Selam gunlukcum napion dicem olmicak:d beni sorarsan balkondayim muzik dinliyorum + sigara + beynimin icindeki dusunceler + Yusuf.
Yazmadi yeniden bana benim yazmami mi bekliyor ki cunku demisti en son konusmamizda istersen sonra konusuruz diye bende olur konusuruz demistim ben mi yazcam ki ama bunaltmak istemiyorum. Keske ben hollandaya dönmeden gelsede konussak herbiseyi belki onada iyi gelir tek basina toparlanamaz ki o. Bilmiyorum ki gunluk yalnizligin dibine vurdum ha fenerde yeniliyo haha:d konudan konuya atladim cok sacma bi ruh halindeyim. Böyle sey hani insanin umrunda olmaz ya nerde oldugu kiminle oldugu kimseyi cekemeyen yalniz kalmak isteyen ama yalniz kaldigindada dirdir eden ben niye yalnizim hep yalnizim diyen herseyden bikmis hic biseye tahammulu olmayan hic biseyi hic kimseyi cekemeyen ama o olsa sadece onu cekebilen katlanabilen tahammul edebilen bi ruh halindeyim. Farkettimki ben ondan baskasinin kaprisini sinirli halini bana kizan halini filan cekemiyorum ne kadar cok yer etmissin icimde ve hayatimda cok sey paylastik ondan herhalde ama suan o yok ve ben yalnizim yapcak bisey yok gunluk yalnizim bi Rabbim var oda yetrr demi kiz gunluk:d haha cok sacma harbi garip bi ruh halindeyim :)
Bak su sarki beni bizi anlatiyor gunluk.
Dur bir bak yıldızlara
Nasıl küçük, ne kadar uzaklarda
Dokunsam, kaybolsam onlarda
Yerim yok nasıl olsa dünyanda
Dur bir bak yıldızlara
Senin gibi, ne kadar uzaklarda
Dokunsam, sana yaklaşsam
Yerim yok, senin dünyanda
Yalnızlığım arkadaşım
Bunu sen seçtin, sen istedin
Nasıl desem, ne yapsam bilemem
Tutamam ki ben seni, sen istemeden