Popüler Konu Sevgili günlük...

PASAM BU SENİN İÇİN:

• Hamile bir kadının eşi,karnına şahadet parmağı ile bir daire çizerek 20 defa “YA MÜBDİ”yazsa ve okusa çocuk düşürülmekten korunur ve kurtulur. Bide hergün oku: ya hayyü ya kayyum bi rahmetike esteğisü

Allah bebegini sana bagıslasın amin

bugünede Allaha şükür.ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH ALLAHUEKBER.ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN

Son düzenleme:

BEBEK GEL ARTIK...

NERDESİN SEN YAVRUCUĞUM YAAA?
OYSA YANIMDA,KOLLARIMDA OLMALIYDIN ÇOKTANDIR...NEDEN RANDEVULARINA GEÇ GELENLERDEN OLUYORSUN BEBEĞİM?

SOKAKTA KADINLARIN BİRİ ELİNDE DİĞERİ KARNINDA...YOLDA KOŞUYOR DİĞERİ..ANNELERİ FAZLA ÇOCUKTAN BIKMIŞ OLMALI Kİ KEDİ

YAVRUSU GİBİ ENSESİNDEN ÇEKİYOR ÖZENSİZCE ONLARI..DÜNYANIN EN ÖNEMSİZ ŞEYİ GİBİ..OYSA SEN ÖYLE Mİ OLACAKSIN?

SEBEPSİZ MESNETSİZ SIKINTILARLA BOĞUŞUYOR YÜREĞİM..KABUSLARA YENİK DÜŞÜYOR RÜYALARIM...OYSA GÜLÜCÜKLERİNLE

GÜLÜMSEMEKTİ HAYALİM.GEL BE BEBEĞİM

SEN BANA ÖZLEMİ, HASRETİ TATTIRDIN DAHA GELMEDEN.DAHA GELMEDEN HAKKIMA GİRDİN.AMA BENİM SENİN ÜZERİNDE ANALIK HAKKIM

OLMAYACAK.GEL(Kİ EĞER GELİRSEN)YAŞANTIMIZA KATACAĞIN NEŞE İLE ASIL SEN BENİ BORÇLU KILACAKSIN VARLIĞINA KARŞI

BİLİYOR MUSUN BEBEĞİM YENİ DOĞAN BEBEKLERİN KULAĞINA "GELDİĞİNYERLERDE BENİM BEBİŞİMİ GÖRDÜNMÜ NE ZAMAN DÜNYAYA

GELİŞ BİLETİNİ ALIP GELECEK?"DİYE FISILDIYORUM

HİÇ KONUŞAMIYORUM BİLSEN..OYSA DUDAKLARIM SICAKLIĞINA VE YAVRUM UYANDIN MI BEBEĞİM DEMEYE MUHTAÇ.

RÜYALARIMDA SENLE BİRLİKTE OLUP UYANINCA KAYBEDİYORUM.NE ZAMAN SENİN SESİNLE UYANACAĞIM VE NE ZAMAN UYANINCA SENİ KAYBETMEYECEĞİM?

PEKİ..BUNCA SÖZDEN SONRA DA HALEN GELMEYE İKNA OLMADIYSAN SEN BİLİRSİN.AMA BİL Kİ BEN İYİ BİR ANNE OLURUM SEÇİM SENİN.

UMARIM ANLARSIN BİR GÜN BENİ VE UMARIM O ZAMAN İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLMAZ.İNATÇI BEBEK AHHH BEBEK...HAYALLERİME BİLE YASAK KOYUYOR BABAN
.
HER AY ÜMİTLENİP HER REGL DÖNEMİNDE YIKILDIĞIM İÇİN BANA SENİ DÜŞÜNMEYİ BİLE YASAKLADI.HAYALLERİ İNSANI HAYALKIRIKLIĞINA SÜRÜKLERMİŞ DİYOR...

HAYALLERİMİ DE KAYBEDERSEM
yAŞAYAMAM Kİ..BİR GELSEN DE BABANI DA ŞAŞIRTSAN...SANA SEVGİLERİMİ ÖPÜCÜKLERİMİ GÖNDERİYORUM BEBEĞM..VE AĞLIYORUM GEL DE DİNDİR GÖZYAŞLARIMI

Son düzenleme:
sevgili günlük:

