Popüler Konu Sevgili günlük...

Bunalıyorum hem de çok fazla
Hayatımda her şeyim tamam bir şey dışında
Ah bir olsa anında yolun girecek.
Çok zamandır bekliyordum, hala bekliyorum olması için...
Bi an önce ol desen Ya Rabbim....

Günlük...

Hayatta acı tecrübelerde var, güzel tecrübelerde ama ben neden hep acı olanı tatmak zorunda kalıyorum?

Nerede hata yapıyorum ben?

Öyle mutsuzum ki.. Hayatta ki herşey güvenimi kaybetmiş gibi. O kadar siliklerki..

Renkli renkli anılarım biranda siyah-beyaza döndü günlük.

Şöyle özetleeyim:

Toprakta yavaş yavaş çürüyen sonbahar yaprağıyım ben. Üstüme bir dost bastı..

Günlük nasıl mutluyum anlatamam aylardır hayalini kurduğum şey gerçekoldu sanki bi yerlerden rabbim sesimi duydu ve bana en güzel hediyesini sundu
Şafak birden azaldı 300 lü rakamlara bakarken şimdi 100 lü rakamlara bakıyorum
şaka gibi inşallah hiç bir aksilik çıkmaz rüya gibi olan gerçek olur erkenden kavuşmanın değeri paha biçilemezz

selam gunluk,
uzun zamandır düstügüm bu kuyudan sıcrayak cıkamayacagım galiba, sırıkla yüksek atlamam lazım
Derslere bir baslayınca biliyorum o teee OSS ye girerkenki azmim,basarım beraberinde gelecek.
imrenilen bir insanım.
dun arkadasım bile dedi, enerjin tasıyor ta buralara.. sen yapamazsan kim yapar dedi
ne enerjisi kardeş?? kolumu kaldırıp da ilerdeki mause u alacak halim yok

insanlar dertlerini disa vurmuyor diye " hayat ona güzel!" olmuyor.
heee hayat bana güzel günlük

her gece pelus kaplumbagama sarılıp yatarken dün gece sarılasım bile gelmedi.
ben artık kaplumbagama degil YAR'e sarılmak istiyorum.

kucuk kardesim de olmasa büsbütün mutsuzluk sarar icimi. su smileyi gonder deyip deyip smiley secmesini yidigim.
o olmaz gülen bir sey olsun,dedigimde bir baskasını seciyor.
iyi ki varsın little one' ım. ablan seni seviyor

Bugünede allaha şükürler olsun.elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah.allaha şükürler olsun

Günlük ne çok şey değişti birden hayatımda 15 yıl sonrasında anca gelirim dediğim yere tayinim çıktı hemde resmen piyangodan çok mutlu oldum ama kısa sürdü sonrasında içimi skan acaba acabayla gecen bir süre allahtan düşündüğüm gibi çıkmadı ....ve grip çok kötü boğazım anaca biraz biraz iyleştim ...bahar ve bayram temizliğide cabası iki kadın bile bitiremedi bugün şu saate kadr hala bu hasta halimle iş yaptım dahada bitmedi ama gidip bir duş alıp kuaföre gitmek istiyorum hala pijamalarım üstümde kendime acil çeki düzen vermeliyim ve günlük yeni iş yerim galiba beni biraz bunaltacak ama olsun şükrediyorum

Günlük eşimin izni bitti cuma gunu ugurladım2 yıl nasıl gececek ya hayırlısıyla bır atlatsak

Ev vur patlasın çal oynasın 15 gun hıc bırsey yapmadım eşim rahat ahat dinlensin dıye dunden berı temızlık yapıyorum hala bıtmedı ama bıtecek ınsdun gece tüp bitti bugunde pazar tüpçü kapalı kaldımmı aç dundenberı kahvaltılıkla beslenıyorum dılarıda cıkmaya vaktım yok eve bırseyler soyluycem mecburen dun lazere basladım bakalım çokta acımadı ya 10 dk lık bırseymıs ıns sonuc alırım şu diş tellerımdende hayırlısıyla bır kurtulsam şu lazer ve diş telinı halledeyım yaza fotograf kursuna gıdıcem profesyonel fotograf makınası aldık

Çalıştıgım kurumdada yenı masam geldı odamada yenı bır arkadas geldı cok sukur günlük çok mutluyum calışma ortamımız cok guzel hep aanmanın hayalını kuruyordum gece gunduz calıştım Allah buyuk emeğimin karşılıgını aldım Allah utandırmasın bu duyguları tattım darısı isteyen tüm günlükdaşlarımın başına inş

