Popüler Konu Sevgili günlük...

Bunlari nereye yazayim, icimi nereye dokeyim bilemedim. Buraya karaliyim bari birseyler.
Tek kelimeyle uzgunum. Belki bugun geri donulmeyecek yollara soktum bazi seyleri. Ama artik kaldirabilecegim birsey degildi, icimdeki yumru buyuyordu. Icimde kalan boylesi bir ukde varken ben ben olamazdim. Malesef artik icimde tuttugumu, zehrimi dokmem gerekti. Dokmedim ama bu yaptigim kadari da yeter herhalde. Blmiyorum. Insallah pisman olmam diyorum ama boyle yapmasaydim da surekli bazi seyleri kabul emememis bir vaziyette devam edecektim. Belki de boylesi daha iyi oldu. Simdiye kadar herseye eyvallah, hersey benim alinmalarim hassasliklarim, ama bu sefer hakliyim bence. Dusunuyorum da kim olsa benim cikardigim sonucu cikarirdi bu durumdan, benim hassasiyetim degil bu.

Hem belki durum o kadar kotuye gitmez de icimi rahatlatir, belli olmaz.
Amaan karman corman yazdim iste icimden gecenleri.

Allahım nolur şu an ki mutluluğum hep sürsün
Yarın olupta kötü şeylere üzülmeyeyim
Bugün ailesi ile tanıştım
Bi başka ben vardı sanki suskun puskun kaldım öyle
Onlar çok sıcak kanlı insanlar, sevdiceğimin söylediğine göre beni çok beğenmişler
Arkamdan güzel şeyler konuşmuşlar
Yaşadığım kötü günlerden sonra ilaç gibi geldi ve inşallah bu duygularım ve mutluluğumuz daim olur
Yarın ola hayrola

Şu anda İstanbul yıkılıyor ışık yağmurundayım köprü yıkılmasa iyidir

çok mutluyum günlük annem geldikayınvalidemde evine gidicek okadar alışmısımki kayın valideme dün agladım sen beni bırakıp nerelere gidicen dedim dedi sevin annen geldi bana gerek yok dedi ama dedim seni annemden ayrı tutmuyormki önceleri aramızda kötü şeyler oldu amma velakin bu bana bakma zarfında allah var çok şefkatli davrandı o gidicek annem gelicek sevinemiyorum bileannemle kayınvalidemin arrası nane mollada olsa korkuyorum kaynanm y bir daha geri gelmezse doguma kadar ekle kaynanm gelsin bir hikaye var bilirmisin gelin kaynasındanı hiç sevmezmış bir hocaya gitmiş demiş ben kaynanmdan kurtulmak istiyorum bana öle bir şey verki kurtuluyum demiş adam al bu suyu yemeklerine hergün 1 damla at fazla atma senden bulurlar demiş ama bir şartıım var demiş bu 1 ay zarfında kaynanana okadar iyi davranki öldügünde senden şüphelenmesinler demiş 1 ay gelin dedigini yapmış ve 1 ayın sonunda hocaya koşa koşa geri gitmiş çünkü pişmanmış iyi davrandı diye araları çok iyi olmuş kaynanasıda iyi davranmış hocam ne olur bir panzehir varmı annemi çok seviyorum ölmesini istemiyorum demiş hocada demiş sana verdigim zehir degil vitamindi demiş anlıcagınız konuyu şuruya baglıyım neden anlattım bilemedim şimdikimin ne olucagı belli degil insanın içine giriceksin iyice tanıcaksın onunla yasıcaksın farzı misal kaynanmlara giderdik kırılıp gelirdim vs benle yasamaya başladı bana baktı gerçekten iyi huylu oldugunu anladım hoş bazen beni kırsada tuzu biberi onun için kaynanalarınıza bir şans verin derin ben bakın bana fazla anlaşayan ben şimdi gidicek diye üzülüyorum işin komigi sevinmem lazım annem gelicek diye ama neden böyle oldum ben anlamış degilim şafak 71 gün kalan 93 gün darısı 93 güne işşallah

Günaydın günlük.
Uzun zaman oldu yazmayalı. Yazılanları okuyorum, özellikle eski arkadaşlarım geldi mi diye mutlaka bakıyorum.
Ama içimden hiç yazmak gelmedi bir süre.
Şiddetle karşı olmama rağmen, maalesef başka seçeneğim kalmadığı için okullar açıldıktan bir hafta sonra ücretli öğretmenliğe başladım.
Çalışıyor ve her şeyden önemlisi sevdiğim işi yapıyorum diye mutluyum.
Ama çok zor bir mahallede, çok çok zor öğrencilerle çalışıyorum.
Sabretmeye, onlara ulaşmaya çalışıyorum ve sanırım kendimi biraz fazla parçalıyorum.
Yine de şu kısacık sürede o kadar çok şey kattılar ki bana, aldığım kuş kadar maaş ve baş ağrılarımı çok da takmıyorum
Ek atama olursa umarım güzel haberler veririm sana.