Allah herkse anne olmayı bebeginin kokusunu koklamayı nasip etsin hepimize o duyguyu tattırsın.bekarlara hayırlı sevgi dolu mutlu çocuklu yuvalar nasip etsin,sevenleri birbirine hayırlı eylesin,Allah hepimizin yardımcısı olsun tüm anne olmak isteyenlere ve evlenmek isteyenlere hepimize Allah yardım etsin ve insallah meleginde o güzel müjdesini bebek müjdesini en yakın zamanda alırız insallah Amin

Son düzenleme:
günlük..
Benim dişim çok ağrıyo bi tek o ağrısa yeter çenemi oyuyorlar sanki bu ne iğrenç bi ağrı pazartesiye randevu aldım daha annemin evindeyken evlenmeden çektireyimde kurtulayım dedim benim derdimden bir tek annem anlar bir tek o bana gözünün içi gibi bakar karşılıksız

bu arada arkadaşların yazılarını okudum Rabbim inşallah onlara hayırlı evlatlar nasip eder. Zamanı gelincede bana hayırlı bir bebiş verir inşallah. Allahım hepimize o duyguyu yaşatsın inşallah.

günlükcüm kayınvalidemden geldim tabi eşimde geldi bu arada şükürler olsun tek sorunumuz işimiz kaldı bugün bi görüşmeye gittik umarım olumlu olur ilk tercihim diyarbakır ama bakalım rabbim hayırlısını versin..Evimi özledim eşyalarımı özledim ankara soğudu kışlık giyeceklerimiz diyarbakırda ki zaten benim karnım kocaman oldu hiçbirini giyemem ama eşiminde yok paramız yok borçlar gırtlağa kadar napcaz şaşırmış durumdayız rabbim hayırlı rızk kapıları açsın inşaallahh.. paşam canım bebişin seninle olsun hayırlısıylaa

Sevgili Günlük,

Bir yerden başlamak gerektiğini düşünerek sana 'merhaba' diyorum. Şu sıralar canım çok sıkkın. Depresyon teşhisi konması an meselesi. Okumak ayrı dertmiş iş bulmak çalışmak evlenmek hepsi ayrı. Biraz daha aklı başında ayakları yere basan bir üniversite hayatı yaşasaydım diyorum. Pişmanlık mı hayır sadece öyle duygu esintileri. Anlayacağın dengesize bağladı bu aralar hayatta, duygularda.. Ama ne derler karanlıkların dibini yaşıyorsan aydınlıklar yakındır. Umud ediyorum bende sadece..

günlükcüm sevdigimi cok özledim.hiç aklımdan cıkmıyor gözleri kara kara pıtır pıtır.nasıl özledim kokusunu bakısını benle ugrasmasını herseyini özledim günlük bayramdan sonraya kadar göremicem onu Günlük onun omzunda yaşlanmak istiyorum bebişlerimizle mutlu olmak istiyorum cocuklarının annesi olmak istiyorum kocacım diye sarılmak istiyorum ona.insallah Allahın yardımı ve izniyle insallah sevdigime kavusayım nolur Allahım amin.Allahım nasılda güzel yaratmıssın.Yaradana kurban oldugum.Senicok seviyorum aşkımın süzme balı. pamuğumu cok özledim.özleminde güzel Allaha Şükür Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah

Sevgili günlüğüm,
Ben ne yapacağım böyle bilmiyorum ama yalnız olayım kendi evimde olayım istiyorum inan hiçbirşey yok gözümde...
Katlanamıyorum artık cidden uzaklaşmam lazım bir insanın herşeyi batarmı ya,sabrımın sınırları zorlanıyor resmen...
Varsa yoksa oğlu!Gideyim diye gözümün içine bakıyor artık artık izin alma dedi bana git sen dedi şaka gibi:)
Allahım büyük konuşmayım ama çocuğum olursa bu kadar ayrımcılık yapmayacağım mutlu olsun diye gelinime daha iyi davranacağım.Ev ev üstüne olmuyor gerçekten...Diken üstündeyim rahat edemiyorum ki heryere uyum sağladığıma eminim...Bunun sebebi benmiyim...Gitmek ve uzun süre gelmek istemiyorum gerekirse özleyim ailemi kocamı yok sadece saygım var sevgim yok artık yok birşeyleri tükettin yazık...çok daraldım çok!!!