Heeee bak söylemeyı unutuyordum eşimle ıkımızın guzel bır fotosunu cerceveletıp masama koyucam hergun gozumun onunde olur kocacıgım ay yerim ben onu ya cok seviyorum kocacıgımı Alllahımın bır hedıyesı bana Allaha bınlerce kez şükürler olsun Allah onu basımdan eksık etmesın ıns :98:

annemıde cok ozledım haftaya yanındayım nasıpse bol bol sohbet ederız dertleşiriz annecıgımle bayram ziyaretı yaparız analı kızlı

Mevlüt adamıstım hatfaya pazar camide okutucaz nasıpse Allah kabul etsın Allahıma binlerce şükürler olsun

pişt
yarın benim için iki önemli olay var.
günnük arkadaşlarıma söyle dua etsinler benim için.
hayırlısı olsun benim adıma

Sevgili günlük;
içim çok daralıyor! ne kadar sıkıntılı bir insanım ben böyle! biri of dese "acaba bana mı dedi" diyip ağlıyorum, üzülüyorum, kahroluyorum.
havalar da çok soğuk, pat diye kış geldi Ankaraya. bi sonbahar göreydim iyiydii!

dağı deler taşı deler, yüreğimi deler geçer bu hasret...
soğudu havalar ama umurumda değil zaten sen gittiğinden beri soğuk içim...
sana çok ihtiyacım var bilemezsin, iyi değilim.
ağlasam kafamı koyup omuzlarına, sende güldürsen ne o sulu göz gene başladın desen.
ellerim üşüdüğünde kızsan, uğraşma birşeyle gel ısın desen...
küstüğümüzde sarılsan, ben mutfaktan çıkarken korkutsan yada tam uykuya dalarken gözlerini açıp bööö yapsan
sonra ağlasam bağırsam sana,kahkaha atsan...
yemeklerini özledim dedin ya, nasıl acıdı içim...
yemek yapmıyorum ki sen gittiğinden beri doğru düzgün...

birde en çok koyan ne biliyormusun ?

insanların vefasızlığı, hainliği...

ben baş edemiyorum artık,gücüm kalmadı...
Allah'ım yardım et...

esmer-şekerim sende dertlissimi benim gibi buda enden olsun

İncinmesin diye sakındıklarım, kırılmasın diye uğruna canımı yaktıklarım bunu ne kadar umursadı? Şimdi burada durmuş kendime bir daha kimseye değer vermemek üzere telkinlerde bulunuyorum. Bunu kırık bir kalp, incinmiş bir ruhla ve bir daha kimseye güvenemeyecek olmanın üzüntüsüyle yapıyorum. Bunu bana nefret ettiklerim yapamadı, bunu bana beni sevmeyenler yapamadı. Kahrolası; en sevdiklerim, bunu bana hep en sevdiklerim yaptı, en çok sevdiklerim.. onları öldürmek isterdim ama..
canları yakar diye korkuyorum, göğüs kafeslerini kırıp kalplerini dışarı çıkartmak isterdim ama..
Bu onları incitir diye korkuyorum..

sağol paşam

yazın aynen beni anlatıyor, hep o yüzden kaybettik zaten

canlarım elbette bu hayatta bizi üzen olaylarda oluyor sevindirende bende cok üzüldüm gecmişte ama inanıyorum Allahım o üzüntülerimin cektiklerimin karsılıgını mutluluk olarak verecek ben bir cizgi cektim o kötü insanlara kötü günlere onları unuttum cıkardım hayatımdan attım hatırlamıyorum kimki onlar ne yasadımki unuttum ben ailecek unuttuk:26:artık mutlu olalım insallah.sevdiklerimle mutlu olmak istiyorum onlar umrumda degil artık .biz Allaha hep sükredelim.Elhamdülillah

Son düzenleme:
Bugünede Allaha Şükürler olsun.Elhamdülillah Elhamdülilah Elhamdülillah.Allaha şükürler olsun