Zaman nasıl bu kadar çabuk geçiyor anlamıyorum.
Evlilikte 1 seneyi devirdik.
Rabbime binlerce kez şükürler olsun, eşim olmamı nasip ettiği insan beni öyle güzel bir güvenle sarıyor ki, hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum onunla

Bugün anladım. Sahip olduklarım ve olamadıklarımla, başardıklarım ve başaramadıklarımla da çok mutluyum.
Görüşürüz günlük.

Son düzenleme:
Kafam karisik, aklimda bin tane ayri düsünce - yapmak istediklerim, hesaplar, kitaplar - basima agrilar giriyor bazen. Ac bir insan gibi her gördügü yiyecege saldiran biri gibi hissediyorum kendimi bazen. Aslina bakarsan bende de var bir aclik, bir bosluk.

Öyle iste gelirim yine

Günlük sana bak ne anlatacağım.
Malum benım adetim oldum olası düzeensizdir.En son yine okullar açıldığında eylülde gelmişti.Bayramdan öncede gögüslerim şişti acıdı,kasıklarda ağrı ..Hehh dedim geliyor.Geçti 2 hafta tık yok.Umudu kestim.Bu sabah uyandım.Kasıklarım ağrıdı biraz.Hiç beni kandırma yalandan ağrıma gelmeyeceksin işte biliyorum dedim üzgün biraz Öğlene bir baktım ufak ufak gelmiş.Tesadüf müdür nedir artık bilmiyorum ama Allah duydu sanırım sesimi.Bundan sonra konuşacağım zaten.Allahım yalnız yaşamak böyle birşey sanırım:26:

sevgili günlük eşim diyarbakırda iş buldu şuan orda bende yarın uçuyorum 36 haftalık hamileyim ama rapor felan almadım uçuş için sorarlarsa 27 haftalık derim tabiki stres olmadan olmuyor benim yaşamımda kayınbaba buraya gelin ev kiranızı ben ödeyim diyor iş güç yok eşim hemen tav oluyor bende kızdım kayınbabaya anlamıyorum kiranızı ödücem diyorsun amacın yardım etmekse diyarbakırda yardım et diye orda gönder diye offf amann yazasım bile gelmiyor şuan inan günlük sıkıntıdayım oraya gitcez para yok pul yok eşim cuma günü başlıyor işe ta 1 ay sonra maaş alabilcek doğum var napcaz bilmiyorum rabbim sen hayırlısını ver sen utandırma mahcup etme kendi ayaklarımız üstünde durmayı nasip etme kimseye muhtaç etmee..

Bugünede allaha şükür elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah allaha şükürler olsun

sevdigime kavusmak aynı yastığa bas koymak için gün sayıyorum günlük:127::132::123:

şimdiye kadar iki sevgilim oldu günlükcan...az önce malum siteden ilk sevgilimin düğün resmini gördüm...tesadüf bu ya,saç rengi,teni aynı benim gibi kızın...damatlık ve gelinlikler de tam benim hayal ettiğim gibi...vay be...ikinci ve beş ay önce ayrıldığım sevgilimin ise hayatında biri var...kızla biz vedalaştıktan tam olarak on üç gün sonra tanıştı...daha da vahimi daha önceki dönemlerde bana çıkma teklifi eden beş ayrı şahıs da şu an evli...yani özetle itinayla kısmet açılır...kimi sevsem,kavuşamıyorum,başkalarına sunuyorum elimle...

hayatımda çok güzel gelişmeler var günlük ancak hep içimde bişiler eksik..
sevdiceğimle ilk adımımızı attık herşey harikaydı..
işim de içime sinen isteyerek yaptığım bir iş olsa başka bişey istemem heralde günlükcüm.. çok bişey istemiyorum inan ki sadece emeklerimin karşılığını almak istiyorum ancak alamıyorum nerede hata yapıyorum bilmiyorum..
önümde bu ay 2 kurum sınavı var onlara sıkıca sarılıp derse odaklanmaya çalışıyorum, inanki çalışıyorum günlük inşallah bu kez olur, dualarını eksik etme olur mu?:26:
çalışmalıyım biliyorum Allahım büyük görüyor emeklerimi

Baş ağrısı, feci bir baş ağrısı.
Bugün iyi değilim günlük!
Namazımı kıldım, ağladım ağladım ağladım...

