Popüler Konu Sevgili günlük...

Ewwwweeeeettt nihayet o istenmeyen kırmızılar net bariz ve şarıl şırıl bi şekilde bu sabah sularında gelmiş bulunuyor..
ve benim bi umudum daha gelen kırmızılarla yerini yeni umutlara bırakıor..
anlıcağın buayda bebiş hayalimi ertlemek zorundayım..
Allahım bana dayanma gücü ver.. ben hiç anne olamıycakmıyım ? bu çok özel duyguyu hiç tadamıcakmıyım ?

neolursun Rabbim bu ay buraya oleyyy olduu bukez oldu bende artık anne adayıyım.. hamişimm diye yazabileyim

Hayırlısını ve doğru zamanını sen bilirsin Rabbim.. Hayırlısıyla bebişimi tez vakitte ver ne olursun.. tüm isteyenlere nasip et, kimseciklerin kucağını boş bırakma Rabbimmmmm

... birilerinden yardım görmek gibi bir lüksüm olmadı.ben zorların adamıyım.öyle olmasaydım ,zor bir hayatı seçmezdim.yaşadığımız hayat zorluğun ötesinde iğrenç ! çünkü yaşamış olduğumuz kulvarda muhatap olduğumuz insanlar , yüreklerini kaburgalarının arkasında saklıyorlar...

demiş yazar.

Sevgili gunluk burayi henuz kesfetmis bulunmaktayim..
Bugun yine uzerimde bir agirlik bitkinlik isteksizlik kirginlik ve umutsuzluk var..aslinda sagligimiz yerinde kocamla mutluyuz ama evimizin 3.uyesi henuz tesrif etmedi 2 senedir gozumuz yollarda kaldi..bu ayki adetim bugun bitti tabi yine sıkı calismalara baslayacagiz yine tedaviler ve doktorlarda cabasi..Rabbim insallah bu ay ben ve benim gibi isteyen bekleyen herkesin yuzunu guldurur..

Son düzenleme:
Karnım çoook ağrıyoo günlükk daha relglimede 1 hafta var neyin nesidir bu ağrı şimdi erkenmi olcam yoksa
of of korunmayı bıraktık bırakalı benim adetler iyice dengesizleşti

gelemeyin bu kadar üstüme...nefret ediyorum...üç senedir yüzüm gülmedi sizin yüzünüzden...lanet olsun...

Sevgili günlük inşallah paşam canım arkadaşım bir dahaki yazısını yavrum kucağımda diye yazarda bizde onunla beraber gülenlerden oluruz. Bende çok yaşadım bu acıyı iyi bilirim başkasına imrenmeyi, sevmek istediğin çocuğa nazar değerde senin çocuğun yok diye senden bilirler diye uzak durmayı... Rabbim mbenim yüzümü güldürdü inşallah paşamın da yüzünü güldürsün evladına doyursun evladını ona doyursun inşallahh...

ahh günlükçüğümmm o kadarr sinir doluu bi gün kii hamileyim vee sinirlerim tavan yapmışş durumda..
eşimin teyzelerii ankaradan gelmişş bi teyzesiinin başı ağrıyoo die bizim taraftaki hastaneye gelmişlerrr yanındaki öbür teyzesi ve kızlarıı bende beklesinler diee bana bırakmaya geldiler pat dieee...
saat 1 de uyanmışımm ev darmadağın yatakodası mutfakk vee tam banyoyaa girmek
üzeriydimm meğer kapıdaymışlarr zil çaldı açmadım eşim aradıı çekine çekinee hemen üztümü giydim evi topladım içeri aldımm bide suratsız teyzesii demezmii çayy koydun mu die sinirlerimm tavann yaptıı öbürleride geldii bi güzel oturdularr bide dırdırları da yanıma kar kaldıı yok çocuğun ismii yok bizim tuvaletler ikisde klozet diee girmemm tuvaletee sanki biz pisliğizz gebercktimm sinirdenn eşimle tartıştık konusmuyoruzz eve gelcekk kötü bi kavga bizi bekliyoo acısını çıkarıcamm çokk sinirliyimm

Ah be günlük...
Hiç ortak olmuyosun yalnızlığıma, öyle duruyosun.
İçim sıkılıyo içim... Sen de anlamıyosun..

Selam gunlukcum napion dicem olmicak:d beni sorarsan balkondayim muzik dinliyorum + sigara + beynimin icindeki dusunceler + Yusuf.

