Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlükçümmm iyiym ben ya iyiyim canım annem bugün telefonda öyle içten iyimisin kızımm dediki o an onları ne kadar özlediğimi farkettim neyse son 10 gün eve gidiyorumm..ohh bi 20 gün tatil bana çok iyi geliceek tabi bu arada şafağım da azalmış olucak huhuu her açıdan mutluyum yanii bide aşkım cep telefonuna kavuşsa başka hç bişey istemicem sööz bak sözzz..Çünkü böyle çok zor oluyo yoruluyo garibim telefona gelmeye hali kalmıyo ona da kıyamıyorum arama diyorum ama içten içe de kızıyorum sesini duyamıyorum diye..Hayırlısıyla bitsin şu askerlik

pek sevgili günlük. paranmı var derdin var. arkadaşlarıma borç olarak verdim paramı bikaç ay içinde vereceklerdi ama henüz ses seda yok. bende aralıkta motor alacağım. umarım en geç kasımda verirlerde ben geri istemek zorunda kalmam. hiç sevmiyorum çünkü bu tür muhabbetleri. neticede olsa zaten verirler üstüne yatacak değiller ya. ama benim motor alacağımı biliyorlar. verirkende ben kasım-aralık gibi motor alacağım o zamana kadr verebilriim diye belirtmiştim. üstelik motor alıcam diye elimdeki parayla ablama borcumu bile ödemedim başkasına borç verdim. altın borcum var altında dengesiz keşke borç vereceğime borcumu ödeseydim.. off tedirginim sıkıntılıyım

Sevgili gunluk
ben hep uzgun zamanlarimda sana yazarim dimi

ama bugun biraz mutluyum memlekete gidiyorum
biraz kafami dinliyicem bebek isi olmadi gunluk
cok uzgunum yine
bu ay doktor bir suru seyler dedi bana
sanki imkansiz gibi geldi bana
ama Rabbimden dualarimi eksik etmiyorum hep dua ediyorum...
Allahin yaratmadigi sey yok diyorum hersey yaratmis hersey onun elinde isterse yeri goyu birlestirir isterse heryeri gulustana cevirir ....
Rabbim buyuk insallah bizede bir evlat nasib eder gunlukcum...
ama bu surec beni cok yoruyor ...
artik uzun zaman oldu benim icin kac yillik hasretim evlad hasretime kavusmak istiyorum gunlukcum ...
ama ben ona adim atdikca o benden uzaklasiyor sanki..
ne zaman onun gul kokusunu duyucam gunlukcum ....
o zaman ne zaman ...?
ruyamda da gormusdum ama olmadi...
bazi arkadaslar ruyalarinda gorurler sonra bir bakarlar hamileler ama ben ruyamda gordum ama olmadi yine
evladim olmasi icin zehir bile icerim gunlukcum ...
esimin baba olmasini ne kadar istiyorum bir bilsen icim aciyor arkadaslarinin hepsinin cocuklari var
esime soruyorlar hep seninde varmi yok diyor olucak ama Allahin izniyle diyor, uzgun oda ama icinde ben hiss ediyorum nasil istiyor evladi olmasini ama ben kadin olarak ona evlat veremiyorum...
onu baba yapamiyorum...
ama insallah olur insallah bizimde yuzumuz hayirlisiyla guler gunlukcum..
icim aciyor inan ...
dusunmedigim gun saat dakika an bile yok ...
hep bebegimiz olmasini dusunuyorum....
dusunme diyorlar ama olmuyor gunlukcum....
ben ki hasretim...
nasil hasret oldugum evladimi dusunmuyum ...
neyse gunlukcum ben gidiyorum sana yine yazarim..
acaba sana mujdemi nezaman yazicam diye dusunuyorum ..
bende hamileyim diye ne zaman yazicam sana acaba.....?
insallah o gunleride goruruz gunlukcum ....
ben kacar gidipde yolculuk hazirliklarimi yapayim.....
belki donunce ben iki canli donerim ...
esim yanimda evladim gobusumde donerim insallah ... 3 kisi doneriz gitdigimiz yerden insallah gunlukcum....

bugünede elhamdülillah allaha şükürler olsun elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah

Sevgili günlükcan;
Kış gelmiş. Bugün Ankara çok soğuk, hava kapalı ve yağmurlu. Tam kış işte; memleketimin kışı gibi. Soğuğa dayanamıyorum günlükcan, bizim oralarda kış böyle ayaz değildi ki.
Ama soğuğu seviyorum artık, sevdiceğimle balkonda oturmak battaniyeye sarılıp çok güzel oluyor
Kardeşimin kız arkadaşı şehir dışına gidiyormuş. Köpeğini kardeşime emanet etmiş, ama annemler taşınma arifesindeler annem kabul etmemiş. Kardeşim bana yalvardır nolur nolur diye. Napıyım günlükcan, kıramıyorum sarı sıpamı da "abla" diyince içim eriyor eşeğe ama ya bir yere pislerse köpek(tuvalet eğitimi yokmuş), tüylerini her yere dökerse Geldiğinde bir güzel yıkar mis gibi yaparım da aklıma en çok tuvalet ve tüy meselesi takılıyor

Herkesin olmaz bu iş dediği şey için ben neden bu kadar inat ediyorum acaba.. ?
Evet seviyorum ama neden emin olamıyorum sonumun mutluluk olacağından
Ne kadar kızarsam kızayım neden onun bi gülüşüne yenik düşüyorum
Ben neden bu kadar zayıf bi insanım, neden bi karar verip sonra da o kararın arkasında duramıyorum ???
Neden gücüm sadece ağlamaya yetiyo..
Artık etrafımdaki insanlara bu şekilde aciz görünmekten bıktım..
Hiç mi gücüm kalmadı güçlü olmaya.. Bu kadar mı yoruldum ben..
Gözümün içine bakıyo arkadaşlarım artık üzülmeyeyim, ağlamayayım diye..
Ve bu ilişkinin bi sonu olmadığından o kadar eminler..
Ben neden oldurmak için bu kadar uğraşıyorum..
Çok sevdiğimden mi ?
Ona çok alıştığımdan mı ?
Yok işte kopamıyorum ondan.. Beni üzmesine izin veriyorum bazen ama seviyorum işte..
Gözlerime bakınca her şeyi unutuveriyorum..
Nolacak sonu.. Güzel gidemez mi, güzel başlayan bir şey..
Ne gidebiliyorum, ne kalabiliyorum bu Aşkta..

esmer_sekerım yazdığın şeyler öyle etkiledi ki beni.. Aynı şeyleri yaşadım..
Okulun ilk günlerini hiç sevemedim sırf bu yüzden.. Bütün sınıf babasından annesinden bahsederken.. Kalkıp ta benim babam yok demek öyle acıtırdı ki içimi.. O an nedense utanırdım, herkesin bana acıdığını düşünürdüm, yüzüm kızarırdı.. O günler geçti ama içimdeki boşluk dolmadı.. O acı hiç geçmiyor, sadece insan alışıyo .. Allah kimseyi sınamasın sevdikleriyle...

Yanımda, yanımızda olsaydın keşke baba.. O zaman belki daha güçlü olurdum ben..

teşekkür ederim HayatSultan belki yanlarımız da olsalardı daha güçlü olurduk. Böyle gözleri dolu dolu yaşlarla başlamazdık hep hayallerimize. yollar bize hep engelli hep... sanırım en büyük imtihanlarımızdan biride buydu, bir gün onlarla da bir araya geleceğiz.
Başımız Sağolsun...

seviyorum ben bu bebeleri ya...her gün öğretmenine çiçek getiren,annesine öğretmeni için pasta yaptıran,elmayı bile öğretmeni ile paylaşan,özel video bile çeken,en önemlisi de saygılı,nazik öğrencilerim var benim...iki okul ötede öğretmenine küfreden,bıçak çeken öğrenciler varken hem de...o kadar tatlılar ki...ne ödev konusunda ne de okul kuralları konusunda yormadılar beni hiçbir zaman...sesimi bile yükseltmeden ders işliyorum...ve bence bu her öğretmene nasip olmaz...Rabbim şükürler...

Olmadı günlük yaşanabilecek güzel şeyleri başlamadan bitirdim.
Ama teşhisi koydum ben olumsuzluklardan besleniyorum , onlar yok olursa bişileri düzeltmeye çalışmazsam
yaşamımım bi anlamı kalmaz sanıyorum.
Psikolog randevusu alacağım yarın :)
Ya geri zekayım bu haldeyim , ya ileri zekayım bu haldeyim.
iq testide yaptırıcam :)
çok şükür ama çooook ..

günlükcan Allaha sükürler olsun bu gün itibari ile artık kadroluyum Allaha şükür.cok mutluyum Allahım şükürler olsun Allah tüm iş isteyenlere hayırlı kapılar açsın Kimseyi işsiz koymasın Rabbim AMİN.ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH ALLAHUEKBER

:21 :

Nasip...
Allah bi evlat verirse, adını nasip koyucam.
Bekliyorum günlük, biliyorum Rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat vericek bana.

