Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük;
Ankaradan gitme isteğim tavan yaptı bugün. HAYIRLISIYLA ve bize şuanki hayatımızı aratmayacak bir şehre gitsek ya... Vardır bir hayır diyorum, Rabbim hayırlısını yazar diyorum; sabrediyorum... Ben alışamadım büyük şehre, Ankara bana göre çok büyük, çok kalabalık, trafiği çok... Ben tüm esnafın yerlilerini tanıdığı, sokağında rahatça dolaşabildiğim bir ilçede büyüdüm... Hoş şimdi oralarda kötü olmuş; öyle diyorlar... Yaylamı, portakal ağaçlarının güzelliğini, limon ağaçlarının kokusunu, güdüklü çorbasını özledim... Kalesini, denizini, balıkçılar kahvesini özledim... Kokusunu, yeşilliğini, insanlarını özledim... Sorun orayı özlemem değil; çok şükür ki eşimleyim... Ama Ankara çok boğuyor bizi; daha doğrusu Ankarada yaşayan akrabalarımız... Annemin sürekli baskı yapmasını, babamın alınganlıklarını, kız kardeşimin laf sokmalarını, eşimin babasının "her akşam yemeği bizde yiyeceğiz bundan sonra" diye bize sormadan karar almalarını, bir de cici kayınvalidenin laf çarpmalarını artık çekemiyorum... Her gün ağlatan biri oluyor beni; ben ağladıkça da eşimin gözleri doluyor, üzülüyor...
Çok doluyum sevgili günlük, ağladım ağlicam... Gözlerim dolu dolu son 2-3 saattir...

Günlükcan bugün huzurluyum bebiğim in haftasonuydu bugün çarşısı vardı geç çıktığı için kamerada görüşmedik onunda bir günü var sonuçta hava alsın gezsin dolaşsın istedim hakkıdır sonuçta..Belki biraz oduncuk pek ilgi göstermez ama onu seviyorum günlük çok seviyorummmmRabbim onu benden hiç almasın

bembeyaz kabarık bişiler giymek istiorum artık ayakkabımın altınaaa bekar arkadaslarımın adını yazmak çiçeğimi kızlara atmak istiorummmm artık tam zamanı aşkımmmm eee hadiiiiii hadiiiii

ne garip .. şükretmek ! bi zamanlar varlıgına dualar ettiginin, şimdi yokluguna şükretmek ..
geçmezdi, bitmezdi, tükenmezdi , yıkılamazdı ya .. ? peki şimdi bunun anlamı ne. kafam mı karışık yada özlem mi var.. hayır..
çokta komik aslında , alaycı bi ifadeyle "sırıtıyorum" verdigim tepki bundan ibaret.
canımda yanmıyo artık bu bile herşeyin önemsiz oldugunun kanıtı.öldürmeyen acı büyütür derler ya öyle işte neyyyse...
geçmişlerr olsuunn diyerek güzel bi şarkıyla son veriyorum anlık duygularıma . hayat kaldıgı yerden devam ediyo her halükarda.
:112:

Son düzenleme:
Günlük bugün benim doğum günüm ama içim bir buruk nedenini de bilmiyorum... Kısa ve öz yazmak istedim sonra görüşürüz

Eskiden hergün yazardım şimdi baktımda en son 2 ay önce yazmışım..
O kadar zamanda ne yaşadım ne yaptım ben bile hatırlamadıgım için buraya yazamıcam..
Tek bildigimmmmm Salı günü işe başlıyorum
Herşey çok güzel olucak inanıyorum yeterince acımı yaşadım artık yeni bi hayata başlıyorum..
Evde oturup kafama takıcak kadar boş bi insan degilim işsiz degilim

Umarım bu yeni başlangıç önüme yepyeni fırsatlar sunar ve güzel şeylerin başlangıcı olur

İyi geceler günlük, rüyalarımı ne zaman terkedecek acaba o şahıs?
Şarkılar dibe vurduruyor bu saatlerde insanı.
Ağlamadım onun için asla, kendimi tutabiliyorum ama içimde tarif edemediğim bir yer acıyor ya ona hakim olamıyorum işte.
Verdiğim karar için pişman değilim en çok da buna seviniyorum.
Aylar sonra burayı okuyup tebessüm edeceğim günler de gelecek inşallah.

sevgili günlük,

ben kaç kişiyim? içimde kaç kişi var biliyor musun? ben bilmiyorum
olmam gerektiği gibi ilerliyorum, iş tamam diğer meseleler de olmak üzere,,
olmamam gerektiği gibi olmamı isteyen biri daha var içimde bütün barikatları atla git diyor ama o kadar cesur değilim

kaç kişiyim günlük hangisi üstünlük kuracak, hayat ne tuhaf?
ben en sevdiğim insanla bi kere daha ya görüşeceğim ya görüşemeyeceğim o bile belli değil..