Yazmadi yeniden bana benim yazmami mi bekliyor ki cunku demisti en son konusmamizda istersen sonra konusuruz diye bende olur konusuruz demistim ben mi yazcam ki ama bunaltmak istemiyorum. Keske ben hollandaya dönmeden gelsede konussak herbiseyi belki onada iyi gelir tek basina toparlanamaz ki o. Bilmiyorum ki gunluk yalnizligin dibine vurdum ha fenerde yeniliyo haha:d konudan konuya atladim cok sacma bi ruh halindeyim. Böyle sey hani insanin umrunda olmaz ya nerde oldugu kiminle oldugu kimseyi cekemeyen yalniz kalmak isteyen ama yalniz kaldigindada dirdir eden ben niye yalnizim hep yalnizim diyen herseyden bikmis hic biseye tahammulu olmayan hic biseyi hic kimseyi cekemeyen ama o olsa sadece onu cekebilen katlanabilen tahammul edebilen bi ruh halindeyim. Farkettimki ben ondan baskasinin kaprisini sinirli halini bana kizan halini filan cekemiyorum ne kadar cok yer etmissin icimde ve hayatimda cok sey paylastik ondan herhalde ama suan o yok ve ben yalnizim yapcak bisey yok gunluk yalnizim bi Rabbim var oda yetrr demi kiz gunluk:d haha cok sacma harbi garip bi ruh halindeyim :)

Bak su sarki beni bizi anlatiyor gunluk.

Dur bir bak yıldızlara
Nasıl küçük, ne kadar uzaklarda
Dokunsam, kaybolsam onlarda
Yerim yok nasıl olsa dünyanda

Dur bir bak yıldızlara
Senin gibi, ne kadar uzaklarda
Dokunsam, sana yaklaşsam
Yerim yok, senin dünyanda

Yalnızlığım arkadaşım
Bunu sen seçtin, sen istedin

Nasıl desem, ne yapsam bilemem
Tutamam ki ben seni, sen istemeden
Kaybolsan yine, uzaklarda
Biliyorum, yerim yok dünyanda

Herkesin bildiği bir aşk hikayesi
Sonu farklı olmadı, aynı bizimkisi
Sen benden uzak, ben senden
Yerimiz yok bizim bu dünyada
Yerimiz yok bizim dünyada

Stopwoord yapcak bisey yok :)

Haydi iyi geceler herkese.

günlükçümmm çok sinirliyim bu günnn çook da agresiff bugün diete başladım. yaz geldiğinden beridir bol penye pantalonlar kumaş pantalonlar derken anlamamıştım. dün hepsini kirliye attığımı sabah farkettim :26: e haliyle sabah işe gelirken kot giyem barim dedim bende bide ne göreyimmm pantalonun içine zor girdim yukardan göbek öle bi fışkırdı ki sanki altlı üstlü göğsüm oldu ohaaa dedim kendime..
ya ben neolmuşum böleee :26: şuan bile kotun içinde Allaha emanet duruyorum. çatlıcam sankim... :18: tabi diete başladım hemen.. bugün kavaltı yapmıştım ama olsun.. yarın başlıcam dedimmi yapamıorum.. o dk başladım hemen..

cuma akşamı bi arkadaşın kınası var psikolojm okadar bozulduki oraya gitmeyi bilem düşünmüorum ne giycem orayaki.. gidemem yani neyse bakalım nasıl olcak. hem folik asit kullan hem diet yap.. hem sipor yaparken dikatli ol.. bebek düşündüğün için.. ama sporda şart.. bakalım nasıl olacak
:44:

Son düzenleme:
0 dan başlarsın yaşamaya..
1 bakmışsın girivermiş hayatına..
2 de bir özlersin..
3 günlük ayrılık ölüm gibi gelir..
4 gözle beklersin..
5 dakika bile yeter sana ; görmek istersin illa..
6 üstü insandır halbuki..
7 kat göklerde hissettirir kendini
8 köşesindir mutluluktan
9 doğurursun beklemekten..

çünkü

O ' nu Çok seversin..
.♥♥♥

şöyle bağıra bağıra ağlayasım var benim sıkıldım ben günlük yoruldum tatile geldim ama ben tatil yapamadım kafamı dinleyemedim ki tatil bitti okullar açılacak ve benim gitmeme az kaldı ama hala ben bir kendime vakit ayıramadım bir kaç kez arkadaşlarımla buluşmam dışında onlarda olmasa napardım herkes kendini düşünüyor yoruldum ben gerçekten yoruldum ..

Dün nasıl üzgünsem bugün de aynıyım belki de daha üzgün daha kırgın ve daha mutsuz...