Sevgili günlükcan

ırmak ankaraya selam söyle sevdigim orda:80::79:

sevdigimi cok özledim bayramdan sonra görürüm insallah sana güzel haberlerimi yazarım insallah.ailemide özledim yiğenimide özledim az kaldı cuma yolcuyum kus ucar memleketine.ama cuma lazer günü acıycak die korkuyom:83: yine ama dayanıcam bu kez:114:
bide para yok günlük ceyizimi düzmek istiyorum keske önceden biriktirseymişim azda olsa.Maas oldugu gibi gidiyo:26:güzel seyler almak istiyom keske ablamla annemde yardım etse bana ederler demi daha:26:Allahın yardımıyla olur elbet sevdigimle kuru soganda yerim Aşk herseye sevdiginle gögüs germektir Allah yardımcımız olsun Allaha sükür

Son düzenleme:
günlük ben geldim..
şükür ki iyiyim ailece daha iyiyiz..
çok enteresan günlük ama ben kışı çok seviyorum çoğunun aksine..
huzur kaplıyo içimi, oturup ders çalışırken kahvemi içmeyi çok seviyorum..
pijamalarımı giyip film izlemeyi çok seviyorum..
hele ki uyumaya bayılıyorum..
bebeğimizi kaybetmemiz dışında iyiyim Allah'a şükür..
yorulmayı, yoğunluğu seviyorum en çok..
tam benim mevsimim işte kış..

Son düzenleme:
Ne zamandır yazamadım sana sevgili günlüğüm,bu ay enfeksiyon yüzünden o kadar çok ilaç kullandımki ve yumurtlama günlerinde hiiçç münasebet olmadı,antibyotik hemde 1000 mg,ben antibyotikten sanarken 9 gün geciktim c.tesi akşam bi test kopkoyu 2 çizgi
satıma göre değerlerim yine çok düşükk umarım dış gebelik değildir ama ben yine hamileyimm günlük,dış gebelikten kaybettiğim bebeğimin muhtemel doğum tarihi 26 eylüldü ve benim batımda bu ay 26 eylüldü..Rabbim nasip etti çok şükür ama dileğim normal ve sağlıklı olması,içim bi tuhaf sanki yine dış gebelik gibi geliyorr,ama Rabbime sığınıyorum herşey ondan inşallah sağlıklıdır da ben yanılırım..

sevgili günlükcük,

çok yalnızım, çok buhranlıyım, çok güvendiğim sevdiğim sevgilime güvenemez oldum, beni hayal kırıklığına uğratıyor, mutsuz ediyor, ayrılmayı bile düşünmeye başladım, çünkü içim çok soğuyor gittikçe.

ders çalışamıyorum. dersaneye yazıldım ailem o kadar para verdi ama oturup çalışamıyorum, konsantrasyon istek motivasyon her şey sıfır.

şöyle sıkıldığımda konuşabileceğim bir dostum bile yok yakınımda, arkadaşlarımla buluşup mutluymuşum gibi rol yapıyorum sadece.

eskiden uyumaktan nefret ederdim geceleri düşünmek zorunda kaldığım için uyuyana kadar. artık gündüzleri uyanık olmaktan nefret ediyorum gece olsa da uyusam diye bekliyorum.

bu ara kafanı çok şişiricem çünkü çok yalnızım, sanırım içimi dökebileceğim tek şey sensin

Evleniyorum a dostlar :123: :123: :123:
Allah nasip ederse, bi aksilik olmazsa Şubat ayında sözleniyorum kesinleşti
:119::119::119:
:124::124::124:
:118::118::118:

günlük sevgilime ulasamıyorum 2 saattir cevap atmadı aramadıda merak ediyorum onu kalbim sıkışmaya basladı iyidir demi günlük:26: hadi ara msj at askım cok merak ettim seni askım:26:

hayırlı olsun buketcim hep mutlu ol.darısı bizlere insallahhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
Denizden hala nefret ediyorum ve kinim bitmeyecek gibi.. Bitmesini de istemiyorum aslında.. Kalbim çok kırık..
Mükemmel aşkı ne zaman bulcam ben? Gelecekteki sevgilim bi an önce gel lütfen, bu bekletmelerin yüzünden çok çektircem sana, bil..
Her şey çok güzel olacak inşallah.. Yeniden çok mutlu olucam. Ve Deniz efendiye tekrardan gelince, olum seni tamamen çıkarcam hayatımdan.. Gerekirse hafızamı sildircem hatta bakıyım şimdi netten nasıl hafızamı kaybederim diye.. Bin defa kafamı taşlara vurup silcem seni içimden.. Yıllar sonra yine karşılaşacaz.. Sana çok üzülüyorum. O güne hazırlıyorum ben kendimi.
Sinirden kuduyorum günlük.. Off of.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…