Son düzenleme:
Günlükcaaan içimde tarif edemediğim bi mutluluk var bunun sebebi benim sebepsiz yere mutlu olmayı başarabiliyorumm..Hiç bişeyin beni üzmesine izin vermiyorum çok mu egoistim acaba kendimi beğenmiş miyim diyorum bazen ama yok yok değilim bee
Eylül bitti ekim bizim için yaratılmış gibi yıldönümümüz benim dopum günüm onun doğum günü ne kadar güzel gelişmeler var ama biz çok çok uzağız keşke bir mucize olsada birlikte olabilsek

Her şeye rağmen hayat güzel seviyorum işte her gün daha çok bu gidişle
bu her şeyden de güzell mutluluğumuz daim olsun günlük herkes de mutlu olsun

GÜNLÜKCÜM COK MUTLUYUM ALLAHA BİNLERCE KEZ SÜKÜRLER OLSUN SEVDİGİMLE BU HAFTA SONU GÖRÜSTÜK VE YÜZÜK TAKTI EVLENİRMİSİN BENİMLE DEDİ NE GÜZEL BİR ANDI SÜKÜR OLSUN ALLAHIM.

İNSALLAH BAYRAMA NİŞAN YAPACAK GİBİYİZ İNSALLAH NİŞAN MÜJDEMİDE VERİRİM SANA ....ALLAHA SÜKÜR ELHAMDÜLİLLAH

TOPİKTEKİ BÜTÜN ARKADASLARIMIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN KİMİN NE DERDİ VARSA ALLAH YARDIM ETSİN AMİN

içimde bir sıkıntı var günlükcük! geçmiyor bir türlü. kötü birşeyler olacakmış gibi olmuş gibi! ne yapacağımı bilmiyorum günlüğüm. çalıştığım kurumdan ayrıldım, artık bende işsizim. eşimin işine geliyor, boşver evde dur işte diyor. duramam ben diyorum anlamıyor. kendimi güçsüz hissediyorum. kendi paramı kazanmak güzeldi ne biliyim benim de payım var az da olsa bu evde diyordum. şimdi eşimin parasını yiyormuşum gibi hissediyorum.

dün rüyamda öğrencilerimi gördüm. ahmetcan "öğretmenim size hediye aldım" diyip bardak veriyordu ve sarılıyordu. begüm elimi tutuyordu. mehmet ve kader de vardı anımsıyorum ama net hatırlayamıyorum. daha " ayda deli gibi özledim öğrencilerimi.

of günlükcük! kafam allak bullak! yüksek lisansa devam mı etsem? kpssye mi hazırlansam? öğretmen olarak mı tercih yapsam memurluğu mu tercih etsem? özelde çalışmaya alışsam mı? ücretli öğretmenlik nasıl olur ki? aile danışmanlığı kursuna mı kaydolsam? ne yapsam ben, ne!

SEVGİLİGÜNLÜK IRMAGA DEKİ KPSS CALISIP DERS CALISMASINI VE ÖGRETMEN OLARAK ATANMASINI ÖNERİRİM ÖZELDE CALISMAK ZORDUR.MEMUR OLSUN ÖGRETMEN OLSUN FARK ETMEZ ATANMASI KENDİ YARARINA OLACAKTIR ÜZÜLMESİN HAYIRLI OLUR İNSALLAH ONUN İÇİN.

GÜNLÜKCÜM ALLAHA COK SÜKÜR OLSUN SEVDİGİMLE MUTLUYUM ALLAHA SÜKÜR ALLAH HERKEZİ SEVDİGİNE KAVUSTURSUN ALLAHA SÜKÜRLER OLSUN.ELHAMDÜLİLLAH

