anne olamamak ne demek acı çekmek demek
özlemle evladının kokusunu burnunda duyamamak demek
onu uyurken seyredememek emzirememek hayal kuramamak elaleme imrenmek demek
eşini hayal kırıklıgına ugratmak baba yapamamak demek
bebegi olmayan bir annenin isyanı demek
ya anne olmak ne demek tekmelerini hissetmek demek
ve hergüne şükür etmek demek
aklının çıkması demek evladına birşey olur korkusuyla
aklının çıkması demek anne olmak ne demek
sevgili günlük çok şükür iyiyim doktora iyiki gitmişim arda bey sag olsun çok ilgilendi allah ondan razı olsun bir baba gibi oldu bana mavişim
melegime
rabbim okadar büyükki canım ol dediginde oluyor ben çok gördüm etrafımda bebgi olmayıp ellerine kısır raporu verilipte bebjkleri olan arkadaşım kaç tane tüp yaptırdı sonra dedi allahım herşey senden elimden geleni yaptım ne yapayım demiş sonra mucize
dogal yolla hamile kaldı canım bizim köyde bir tanıdık vardı bebgi olmuyordu evlatlık aldı kadın ister inan ister inanma o bebge annelik yaptı ve sonra kendiliginden hamile kaldı
umudunu yitirme canım herkezin imtihanı sen şimdi diceksinki senin bebgin oluyor nerden biliceksin benimde 7 sene bebgim olmadı ilk oglumdan sonra eltim dalga geçti hep neler neler kaynanama küçük gelinin var neden büyük gelinin yok dediler allahıma okadar dua etimki secdelere kapandıgımı yaradan biliyor rabbim ol dedi oldu
hoş bebgim 19 haftada cennete gitti
sütlerim boşa gitti biliyormusun canlıydı bebgim can çekişe çekişe öldü elimden birşey gelmedi
rabbim dedim ömrümün yarısını ona ver yaşasın ellerim boş çıktım sonra kızıma hamile kaldım oda 18 haftalıkken dogdu doktora canım yanıyor ne olur bir igne yap benide onun yanına koy dedim dayanımıyordum çünkü
2 gün hastanede kaldım ellerim karnımda ayaklarım karnıma çekili çok agladım neden allahım ben sana ne günah işledim evladımı aldın dedim acımdan
sonra eve geldim ne agladım inan bana arabaya ölümü attılar sürüklüye sürüklüye hemde
eve geldim ve dedimki keşke hiç hamile kalmasaydımda görmesydim bebklerimin ölmesini
belkimde rabbim dediki kulunm fazla ısrar etme bak sana evlat vericem ve geri alıcam okadar zorki evladına hamile kalıp tekmelerini duymak ve ellerinin boş çıkması nekadar zor
hakkımızda ne hayırlıysa onu yaşatsın yaradan bize inan hamile kalmayla iş bitmiyor olay sonunu getirmek
bak bana kaç kere hastanelik oldum agladım yalvardım rabbime ol dicekki oluck
ben böyle dedim diyede sakın kızma benim gibisin sende hassas
dilerim rabbimden sana saglıklı saatli evlat versin tez zamanda
dualarımdasın inan seni çok seviyorum biliyorsun oglum ölünce aglamıştım arkadaşımın kız kardesi dogum etti 10 gün yasadı kızı öldü sonra arkadaş bana dediki ya emelin yerinde olaydım emzirdi gördü dedi ozaman halime şükrettim
inan bebgim olmasaydı evlatlık bile düşündüm onlarında anneye ihtiyacı var çünkü
peygamber efendimiz ne demiş yetimi koruyun kolayın sevin demiş allahım hepimizin yardımcısı olsun aseni seven paşa kulun