Popüler Konu Sevgili günlük...

aptall....bana öyle konuşursan cevabını alırsın işte ..
sen enrden bileceksin benim zorumu kolayımıda yorum yapıyosun ki...
bi sen iyisin bir sen zekisin tabi dimi..
arkadaş dedigin destek olur köstek degil..
yüzüne bakmıcam kusura bakma ..
herkes görecek ki onuda başarıcam kolay olanı herkes yapar zoruda başarıcam görüceksiz...

Kim daha şaşkın acaba?
Dünyaya yeni gelen bu yumuk yumuk elli bebek mi?
O’nu ilk kez kucağına alan anne mi?
Kim daha ürkek ve acemi;
Hiç bilmediği bir yere adım atan yavru mu,
Hiç bilmediği bir sıfata kavuşan kadın mı?
Kim daha mutlu acaba?
Annesinin kucağında onun kalp atışlarını dinleyen bebek mi?
Yavrusunun nefesini içinde hisseden anne mi?

BizimdeBebisimizOlsu
rabim gönlünün muraddını tez zamanda versin benim jelibon du ediyor bütün bebk isteyen annelere

mutluluk nerdesin beni bul rabbim annecigimize ve bütün hastalara şifa versin işşallah benim babam efat edeli 5 seneye girdi anacım sag ama ne ararsan var kadında aklım çıkıyor birşey olur diye sabah aksam ararım annemi nasıl diye rabbim sevdiklerimize ömür versin işşallah

sevgili günlük hamile kaldım kalalı tetikte ytmaktan uyku yok allahıma şükür genede millet diyorkı pasa şimdi uyu bebk dogunca uykuyu zorgörürsün deselerde ben allahtan uykuyu sevmiyorum neyse günlükcan yatarak zor oluyor yatagın ucuna yeni dogmuş bebler gibi sürünüp gelip okuyup yazıyorum şimdi çıkıyım emekleye emekleye geri yatayım biliyormusun bugün yatalu 27 gün oldu olsun evladım benleya varsın yatıyım dün tansiyon aletiyle kalbini dinledik bebgin doktorların kullandıgı kulaklarına soktukları kalp dinledikleri birşey varya eşim güldü bagırsak sesleri var dedim okadar ayran içirme diyeamma velakin bebgimin kalp atışını duydum azda tekmelerini duysam geliyor kapıyı çalıyor temem gerisi yok neyse çenem düştü basım boynum agrıdı ben kaçtım sonra sevişirk bir lare

Şubat ayında bi aksilik olmazsa sözleniyoruzzzz :123:
8 yıldır birbirimizin hayatındayız
5 yılında sevgiliydik hiç bırakmadık birbirimizi, hiç kopmadık birbirimizden
Şimdi herkesin huzurunda birleşsin ellerimiz :123:
Hiç ayrılmasın inşallah ölene kadar...
Çok mutluyuuum
Allah'ım bozmasın herkese nasip etsin

Son düzenleme:
pasam3405 : ben evli diilim kuzucuk bir sevdigim var.hayırlısı ile sevdigimle evlenip cocugumuz olsun istiyorum.insallah

insallah seninde hamişliğin iyi gecer bebişin sımsıkı tutunsun sana.dikkat et yatak istirahati iyidir.

rumuzun yanılttı beni pardon ama olsun babyı bulmuşsun canım kaldi evlenmekgüzel düşüncelerin için sagol 27 gün oldu yatalı oh 5 yıldızlı otel benim odam işşallah layıkıyla taşırım yavrmu tek temennim bu inan3 evladım cennete gitti işşllah bu bebgim benle kalır

• Hamile bir kadının eşi,karnına şahadet parmağı ile bir daire çizerek 20 defa “YA MÜBDİ”yazsa ve okusa çocuk düşürülmekten korunur ve kurtulur.

