sevgili günlük merhaba gene dayanamadım dedim günlükcan ne yapıyor bir tırtıl edasıyla süzüldüm gene geldim buraya
dün kaynanm gitti acı bir ayrılış oldu
akşam aradı ne alemesin diye eşimde dedi anne nere gittin pasayı susturamadım gitin diye çok agladı dedi telefoda kaynanam annesi geldi ona bakmaya sevincinden aglamıştır bendende kurtuldu diye sevinmiştir dedi telefonu aldım elime şaka yaptıgını biliyordum sesimi duyunca sesi titredi aglamklıydı
rabbim böyle birşey yasatıcakmış bana kaynanama ısınmak için sanki 2 sevgili ayrıldı
neyse mevzuyu dagıtmayalım daha ugrucagım yazıcagım çok topik var
annem geldi beni gördü paşam ne ka şirin olmuşsıun dedi
yavrularımdan kalan kıyafetlerim vardı kullaması nasip olmayan onları çıkardık gözlerim haliyle doldu heleki ömürüme aldıgım baddaniye elime gelince tarif edilemez bir duygu kokladım öptüm sanki kızım kokuyordu
inan 3 bebgim cennete gitti yerleri hepsinin bambaşka
ilk oglum vefat etti 23 taşındaydım çok agladım cahilmiydim ilk bebkmiydi ne dersen de canım 1 kat acıdı dizlerime çok vurmusumdur rabbim sabrını ver diye
2 oglum umudum 7 sene sonra bir mucizeyle gelmişti tedavi olmama ragmen once çatlatMA İGNESİ KLOMENLER HAKGETİRE OLMAMIŞTI taki eltim benle dalga geçip beni kandırıp hamileyi m 2 yolda sen derdine yan gibisine tribe girdiginde işte o an bitigimin resmiydi hamilw kalmasına kıskanmıyordumda dedim gene pasa laf sokucak dayanabilirmiydim ben 2 bebge
o gün kabus gibiydi eltm benle dalga geçti eşimllede kavga etik eve gelene kadar eşim bana kızıyor hoşunamı gitti seni küç.ük düşürdü gene senle oynadı hoşunamı giti deyip bagırması haklıydı evimize gelince tartışmamız aglaraktan uyumam ilk defa okadar sene eşimden ayrı yattım
sabah işlerimi gördüm namazımı kıldım secdede duamı ederken sanki kapandım secdelere o gözyaşlarım ne yıkadı o secdeyi ellerimi açtım dua ettim okadar üzüldüm kendimden geçtimki secdelere kapandım
allahım paşanın canını yaktılar gene dalga geçtiler bana sakat diyorlar dölsüz diyorlar senin bebgin olmaz diyorlar eşime oglum bunun hamileligi yok yolla bunu ansına dediler ah günlük ne kırdılar beni adetlerim geçikirdi sevinirdik her geciktiginde gebelik testi aldıgım parayla inan koluma 1 bilerzik yapardım neyi unutmuyorum biliyormusun
ablam hamile ogluna puset seti aldım hediye kapıda gördüler okadar kişi kapıda oturuyor
komsu hadi gözün aydın bebkmi bekliyorsun dedi gülerekten yok ablama aldım dedim amma günüm geçti işşallah vardır dedim çünkü bebk tedavisindeydim kapıda 7 kişiye yakın kadın var yengem kaldırdı okadar kişinin içine sen her ay hamilesin deyip beni kırması aglatması
o kadının şimdi gelini hamile kalmıyor oglunda sorun var 2 kere tüp bebk yaptrdıolar biri tuttu biri tutmadı tutan bebkte düştü
anlıcagın günlükçüm
serceme söyle sabretsin daha yolun başında evleneli çok olmamış ben okadar mucizeler biliyormki bebgi olan alah ol derde olur
bebgi olmayanlar eşlerine keçi boynuzu havuç suyu içirsinler sperm kalitesini yükseltiyor kendileride relaks olsunlar rabbim tez zamanda olmayanlarda tattırsın
olmasaydı benim olmazdı
rabbim ol desin yeterki olur inansınlar zamanları gelmemiştir
aşk acısı çekenlerde çekmesin allah kavuştursun
sabrın sonu selamettir
rabim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin hayallerimiz gerçeklessin işşallah
herkeze hayırlı cumalar
bu aralar giremezsem afola kendi annem burda girmesi zor :18::18:sabah sabah fırçayı yedik kahvaltıdan önce
galiba annem kaynanamı arattırırıcak
sanırsan nazi kampındayım