Yine duvarlarla, dolaplarla kendimle konuştum.
Bekledikçe gelmiyor o gün günlük!
Beklediğim için mi gelmiyor yoksa?
Yorgunum, çok yorgunum.. Kimse bilmiyor.
Yoruldum. Eskidi artık umutlarım..
Yaşlandı hayallerim, hayallerimi bırak ben yaşlandım.

Biri alsın yalnızlığı benden. Yıllardır yapıştı kaldı üzerime.
Düşünüyormuş günlük! Daha ne düşünüyor ki anlayamadım!

Baş ağrısı günlük, öyle böyle değil..
Bugün iyi değilim günlük, gardımı düşürdüm bu gece.
Bir kahve daha, bir sigara daha..
Sabaha kavuşurum elbet.
Her yeni bir gün, yeni bir umut.
Hayat aslında sadece bugün değil mi günlük?
O zaman yarın yeniden doğacağım. Güçlü olmalıyım!

sevgili gunluk nasilsin ben bir ay kadar yokdum ama geldim
yine hasretlerdeyim sevgili gunluk

gitdim doktora bir suru ilac yazdi
nefret ederim ilacdan
:120: ama ne yapayim bebegim olmasi icin zehir de olsa icicem
sol kup kapali dedi az yumurtluyorsun dedi esime azicik varoksilel var dedi sperm dusukluyu var birazcik 50 % kendiliginden ola bilir dedi

asilama hatda tup bebek onerdi

ama benim esim ilac icelim belki olur dedi

ama benim icimde oyle buyuk hasret varki beklemek zor geliyor

cocuk esyalarina artik bakmak istemiyorum almak istiyorum, bende evladim olsun istiyorum ama aylar geciyor yasimiz geciyor hala yok cok da adetim oldumu bitdimi geldimi takmiyorum bu aralar ama merakda ediyorum ne zaman olucak diye
boyle gunlukcum Allah kimseye bu derdi vermesin zor biraz

bugunumuze cok sukur Rabbim evladimizla sevindirsin bizi insallah.................

Bugünede allaha şükürler olsun elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah allaha şükürler olsun

günlükcan ceyiz diziyorum para yok düğün yapcaz insallah .ne bende para var ne sevdiğimde.allaha şükür calısıyoruz ama cok sıkışıcaz maddi olarak.sevdigimle insallah bunlarıda asarız.allahım yardım et kolaylık ver

Herşey insanın elindedir iyi de kötü de,

Bende ilişkimi kendi ellerimle mahvediyorum

Allahı dualarımda hep o , hayırlısı ise olsun hayırsızsa olmasın

merak ediyorum acaba önümüzdeki yaz nasıl geçecek geçen yaz o kadar hareketliydi ki aynı anda birçok duyguyu yaşadım bakalım bu yaz aşk olacak mı en çok bunu merak ediyorum

Ben seni kalbimde taşıyorum
Nereye gitsem öyle yaşıyorum...

içimde bir yumru var yutkunurken bile doluyor gözlerim... belki imtihan ama kalbimin sahibi alnımızın akıyla çıkacağız bundan Allah'ım izin verirse...

yanındayım biliyorsun,biraz öteye bile gidemem ki korkma bu hiç değişmeyecek,hem neden değişsin Yaradan yazmışsa seni bozmak olmaz...

en çok özlemin acıtıyor canımı,ağlama diyorsun kızıyorsun peki bana kızarken senin neden gözlerin dolu dolu

kısacası kolum kanadım kırık,eksik herşey...

uyumuyorsundur biliyorum benim gibi uyuyamıyorsun...

Seni seviyorum hemde çok...

