Popüler Konu Sevgili günlük...

• ağlıyorum ağlıyorum ve yine ağlıyorum......
  • ilk defa tatil olmasını istemiyorum...
  • çalışmak çalışmak istiyorum...
  • ağlayınca hersey geçsin istiyorum be günlüğüm
  • gözümü açayım kapatayım günes doğsun istiyorum...

günlükcan bir üdet gelemicem haberin olsun 8 kasıma kadar buraya yazmaya zorlanıyorum bebgi riske atamıcam malesef 4 doz çiger geliştirici igne oldum dua et olurmu bebgim zamansız dogmasın rabbim korktuumu başıma işallah getrimesin çok emek verdim bu bebge inan bugün yatalı 67 gün oldu 67 gündür yatkla kanki oldum wc bile gitmem yasak banyo etmemde yasak 2 haftada bir nca yapıyorum oda yalp şap uyku düzenim yok inan ne yapıcagımı şaşrdım gece 4 sonra zombi gibi dolanıyorum ortalıklarda pardon yataktaanca 7 sonra uylkuya dalıyorum ah ah nerde o eski uykular stresten uyuyamıyorum malesef haber veriyim diye girdim girebilirsem gene yazarım olurmu bana dua eden bütün kk kardeşlerime teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun amin

Sevgili günlük buraya ilk kez yazıyorum . Ne olur artık cevap bulsun sorular .

sevgili günlük bugün yatatı tam tamina 68 gün oldu çok grurluyumama diyorumki şu eltileri kim icad etti acabadün kayınvalidem annesne itti eltimle geldi maksat beni ziyarete degil sinir etmeyeyatıyorumya yatak odasında sen lafı hemen sok ben dedimki bunu mevlam bana bagışlarsa işşallah 2 sene sonra 2 düşünüyorum dedim tepkisi bir sinirime gitiki acıyan gözlerle baktı bana ay dedi böyle yatıpta çocuk dogurmak eziyet be dedi işim olmaz dedi ben memnunum sana ne oluyor dedim bir gerildim sorma günlükcaninan rabbim deseki paşam hallet şu eltini günah yazmıcam büyük bir zevkle hallederdim işini bu ne ya 3 bebgim öldü hep laf sokup durdube vivdansız be uuz öteki tarafı hiçmi düşünmüyorsun acaba hakkımı sana asla helal etmicem bu tarafın öteki tarafıda var işşallahbirde utanmadan diyor benmkiler ilk göz agrısı ilk torum ben ondan büyügüm 3 bebgim öldü ben ne yapayım yaradanda geldi yaadana gitti bende dedim ilk göz agrısı seninkiler olsun bu bebgim benim ilk göz agrım dedim dün çok stresli gün geçirdim yüzsüz yaw gelme diyorum gelip canımı sıkıyor dün eşim eve geldi söyledim inan dokunsalar aglıcaktım ne uyapayım benimde imtaanım bu ya yatarak dogurmak varsın yavruma birşey olmasın yatmaya razıyım evladımın acısını yaşatmasın yaradan karnımda her tekmeyi atarken rabbime ükrettim gene geçen gitmeden yatakta ne agladım rabbim dedim evladımın acısını bana gösterme sen den başkasının kapısına gitmem dedim altımda kocaman bir bomba var pimi çekilmiş zamanında patlrsa ne ala korkuyorum günlük emanetime kavuşamıcam diyehevesim gene kursagımda kalmaz işallah hayat acımasız desem degil insanlar acımasız ben onu anladım dün ah ah inan onu tekme tokat döövsem rahatlamam okdar diyimbak gene sinirlerim oynadı he

paşam3405 takma kafana, Allah'a havale et onu kendini bilmez insan çok

günlük insanlar ne kadar adi imiş bir kez daha iyi anladım sabah...
lakin bir şeyleri görmek için iyi de oldu, nasıl hesap vereceksin Allah'a be adam ?

senin yediğin o lokma boğazında düğümlenip elin ayağın dolaşmazmı birbirine !

böylemi gidecek sandınız hepiniz , yanılıyorsunuz ve ayağınız elbet bir taşa takılır !

yazıklar olsun !

