Günlük eşimin izni bitti cuma gunu ugurladım
2 yıl nasıl gececek ya hayırlısıyla bır atlatsak
Ev vur patlasın çal oynasın 15 gun hıc bırsey yapmadım eşim rahat ahat dinlensin dıye dunden berı temızlık yapıyorum hala bıtmedı ama bıtecek ıns
dun gece tüp bitti bugunde pazar tüpçü kapalı kaldımmı aç dundenberı kahvaltılıkla beslenıyorum dılarıda cıkmaya vaktım yok eve bırseyler soyluycem mecburen
dun lazere basladım bakalım çokta acımadı ya 10 dk lık bırseymıs ıns sonuc alırım şu diş tellerımdende hayırlısıyla bır kurtulsam
şu lazer ve diş telinı halledeyım yaza fotograf kursuna gıdıcem profesyonel fotograf makınası aldık
Çalıştıgım kurumdada yenı masam geldı odamada yenı bır arkadas geldı cok sukur günlük çok mutluyum calışma ortamımız cok guzel
hep aanmanın hayalını kuruyordum gece gunduz calıştım Allah buyuk emeğimin karşılıgını aldım Allah utandırmasın bu duyguları tattım darısı isteyen tüm günlükdaşlarımın başına inş
Heeee bak söylemeyı unutuyordum eşimle ıkımızın guzel bır fotosunu cerceveletıp masama koyucam hergun gozumun onunde olur kocacıgım
ay yerim ben onu ya cok seviyorum kocacıgımı Alllahımın bır hedıyesı bana Allaha bınlerce kez şükürler olsun Allah onu basımdan eksık etmesın ıns :98:
annemıde cok ozledım haftaya yanındayım nasıpse bol bol sohbet ederız dertleşiriz annecıgımle bayram ziyaretı yaparız analı kızlı
Mevlüt adamıstım hatfaya pazar camide okutucaz nasıpse Allah kabul etsın Allahıma binlerce şükürler olsun