Merhaba günlük,
Bugün benim doğum günüm :)
Bi yanım burukluk bi yanımda gereksiz bi heycan var. Bu sene her sene gibi geçmişmicek biliyorum ama Rabbim bu günlerimizi aratmasın en kötü günümüz böyle olsun çok şükür halimize ne diyim bundan gayrı beterini göstermesinn Allahımm.
Benim bu yılki en büyük dileğim Rabbimden sağlık öncelikle Anneciğime sonra aileme,sevdiğime ve bana. Rabbim bizi birbirimizden ayırmasın sağlıkla sınamasın tez zamanda anneciğimde sağlığına kavuşsun beyaz gelinliğimi giydiğimde sağlığıyla yanı başımda olsun Allah'ım yalvarırım Rabbim mucizeler yarat nolursun.
Bu sabah gözümü açtığımda çevremdeki insanları düşündüm meğer ben ve ailem ne kadar içimizde yaşıyormuşuz herşeyi sevincimizi, hüznümüzü, kalp acılarımızı,mutluluklarımızı.. insanlar herşeyleri bangır bangır bagırıyorlar herkeslere ilan ediyorlar ben kendimi düşünüyorum hep susuyorum canımın yarısını kesiyorlar sanki ben asansörde kapı arkalarında gece yatağımda aglıyorum kimseler görmesin duymasın üzülmesin diye
aslında ne yanlış yapıyorum
Dostlarım var sanıyodum hep yanımdalardı beraber kahve içerdik, alışverişe giderdik, dedikodu yapardık, en zor günlerinde hep yanlarında olmaya çalıştım iki elim kanda olsa koşardım, şimdi nerdeler?? akşam doğum günümü kutladılar saolsunlar saat tam 12de görevmiş gibi yerine getirdiler peki ya öncesi çok zor bi zaman geçirdim, geçiriyorumda bazen öle yanlız hissettim ki kendimi hiç ummadğım insanlar yanımda oldu dostum dediğim insanlar arayıp sormadı meger benim hiç dostum olmamış geç oldu ama anladım her şerde bi hayır vardır dedikleri doğruymuş.
Ben hayatımı değiştirmek istiyorum bugün bunu gerçekten istiyorum kimseye küsmüyorum gücenmiyorum darılmıyorum ama bundan sonra herkese hakkettiği değeri vericem. Hayatımda olması gerekenler olsun zaten yanımda hep onlar oldular Allah bin kere razı olsun hepsinden diğerleri bundan sonra benim için sıradan insanlar.
Bugün benim dönüm noktam olsun.
İnşallah Rabbim anneciğime şifa verir tez zamanda ayağa kalkar sağlıkla,mutlulukla, huzurla bende ailem ve sevdiğimle hayallerini kurduğum düğünümü yaparım.
Allah'ım yardım et anneme, bana, aileme, sevdiğime nolursun yanımızda ol Rabbimm nolursunnnnn.