Iyi degilim hemde hic iyi degilim. Garip o kadar dok icini konus bana guzel seyler soyle ardindan oyun oynamayip film izliyemeyip benle konustugunda sklmaya basla ne guzelmis. Sen cok degismissin ve bu haline aliskin degilim ben. Bana karisan oraya gitme suan napion yarim saattir yazmadin ne yapiyodun diyen adam uc senedir ben buna alismistim. 7 saat yazmayip oyunda kendini kaybeden konusmasanda olur diyip dusunen adama alisamadim henuz kusura bakma benim icin de yeni bu halin. Ama bak ben hala ayniyim bu halini bile kabul edecek kadar seviyorum seni. Evet tamda salakligim burda. Ama degistiremiyorum kendimi sen iyi yapabilmissin ama. Sensizliktende iyidir bu halin diyom dikkate bile almion gene aci cekme vakti geldi sevde salak sevde. Ben sadece mutluluk istiyorum 7/24 konusalimda demiyorum dizinide filminide oyununuda oyna ya ama banada zaman ayir bu ya bu fazla bise istemedim senden bosver zaten bisey beklemem aptallik olur bu saatten sonra aglamamda fayda etmiyor zaten icimin rahatlamasina uyumayi denicem hicbisey dusunmek istemiyorum. Ama inan bana hu halimede sukur cunku once buda yoktu sen yoktun ama artik varsin bunada sukur...
Konuşsam dilim yanar,
sussam kalbim..
Önce duruyorum...
Sonra susuyorum.
İçimden çıkan lafların etrafı ,yangın yerine çevireceğini düşününce
kilit vuruyorum dilime..
Yan! diyorum içime!...
Sadece sen yan!
Ve Dayan! diyorum gönlüme!..
Herkes mutlu olsun!
Sen dayan!..
Hz. Mevlana