Popüler Konu Sevgili günlük...

Başını ağrıttım günlük ama çok korkuyorumm Allah'ım bu ağrı çookk tanıdık..
Gebelik testi pozitif çıkarsa kendimi nerelerden atsam acaba kesin yine dış gebelik bittim ben

Geldim günlük,rahim ağzı yarasıymış doktor dış gebelikte büyük ihtimal ondan olmuştur enfeksiyon tüpe sıçramıştır dedi,şimdi daha risklisin dedi sanki ben bilmiyodum akıntı ve kasık ağrısı şikayeti diyince hemen yara varmı dedi bende yok dedim gel bi bakalım dedi spekulumu taktı anaam dedim ama aslında basit bişeymiş ben sırf ondan korktuğum için rahim filminde anestezi almıştım kızdım kendime neyse ilaç verdi 7 gün kullanıcam 3 hafta sonrada gidicem bakıcak smear testi istedi ben muayne olurkende eşime sperm testi vermişmiydiniz demiş eşim numarasını istedi normalde vermiyomuş sizi çok sevdim ama zırt pırt aramayın dedi vah vah ben tüp doktorunu her dakka arıyom yazık adama ilişki yasak dedi benim kocada 3 haftamı diyo şoka girdi adam doktorda güldü bize baayaaa bi :) neyse şu yara işini inş yakmaya gerek kalmadan hallederizde kurtulurum ondan sonrada rahmin icabına bakıcaz kocada sende yok yok diyo e adam haklııı :) o da versin spermanlari de görücem onu bişey çıksınnn,aman ben çürüğüm bari o sağlam olsun

Son düzenleme:
Gunlugummm cok mutluyummm rahatladimm ya. yazdim ona konustuk ve sanirim bariscaz özlemis beni yaa baya bir konustuk senden baska kimse olmaz dedi :) anneme anlattim iyice konusun bidaha hani ayni seyler olmasin gibisinden dedi ablamda dedi artik barissinlarda su kizi bi mutlu gorelim dedi. Rabbime bin sukur bin bin sukur ya Allahim sen bozma bu halimizi. Bende cok özlediydim zaten onu :)

Gozumun onundeydin fotografin karsimda yastigin uzerindede fotografim vardi oda yataginin ordaymis ilk basta bana sinirli ofkeli bakmis bi sure sonra bos bakmis ardindan bana özlemle bakmis ben bunlari bilmiyordum 6 ay sonra siniri ofkesi gecti duygulari degismemis hala ayni benim Yusufum :)

Bin sukur ya :) gulumseyip duruyorum vallaha cok sukur ya :d baya bi sukur cektim ama anladim ki sabrin sonu selamet harbi oyle 6 ay neler cektim ama isyan etmedim sabir sabir sabir sonuc bu Allahim sen bozma aminnnn :)

Haa birde onun icinde kolay olmamis gitmek bilmiyodum tabiki bende bunu olsun ya konusup anlastikk henuz napcamizi bilmiyoruz ama onuda zamanla gorcez sanirim olsun hala seviyor beni bende onu artik terslemiyor beni :)

Aksama dogru eve gececem orda kalim birazda babami özledim sonrada dersime calisirim ezbere devam etmem lazim osteomyelitisle kafayi bozcam nerdeyse :)

Ben gideyim gunlukkk hakkimizda herseyin hayirlisi iyi bakin kendinize kizlaaar hayirli gunler herkesee

sevgili günlük eşim bodrumda diyarbakırdan taşıncaz herhalde ben ankarada annemin yanında anlıycağın her birimiz bir yerde neysee paşayı okuyunca yazasım gelmedi kuzumun eşyalarını almaya başladık Allahım isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda paşayada arkadaşım asrasultanada nasip etsin hayırlısıylaaaaa..

Sevgili günlük
Son bir kaç gündür hiç iyi değilim. Duvarlar üstüme üstüme geliyor. Ailemi kaldıramıyorum. Herkes, her şey canımı yakıyor.
Şimdi randevu aldım doktordan. İyi olacağım. Çabalıyorum.
İyi geceler -benim ki iyi geçmeyecek gibi.

Koşturmalar tam gaz sürüyor... Haftaya bugün kınam var... 1 Eylülde de düğün

Heyecanlıyım, stresliyim, bir tarafım fazlası ile buruk...

Yapılacak işleri çokj önceden bitirdiğim için bayramdan beri rahatım boşum. Ufak tefek detaylarla uğraşıyorum onlar da kafamı dağıtmamı sağlıyorlar...

Dua et bana olur mu... Herşey güzel ve kolay geçsin

herkesin bir derdi var günlük
ama allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez
neden ders almıyoruz yaşananlardan
daha ne istiyorum ki
eşimle mutluyum,huzurluyum evimde,işimdeyim..
eşim etrafımda pervane gibi,ailem bana her konuda destek
aslında herşey mükemmel ama ben yinede mutsuzum eksiğim be günlük
bebeğim gelene kadar da eksik kalıcam
beni o tamamlayacak
paşam allah yardımcın olsun yazdıkların beni çok üzdü
ve halime şükretmemi sağladı..

ayrıca sanırım bu mısırda ki olaylar suriyede yapılan katliamların da bu kadar durgunlaşmamda ki etkisi büyük
haberleri açmıyoruz akşamları evde ben çok etkileniyorum diye göz yaşlarına boğuluyorum günlük
ben burda evlat hasreti çekiyorum orda minicik bedenler bombalara maruz kalıyor..