anne olamamak ne demek acı çekmek demek özlemle evladının kokusunu burnunda duyamamak demek onu uyurken seyredememek emzirememek hayal kuramamak elaleme imrenmek demek eşini hayal kırıklıgına ugratmak baba yapamamak demek bebegi olmayan bir annenin isyanı demek ya anne olmak ne demek tekmelerini hissetmek demek ve hergüne şükür etmek demek aklının çıkması demek evladına birşey olur korkusuyla aklının çıkması demek anne olmak ne demek
sevgili günlük çok şükür iyiyim doktora iyiki gitmişim arda bey sag olsun çok ilgilendi allah ondan razı olsun bir baba gibi oldu bana mavişim
melegime
rabbim okadar büyükki canım ol dediginde oluyor ben çok gördüm etrafımda bebgi olmayıp ellerine kısır raporu verilipte bebjkleri olan arkadaşım kaç tane tüp yaptırdı sonra dedi allahım herşey senden elimden geleni yaptım ne yapayım demiş sonra mucize dogal yolla hamile kaldı canım bizim köyde bir tanıdık vardı bebgi olmuyordu evlatlık aldı kadın ister inan ister inanma o bebge annelik yaptı ve sonra kendiliginden hamile kaldı umudunu yitirme canım herkezin imtihanı sen şimdi diceksinki senin bebgin oluyor nerden biliceksin benimde 7 sene bebgim olmadı ilk oglumdan sonra eltim dalga geçti hep neler neler kaynanama küçük gelinin var neden büyük gelinin yok dediler allahıma okadar dua etimki secdelere kapandıgımı yaradan biliyor rabbim ol dedi oldu hoş bebgim 19 haftada cennete gitti sütlerim boşa gitti biliyormusun canlıydı bebgim can çekişe çekişe öldü elimden birşey gelmedirabbim dedim ömrümün yarısını ona ver yaşasın ellerim boş çıktım sonra kızıma hamile kaldım oda 18 haftalıkken dogdu doktora canım yanıyor ne olur bir igne yap benide onun yanına koy dedim dayanımıyordum çünkü 2 gün hastanede kaldım ellerim karnımda ayaklarım karnıma çekili çok agladım neden allahım ben sana ne günah işledim evladımı aldın dedim acımdan
sonra eve geldim ne agladım inan bana arabaya ölümü attılar sürüklüye sürüklüye hemdeeve geldim ve dedimki keşke hiç hamile kalmasaydımda görmesydim bebklerimin ölmesinibelkimde rabbim dediki kulunm fazla ısrar etme bak sana evlat vericem ve geri alıcam okadar zorki evladına hamile kalıp tekmelerini duymak ve ellerinin boş çıkması nekadar zorhakkımızda ne hayırlıysa onu yaşatsın yaradan bize inan hamile kalmayla iş bitmiyor olay sonunu getirmek bak bana kaç kere hastanelik oldum agladım yalvardım rabbime ol dicekki oluck
ben böyle dedim diyede sakın kızma benim gibisin sende hassasdilerim rabbimden sana saglıklı saatli evlat versin tez zamandadualarımdasın inan seni çok seviyorum biliyorsun oglum ölünce aglamıştım arkadaşımın kız kardesi dogum etti 10 gün yasadı kızı öldü sonra arkadaş bana dediki ya emelin yerinde olaydım emzirdi gördü dedi ozaman halime şükrettim inan bebgim olmasaydı evlatlık bile düşündüm onlarında anneye ihtiyacı var çünkü
peygamber efendimiz ne demiş yetimi koruyun kolayın sevin demiş allahım hepimizin yardımcısı olsun aseni seven paşa kulun

bugünede Allaha şükürler olsun.Elahamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah Allaha şükürler olsun

günlükcan beni duygulandırdı pasamla melek Allah yardımcıları olsun tatlı bebişleri olsun.bide temmuzsendromu asmin ben ve tüm bekar arkadaslarım hayırlı çocuklu yuvamıza kavusalım insallah en yakın zamanda insallahsevdigimizi Allah hakkımızda hayırlı ve helal eylesin.amin
hava cok soguk günes var ama yalancı güneş ısıtmıyo:2:temizlik yapayım bide buzdolabım bozuldu napcam ben paramda yok yenisini almak isterdim hem ceyizim olurdu.günlükcan ceyiz almaya basladım cok sıkısıcam maddi olarak.olsun Allah kerim Allaha şükür Elhamdülillah hersey için Allaha şükürler olsun

Son düzenleme:
Kendimden ustun olamaz ki, uzulmem onu kaybedersem demistim, uzulsem de cabucak gecer demistim gunluk..
ani yok, yasanmislik yok dedim.
sonucta gozden irak demistim.
yasanmislik yok ortada, eski sevgilimi unutmusum ben dedim.
nafile.. kendimi kandirmisim.
meger boylesi daha zormus, anilarinda degil, hayallerinde yasatmak daha zormus..
duygularimi kucumsemisim,
yuregim her gun skisiyor. gecmiyor, gececekse de uzun zaman alacaga benziyor.
yollarimiz kesismez artik, anca bi mucize olursa olur. o da benim gibilere ugramaz
dun gece isyana vardi sozlerim ve gozyaslarim. biliyorum Allahim dedim, sen istemezsen olmaz sen de istemezsin dedim.
huzursuz uyandim sabah, hala huzursuzum. hic basima gelmez zannederdim, geldi...

