime naısl derim deyip duruyorsun insanın elinden brişey gelmemesi ne kadar acı
ben bu karnımdaki bebegim için 2 sene bekledim 33 kilo verdim 1 sene ilaç tedavisi gördüm dünyanın tetsinden geçtim altıma yemedigim aalet kolumun delinmedigi yerim kalmadı neden yavrumu kucagım almak için bu 3 gebeligimde 2 oglumda kimse yanımda yoktu kızımda rahim de dikişi vardı annem kaynanam baktı karnımdakindede kimsem yok bundada kimsem yokki önüme yemegi koyarlarsa yiyorum koymazlarsa oda yok kalkamıyorum karnımdaki cana birşey olucak diye aklım çıkıyor :18:fatma girigin bir filmi vardıya boş beşşik diye o moddyım şimdi riskli haftalarım girdi aklım çıkıyor emanetime birşey olucak diye dün bebegim 120 günlük oldu 120 günde bedenine ruh üflenir ölücegi yaşıyıcagı gün yazılır alnına allahım bu bebegimi bana bagışlasın anasız babasız büyütmüyüm hayırlı evlat olsun ne olur allahım okadar imreniyormki millet dogurup alıyorlar kucaklarına kimselere imrenmek istemiyorum korkarak bebek sevmek istemiyorum aglamak hayal kırıklıgına ugramak gene laf yemek hele hiç istemiyorumcanım acıyor anlıyormusun bu bebek benim son umudum yoksa bir daha düşünmem çok yıkım oluyor karnımda seyirmesı yokmu allahım öyle böyle degil okadar hasretimki bebegimin kokusuna varsın hiç brişey olmasın etegimi yırtarım sararım varsın yatagı olmasın koynumda yatırıırım varsın ekmegim olmasın su içerim süt yaparım allahım çok fenalardayım babamız dün 2 gebelik tşörtü almış hemde çok istedigimden allahım çocuklar gibi sevindim kısmet olucakmıki bana giymesi
hayal ediyorum bazen dogurumuşum kucagıma vermişre kokusunu içime çekmişim elimle babasına vermişim canım bak bu sefer başardım seni baba beni anne yaptım derim odama gelirkende benim sevenlerim hep yanımda olurlarsa bu sefer sevinçten aglarlar işşallah üzüntüden aglam istemiyorum artık çok dertliyim çok allahım sonumu hayrettin günlük ne diyim sana şimdilik veda etmeye geldim haberin olsun gidiyorum kkdan bir müddet dua et sende bu arada ban bebegime brişey olmasın emanetime brişey olmasın olurmu kendine iyi bak
hamil eklalamayanlar üzülmeisnler inan günlük benim yeremde inan olmak hiç istemezlerdi galiba canım hamile kalıyorsun dogruyorsn kokusundan mahrum oluyorsun kader işte ne dersen de elvede günlük derdimi kahrımı çok çektin kendine çok iyi bak hemibanada dua etmeyi unutma riskli haftama giridm pozitif düşünüyorum artık amam başıma ne gelirse bilemiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?