Popüler Konu Sevgili günlük...

Oğlum çok sinirli günlük her an ağlamaya hazır. En küçük sesten bile korkup çığlık çığlığa ağlıyor. Herşeyden çabuk sıkılıyor. Gülmek ayıpmış gibi gülümsemesini hemen ağlamaya çeviriyor. Gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor. Şu an uyuduğu ender zamanlardan birindeyiz onda bile uykusunda ağlıyor. Daha 3 aylık bile değil neyin nesi bu mutsuzluk anlamıyorum

sevgili günlük kalktıgımda babacım kahvaltımı hazırlamıştııı kardeşimle günlük ev işlerini yaptık bugün dua günü olsun birbirimize dua edelim burdaki arkadaşlarla günlükçüm mübarek günde kabul olur inşaallahhh bizimdebebeşimizolsun canım inan okudukça hep ediyorum Rabbim sevdiğini hayırlı eylesin birbirinize yazsın sizi ama hayırlı ise unutma bunu hayırlısını iste rabbim verir inşaallahh boy boy çocuklarınız olurrrrrrr azeninn doğum günün kutlu olsun musmutlu senelerin olsun 24 yaşındayım inan 17 yaşından sonra kutlanmıyor ya unutuluyor yada işte normal bir gün gibi oluyor ilk zamanlar üzülüyordum şimdi umursamıyorum bile sen biliyorsun ya bugün doğumgünün yeterli içinde özel kıl yeter

cok sagol duygucum AMİN AMİN AMİN.ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH BEBEGİNİ SANA BAGISLASIN.AMİN.

AZERİNN DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE YASLARA İNSALLAH DUALARIN KABUL OLSUN AMİN.

NASERDO BEBEİŞİN DÜZELİR İNSALALH OLUR BÖYLE SEYLER İÇİNİ FERAH TUT.

HARMONYY ALLAH SIKINTINI GİDERSİN İNSALLAH AMİN AMİN AMİN

HAYIRLICUMALAR SEVGİLİ GÜNLÜKTEKİ DOSTLARIM

HAPİMİZİN DUALARIKABUL OLSUN AMİN

EVET KIZLAR HERKES CUMA GÜNÜ DERDİNİ YAZSIN BİRBİRİMİZE DUA EDELİM BUGÜN MÜBAREK GÜN.CUMALARI DUA GÜNÜMÜZ OLSUN GÜNLÜKTE.AKSAM OKUYUP TOPLUCA DUA EDELİM AKSAMA KADAR YAZALIM DİLEKLERİMİZİ DERİM HADİ KIZLARRRR

ALLAHIM ÖNCE SENİN RIZAN SONRA BENİM DİLEĞİM OLAN SEVGİLİ PEYGABERİMİZ MUHAMMED MUSTAFA S.A.V HÜRMETİNE GÖNLÜMDEKİYLE HUZURLU MUTLU ÇOCUKLU BİR ÖMÜR SÜRECEK HAYIRLI BİR YUVAMIZIN OLMASINI NASİP ET ALLAHIM HAYIRLISI İLE AMİN AMİN AMİN

Son düzenleme:

rabbim dualanı kabul etsin :) coook zorrrr tez zamanda hayırlısını nasip etsin canım

bizim tedavi iptal oldu kurban bayramına ertelendi .rabbim ne olurrrrrrrrr bebişim gelsin hayırlısı ile o zamana kadar sen en dogrusunu bilirsin rabbim.su cuma hürmetine dilimizden gönlümüzden senin rızanda olan dualar gecsin mevlam

sevgili günlük;
bugün yepyeni bir uçukla uyandım. öyle büyük bir uçukki ad bile verdim ona; kocaman yani bir adı olmasını hakediyor. adı görkem.

annem aradı bugün çok şaşırdım. eşimin babaannesi gitmiş annemlere hayırlı cumalar demeye. annem mutlu gibiydi, ama yine de güvenemiyorum.

eşim gece rüyasında lahana dolması görmüş, bu sanırım "e artık bi lahana dolması yap da yiyelim" demek oluyor bekarken annem lahana dolması yaptığında düdüklü tencereyle birlikte lahanayı çöpe atmışlığım var öyle nefret ederim kokusundan. of napsam ki? :26:

bu arada mideyi bozdum galiba sevgili günlükcük; sürekli istifra ediyorum salı akşamından beri.

Sevgili günlüküm şu an için huzurluyum mutluyum inşallah sevdiceğim cep telefonuna kavuşur da daha da mutlu oluruz:26:Zamanı var biliyorum ama umut işte bir gün olsun diye bekliyrumm..
Günlükteki sevgili dostlar ettiğiniz tüm duaları Rabbim kabul etsin sağlıklı mutlu huzurlu olun inşallah seviklerinizle birlikte dualarınızda beni de eksik etmeyinn

Sevgili günlük,
Kafam çok karışık.
İş hayatı cidden farklıymış. Öğrenciliğe özenmem diyordum.
Pişmanım
Özlüyorum

Kolejli zengin bebelerin nazı niyazı bitmezmiş gibi idareyle uğraş
Ayak işlerine koştur
Öğretmen değil ameleyiz sanki
Ben muhakkak ki hata ediyorum kpss'yi bırakarak
Bilsem ki atanıcam şimdi istifa etmezsem şrefsizin önde gideniyim
Ama bunlar yine uyduruk bi alım yapar yine dışarda kalıyorum diye korkuyorum ya
Burda da hiç mutlu değilim
İş buldum diye sevindim ama
Ortalık yvşk kaynıyor arkadaş
Gücü gücü yetene mantığı
İzinli günlerde de çalıştırıyolar
Lanet olsun bu hayat dırıt dırıııttttt

Burası günlük, burada yorumları alıntılamak, peşpeşe mesaj yazmak(flood) yasaktır, lütfen günlüğe yazarken bu kuralları göz ardı etmeyin...

Arda Arda yazamammı belki canım yazmak istedi sonucta günlük degilmi içimiz sıkıldıkca yazmak için degilmi maksat.buraya derdimizi döküyoruz sonucta

Son düzenleme:
ardarda yazmakta çok sorun değil ama başkasının günlüğündeki mesajı alıntılayıp ona cevap yazmakta neyin nesi ? Esas sorun burada.... Günlüğe yazdım okumayın yahu

sevgili günlükcüğüm,
sana her gün yazmazsam eksik birşey varmış gibi geliyor. çok mu benimsedim ben seni?
daha görkeme(dudağımda çıkan uçuğun adı) adapte olamamışken ben bir ikincisi çıktı dudağımda; onun adı da hayri. iki tane uçuğum oldu hem de fındık büyüklüğünde.
bu arada Ankaradan gitmek için dua etmeye devam ediyorum günlükcüğüm. tabi ankarayı ve şuanki durumumuzu aratmayacak. hayırlı bir yere... ankarada olan insanlardan nefret ediyorum günlük!

ah günlük bu insanlardanda bu hayatdanda iyice sıkıldım ben 2 çocuğum için herşey bitek onlar beni mutlu edebiliyor gerisi boş boşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…