Popüler Konu Sevgili günlük...

Seviyorum günlük:78:
Çok seviyorum ve kavuşmak istiyorum
Rica etsem KK dostlarım benim için dua eder mi?

kötüyüm günlük kafam allak bullak huzur bulamıyorum kafamı toparlayamıyorum kendime gelemiyorum

kafamı boşaltmam ve kursa konsantre olmam lazım ama olmuyo yapamıyorum yapabilecek miyim acaba hiç bilmiyorum

aptal gibi hissediyorum kendimi hatta mal gibi kafası hiç bişeye basmayan biri gibi

yarın kursun son günü yani bu haftalık son çarşambaya kadar boşum ve bu zamanı iyi değerlendirmeliyim en azından vücudumu toparlamalıyım çok hareketsiz ve susuz kaldım çok sigara kahve içtim hem de aç karnına mide bağırsak berbat durumda yani hatta akciğer karaciğer... nerdeyse bütün organlarım

sigaradan tiksindim neyseki 4-5 tane içiyorum iki gündür de yürüyorum biraz da egzersiz yapıyorum hareketlenmem ter atmam lazım tabi bu havada nasıl terleyeceksem:26:

ayrıca o içtiğim ilaçlar fazla içtiğim mahvettim kendimidün civanperçemi çayı aldım günlük vücudu temizliyormuş bol su içmem lazım zehirleri atmak içinhem adet söktürüyor çay adet kanaması da vücudu temizler

bide bu kadar çok et yemek de mahvetti beni

evren hani benim aşkım? ha bir de ben havalıymışım...çok şaşırdım...bir de...hiç olmayacakmış gibi duran arkadaşın da ilişkisi varmış...vay be...bir ben kaldım sap gibi...

Bugünede allaha şükürler olsun elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah alllaha şükürler olsun

bana bu günleride gösterdin ya allahım sana ne kadar şükretsem az insallah hersey güzel olur

allah herkesin duasını kabul etsin derdinize derman olsun allah yardımcınız olsun amin

GÜNLÜK KUSURA BAKMA ANCA GİREBİLDİM MALIM TITTILIMYA YATAKTAN KALKMAM YASAK ARKADAŞARA YAZIM ALINTIDIR BİİLİNE

kizlar klinikteyim daha cikicam birazdan 3 kere kan aldilar idrar aldilar rahimi temizledi alet kaymis onu düzeltti 2 doz ciger gelistirici yaptilar 2 dozda yarin yapilicak rahim acikmi dedim alet tutuyor dedi önümüzde 2 hafta var cok kritik dedi 2 haftamyi gecersek korma dedi bu arada sizin cirkin 802 gram olmus antibiyotige devam dedi seker yüklemesini yaptirdigim icin ne kadar mutluyum bilemezsiniz yesim hanimlada gülüstük 7 kasima gün verdi gerek görürse gene ciger gelistirici vurucak esim peseri sordu aldigimiz firma para istemezse bebegime hediyem olsun dedi durumunuzu bildiginim icin dedi allah razi olsun mavisim cok yasa)cok mutluyum rabbim bugünüme binlerce sükürrabbim olmayanlarada tez zamanda versin işşallah beni mutlu eti yaradan onlarıda etsin işallah

sevgili günlük şuan bi kaç durum var olmasını bekliyorum yarın kayınvalideme gideceğim güzel haberlerle gelirim inşaallahhh. Bu arada paşam geçmiş olsun özel msj attım ama msj kutun doluymuş gitmedi msj kutunu arada bi boşaltmayı unutma umarım bu 2 haftayıda kolaylıkla atlatırsın kuzunada kendinede iyi bak cinsiyeti belli oldumu güzel haberlerini bekliyoruzzzz

yarım saate yaklaşık çıkıyoruz evden günlük,çok korkuyorum ama Rabbim herşeyin hayırlısını bilir hakkımızda
Bu seferde hakkımızda ne hayırlıysa onu yaşıycaz yine de herşey için binlerce kez şükürler olsun Rabbime
o neylerse güzel eyler..
Yazıcam gelir gelmez haberleri

Bir aile hekiminin anısı:

Yaşlı hastalara takılmayı severim. 87 yaşındaki nineye de takılayım dedim. Ama nine benden baskın çıktı. İşte diyaloğumuz.

- Teyze tahlil sonuçlarına göre sen hamilesin.
- Valla kuzum deden öldü. Bana da çoktandır senden başka erkek eli değmedi. Nasıl temizleyeceksen temi

1 cm cik fasülyem ve güm güm atan kalbi...
Şükürler olsun rabbime bugün tam 7 haftalığız

Vayy günlük naber...
Yıl oldu belki de görüşmeyeli...
Eski dostları hep dağıtmıssın kimseyi göremez oldum :44:
Ben aynı bildiğin gibi ev, iş , çocuk çocuk uğraşıyoruz...
Evli, mutlu , çocuklu moda devam
Herkese selam

En son ne zaman yazdım ki ben sana ?
Eskisi gibi her gün yazmıyorum. Okuyup çıkıyorum o kadar.
Halbuki yazmak iyi geliyordu ama hayatımda pek bi değişiklik olmadığı içindir belki de yazmayışımın nedeni.
Kötü anlamda değil tabi ki. Çok şükür ailemle ve sevgilimle ilişkilerimde bir sorun yok.
Zaten sevdicekle birbirimizi bir aileymişiz gibi sarıp sarmalıyoruz.
Beni tüm kötülüklerden korumayı çok seviyor.
Yakında sana güzel haberlerle gelebilirim.
Bi bakmışsın pat diye evlendiğimi yazmışım. Benden böyle şeyler beklemelisin.

İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor yine bugün...
Aynı artık zaten gözyaşı ya da tebessüm.
Ne fark ederler de bir yerlerde aklım şimdi...
............

Canım bedenimden sökülürcesine...
Yüzüm yerlere dökülürcesine
Son bir bakış için ölürcesine nasıl özlüyorum seni
Duyduğum her şarkı dokunurcasına
Acım gülüşümden okunurcasına
Her gün biraz daha yok olurcasına nasıl özlüyorum seni
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor yine bugün
Aynı artık zaten gözyaşı ya da tebessüm....

Bir taş var içimde öyle ağır ki kalkmıyor, kaç gündür yemek yiyemiyorum,uyanmak istemiyorum uykularımdan....

gel artık, tek başıma kaldıramıyorum artık bunları, biliyorum sende çaresizce bakıyorsun gözlerime işte o zaman daha da mahvoluyorum,geçecek diyorum Yüce Rabbim'e sığınıyorum...

Son düzenleme:
Günlüğüm evimdeyim kardeşim zorlu bir süreçten geçti.
Hastalığında iyi ya da kötü bir değişim yok, ilaçlara devam ne yazık ki..
Bitkisel takviyelerle de iyileşecek ama ben inanıyorum.
Şu an o kadar güçlü değil ama olacak biliyorum.
Ben de hep yanında olucam yalnız olduğunu düşünmeyecek hiç bir zaman inşallah..

Bu arada deli gibi çocuk istiyorum biliyo musun?
Olmayacak diye ödüm kopuyor.
Allahım inşallah çok bekletmez bizi..
İnşallah bu kez bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabiliriz. İnşallah..

günlük deniz kum ve güneş istiyorum orman istiyorum temiz hava bi de toprak çıplak ayakla basacağım toprak bütün negatif elektriğimi atacağım ama nerrdeeeeeyok ki öyle bi yer gidebileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…