Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük,
neden insanın sevdiği şeyler hep zararlı anlamıyorum bunu diyet yaparken daha iyi anlıyorum.Hayatta en sevdiğim yiyecekler patates ve pirinç en zararlı yiyeceklermiş ama ben onları çok seviyorum ne yapacağız.
Yine bebek çalışmaları start verdi ama ben artık yoruldum her ay binbir çeşit şey yapıp sonra da adet olmaktan.Şükrediyorum Rabbime bir bildiği vardır diye ama hamileleri görünce üzülüyorum bende hamile olmak istiyorum.
Allah'ım bu ay lütfen bize bebeğimizi gönder.

bugün umudumun canım oglumun ölüm yıldönümü yavrumu 10.30 sabah kaybetmiştim onu okadar özledimki anlatamam şimdi dursaydı 2 yaş bitmiş 3 yaşında olucaktı şubatın 23 dogucaktı nasip olmadı 3 bebegim öldü allah içimi biliyorya umud beni maffetti gitti öldügünde yavrum canlıydı can çekişe çekişe öldü çok çaresizdim çok yalvardım agladım ne olur yardım et doktor dedim eşim beni zor zaptetti ben agladıkça umudum yavrum dedikçe oda annesine anne canım acıyor ne yapıcaz demişti bir annenin çaresizligi allahım o an gözümün önünden gitmiyor yavrum cennet kusum 7 sene sonra gelmiştim bana nede mutlu olmuştum oglum olucak diye ama hevesim kursagımda kaldı bana yadigar ultroson resimleri ona örülen hediyelik hırkalar kaldı okadar kötü oldumki oglum ölünce yemeden içmeden kesildim benle dogum edenler etti eltim benden bir ay sonra dogurucaktı onunki dogdu benimki cennete gitti her efeyi gördükçe içim parçlanıyor anlatılmaz bir tarif içindeyim şuan ne siz sorun ne ben söylüyüm diyorum paşam karnında bak gene bebegin var sevin desemde olmuyor umudumun yerini kimse tutamıyor malesef cennet kuşum güzel oglum senle birlikte hayallerim umudlarım gitti annen seni bebegim çok özledi ne olur gel bu gece ben agladıkça göz yaslarımı sil suan gözlerimden akan yasları silsen annecim desen bir kere bana sarılsan seni doya doya öpsem ne olurdu her sene 22 de yanıyor yüregi anneciginin hanginize yanayım ölen abinemi her martın 6 sında ona aglarım dursaydı 11 yasında olucaktı yada ölen kız kardesinemi yanayım her 29 mayısta ona aglıyorum 3 cennet kuşumsunuz ama ben sizleri çok özledim dua edin yavrularım ne olur kardesiniz benle kalsın sizleri öpemedim bakamaım emziremedim bir kere olsun agzınızdan anne kelimesi duyamadım dua edinde kardesiniz benle kalsın çok üzülüyorum kardesşnize birşey olucak diye dün paşamla konuştum aglayaraktan kafesinde uyuyordu dedimki paşam ne olur allahım dua et deki paşa annem yavrusundan kardeşimizden ayrılmasın de hayvanların göz perdeleri yoktur ne olur dedim ne agladım yavrum beni öle sesi çıkmadı dinledi sonra dedim paşam seni evladım yerine koydum sevdim evladımdan ayrımadım kaç kişi dedi ver gitsin kuşları desede ben seni evladımı nasıl başkasına verirdim pasamda köpügümde benim evlatlarım kıyamam ben sustum paşa konuşan kuş agzında birşeyler geveledi sonra kafasını kanadına soktu uyudu tekrardan bunu esime anlattıgımda tebessüm etti dediki paşa hayvanlar her şeyi görür hisseder ben inanıyormu rabbime dua etti bizim için allah kabul etsin ne diyim dedi inanın karşımda öle benim lafım bitene kadar dinledi sonra agzında birşeyler geveledi geri uyudu cennet kuşlarım annenizi babanızı sakın unutmayın babanızı bilmemde ben sizleri kaybettigim tarihleri hiç unutmadım sizi seven anneniz