Allah yardımcın olsun canım insallah bebişini saglıklı sıhatli bir sekilde kucagına alırsın

iyi akşamlar günlükuzun zaman oldu sana yazmayalı :126::126:

bak yine geldim....biliyomusun bugün ilk kez bu forumdan tanıdığım
ve 13 yıl sonra 8. tüp bebek denemesinden sonra bebişine kavuşan

​MAVİELLE arkadaşımın minik prensesini görmeye gittim öyle tatlı bişey ki görmeliydin çok güzel ve çok sevimli bi bebek

minicik elleri var ve yumuk yumuk da gözlerimis gibi cennet kokusu vardı bi görsen

arkadaşım meleğine kavuştu inş bigün ben ve diğer tüm isteyenlerde kavuşur meleğine

akşamda kocişimle bir ,yemeğe gittik ve sonra biraz gezdik yeni geldik eve çok yorulmuşum bugünlük benden bu kadar

şimdi kalkıp yatıcam daha sonra görüşürüz günlük kendine iyi bak inş rüyamda bebeğimi görürüm bu gece
iyi geceler

Merhaba günlük,

Bugün benim doğum günüm :)

Bi yanım burukluk bi yanımda gereksiz bi heycan var. Bu sene her sene gibi geçmişmicek biliyorum ama Rabbim bu günlerimizi aratmasın en kötü günümüz böyle olsun çok şükür halimize ne diyim bundan gayrı beterini göstermesinn Allahımm.

Benim bu yılki en büyük dileğim Rabbimden sağlık öncelikle Anneciğime sonra aileme,sevdiğime ve bana. Rabbim bizi birbirimizden ayırmasın sağlıkla sınamasın tez zamanda anneciğimde sağlığına kavuşsun beyaz gelinliğimi giydiğimde sağlığıyla yanı başımda olsun Allah'ım yalvarırım Rabbim mucizeler yarat nolursun.

Bu sabah gözümü açtığımda çevremdeki insanları düşündüm meğer ben ve ailem ne kadar içimizde yaşıyormuşuz herşeyi sevincimizi, hüznümüzü, kalp acılarımızı,mutluluklarımızı.. insanlar herşeyleri bangır bangır bagırıyorlar herkeslere ilan ediyorlar ben kendimi düşünüyorum hep susuyorum canımın yarısını kesiyorlar sanki ben asansörde kapı arkalarında gece yatağımda aglıyorum kimseler görmesin duymasın üzülmesin diye aslında ne yanlış yapıyorum

Dostlarım var sanıyodum hep yanımdalardı beraber kahve içerdik, alışverişe giderdik, dedikodu yapardık, en zor günlerinde hep yanlarında olmaya çalıştım iki elim kanda olsa koşardım, şimdi nerdeler?? akşam doğum günümü kutladılar saolsunlar saat tam 12de görevmiş gibi yerine getirdiler peki ya öncesi çok zor bi zaman geçirdim, geçiriyorumda bazen öle yanlız hissettim ki kendimi hiç ummadğım insanlar yanımda oldu dostum dediğim insanlar arayıp sormadı meger benim hiç dostum olmamış geç oldu ama anladım her şerde bi hayır vardır dedikleri doğruymuş.

Ben hayatımı değiştirmek istiyorum bugün bunu gerçekten istiyorum kimseye küsmüyorum gücenmiyorum darılmıyorum ama bundan sonra herkese hakkettiği değeri vericem. Hayatımda olması gerekenler olsun zaten yanımda hep onlar oldular Allah bin kere razı olsun hepsinden diğerleri bundan sonra benim için sıradan insanlar.

Bugün benim dönüm noktam olsun.

İnşallah Rabbim anneciğime şifa verir tez zamanda ayağa kalkar sağlıkla,mutlulukla, huzurla bende ailem ve sevdiğimle hayallerini kurduğum düğünümü yaparım.

Allah'ım yardım et anneme, bana, aileme, sevdiğime nolursun yanımızda ol Rabbimm nolursunnnnn.

