gene yumurta peltesi gibi gelmeye başladı 2 gündür gecende olmuşt crinon jelden dediler degilmi yumurta peltesi gibi sarı geliyor alahım gene sil basamı olucam ben gene kanamam olucak diye aklım çıkıyor allahım moaralim fena bozuk esim arda bey birsey görse derdi desede bu akıntı beni endişelendiriyor yavrun yeni yeni oynamaya başladı allahım acısını gösterme diyorum her gece 12 geçince bunada şükür diyorum bu akıntı neden oluyorki anlamış degilim bebegime birşey olursa allah korusun ben eşimin suratına nasıl bakarım ne derim adam diyor içime doguyor kızbu kız desede erkegede razıyım allahım evladınla ne olur beni imtaan etme kokusundan mahrum etme yeni aldıgımız eltimde hamile 2.5 ay var aramızda öteki bebgimde 2 eltimle hamileydik oglum ölüd onun ofglu duruyor her efeyi gördükçe içim acıyor şimdi yenisi hamile aklıma gelen başıma gelmesin allahım insanlatra imrenmek istemiyorumn helede acıyarak bakıyorlarya suratına öldügünün resmidir allahım ne verirsen hakkımızda hayırlısını ver evladımla ne olur beni şmtian etme beni ve eşimi yetim bırakma 12 senedir 4 duvar arasında yanlız kalmaktan yoruldum allah affetsin aksam ezanı okunuyor rabbim burda emanetini bana bagışlaki emanetine gözüm gibi bakıyım ne olur okadar hayallerim varki karnımdakine ne sen sor ne ben söylüyüm elalemin bebklerinin kokusunu duymak istemiyorum kendi evladımın kokusunu duymak istiyorum onu emzirdigimde parmagımı tutsun emerken o beni ben onu seyrediyim ay gene aglamaya başladı pasa allahım çok korkuyorum emanetime birşey olucak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?