Ömrümce aradım seni yaşla dolmasın gözlerim
Her arzunun ötesinde bir ağ gibi hep sen vardın
Aşkların en güzeliyle uzandı sana ellerim
Hasretim sensin tek çaremsin
Yıllardır beklediğim aşkımsın benim

Geçiyo be günlük zaman bi şekilde alışamam dediğim şeylere alışıyorum yapmam dediklerimi yapıyorum..Evet askerlik yıpratıyo belki iki tarafı da ama yaşamak zorundayızz yanlızlığa alıştım günlüğümm ama özlem çok zor..
Gel artık Ağustos 2014

yarın rahim filmi çektiricem bi aksilik çıkmazsa
aslında ne çekeceğim ağrı ne tedavinin stresi nede bana geç kalan bebeğim hiç biri anlayışsız bir eş kadar yıpratmıyor beni..
tedaviyle ilgili her bilgiyi paylaştığımda
benim kadar heyecanlanmayıp,üzülmemesi yada sevinmemesi sinirlerimi bozuyor.Umursamaz oluşu çok can sıkıcı..
ama sanırım erkeklerin büyük çoğunluğu böyle iyisi mi bunlarıda düşünüp daha fazla strese girmemek

sevgili günlükcan
aldım elime kahvemi sana bi uğrayayım dedim
bugün hava bi acayip... sabah çok serindi.. sonra bi ara sımsıcak gösterdi kendini güneş.. şimdi yine kapalı
bugün çok fazla işim yok o nedenle ben de kitabımı okuyayım dedim.. 3 tane yeni kitap aldım bi tane de kocamın baba evinden arakladığım bi kitap var hepsini okumak istiyorum lakin önce elimdeki bitmeli
kocamla anlaştığımız konulardan biri de kitap okumayı seviyo oluşumuz.. tarzlarımız farklı elbette ama ikimiz de çok seviyoruz okumayı
o daha çok servisle işe gidip geldiği için yolda okuyo.. ben de şehirdışına gideceksem ya da duruşma bekleyeceksem okuyorum
evde de okuyabilsem keşke ama pek fırsatım olmuyo
çok mu resmi yazdım ben sanki elimde kahve sana yazarken birden kendimi ciddi hissettim gören de sanki dilekçe yazıyorum sancak

cumartesi akşamı hem kendi ailem hem de eşimin ailesi bana çaya geldi.. ben de onlar için ikramlar hazırladım
kimi güzel oldu kiminin kıvam pek olmadı yapa yapa öğrencez ama günlük.. anamızın karnından aşçı doğmadık ya
kaldı ki evlenmeden önce ne bi bulaşık yıkamışlığım var evde, ne de yemek yapmışlığım
ünide evde kaldığım zamanlardan biraz biliyorum işte.. ama seviyorum yemek yapmayı
hele sevdiceğim onları iştahla silip süpürürken bayılıyorum
ama bazen tam istediğim gibi olmadığında da acayip moralim bozuluyo zamanla herbişey daha da oturcak

dün eşimin kardeşini üniversiteye yerleştirdik.. özendim resmen.. daha dün gibi üni yıllarım.. yaşlanmış hissettim kendimi
eşimle keşke üniversitede tanışsaydık diyorum bazen.. ama biz kısa sürede aşık olduk evlendik.. ünide olsa uzun yıllar sevgili olmak zorunda olucaktık ve belki de yürümeyecekti.. uzun süreli ilişkilerden azcık tırsarım da.. gerçi yürüten nasıl yürütüyo ama di mi..
biz 25 yaşımızda tanıştık.. 27imizde de evlendik.. zamanında gayet di mi günlükcan dün de 3. ayımızı kutladık

