- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
sevgili günlük bugün yatatı tam tamina 68 gün oldu çok grurluyumama diyorumki şu eltileri kim icad etti acaba dün kayınvalidem annesne itti eltimle geldi maksat beni ziyarete degil sinir etmeye yatıyorumya yatak odasında sen lafı hemen sok ben dedimki bunu mevlam bana bagışlarsa işşallah 2 sene sonra 2 düşünüyorum dedim tepkisi bir sinirime gitiki acıyan gözlerle baktı bana ay dedi böyle yatıpta çocuk dogurmak eziyet be dedi işim olmaz dedi ben memnunum sana ne oluyor dedim bir gerildim sorma günlükcan inan rabbim deseki paşam hallet şu eltini günah yazmıcam büyük bir zevkle hallederdim işini bu ne ya 3 bebgim öldü hep laf sokup durdu be vivdansız be uuz öteki tarafı hiçmi düşünmüyorsun acaba hakkımı sana asla helal etmicem bu tarafın öteki tarafıda var işşallah birde utanmadan diyor benmkiler ilk göz agrısı ilk torum ben ondan büyügüm 3 bebgim öldü ben ne yapayım yaradanda geldi yaadana gitti bende dedim ilk göz agrısı seninkiler olsun bu bebgim benim ilk göz agrım dedim dün çok stresli gün geçirdim yüzsüz yaw gelme diyorum gelip canımı sıkıyor dün eşim eve geldi söyledim inan dokunsalar aglıcaktım ne uyapayım benimde imtaanım bu ya yatarak dogurmak varsın yavruma birşey olmasın yatmaya razıyım evladımın acısını yaşatmasın yaradan karnımda her tekmeyi atarken rabbime ükrettim gene geçen gitmeden yatakta ne agladım rabbim dedim evladımın acısını bana gösterme sen den başkasının kapısına gitmem dedim altımda kocaman bir bomba var pimi çekilmiş zamanında patlrsa ne ala korkuyorum günlük emanetime kavuşamıcam diye hevesim gene kursagımda kalmaz işallah hayat acımasız desem degil insanlar acımasız ben onu anladım dün ah ah inan onu tekme tokat döövsem rahatlamam okdar diyim bak gene sinirlerim oynadı he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?