ay ne zamandır yazamıyordum sana günlükçüm..
aslında hep burdayım ama sana yazamadım bi türlü.. bu gün çoookkk heycanlıyım.. şuan mahkememiz görülüyor..:18: Allahım hayırlısını versin inşallah
buarada batıma 4 gün kaldı belim neyim ağrıyor biliyorum gene hamile değilim ama gene minnacık bi umut var içimde.. aslında okadar duygusalımki şuaralar. eşim çok istiyor her ay ya hamilesem die dolabı sevdiğim şeylerle dolduruyor, ağır işler yaptırtmıyor. ne bileyim üzerime titriyo işte.. ve ben her ay onun umutla bakan gözlerinin içine baka baka adet olduğumu sölüorum gene sarılıyor öpüyor diğer ay inşallah, hayırlısı bölemiş, demek zamanı değilmiş diyor.. ve ben buna çok üzülüyorum ve yaklaşık 4 gün sonra ben bu dediklerimi gene yaşıyacağım biliyorum

Kötü bir gün bugün...
Umutla beklediğim bir şey olmadı. Rabbim sınıyor belki beni ama ben güçlü olabilecek miyim bilmiyorum.
Sırf kafam dağılsın vakit geçsin diye mutfakta bir şeyler yapıyım dedim.
İki parmağımı birden kestim.
Kesiklerim mi daha çok acıyor içim mi bilemiyorum.
Koca bir yalnızlığın içindeyim ve boğuluyorum sanki..
Sürekli kendi içimde kendimi sorguluyorum.
Hep böyle mi geçecek acaba ömrüm?
Ömrümce bir şeyleri bekleyip sahip olamadıklarıma üzülüp duracak mıyım?
Seyirci gibiyim ben kendi hayatımda bile kendi yazdığım repliği oynayamıyorum.
Seyredip duruyorum ve hiç keyif almıyorum.
Belki yardım almalıyım, bir şeyler yapmalıyım.
Bu şekilde devam edersem sonum iyi değil biliyorum.
Allahım içime ferahlık versin, hiç iyi değilim günlük...

Bugünede Allaha şükür.Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah Allaha şükürler olsun

bebgim gene beni korkuttum çok korkuyorum günlük ne olur bana du et bebgim benle kalsın yatıyorum kalkmak yasak bugün yatalı 44 gün oldu beni dualarınızda unutmayın ne olur

Minik Jelibon lütfen lütfen s1k1i tutun anneye :)

Sevgili günlük. Davetiyesini gönderdi yetmedi, dügün resmini gönderdi yetmedi, birde simdi bu...

Yeter artik be, yeter, rahat birakin beni ya rahat birakin. diye haykirmak istiyorum. Anlamiyorlar günlügüm. Böyle yaparak ellerine ne geceklerini saniyorlar. Ya da o adamin amaci ne? Kendi sectigi yolda illerlesin biraksin artik pesimi. Düssün artik yakamdan ondan haber almak istemiyorum. Ulasmsin artik dolayli yollardan bana. Yeter artik yeter..

Rabbim birtek sana siginiyorum. Icimdekini bilende duyanda sensin... Senden baska gidecek kapim yok, senden baska siginagim yok benim..

Son düzenleme:
"Mazlumun Zalimden Öcünü Alacağı Gün, Şüphesiz Zalimin Zulmettiği Günden Daha Çetin Olacaktır" HZ.ALİ

AMİN...

Merhaba Günlüğüm..
Kaç ay oldu sana yazmayalı? 3 mi 4 mü hatırlayamadım.. Neler oldu neler bitti hayatım roman gibi resmen. Biraz yorgunum açıkçası ve çokça da temkinliyim artık.
Anladım ki bu hayatta gönlümü açabileceğim, istediğim gibi davranabileceğim oh be diyebileceğim kimse yok. bu dünyada yok yani, yok.
O yüzden kabullendim artık kavga etmiyorum, mücade etmiyorum, hırslarım yok sinirim yok öfkem yok.
Beni anlamıyorlar diye ağlamak dahi yok.
Yaşım 30 a geldi, etrafımdakiler evleniyor barklanıyor, çoluk çocuk sahibi oluyorlar. Yeğenlerim büyüdü.
Ben aynıyım be günlüğüm, aynı yerimdeyim. mıhlandım buraya anlıyor musun.
Çok efkarlıyım bu akşam, herşeyin hayırlısı.
Ben mücadele ediyorum sonra benim kazandığım zaferlere biri gelip bayrağını dikiyor.
Anlatamıcam şimdi uzun uzun.
Kısacası bu hayattan bi beklentim kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…