biliyo musun biz 18-24 ekim arası Barselona'da olcaz bu benim ilk yurtdışı seyahatim olcak bu nedenle o kadar heyecanlıyım ki
ve bizim en büyük hayalimizdi her sene başka bir ülkeye gidebilmek.. daha düğünü yeni yaptık sayılır ama hayalleri ertelemeye ne gerek var di mi biz çook önceden ayarladık tatilimizi
seneye yaza da belki Roma'ya gideriz çoluk çocuğa karışana kadar gönlümüzce gezelim tozalım istiyorum.. yaşlar geçiyo.. bi daha sorumluluklar artacak..

bu haftasonu çok yoruldum o nedenle ütü yapamadım.. akşama ütü yapmalı ve de kışlıklarımı yerleştirmeliyim.. bi de sevgilime zaman ayırmalıyım başbaşa olmadığımız zamanlarda sanki birlikte hiç vakit geçirememişiz gibi hissediyorum nedense.. haftasonu ailelerle geçti ama çok iyi oldu.. onlar da hep yakınıyolardı arayı uzattık diye..

evliliğimde çok mutluyum Rabbim bozmasın ki çocuk gibiyiz evin içinde.. birbirimize sataşmadan, sırnaşmadan duramıyoz
çok seviyorum eşimi, bugünümüze şükürler olsun.. beklediğimize, saydığımız günlere fazlasıyla değmiş günlük

hadi ben gittim şimdilik

eski sevgilim napıyor acaba şimdi günlük...gerçi ben malum siteden bakıyorum daha hiç kimse eklenmedi face ine...paranoyak oldum ah ben...

Burcu burcu kokar tenin
Cenneti âlâdır yerin
Madem bir parçanım senin
"Gadan belan bana gelsin"

Ödenmez paha biçilse
Yanaktan aldığım buse
Dert, çile ne gelecekse
"Gadan belan bana gelsin"

Off güzelim yaz havası, açılan pencereler, içilen kahveler... Yaz gitme yahu geri gel

Günlük ,
Alkollü değilim hiçte kullanmadım ama kafam dönüyor cokta agrıyor gribimmi hala gecmedi ama bu bugun ölümün baş ucumuzda oldugunu her an bizden birini aldıgını tekrardan gördüm beraber calıstıgım amirlerim kaza gecirdiler birinin durumu ii değilhastaneye gittik günlük 10 yasıında oglu varmıs benim babm ölemez ölemez benim babam deyşi eline kuran alfabesini okyup babası için dua etmesi gözümün önünden gecmiyordaha cok kucuk babasını hatırlayacak kadarda buyuk eşimde kucuk yasta babsını kaybetmiş hep onun zorluğunu boslugunu yasamıstır bilirim hiç kimse kızmamıs ona mesela telaşlanmamıs garip duygular onun için bunlar erken büymüş aileyi koryacam die günlük allahtan dileğim bu aksam vakti benim babama ve herkesin babsına uzun hayırlı ömür versin hiçbir cocuğu babasız annesiz bırakmasın rahmetli olanlara allah mekanlarını cennet etsin ömürlerini cocuklarına versin günlük gecen gün bir söz okumuştm senle paylaşacağım eşimi düşünmüştüm ne kadar haklıymış demiştim ...

Babanız öldüğünde büyüyorsunuz.

Artık soru soracağınız, öğreneceğiniz, azarını duyacağınız, takdirini alacağınız, akşam eve dönerken yolunu gözleyeceğiniz, korkacağınız bir babanız yoksa büyüyorsunuz.

Yarınınızdan sorumlu tuttuğunuz, her istediğinizi almak zorunda olan o kişi yoksa artık... Büyüyorsunuz o zaman işte.

Savaşın ortasında komutansız kalmaktır, babasız kalmak...