Son düzenleme:

canım hiç takma kendini bilmez insanları bak 27 hafta oldun maşallahhh bebeğini kucağına alınca geçecek hepsi gör bak

yıllardır aşksız yaşayan üniversite arkadaşım,bana karşı boş görünmeyen meslektaşım,kızkardeşim ve en önemlisi eski sevgilim yeni ilişkiye başladılar...benim akşam gözlüm,benden daha genç,daha bakımlı,daha güzel,daha neşeli,daha kolay birini bulmuş,hem de iş arkadaşı kız bunun...ben mi...dün yine biriyle tanıştırılacaktım,sanırım karşı taraf vazgeçti...ey hayat...dertleri ardı ardına veriyorsun...sabır...geçecek elbet...

sewgılı gunluk; cooooooooooooook mutluyum pkolu olarak 1 senedır adet gormuyordum 3 aydır duzenlı massallah kocamlada cok mutluyum Allah daım etsın ıns. bıde su ewımın tadılatı bıteydı ıyıydıı

Tanrım içimden çıkar şu şairi..
Bide nolur kabuslarıma son ver yazmamak için uyumak,uyumak için kabus görmemem lazım..

Bu konuyu Sezen Aksu " Zaman sadece birazcık zaman " diye açıklamıştı zaten..
Ve sonra da demişti ki "Neler neler geçmedi ki, buda geçer "
Öyle işte günlük..

ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN

GÜNLÜKCAN ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN SANA GÜZEL HABERLERLE DÖNDÜM

PAMUĞUMLA NİŞANLANDIK ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN:127::132:

ALLAH TÜM BEKARLARA NASİP ETSİN HAYIRLISI İLE İNSALLAH SEVENLERİ BİRBİRLERİNE HAYIRLI EYLESİN AMİN

Günlük düğüne gün sayarken biz evLendik :) Yarın da ay dönümümüz Uzak kaldım buralardan ama döndü artık . Öperim seni günlükcan..

Günlük ben deliyim
Zırdeliyim, iflah olmam...
Gece gece kafamda kurup kocamdan şüphelenip yatağımdan kalktım her şeyi her yeri kurcaladım
Ortada hiçbir belirti yokken hem de
Kafamda yazdım yazdım, panikledim uykumu kaçırdım
Şimdi de sana suçumu itiraf ediyorum
Eşimden şüphelendiğim için çok utanıyorum :26:

günlükcüm eşim tekrar diyarbakıra gitti dün öğleden sonra bi iş görüşmesi olucak olumlu geçerse ben gitcem olumsuz olursa eşim evi taşıcak kayınvalidemlerin orda ev tutulacak hayırlısı olsun hakkımızda. bizimdebebişimizolsun canım tebrik ediyorum sonunda erdin muradına allah tamamına erdirsin. paşam sende eltiye meltiye takma kafanı kuzunu düşün

Canomla yüzük baktık
Kendisi henüz erken olduğunu düşünüyordu ama ısrarlarıma dayanamadı
Ona kalsa hemen gidip beğenip alacaktı vakti geldiğinde
Gidip modellere baktık ona alyans bana ise tektaş modeli
Ben aşağı yukarı ne istediğimi anladım beğendim sevgilimin de aklına kazıdım modeli
Aldığında yanında ben olmayacağım çünkü evlilik teklifi edecekmiş
Ben modelimi , taş boyutunu beğendim gerisine karışmıyorum
O ise kolay sanıyordu fakat hiçbir modeli beğenmedi
İşimiz zor olacak
Onunla girip yüzük bakınca hem çok mutlu oldum hem de daha da heveslendim
Ama hevesimi dozunda bırakıp vize haftamla ilgilenmem gerekiyor
Haydi ders çalışmayaaaaa

Dün bu saatler M ile Eski Foça'daydık günlük.
Sabah 9 civarıydı yola çıktığımızda.
Menemeni geçip Foça'ya girmek üzere olduğumuz yolda güzel bir yer çarptı gözümüze kahvaltı yapmak için daldık hemen tabi.
Serpme kahvaltı yiyelim dedik, mekanın sahiplerinden biri yaşlı bir teyze.
Öyle bir kahvaltı getirdiler ki günlük hayatımda ilk defa açık havada, çiçeklerin, yeşilliğin içinde tıka basa yediğim bi kahvaltı yapmış oldum. O kadar güzeldi ki tadı damağımızda kaldı.
Kahvaltıdan sonra tekrar yola koyulup Foça'ya vardık.
Bildiğin huzur kokuyordu. Gezdik, yürüdük, çay kahve içtik, eğlendik.
Akşama doğru da döndük işte.
Her yer çok güzeldi. Denizin dibine oturduk izledik uzun uzun.
Sık sık yapalım bu kaçamağı diyede çok çok söyledik.

Sevgili günlük bugün diyetisyene gittim.
Veeee bir yola çıktım sonunda.
Dr. 62 olacaksın dedi 60 olacağım dedim .
4 ay süre verdi.
Herkesin ama herkesin yüzüne gözüne bulaştıracağım söyledikleri sözleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…