sevgili günlükcan
aldım elime kahvemi sana bi uğrayayım dedim
bugün hava bi acayip... sabah çok serindi.. sonra bi ara sımsıcak gösterdi kendini güneş.. şimdi yine kapalı
bugün çok fazla işim yok o nedenle ben de kitabımı okuyayım dedim.. 3 tane yeni kitap aldım bi tane de kocamın baba evinden arakladığım bi kitap var
hepsini okumak istiyorum lakin önce elimdeki bitmeli
kocamla anlaştığımız konulardan biri de kitap okumayı seviyo oluşumuz.. tarzlarımız farklı elbette ama ikimiz de çok seviyoruz okumayı
o daha çok servisle işe gidip geldiği için yolda okuyo.. ben de şehirdışına gideceksem ya da duruşma bekleyeceksem okuyorum
evde de okuyabilsem keşke ama pek fırsatım olmuyo
çok mu resmi yazdım ben sanki
elimde kahve sana yazarken birden kendimi ciddi hissettim gören de sanki dilekçe yazıyorum sancak
cumartesi akşamı hem kendi ailem hem de eşimin ailesi bana çaya geldi.. ben de onlar için ikramlar hazırladım
kimi güzel oldu kiminin kıvam pek olmadı
yapa yapa öğrencez ama günlük.. anamızın karnından aşçı doğmadık ya
kaldı ki evlenmeden önce ne bi bulaşık yıkamışlığım var evde, ne de yemek yapmışlığım
ünide evde kaldığım zamanlardan biraz biliyorum işte.. ama seviyorum yemek yapmayı
hele sevdiceğim onları iştahla silip süpürürken bayılıyorum
ama bazen tam istediğim gibi olmadığında da acayip moralim bozuluyo
zamanla herbişey daha da oturcak
dün eşimin kardeşini üniversiteye yerleştirdik.. özendim resmen.. daha dün gibi üni yıllarım.. yaşlanmış hissettim kendimi
eşimle keşke üniversitede tanışsaydık diyorum bazen.. ama biz kısa sürede aşık olduk evlendik.. ünide olsa uzun yıllar sevgili olmak zorunda olucaktık ve belki de yürümeyecekti.. uzun süreli ilişkilerden azcık tırsarım da.. gerçi yürüten nasıl yürütüyo ama di mi..
biz 25 yaşımızda tanıştık.. 27imizde de evlendik.. zamanında gayet di mi günlükcan
dün de 3. ayımızı kutladık
biliyo musun biz 18-24 ekim arası Barselona'da olcaz
bu benim ilk yurtdışı seyahatim olcak bu nedenle o kadar heyecanlıyım ki
ve bizim en büyük hayalimizdi her sene başka bir ülkeye gidebilmek.. daha düğünü yeni yaptık sayılır ama hayalleri ertelemeye ne gerek var di mi biz çook önceden ayarladık tatilimizi
seneye yaza da belki Roma'ya gideriz
çoluk çocuğa karışana kadar gönlümüzce gezelim tozalım istiyorum.. yaşlar geçiyo.. bi daha sorumluluklar artacak..
bu haftasonu çok yoruldum o nedenle ütü yapamadım.. akşama ütü yapmalı ve de kışlıklarımı yerleştirmeliyim.. bi de sevgilime zaman ayırmalıyım
başbaşa olmadığımız zamanlarda sanki birlikte hiç vakit geçirememişiz gibi hissediyorum nedense.. haftasonu ailelerle geçti ama çok iyi oldu.. onlar da hep yakınıyolardı arayı uzattık diye..
evliliğimde çok mutluyum Rabbim bozmasın ki
çocuk gibiyiz evin içinde.. birbirimize sataşmadan, sırnaşmadan duramıyoz
çok seviyorum eşimi, bugünümüze şükürler olsun.. beklediğimize, saydığımız günlere fazlasıyla değmiş günlük
hadi ben gittim şimdilik