5 yillik dostumun bitmek bilmeyen nazi, tripleri yuzunden de hayatim ayri bir zindan.
bu kadar narsist bi insanla nasil mutlu olabilirim bi yolu yok. her hafta rutini haline geldi kavgalarimiz ve de
artik sonun basindayiz dedim ya gunluk, duzelmez hic bir sey, duzelecek gibi de durmuyor.
1 saat icinde, bi gun icin de hayatim hep mahvoldu ama 1 saat icersinde de duzelmedi hic bir sey.
kotuye gidiyor hersey, okul, insanlara olan hislerim..
kendimi de kaybedersem naparim be gunluk ???

günlük dün hayatımızın en kötü gününü yaşadık ailece..
ablam bebeğini kaybetti günlük..
25 haftalık oğlumuz bıraktı bizi gitti..
iki hafta kadar daha yaşasaydı, erken doğuma alacaklardı zaten..
o kadar çok şey hazırlamıştık ki anlatamam sana..
hastanede ablamın hali gitmiyor gözümün önünden..
biz bebeğin alınmasını beklerken doğum yapanlara bakıp iç geçirdi kuzum benim
bebeğimizi gömdük bugün.. pamuk gibi yumuşaktı hala..
o kadar ağladım ki dünden beri başım çatlıyo hala..
ben onu teyzesinin bitanesi diye sevecektim günlük..
kıyafetler alıcaktım kravat gömlek alacaktım ona ben..
daha yeni pijama takımı aldım inanamıyorum hala ya
Allah'ım bize sabır versin günlüğüm

Sevgili günlük;

Eşime çok üzülüyorum, ağlayıp duruyorum. Babasının eşi(üvey annesi) çok üzüyor mutluluğumu. Kadın sürekli laf sokma derdinde. Bir de eşimin ölen annesinin resimlerini kaldırmış kadın. Dün akşam onlardaydık; eşimin annesinin eşimin sünnetinde çektirdiği fotoğraf vardı vitrinde. Eşim her gittiğinde ilk o resme bakardı. Ama dün yoktu. Benim de gözlerim doldu. Eşim çok sessizdi tüm akşam, onun sessizliğini gördükçe ben de mahvoldum. Daha fazla dayanamadım mutfakta babasına sordum gizlice o resim nerede diye. Yeni hanım kaldırmış, ona ne ki! Tüm bunları bilerek gelmedi mi o kadın bu eve! Akşam zaten 1 saate yakın çıkmadı odasından, evlerine gittik insan çıkar hoşgeldiniz der. Of günlük; bıktım şu kadının bu tavırlarından. Ben sabrederim daha doğrusu umursamam ama eşim, abisi ve kız kardeşi çok üzülüyorlar. Eşimin gözleri dolunca dayanamıyorum...

Dün akşam annesini anlattı, ağladı. Ölüm acısı geçmez bilirim; ama nolur Allahım daha fazla eşimin canını yakmasına müsade etme şu kadının, nolur Rabbim....

Sevgili Günlük;
Bu içimdeki sıkıntı doldu taştı. Taşıyamıyorum artık. Kimse onu kötü bilmesin, biz nasıl olsa barışır unuturuz başkalarının aklında kötü kalmasın diye kimseye anlatamamaktan, kendimi yeyip bitirmekten öyle yoruldum ki.

Biliyorum onsuzda yapamam. Silip atamam hiçbir şeyi. Heleki bu noktaya gelmişken. Ama nereye kadar taşıyabilirim. Küçük bedenime bu kadar sıkıntı ağır geliyor.

Bir gün uyandığımda onun varlığına şükrederken ertesi gün keşke hiç tanımasaydım diyebiliyorum. Birbirine bu kadar zıt iki insan nasıl olurda aşık olabilir? Bu ne büyük çıkmaz. Aşk bu kadar zor mu olmalı?

