Popüler Konu Sevgili günlük...

Iyi degilim hemde hic iyi degilim. Garip o kadar dok icini konus bana guzel seyler soyle ardindan oyun oynamayip film izliyemeyip benle konustugunda sklmaya basla ne guzelmis. Sen cok degismissin ve bu haline aliskin degilim ben. Bana karisan oraya gitme suan napion yarim saattir yazmadin ne yapiyodun diyen adam uc senedir ben buna alismistim. 7 saat yazmayip oyunda kendini kaybeden konusmasanda olur diyip dusunen adama alisamadim henuz kusura bakma benim icin de yeni bu halin. Ama bak ben hala ayniyim bu halini bile kabul edecek kadar seviyorum seni. Evet tamda salakligim burda. Ama degistiremiyorum kendimi sen iyi yapabilmissin ama. Sensizliktende iyidir bu halin diyom dikkate bile almion gene aci cekme vakti geldi sevde salak sevde. Ben sadece mutluluk istiyorum 7/24 konusalimda demiyorum dizinide filminide oyununuda oyna ya ama banada zaman ayir bu ya bu fazla bise istemedim senden bosver zaten bisey beklemem aptallik olur bu saatten sonra aglamamda fayda etmiyor zaten icimin rahatlamasina uyumayi denicem hicbisey dusunmek istemiyorum. Ama inan bana hu halimede sukur cunku once buda yoktu sen yoktun ama artik varsin bunada sukur...

Konuşsam dilim yanar,
sussam kalbim..
Önce duruyorum...
Sonra susuyorum.
İçimden çıkan lafların etrafı ,yangın yerine çevireceğini düşününce
kilit vuruyorum dilime..
Yan! diyorum içime!...
Sadece sen yan!
Ve Dayan! diyorum gönlüme!..
Herkes mutlu olsun!
Sen dayan!..

Hz. Mevlana

Selam günlük uzun bir aradan sonra ben geldim yine
Ama hep seni okuyorum
Herkese hayırlı cumalar
Bugün sana yazmak istedim;
Çok yoruldum günlük bazı şeylere artık dayanamıyorum
Hiç kimseye bir şey anlatamıyorum kendi kendimi yiyorum sadece
Yanlış kararlar vermekten korkuyorum
Allah'ım bir an önce 21 Eylül gelsin ve ben izine ayrılayım
Yoksa dönüşü olmayan yollara girecem
Rabbim sen yardımcımız ol
Elimden dua etmekten başka bir şey gelmiyor artık
Neyse günlük ben çıkayım daha fazla gözyaşlarıma hakim olamıyorum

Günlük, bazı arkadaşlar bu bölümde alıntı yapmanın yasak olduğunu bilmiyor galiba. Onlara söyler misin özel mesajla iletişime geçsinler...

uzun zaman oldu sana yazmayalı. farklı bir ruh halindeyim ama hamdolsun üzgün falan değilim. yorgunum hasta mı oluyorum acaba :26:

bende seni vermem artık kimselere, insan böyle kime verir ömrünü...
senden başka yar tanımamışım anladım, kokunla uyuduğumdan beri...
sen ince sızım, ölüyorum hasretinden ama az kaldı, güzel haberler aldım.
demin kek yaptım en sevdiğinden, burada olsan akşam çayla yerdin, kalbim acıdı...
olsun bebeğim sen gel de yine yaparım ki ben, sonra sen gözlerime bakıp 'geri kalanını ayır bitmesin hee'dersin...
özledim çok özledim...
Rabbim sevenleri kavuştursun,bir daha ayırmasın hiç.... AMİNNNN

Son düzenleme:
Allahım sen eşime sabır ve dayanma gücü ver sen onun yardımcısı olsun yarabbım sen eşimin komutananını ıslah et yüreğine merhamet ver daha fazla üzmesin eşimi ona zindan etmesin hayatı sen yardımcısı ol yarabbim AMİN!