Kayınpederimin karaciğerine de sıçramış kanser.
Ne desem,ne yazsam bilemiyorum.
Şu 1 aydır sınandığım kadar başka zaman sınandığımı hatırlamıyorum günlük can!
Herşeyde vardır bi hayır ama gözümüzün önünde eriyor bitiyor babacığımız.
Yine kemoterapiye başlanacak.Bu defa mama da yazmış doktoru...
Yıpratıcı ve acı dolu bir süreç başlıyor yine bizler için.
Rabbim sen O'nun ve bizim üstümüzden elini çekme...

günlükcüm annemdeyim kaynanama gidiyorum ve artık evime gitmek istiyorummmmmm usandım sıkıldım eşim gelicek ama ne zaman ben doğurcam stresten artık yaaa dün gece hiç uyuyamadım migrenim tuttu ağla ağla bi hal oldum anlamıyor kimseler beni Rabbim sen yardım et düzenimi bozdurma eşime hayırlı iş kapıları açççç...

sevgili günlük.. karışık, halsizim, zaman zamanda çok mutluyum. değiğşik ruh hallerindeyim anlayacağın saçmalıyoum işte. hayat bi hayli ekşınlı ama içimdeki boşluk bi hayli kapanmadı. eksiğim sanki.. beni anlayan yarım yok, bi bakışımı çözen, leb demeden leblebiyi anlayan, zaman zaman adıma kararlar vren.. yok işte yok. o günleri özledim. o nu özledimmi peki? dürüst olmama gerekirse bilmyorum. karşıma gelip hiç konuşmayan fikir beyan etmeyen onu özlerim ama konuşursa batar, biter. işte böyle ruh halleri içindeyim. beni bana bırak be günlük... boşveeeeerrr

canım cok sıkılıyor bunaldım sanırım günlük.bir bilinmeyen içindeyim sevdigime kavusma umuduyla yanıp tutusuyorum.ama umudum azalıyor. ben kendimi bıraksamda sen beni bırakma Allahım cok yoruldum cok yardım et Allahım Sabır ve güc ver.burda hapis gibi kaldım kafamı oyalayacak birseyde bulamıyorum tıkındım kaldım buraya derdimi anlatamıyorum.ne kendime bakıyorum ne evime.ruh gibi yasıyorum.Allahım bunalımamı girdim.hiç iyi degilim yardım et Allahım

Yazdım yazdım sildim..
Anlatacak mecalim bile yok.. Çok yorgunum, çok kırgınım günlük..
Bu sevgili beni çok yoruyor.. Zor günler geçiriyorum.. Geçen hafta hep ağladım..
Ama yavaş yavaş topluyorum kendimi.. Şimdi sıra onda..
Ben sevgim için elimden geleni yaptım.. Ne gurur yaptım, ne inat..
Şimdi peşimden ayrılmıyor sürekli bi ilgi gösterme çabasında ama yok artık eskisi gibi.
Önce bana kendini, sevgisini ispatlasın bakalım..
Buraya uzun zaman yazmayınca arada kaçırıyorum bazı şeyleri..
Yeni kişiler görüyorum çokça..
Ama takip ettiğim, buraya yazmasam da aklıma gelen kişiler var..
Selam olsun onlara..

Günlüğüm merhaba...
Sana yazmayalı epey olmuş yine...
En son ne yazdığımı bile unutmuşum...
Genelde okuyorum... Eski günlükdaşlarımı, arkadaşları görüp onlardan haber aldıkça mutlu oluyorum...
Kendime geldiğimde ise ne yazacağımı bilemiyorum.
Aslında sana güzel bir haberim var...
Yarim, yüreğimin neşesi atandı çok şükür.Burda az derdimi dinlemedin, az dua etmedi günlükdaşlarım...
Sana gelip bu haberi vermemek olmaz değil mi?
Ne kadar şükretsem az şimdi Rabbime...
Allah hiç kimseyi işsizlikle imtihan etmesin... Şimdi onun böyle okula gidiyorum diye mutlu sesini duymak nasıl güzel bir şey bilemezsin.
Allah tüm meslektaşlarımıza nasip etsin bu duyguyu.
Şimdi de yeni telaşlar, yeni heyecanlar başladı hayatımızda...
Yıllardır heyecanla beklediğimiz günlere adım atmaya çalışıyoruz.
Henüz hiçbir şey kesin değil ama buraya güzel haberleri yazabilmek nasip olur inşallah yakında.
Bu kadar arayı da açmadan sıcağı sıcağına gelip yazmak istiyorum işte o zaman.
Günlükdaşlarım dua eder mi yine peki günlüğüm

Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle. Ve geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil, kaç kere yeniden küllerin arasından doğrulup yeni bir gül olduğunu hatırla!

Merhaba Günlük:)

nasıl başlasam nereden başlasam bilemiyorum ama nedense sana karşı yabancılık çekmiyorum ve bütün içimi dökmek istiyorum..
Sanıyorum ki yazdıkça içimdeki dert benden gider içimden dökülür de taa uzaklara bir daha bana gelmez. Uğramaz.
Dıştan bakıldığında ne kadar da güleç yüzlü cıvıl cıvıl gözüküyormuşum bunu söyleyenlere sormalısın ama benim içimdekini bir bilsen kafamın içinde dönüp duran düşünceleri bir bilsen bir bilseler böyle demezler.
Aslında dile getirsem incir çekirdeği doldurmayacak şeyler için birde kafamızı şişirdin derler. Ama yok işte o benim içimde nasıl büyüyor bilmiyorlar.. Ben anlatamıyorum anlatamadıkça dışa dökemedikçe birikiyor ,bu genel ruh halime yansıyor bu yüzden de herşeyi takan herşeyi büyüten herşeye aniden parlayan garip tuhaf bir insan haline geliverdim.

Düğünüme daha çok var ama 1 gün 1 gün derken bakıyorsun ki o gün gelmiş çatmış benim henüz hiçbir hazırlığım yok şu an işim yok boş konuşupta canımızı sıkan çok.. Hem düğünüm hemen olup bitsin şu boş konuşanlardan kurtulayım istiyorum hem de bir 2-3 sene kadar uzatayım her şeyim tam olsunda öyle evleneyim istiyorum...

Yani kafam çok meşgul çok karışık...

Son düzenleme:
merhaba günlük seni yeni keşfettim ve bugün canımı sıkan bişeyi seninle paylaşmak istiyorum.
bugün direksiyon dersim vardı ona gittim hoca erkek arkadaşımı tanıyor benide biliyor..(bilmez olaydı) bugünde sevgilim hakkında ileri geri konuştu yok kültür farkı olur , yediğin yemek bile farklı olur, o kürt de olmaz falan falan saçmaladı..(ben kesinlikle böyle bir ayrım yapmıyorum asla yapmam da)
sadece çok canımı sıktı.. bu olay daha devam da ediyor vur kız bi tekme gitsin ne yapacaksın sen onunla sana adam mı yok çok mu aradın onu nerden buldun bana kalsa ıslatıp ıslatıp döverim falan falan dedi.. ben şaşırdım kaldım ne oldu diyorum yok bişey boşver sen beni dinle diyor..
galiba sevgilimde bunlar bi konuda sadece konuşurken ters düşmüşler tartışma falanda yok günlükcüm, nys sevgilimde sizin gibi düşünenler olduğu için bu haldeyiz gibi bişey demiş.. galiba bu da ona bozulmuş. bugün böyle konuştu çok canım sıkıldı sevgilime nasıl anlatırım bunu anlatılmaz ama çok üzüldüm sanki bana dedi bunları..

Be adam sen kim oluyorsun da böyle diyorsun bi dur bi düşün ne bu önyargı...
çok canım sıkıldı çok üzüldüm çok herkes böyle düşünürse biz nasıl kavuşacağız ki offfff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…