Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük...Bu yıl bi bebeğe sahip olmak istedim yeni bi başlangıç yaptım ama şu ana kadar bebek sahibi olamadım.Tedaviye başladım inş sonucunu alırım.Onun dışında çalışmak istemiyorum.Oturup evimde bebeğimi büyütmek istiyorum eşime ve bebeğime yemek pişirip evi silmek süpürmek istiyorum.Bir gün umutlarım hayalden çıkıp gerçek olur mu acaba? Ne diyelim İNŞALLAH..

Son düzenleme:

paşammmm dualarımız seninle canım... Bukez olacak alacaksın bebişini kucağına hayırlısıyla

bazen dayancak takatım kalmıyor sevgili günlük... kanından canından olduğum insanların eziyetinden sonra elin oğlunun destek olması; onların göstermediği merhameti göstermesi ne kadar acı birşey... yine de şükürler olsun ki yanımda olan biri var...

ALLAHA SÜKERLER OLSUN SÜKÜRLER OLSUN SÜKÜRLER OLSUN ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH

Günlüğüm,
Ne zamandır yazmaya fırsatım olmadı yine..günler koşturmaca şeklinde geçiyor çok yoruluyorum ama bir hedef var önümüzde allah utandırmasın...herşey mezun olmama bağlı ama allah bu belki de ben birşeyleri erteledikçe istediğim zamanda bana birazda sen bekle diyecek bilemiyorumki...
Ciddi ciddi çok güçlü olmam gereken bir evreye giriyorum,girdim...artık ankarada bir evimiz yok benim olduğum şehire taşıdık evi...burada kaldığım zamanlarda yarı annem yarı kayınvalidemlerde kaldık haliyle yıprandık...başbaşa kaldığımız o kadar az zaman olduki...ve ben bu pazar ayrılıyorum ankaradan artık uzun süre gelemeyecek olmanın ve belirsiklerin getirmiş olduğu bir sıkıntı var...
Devletteyim çok şükür ama atama olmayan bir işteyim oyüzden şu gün şurada tayinim olacak diyemiyorum...yine eşimle ayrı bir yıl geçireceğiz...arada o gelip gidecek belki ama bir yumru oturdu boğazıma 5aydır varlığına çok alışmıştım yalnız günlere gecelere tekrardan nasıl alışacağım bilmiyorum...zor herşey hiçbîrşey kolay değil biliyorum ve bu sınavda allahıma sabır vermesi için dua ediyorum...günlük arkadaşlarımdan haberler almakta mutlu etti herkese selamlar...

merhaba sevgili gunluk.
uzun zamandir hic bir seyden tad almaz oldum. Allaha dua ederken ne isteyecegimi bile bilmiyorum.
sadece okulda basari ve de sevdigim insanin da beni sevmesi ve hayirlisiyla kavusabilmeyi diliyorum.
bugun isimde 3.gunumdu. cok yogun ve yorucu calisiyorum. yemekler cok kotu iyice kilo alicam.
isten gidince evde azicik bi spor yapayim diyorum ama su an yatagima oylece yigildim kaldim mal gibi
banyoya girmem lazim birazdan yoksa cidden uyuyup kalcam burda.
insallah sana yarin daha guzel seyler yazarim - evet bunu yazarken ben de inanmadim bunun olabilcegine -

Son düzenleme:
Sevgili günlük...
Nerden başlasam ne desem bilmiyorum her geçen gün ona yaklaşıyorum biliyorum ama özlemim artıyo be dayanamıycak duruma geliyorum ağlıyorum ağlıyorum sonra yine susuyorum hayat bu başka çare yok diyorumm..İnşallah ilerleyen günlerde askerliğimizin biraz rahatlamasını ümit ediyorum tek isteğ
im bu rabbim dualarımı kabul et her şey çok güzel olsunn:26::26::26:

günlük yine eşim şantiyede. bu yalnız geçirdiğim bilmem kaçıncı günüm..

keşke her akşam evde olsa, akşam yemeklerini beraber yesek, çayımızı birlikte içsek ...

özlüyorum ...

neden gitgeller yaşadığıma dair hiçbir fikrim yok umarım bu işin sonunu görebilirim...

bi seviniyorum bi üzülüyorum bi heveslendiriyosun bi üzüyosun.artık heveslenmekten korkuyorum gene sevinclerim yerle bir olacak diye.artık sevindir beni lütfen.insanlara müjde veremiyorum korkuyorum.Soranlara bakalım diyorum geciştiriyorum:26:gel bayram gel cabuk gecsin zaman:lütfen hayallerimi yıkma.10:ALLAH BURDA SEVİNCİMİ PAYLASMAYI NASİP ETSİN İNSALLAH AMİN AMİN AMİN

sabır , sabır, sabır , sabır , sabır, sabır, sabır, sabır, sabır
kimseden fayda yok sabır
kimseden fayda yok sabır, kimseden fayda yok sabır
sus, sus, sus, sus, sus, sus

bi kerede doğruyu söyleme be gözüm. bi kerede seğirdikten sonra ağlama , allah aşkına

istemiyorum ya senden hiç bişey istemiyorum, yiğitsen ağzını aç bişey iste, gülle gibi misilleme fırlıyo. allah seni bildiği gibi yapsun, allah beni sana muhtaç etmesin başka bişey istemiyom. allahım bana güç ver sakin kalayım, allahım bana güç ver dik durayım, kendime yeteyim. muhtaç olmayayım ben bu adama . sabır ver allhım lütfen