sevgili günlük ,
Mabel Matiz - Sultan süleyman - YouTube bu şarkının hüznünde yazıyorum sana.. biliyorum abartıgımı düşünüyon bebek olayını günlük ilk ay denememiz ama ne var biliyomusun bu bebek benim 7 yıllık ilşkimin bekleyişiymiş onu anladım ... 7 yıl öncesi 20li yaşım ilk aşkım son aşkım ugruna gencliğimi verdiğim adam ,arabada elinde bişe saklıyodu ...bana bişe almıs heyecanlandım hediye paketini actıgımda bir bebek tulumu vardı cok sasırmıstım hemde fanatik oldugum takım erkek olursa ismi belliydi vefat eden babasının ismiydi zaten daha okulum bitmemişti o askere gitmemişti evlenecezde bebeğimiz olacaktı saka gbi o tulumu elime aldıgımda o benim yeminim olmustu biliyosun hırslıyım bu huyumu sevmiyom o tulum ve yaşanan hatıralar ugruna 7 senemi verdim hemde ne savaş ...o aynı mı değil.. ama ben yne ondan bi bebğim olmasını cok istedim isterimde ...tulumamı ne oldu basımın ucundaki cekmecde sahibini 7 yıldır bekliyor.....dinlediğin için tsk ederim

Düşünüyorum da
Bazı insanlar ne kolay elde ediyor herşeyi
Oysa benim tırmalamaktan tırnaklarım söküldü
Ve yorgun düştüm galiba
İki gün sonra tercihlerin sonucu belli olacak
O yazıyı görmek dahi istemiyorum
İşim yok
Amaçsız kalmış gibiyim
Artık kpssye de girecek gücüm yok
Yapabileceğimin en iyisini yaptım
Ama sonuç ortada
Bi çocuğum olsaydı bi süre mutlu bi ev hanmı olarak devam edebilirdim hayatıma
Nefret geldi kpssymiş iş aramakmış...
Çocuğumuz da olmuyor
Tek bir sperm yok Allahım
İsyan etmiyorum
Ama çocuğu olup sokaklara terk eden insanlar var
Bizse yıllardır uğraşıyoruz
Bir arpa boyu yol alamadık
Ben ne yapayım şimdi
Sen yol göster
Ne yapmalıyım
Hayat bana ne demek istiyor
Umut ettiğim herşey hüsranla sonuçlandı
Artık umut etmek dahi istemiyorum
Ailemi özledim
Göremiyorum
İçim daraldı bunaldı
mutsuzum
mutsuzum
mutsuzummmm

minicik bir umuda bile okadar ihtiyacım warki.. buay umutluydum gün geçtikçe gene umutsuzluğıum ağır basıyor..
neyse bilirsiniz fala inanma falsızda kalma demişler.. annem geçenlerde kuzenimin eşi doğum yapmıştı mevlüdüne gitti. mevlüt bittikten sonra herkez dağıldıktan sonra kalan bi kaç kişi birbirlerine fal bakıolarmış. bi kadında çok iyi biliomuş ve anneme bakmış. ayrı odaya geçmişler. annem diyokiii inanamadımmm kadın beni tanımaz etmez.. herşeycikleri çıkardı dedi. hatta demişki senin kızın var bi düşük yapmış. ama şuan ya hamile yada hamile kalıyo çok yakın zamanda haberini alacaksınız ayyy okadar sevindim duymak bile mutlu etti. Rabbimin gücüne gitmesin geleceği ondan başkası bilemez ama umut dielim. piskoterapi dielim iyi geldi yani
ama dikkatli olsun gene düşük tehlikesi geçirecek demiş. :18:düşebilirde düşmeyebilirde okadarını bilemem ama tehlikesi olcak demiş:18:

Rabbim hayırlısını yazsın.. benden alacaksa hiç vermesin...Sağlıklı eli kolu bacağı düzgün, aklı fikri yerinde, hayrılı ewlat versin bana ve tüm istenlerimize inşallahhh

Gidiyorum artık günlük.
Önceden hayalimdi gidip başka şehirde okumak ama artık öyle değil.
İşte hayal etmek kolay ama gerçek olunca hiç güzel değil.
İstemiyorum gitmek
Annemi yalnız bırakmak istemiyorum
O ben olmadan ne yapacak diye düşünmekten uyuyamıyorum artık
Neden en zor durumlar benim başıma gelir ki?
Neden hep arada kalan ben olurum?
Allahım nolur bana yardım et...

Canim s1k1n, moralim bozuk günlük okulumla iligli vermem gereken cok önemli bir karar var. Eger dogru karari vermezsem ya egitimim uzayacak yada istedigim agirlik dersini alamayacagim. Iyice düsünüp tasinmam lazim . Neyse hayirlisi...