Onu bu kadar vazgeçilmez kılan ne? Kendi kendime senin hiç değerin yok mu niye bu adama katlanıyorsun diyorum. Herşeyin farkındayım. Ama arkamı dönüp gidemiyorum. Mutlu anlarımız mı kavgalarımız mı daha çok kestiremiyorum. Şu an ona nefret doluyum. Ama yine kendimi alttan almak zorunda hissediyorum. Sırf sonra olacakları bildiğim için, ben adım atmazsam düzelmeyeceğini bildiğim için. Evet şuan onu olduğundan daha da kötü düşünüyorum. Sanki beni hiç mutlu etmemiş, gözlerime aşkla bakmamış, varlığına şükrettirmemiş gibi hissediyorum. İyiliklerini düşünmek istemiyorum öyle üzgünüm ki.

Her kavgada içimden bişeyler daha kopup gidiyor. Kimi zaman Allah'ın önceki hatalarım için karşıma çıkardığı bi sınav olduğunu düşünüyorum. Eğer öyleyse sonuna kadar razıyım. Ama insanın sevdiği adam için bunları düşünmesi ne kadar acı. Yoksa gerçekten sevmiyor muyum o bende sadece takıntı mı oldu? Bunu kendime itiraf edemiyor muyum? Hayır hayır öyle olamaz. Bu gerçek olsa özler miyim, onca ayrılıkta kendimi mahvedip geri döner miyim?

Neden bu kadar zorsun be adam bırak huzur mutlu olalım.....

kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime
titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime
perde-i zülmet çekilmiş, korkarım ikbalime
titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime

Son düzenleyen: Moderatör:
Alıştım işte...
Evimden uzak, yapayalnız o hayata da alıştım...
Ben nelere alışmadım ki?
Acıya, yokluğa, çaresizliğe....
Yalnızlık da neymiş bunların yanında...
Umarım bir gün ararsın da beni senden hesap sorma gibi bir şansım olur.
Neden aramadığını, neden öylece çekip gittiğini umarım anlatabilirsin.
Artık hangi bahaneyle anlatacaksan.
Sorun değil alıştım artık ben senin bu yalanlarına...

Nedeninin niçinini hiç bilmiyorum günlük tek bildiğim onunla yaşlanmak istiyorum
Ne olursa olsun onunla olmak istiyorum onsuz bi gelecek hiç düşünmedim düşünmekte istemiyorum
Allah'ımın izniyle inşallahhh hep hayatımda olur ..

tesellin için sağol PAŞAM Haklısın aslında bulupta kaybetmek daha acıdır...
demek ki daha vakti zamanı var diyorum ama bi yandan da yüreğime söz geçiremiyorum işte

inş PAŞAM.....
inş sende bebeğine kavuşacaksın bu sefer.....
bende ALLAH nasip ederse bigün sana ve tüm arkadaşlara hamileyim dicem tabi bu (yani benim ki)ne zaman olur bilmiyorum ama inş çok zaman geçmeden olur inş....
RABBİM tüm bebek hasretiyle yananların kucaklarını tez vakitte doldursun benim de ......AMİİİİİİİİİN..........
bende seni seviyorum canım arkadaşımyaşadığın çok zor ama inş karşılığında mükafatını alıcaksın az kaldı az daha sabır
ALLAHA emanet olun sen ve bebişin
kocaman öpüyorum seni

sevgili günlük,
bugün yine bildik tanıdık bir gündü .... biraz sıkıldım evdeydim bütün gün . düşünüp durdum . bazen anlam veremiyorum bazen rüya olsun kabus olsun istiyorum ama uyanınca yine aynı güne uyanıyorum . neden böle oluyor bilmiyorum . ben kaybettiğimi düşünmüyorum ama yinede içim acıyor bazen . bunları hak ettiğimi düşünmüyorum ama hak etmesem yaşamazdım . herkes hak ettiğini yaşar . oda onu yaşıyor şimdi . mutlu olmasın istiyorum bazen bazende boşver ya diyor . boşver bak hayatına . güzel bir gün olucak yarın diyorum yinede . yarın yeni bir başlangıç . hayat bana gülücek elbet bir gün farklı bir sabaha uyanıcam . o zamana kadar kalbimin kırıklaıklarıyla yaşıyorum sadece . o farklı sabahın en kısa zamanda gelmesi dileğiyle ...

Seni yaradana sükürler olsun allaha binlerce kez şükürler olsun

elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah allahuekber

sırılsıklam iliklerime kadar aşığım günlük.kızma dertlendikce sana yazıyorumcok asıgım cokkkk o gözler aklımdan gitmiyo .pamugum seni cok seviyorum.Allah kimseyi sevdiğinin yokluğuyla sınamasın Amin....Yaradana kurban...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…