"Ninnilerle uyutulması gereken bebeklerin, nükleer gazlar ile uyutulduğu bir dünyada susmak, ALÇAKLIKTIR !!!"

Dün kendi doktorumu aradım dedim rahim ağzında yara varmış smear yaptımı dedi yok dedim spekulumla baktı sadece o teşhisi koydu fitil verdi dedim.Ben bu meslektaşlarımı anlamıyorum dedi belki enfeksiyondur orası tahriş olmuştur nasıl smear almadan o kanıya vardı dedi baya kızdı Bana bi fitil verdiki günlük sorma evlere şenlik..Akşam koydum,soğan suyumuda içtim sabah bi kalktımki sanki altıma işemişim pijamam o kadar ıslakk neyse içerdeki iltihapları söküyodur inşallah işe yarar..Smearıde zaten kendi doktorumda yaptırcam her kafadan ayrı ses çıkıyo bıktım..

bi gün daha bitti ve ölüme bi adım daha yaklaştık ne zaman ölücem acaba keşke bilsem ona göre yaşardım her istediğimi yapardım istediklerini yapamıyosan hayat çekilmiyor anlamı kalmıyor

yapmak istediğim ve yapamadığım o kadar çok şey var ki bunları yapmadan yaşamak ve ölmek istemiyorum

sabah sabah meryem uzerlinin röportajını okudum.yıktı geçti kadın beni.tek bir cümleyle hemde:''yaralı bir hayvan gibiydim''.
günlük bu günler geçsin lütfen.bu kadar mutsuz bir dönem geçirmedim ben ömrümde.lütfen geçsin allahım...

nasır oluşturmuş içimde aşk yaraları...sanki kırık cam parçalarından bir gömlek giymişim de kıpırdadıkça batıyor...sanki göğsümü açsam içim hep yara dolu da ben üstüne paçavralar giymiş de saklamışım...yalnızlık yoruyor azizim...artık benim de hedefim olsun...didinmedikçe bir şeyler için daha köreliyorum...

o kadar çok yazıp yazıp sildim ki.....

çok fazla mat çalıştığım için kelimeleri toparlayamıyorum ,aklım sürekli sayılara gidiyor

tek yazacağım ;

insan kocasına iskorpit mi güzel ben mi güzelim diye sorar mı yaaaaaa

kocasıda demez mi iskorpit daha güzel diye

tövbe estağfirullah nasıl insanlarla muhatabım yarebbim ilişkimi kesememde görümcem bu kişi tek duyan ben değilim neyseki bunu k.pederimde duydu ..kısaca kimse beni zan altında tutamaz , bırakamaz

neyin sidiğini yarıştırıyor bu kadın çözemiyoruuummmm...

it gözlü erkeklerden nefret ediyorum !!!!!!!!!!!!!!!

OFFF HAFTAYA REZALET BAŞLADIMMMM

sabah iş yerinde ufacık bi ağız münakaşası.. sonra başka şeyler.... ayy daraldım wala yaaaa

bizim geçen ay acil ödeme çıktı baya bi fazla kocişlen benim maaşx2 tutarında borç arç avans ödedik bişekilde. haliylen kocişte bende maaşları erkenden çektik filan alcak kalmadı :26:
tabi zıkkımın tekini yicez iççez yaa.. mecbur ben çalıştığım yerden bi kaç bişi alıp yazdırdım.. bide cep harçlığı kadar az bi avans aldım.. ( bende 4 tane patron var ) neyse bu gün ortanca olanı yok çok çekmişim diğer aya girmişim.. yok avanslarımızı aylık alcağımız ayınkinden öteye geçmicekmişiz de falan da filan.. 2 yıla yakın burdayım sölencek lafmı bu ben senin her işini yapıorum temel taşınım muhasebecinim.. hangi muhasebeci market sıkıştığı zaman kasaya geçer bakliyat tartar şarküteriye bakar :26: ben sıkıştığında gelip yardım ediorum.. Arife günleri benim yarım günlük işim olmasına rahmen marketin kapanışına kadar kalıp mağzada yardım ediorum. bumu bedeli işin ne ise onu yapacan aslında.. fazlasını yapmaklada yaranılmıo

anlıcağın bu hafta bismillah böle başladık.. hadi hayırlısı
:26:

Heyoooo
Bugün evde curcuna vaaar
Yarın erkek arkadaşım annesiyle bize çaya geliyorlar
Bugün ev temizliyoruz ve ikramlıkların bir kısmını hazırlıyoruuuz
Menüye sürekli bişeyler ekliyorum "Anne şunu da yapalım bunu da yapalım"
8 çeşit oldu şuan "Artık yeter Bi dahaki gelişlerine tarif kalmıcak "dedi kadın
ama napıyım herşeyin en güzeli olsun istiyorum çeşit bol olsuuunn güzelce ağırlayalım

Son düzenleme:
paşammm Allah yardımcın olsun dualarımız seninleee inşallahhh sağ salim zamanında alıcan bebeğini kucağınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…