Cumartesi nisan cekimine gidecegim

Bu Adamin duygularinin bu kadar yogun olmasi beni korkutmaya basliyor günlügüm. Bazen ondan kacasim geliyor

sevgili günlük yarın akşam eşim biniyor pazartesi sabahı yanımda olcak hayırlısıylaaa amaa salı akşamıda dönecek iş görüşmesi için geliyor ayrı ayrı geçiriyoruz en güzel günlerimizi kuzum büyüyor karnım büyüyor eşim göremiyor hep uzaktık evlendik yine uzak kaldık kaç ay yavrumuz olcak yine allahım bu son olsun inşaallahhh .. daha nerde olcagımız kesinleşmedi doğuma az kaldı bel ağrılarım başladı erken olcak diye korkuyorum :18: annemin evinde de rahatım ama işte insanın kendi yuvası başka oluyor o yüzden bir an önce evim yurdum belli olsunda yavrumu yuvamda kucağıma alayım istiyorum. Allahım hayırlısın versin neresi hayırlısıysa orası olsun inşaallahh..

Şubat tatilinde sözlenme fikri
Ailelerden de destek buldu birkaç güne netleşecek inşallah
Şafak birden 11aydan 5 aya düşüverdiiii !!!

Son düzenleme:
Kociskoma real madrid galatasary icin bilet bulabilsem keske ama cok pahali olmayan pufff cok istiyor o bileti

günlük bu nasıl bir haftaydı ?tek kelimeyle berbat bazen herşey üst üst gelir ya tam öyle oldu küçü kuzum malesef kreşe alışmakta zorlanıyor eşimle çok kötü tartıştık 2 gün iki yabancı gibiydik hala okulum belli olmadı o çok istediğim direksiyorn hocasını sonunda tuttum 5 saat ders aldım eninde sonunda şu arabayı sürmeyi öğreneceğim kazasız belasız inşallah yarın yine hafta başı oğlum ne yapacak acaba kreşte ben milli eğitime gideceğim ne diyecekler öfffffffffff yüreğim şişti günlük

Sevgili günlük.
Bugün eşim bana çok iyi bir ders verdi.
Bana aynı benim ona davrandığım gibi davrandı. Başta anlamadım ama bazı kilit kelime ve cümleleri kullanarak beynimin etini yemeye başladı.
Sonunda katıla katıla güldük ama şimdi anladım ben bu adama resmen eziyet ediyormuşum.
Kendime çeki düzen vericem gerçekten.

günlüğüm gene bir hafta sonundan kalan hatalarımla anlatmaya başlıyorum..

ya sen hamilelik düşünüosun kızım hadi geçen hafta yaptın bi salaklık fuarda bindin halıya malıya korkudan kitlendin :18: peki bu hafta gene neden dikkatsizsinki :44: iş yerinde midye diye konu açılmıştı neyse canım çekti h.sonu kocişle beraber aldık baya bi fazla 60 tane filan sadece ben yedim :125: neyse c tesi akşamı yattık uyuduk gece bi kalktım midem berbattt ağrısıyla uyandım kusucam kusamıorum :120: ayy dedim ölecem galiba.. kocişide uyandırmadım çok güzel uyuyodu kıyamadım. geçtim koltuğa ağrımdan sancımdan ağlamaya başladım bi wc bi :120: derken sabah ezanından sonra rahatladım uyuyakalmışım dün bütün gün yatana kadar hep midem bulandı ama kusmadım

ya daha ewelde midem hafif hafif bulanıodu midem yanıodu acaba hamilemiydim
ya hamişsem ve zehirlendisem :18::18: off yaaa amma dikatsizim neden herkez gibi bende düşünceli olamıyorum

umarım bebişim benlese de ona bişi olmaz inşallahhh

"Sana affedilemeyecek kadar büyük hata yapan birine, akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan ; bütün samimiyetinle affet.Hissedilen her şeyi arşivleyen kader, kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir.”

Şems-i Tebrizi...

Rabbim sizinle ilgilenecek zamanı geldiğinde onun değirmeni yavaş işler ama çok ince öğütür..

sizin gibilerden uzak tutsun insanları Allah...

en karanlığa ulaştıysam şuan bundan sonrası ışıktır biliyorum...

Allah yeter bana, o varsa sıkıntı yok...

Birden pörtleyen göbeğim yüzünden şok diyete başladım günlük. Sadece 1 hafta yapıyorum ve inşallah 3-4 kilo veriyorum. Biraz da spor yapabilirsem süper olucak ama ne halim var ne de vaktim. Bakalım sporsuz nasıl kilo veriliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…