Son düzenleme:
off bebek gibi kocam var günlük.Eltim dün doğum yaptı kayınvalidemle kayınpederim geldi.Önce bize gelmediler diye eşim onlara küstü.telefonunu açmıyor bende söylerim diyince tehdit ediyor.Napıcam ben bu koca çocukla ? Yaptığının ayıp olduğunu kabul etmiyor.Kayınpederim akşama gelirsiniz hadi görüşürüz diyor tamam diyorum.eşim gitmicez diyo.Eğer inada binerse ben kendim gidicem günlük..

buralarda yeniyim ama artık içim kabarıyor. ayaklarım beynimi tasımıyor.korkularım günden güne artıyor.ne yapayacagımı bilemiyorum .en kötüsü derdimi kimselerle paylasamıyorum.sabır yarabbi diyorum sabır.sen varsın tek yanımda diyorum. ama yine cıkamıyorum..benim bebegim olmuyor caresiz 1 yıldır gözümden süzülen yaslara engel olmıyorum. simdi ise hareke gectik doktora gidecez be günlük eşim ameliyat olacak elim ayagım titriyor ya sperm cıkmazsa esimden ne yaparız be günlük.hayatımın en degerli varlıgına ne anlatıırım sen baba olamıyacaksın nasıl derim içim sızlıyor be günlük dün gece eşim korkuyorum dedi ona caktırmadım ama bende cok korkuyorum be günlük ezanlar okunuyor suan rabbim bizede hayırlısını nasip sen neylersen güzel eylersin.ben anne olabilecekmmiyim .önceden gözlerimin güldügü gibi tekrardan gülecekmiyim eşime sahta gülüşleri bırakacakmıyım.sözün kısası tüp bebege başlıyoruz umudum sende rabbim sen yolumuzu acık et

Günlükçüüüümm bugün yine canım sıkılıyo sanki Nden?? onu da bilmiyorum Allahıım duy sesimi beni feraha eriştir sonsuz kudretinle..Herşey aynı başladı yine işte okulda bir haftanın sonuna gelmek üzereyim gelemseydim keşke hiç birşey yapmadık pff sıkıcı ama yorcuydu git gel hep bayramı iple çekiyorum evimi şimdiden özledim :2::2:
Son söz de sana sevdiğimm beni niye hala aramadın bilmiyorum ama çok özledim sesini artık aşkım ya bir vakit bul da ara off askerlik ne zor şeysin seeeeeenn !!

sevgili günlük bugün geldim kayınvalidemden anneme diyarbakıra gitmek istiyorum evimi eşyalarımı düzenimi çok özledim hayırlısını ver rabbim sana sığınıyorum. paşam canım çok sevindim riskli haftalar geçmiş daha iyi olsun bundan sonrası inşaallahh

dayanacağım bir ailemin olmaması ne kötü birşey sevgili günlük... ağlamak birşeyleri düzeltmiyor ama ben niye hüngür hüngür ağlıyorum hep?

ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM SEN İŞİMİ RAST GETİR AMİN AMİN AMİN

duyguu62 canım adasız insallah bende sevdigimle evlenip sen gibi bebişlerimie hamile kalmak nasip olur bana dua edermisin hamişlerin duası kabul olurmus sevdigimle hayırlısı ile evlenmek için ve birbirimize hayırlı olmamız için

Son düzenleme:
günlük kendi kendime isyan ediyorum şu anda..
haftalardır içimde ne var ne yok ağlayıp rahatlamak istiyorum..
herşey çok üstüste geldi.. inan ben çok yoruldum..
tek başına olmak daha koyuyo insana..
açamıyorum kimseye, anlatamıyorum içimdekileri..
ama nasıl bi sıkıntı biliyo musun?
anlatamam sana..
etrafımdaki herkese o kadar sinirliyim ki..
ben hep çok verici bi insan oldum..
ama bu çok yıprattı beni..
insanlar o kadar nankör ki, seni tek ayağın üstünde oynatabiliyor..
hiçbir zaman karşılığını alamadım verdiklerimin..
kimse hakkında kötü birşey düşünmedim.. ne dertleri varsa hep yanlarında oldum..
ama etrafıma bakıyroum.. bomboş..
biri çıkıp demez mi ya Harmonyy senin derdin ne?
içime atmak bitirdi beni, yıprattı günlük inan ki..
bıktım artık herkese gülmekten.. kimseye rol yapmak zorunda değilim di mi?
yeter artık günlük.. isyan ediyorum artık..
keşke şu yazdıklarımı bi okuyabilseler...
gerçi o saatten sonra kıymeti kalmaz hiçbirşeyin..
hayatımda hiç etrafımdakilerden bu kadar nefret etmemiştim..
ama günlük; insanlar çıkarcı, yalancı ve bencil..
ve ne yazık ki ben bunu yeni anladım..

Sevgili Günlük bu gün benim doğum günümaslında en son 5 yıl önce oldu benim doğum günüm artık pek tadı Yok her gün gibi sıradan bi gün işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…