Ahh günlük bu günlerde çok özlüyorum onu elini tutmayı yok yere sinir etmeyi triplerini herşeyi özlüyorum işte..Gün gelicek hiç ayrılmıycaz inşAllah rabbimin izniyle o günleri bekliyorum sabırsızlıkla bunları da kimseye anlatamıyorum insanlar anlamıyo çünkü Sen iyiki varsın günlük burdaki arkadaşlarım iyiki var :) :)

Bu ayda olmadi gunluk..yine hamile degilim:-( is cikisi esimle bulusup alisverise gittik eve geldim ki birde ne goreyim adet olmusum hic belirtisiz geldi nasil oldugunu anlamadim..esim moral verdi sagolsun ama olmuyor be gunluk bana coj uzak geliyor artik anne olmak..:-(

Allahım ne olur kararı hep böyle devam etsin hersey güzel olsun nolur nolur nolur Allahım.sükürler olsun Sana Allahım

yarın nasipse yanına geleceğim...
çok özledim...
demin şarkımızı açıp evimizin penceresinden baktım gökyüzüne Rabbim'le dertleştim...
anlattıkça içim açıldı, huzur buldum...

sensiz tadım yok, kalbim acıyor,sarılsan geçer...

günlük sığamıyorum hiçbiryerlere..
günlerdir içime öküz oturdu resmen..
yağmur da alıp götürmüyo sıkıntımı..
sen söyle nolur nasıl atayım şu sıkıntımı..
boğulacak gibi oluyorum

Evet günlük benim de göğsümün üzerinde bir öküz var ne zamandır.
Yazmadım bile sana.
Atanamadım. Herkesin umuda ihtiyacı var biliyorum ama ben şubat ataması olacağını zannetmiyorum.
Kaçtı işte. 0.3 ile yine kaçtı.
Asla umutsuz değilim. Benim sınavım bu. Rabbimden ne gelirse razıyım.
İnşallah daha güzel günler de gelecektir. Bugünüme şükür...

Bebeğim doğduğundan beri en büyük aktivitesi hastane ve sağlık ocağına gitmek olan ben bu akşam dışarı çıkıyorum. ailece alışveriş yapıp yemek yiyip gezicez. Kucakta gezmeyi sevdiği ve çevresiyle ilgilenmeye başladığı için oğlumun sıkıntı vereceğini de zannetmiyorum. İnşallah güzel bir akşam olur. Tosun paşada ilk defa ortamlara akacak hadi bakalım hayırlısı

dear daily,

i'm sick today and unhappy sometimes and mix thinks nowadays. but i want to pregnant, i havnt got candidate.
why i write this language i dont know. what i feeling, i write this. i missed speak english.

Ahh günlük ben bu ara kafayı atlatmak üzereyim

Ben olamıyorum bari sen sinirlerime mukayet olurmusun ?

Günlüğüm ben geldim.
Geçmişi okumadan yazmak istemedim.
Zira merak ettiğim arkadaşlar vardı, merakımı giderdim
Ankara'dayım günlük nasipte burada yaşamak da varmış.
Evimizi tuttuk eşim de işe gidip geliyor üç gündür..
Yeni bi düzen kurduk zor olmadı değil ama çok şükür ki eşimle birlikteyiz.
Bu 11 ay da geçecek elbet Rabbimin izniyle..
Bana gelince ben sap gibiyim evet evet sapım ben
İş yok güç yok öyle oturuyorum.
Bu yıl atamalarla ilgilenmedim bile pes etmiştim biliyosun.
Yeni atanan bir arkadaşım facesinden silivermiş beni ne demeli canı sağolsun.
Ne de olsa statülerimiz farklı artık
Neyse ücretliye de başvurmadım niyeyse.
Ankara gözümü korkuttu sanki biraz bi yere gitmeye çekiniyorum.
Bir şeyler yapmalıyım ama di mi?
Yoksa dursam mı öylece?
Kolej bakayım dedim nedense kendime güvenemedim.
Öğretmenlikte tecrübesiz de değilim sadece yeni bir şeye başlamak korkutuyor sanırım beni..
Çabalamak dahi istemiyorum bazen..
Aldığımız birtakım kararlar var eşimle.. Allah'tan onlar da var.
Birincisi yeniden çocuk sahibi olmaya karar verdik.
Bu kez üzülmememeyi temenni ederek tabi
Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda
İkinci kararımızsa ehliyet almak..
Maddi durumumuz el verirse eşimle birlikte alıcaz bakalım
Öyle işte günlük durumlar böyle artık daha sık gelirim inşallah arkadaşlarıma çok selam söyle günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…