Canım çok yanıyor günlük,
Aynı kişi beni hem bunalımdan kurtarıyor hem eskisinden daha beter yapabiliyor.
Heveslerim arzularım geri geldi artık ben de hayal kurabiliyorum kıskanabiliyorum derken...
Şimdi yine içimi acıttı hem kalbim kırık hem yaşama sevincim tekrar söndü.
Bi daha eskisi gibi olabilcek miyim istediğim tek şey yaşama sevincimi geri kazanabilmek

Sevgili arkadaşlar

Aslında bu tarz bir yazıyı paylaşmaktan hoşlanmıyorum ama kendimi paylaşma konusunda sorumlu hissettim(

Biz Paşamla 2011 yılında tanıştık rahim ağzı yetmezliği forumunda o zaman 2 tane yaklaşık 5 aylık bebeğini kaybetmişti 13 yıllık evliydi ve senelerce hamile kalamamıştı. Çok üzgündü artık yeni hamileliğinde serklaj denen teknikle rahimağzına dikiş atılacak ve bebeğine kavuşacağını düşünüyordu. Bir gün forumda bize hamile olduğunu söyledi. Biz telefonda da görüşmeye başlamıştık.(Ben de 25 haftalık oğlumu kaybetmiştim dertleşiyorduk) Dr ye gidiyor sürekli yatıyordu 13. haftada serklajı yapıldı hep yatmaya başladı. 17. hafta gibi ağlayarak beni aradı kanamam var hastaneye gidiyorum dedi ssk ya ki dikişi de orada yaptırmıştı maddi nedenleri dolayısıyla. Sonra tekrar aradım maalesef eşi ağlıyordu bebek serklajı zorlamış rahimi yırtacak bu yüzden aldılar ve doğuma aldılar. Sonraki süreci tahmin edersiniz. Elimizden geldiğince telefonla yanında olmaya çalıştık. Ben Antakyada oturuyorum yazın istanbula geldiğimde evine de gittim. Kıtkanaat geçinen bir aileleri vardı eşi çok iyi biri ve mutlu yuvaları tek eksikleri bir bebek. Kuşalrını yavruları yerine koymuştu paşam o dönemde...

Sonra aynı forumdan bir arkadaş çeşitli proflara yazdı ve destek istedi. Ama çoğundan ya cevap gelmedi ya da maddi nedenlerden dolayı fakülteye yönlendirdi. O arkadaş ve ben helalihoş olsun Paşamı benim de gittiğim riskli gebelik uzmanı Arda beye götürdük bu kız neden düşük yapıyor diye. Tüm testlerini fakültede yaptı. Pıhtılaşması çıktı vs. 32 kilo verdi dr dedi diye. Sonunda yine hamile kaldı bizim forumun face gurubu var orada kampanya yaptık bir miktar destek olduk. Dr miz de sağ olsun epey indirim yaptı. Sonradan pesser denen bir madde taktı rahimine. Önceli sabah beni aradı ne yapayım kanamam var ben ssk ya gidiyorum doğuracağım yine diye ağlayarak. ben de memoriali aradım orada dr mizin hemşiresine ekonomik durumu da izah ettim. Paşama sakın gitme ssk ya kanaman var peseri çıkarıp doğurturlar dedim memeoriale git dedim. Şimdi hala orada. Bbebeğin kafası pesere dayanmış. peser tutuyor. Ama sancı yok kanama durmuş şükürler olsun. Büyük ihtimal yarın çıkacak. Ve biz o forumdan bir miktar destek olmaya çalıştık. Ama takdir edersiniz bizim de belli bir yardım gücümüz var.

Sizden ricam ekonomik olarak 10 tl bile olsa gücü yeten arkadaş olursa bana özelden hesap nosunu sorsun yollarım. Şu an ataşehir memorialde. telefonla ya da istanbulda olanlar teyit edebilir.

bugün benim için bayağı bi zor bi gündü.. kuzenimin oğlunun 1.yaş gününe davetliydim.. bu kuzenimle benim aramda 12 yaş büyüğüm.. ben evleneli 6 yıl oldu..kuzenimin eşi ilk yılında hamile kaldı (şimdi 2.5 yıllık evliler) tatlı bi tosun oğlu oldu
işteee laf dokunduranlar.. amannn nazarrr olucakkk diye sakınmalar .. azarlar gibi masallah demeler benim canımı çok yaktı farkında olmadan çok kasmışım buseferde kendimi,diğer kuzenimin eşi (2 çocuk annesi) , bu kadar kasma kendini dedi beni rahatlatmaya çalıştı sağolsun kendini dışlanmış hissetme katıl aramıza dedi..

iyi hoşta fırsat vermiyorlarki diğer kuzenime kardeşini soruyorum bana hamile demiyor var mı böyle bişey yaa...
benim çocuğum..bebeğim yok diye bu kadar da olmaz yaaa

neyseki sayılı burdaki zamanım benim.. gidicem dönücem evime..

bi şekilde oyalıyorum kendimi...kitap okuyorum,ders çalışıyorum vs...

Hay günlük
Zaman ne kadarda cabuk geciyor öyle degil mi? 2014'e şurda ne kaldı ki .. Senide yakında unutacagız

Neden böyleyim şimdi?
Bu kadar mıydı sabrım?
Geçmiyo sanki günler, saatler...
Mutsuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…