Çok gelemiyorum artık günlük ..
Arada uğruyor , okuyor çıkıyorum.
Beni sorarsan bu yaz bol bol tatil yaptım.
Hatta ç.ba izmir'e kaçıyorum , sanırım . biletimi aldım ama emin değilim.
uzun mesafe ilişkisini kaldırabilir miyim ?
He bu arada burda sayfalarca yazdığım adamı terk ettim ve geçmişte bıraktım.
yeni heyecanlar var şu sıra.
ama korkularda var:)
Asla dediğim anda kandırdı beni.
Kandırdı mı onuda bilmiyorum ki :)
Gitsem mi ?
Kalsam mı ?
Bilemedim bak şimdi :)
Ama beni öldüren o ilişkiyi geride bırakıp bunları düşünebilmek bile güzel.
Günlükdaşlarıma selam olsun günlükcan.
Aşkınihan'a söyle çooook mutlu oldum adına.
Yeni işinde çok başarılı olacak biblomada güzel dileklerimi ilet.
Hayat Sultan hayat kimse için ağlanmayacak kadar kısa , izin verme derim nacizane :)
Belki bi gün gelir bende güzel haberler veririm ne dersin ?
Olur mu olur pembiş.
Kaçtım ben.

Son düzenleme:
niye herşey üst üste geliyo ki, negatif olunca negatif olaylarımı çağırıyorum. niye bişey bozulunca diğerleri sağlam ayakta kalmıyo ki. illa onlarında mı yıkılması lazım. domino taşımı benim hayatım ya ????????????

Bugünede allaha sükür elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah

allaha sükürler olsun

Sevgili günlükcük;

Öncelikle BizimdeBebisimizOlsun'a çok teşekkür ederim; ama Ankarada yaşıyorum atanmam imkansız dencek kadar zor. Eşimde burada devlette, Ankara olmalı yani. Ah ah çok zor :)

Günlükcüğüm;
Eşim bana hediye almış sanırım, kaç gündür ne hediye istersin diye sorup duruyordu. Pek bilmez benim eşim ne alacağını, hiç alışveriş hediye kültürü yok kocacığımın. bana soruyor, olsun bu da hoşuma gidiyor Öğleyin aradı yine; "Akşama sakın kimseyi davet etme, başbaşa olalım bugün" dedi. Pek bir heyecanlandım Akşam için fırında kaşarlı mantar, şehriyeli pilav, patlıcan köfte, bol renkli salata, güdüklü çorbası yaptım. Pişmekteler şuan, bide sütlü tatlı yapıyım

benim de kocam olsun yemek yapıp onu bekleyim,süslenip,gezelim...ne olur Rabbim...yetti bu bekarlık...

benimde sevdigim kocişim olsun süsleneyim ona.yemekler yapayım.pastalar yapayım.pamugumla oturup tv izleyelim citos yiyelim kıtır kıtır.işten gelince sarılıp öpeyim hosgeldin pamugum diyeyim bebişlerimiz olsun baba baba die bacagına yapıssınlar eve geldiğinde.insallah hepimiz mutlu yuvamıza kavuşalım amin

Son düzenleme:
Okula yeni başlamıştım, öğretmenimiz tek tek soru soruyordu babalarımızın ve annelerimizin mesleklerini falan.
bana gelmişti sıra 'yok'demiştim babam için, 'nasıl yok ki baban 'diye atılmıştı bir arkadaşım.

öğretmenim susturmuştu, çok ağlayınca kapıda bekleyen annemi çağırmıştı sınıftan çıkarmıştı canım annem.
işe gitmemiş,bir şey olur diye bekliyordu belkide hissetmişti.
'gidelim anne'demiştim... annem ağlıyordu,hemde çok...

bir gün derste iken sınıfta para toplanıyordu hiç unutmam dergi parası demişlerdi.
yoktu almamıştım annemden, sıra bana gelince 'para getirmedim'demiştim.
birileri 'babası yok ki bizim gibi' demişti, güldü bazı arkadaşlarım...
öğretmenim yine kızdı onlara ama içimi acıtan bu duruma o zamandan alışmam gerektiğini anlamıştım.

annemin fedakarlıklarını babamın da yokluğunu unutamıyorum....

iyi ki annem var günlük evliyim koskoca kız oldum günde kaç defa arar bilmiyorum...

neden anlattım biliyormusun günlük hayata erken başlamanın, acılara tek başına katlanmanın, güçlü olmak zorunda kalmanın,yüreğinde bir yara ile yaşamanın dayanılmaz ağırlığında eziliyorum şu sıralar...

hep eksikti hayatım da bir şeyler ve yine eksik...

isyan değil, şükürler olsun ama cidden yorgunum artık...

sol yanım çok acıyor

babamı özledim sanırım,varlığını hiç bilmediğim ama sıcaklığını hissetmek istediğim adamı özledim

gidip bir kahve yapayım kendime bu gecede uyku yok bana...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…