Kendine iyi bak çok iyi bak....

sevgili günlük merhaba gene dayanamadım dedim günlükcan ne yapıyor bir tırtıl edasıyla süzüldüm gene geldim burayadün kaynanm gitti acı bir ayrılış oldu akşam aradı ne alemesin diye eşimde dedi anne nere gittin pasayı susturamadım gitin diye çok agladı dedi telefoda kaynanam annesi geldi ona bakmaya sevincinden aglamıştır bendende kurtuldu diye sevinmiştir dedi telefonu aldım elime şaka yaptıgını biliyordum sesimi duyunca sesi titredi aglamklıydı rabbim böyle birşey yasatıcakmış bana kaynanama ısınmak için sanki 2 sevgili ayrıldıneyse mevzuyu dagıtmayalım daha ugrucagım yazıcagım çok topik varannem geldi beni gördü paşam ne ka şirin olmuşsıun dedi yavrularımdan kalan kıyafetlerim vardı kullaması nasip olmayan onları çıkardık gözlerim haliyle doldu heleki ömürüme aldıgım baddaniye elime gelince tarif edilemez bir duygu kokladım öptüm sanki kızım kokuyorduinan 3 bebgim cennete gitti yerleri hepsinin bambaşka ilk oglum vefat etti 23 taşındaydım çok agladım cahilmiydim ilk bebkmiydi ne dersen de canım 1 kat acıdı dizlerime çok vurmusumdur rabbim sabrını ver diye

2 oglum umudum 7 sene sonra bir mucizeyle gelmişti tedavi olmama ragmen once çatlatMA İGNESİ KLOMENLER HAKGETİRE OLMAMIŞTI taki eltim benle dalga geçip beni kandırıp hamileyi m 2 yolda sen derdine yan gibisine tribe girdiginde işte o an bitigimin resmiydi hamilw kalmasına kıskanmıyordumda dedim gene pasa laf sokucak dayanabilirmiydim ben 2 bebge o gün kabus gibiydi eltm benle dalga geçti eşimllede kavga etik eve gelene kadar eşim bana kızıyor hoşunamı gitti seni küç.ük düşürdü gene senle oynadı hoşunamı giti deyip bagırması haklıydı evimize gelince tartışmamız aglaraktan uyumam ilk defa okadar sene eşimden ayrı yattım sabah işlerimi gördüm namazımı kıldım secdede duamı ederken sanki kapandım secdelere o gözyaşlarım ne yıkadı o secdeyi ellerimi açtım dua ettim okadar üzüldüm kendimden geçtimki secdelere kapandım

allahım paşanın canını yaktılar gene dalga geçtiler bana sakat diyorlar dölsüz diyorlar senin bebgin olmaz diyorlar eşime oglum bunun hamileligi yok yolla bunu ansına dediler ah günlük ne kırdılar beni adetlerim geçikirdi sevinirdik her geciktiginde gebelik testi aldıgım parayla inan koluma 1 bilerzik yapardım neyi unutmuyorum biliyormusun ablam hamile ogluna puset seti aldım hediye kapıda gördüler okadar kişi kapıda oturuyor komsu hadi gözün aydın bebkmi bekliyorsun dedi gülerekten yok ablama aldım dedim amma günüm geçti işşallah vardır dedim çünkü bebk tedavisindeydim kapıda 7 kişiye yakın kadın var yengem kaldırdı okadar kişinin içine sen her ay hamilesin deyip beni kırması aglatması o kadının şimdi gelini hamile kalmıyor oglunda sorun var 2 kere tüp bebk yaptrdıolar biri tuttu biri tutmadı tutan bebkte düştü

anlıcagın günlükçüm serceme söyle sabretsin daha yolun başında evleneli çok olmamış ben okadar mucizeler biliyormki bebgi olan alah ol derde olur bebgi olmayanlar eşlerine keçi boynuzu havuç suyu içirsinler sperm kalitesini yükseltiyor kendileride relaks olsunlar rabbim tez zamanda olmayanlarda tattırsın olmasaydı benim olmazdı rabbim ol desin yeterki olur inansınlar zamanları gelmemiştir

aşk acısı çekenlerde çekmesin allah kavuştursun sabrın sonu selamettir

rabim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin hayallerimiz gerçeklessin işşallah herkeze hayırlı cumalar bu aralar giremezsem afola kendi annem burda girmesi zor :18::18:sabah sabah fırçayı yedik kahvaltıdan öncegaliba annem kaynanamı arattırırıcak sanırsan nazi kampındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…