Popüler Konu Sevgili günlük...

Bir insanın kalbi hem buz tutup hem cayır cayır yanabilir mi? Oluyor işte günlük! Kalbim buz kesti sanki kanım dondu. Aynı zamanda cayır cayır yanıyorum! Yardım et Allahım.. Yardım!!

Günlükcan yine ben
Öyle dusunceliyim ki bu sıralar
Bu ayın 5i Bakuye gidicem
Oncelikle doktora gidicem ayrıntılı usm icininşallah her şey yolundadir:26:
İkincisi ev almayı düşünüyoruz Bakü'de
Çocuklara daha iyi bi yaşam sunmak hem de ailelerden ne kadar uzak olursak o kadar saygı olur diye düşünüyorum
Ve en içime oturan okul konusu içinbakalım okul işimi yoluna koya bilecekmiyizinşallah olur ya okul işim olmazsa asla eşimi affetmem
Hayallerimi mahv etmiş olur çünkü

günnüşüm...güzel haberlerle geldim bu kez...sadece ekmeği azaltarak,atıştırmayı bırakarak 0.3 kilo verdim beş günde...bu bir.iki yeni kursa başlıyorum...işimle ilgili iki ayrı fırsat elime geçti...yeni bir arkadaş grubuyla tanıştım,haftaya bir yerlere gideceğiz...bu da iki...canım müthiş bebek sevmek istiyordu(arada bana olur:)) az önce gittiğim yerde bu özlemimi giderdim...Rabbim tez zamanda ve hayırlı,güzelce bir vaziyette bana anneliği tattırsın...çok seviyorum bebeleri...aşk...yok hala...önce kocam olmalı tabi...neyse...umut...

Kayınpederimi kaybettik günlük can.
Herşey 1 haftanın içinde oldu.
Hastalığı boyunca dua eden tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun demek için geldim sana.
Nurlar içinde yat babacım. Umarım kalbin kadar güzeldir gittiğin yer
Bir süre olmayacağım.
Kendinize iyi bakın olur mu?

Son düzenleme:
sevgili günlük
bugün test alıp yapıcam ve ne sonucunun pozitif çıkmasını çok istiyorum
dualar ediyorum allahım ne olur bana da nasip et diye
evlat öyle tatlı birşey ki isteyen herkese nasip etsin rabbim
bazen düşünüyorum da hiç hamilelik yaşamasam bu kadar kafaya takarmıydım acaba diye
belki hiç olmayabilir de çocuğum aklımı buna da alıştırmaya çalışıyorum ki olmazsa çok çok yanmasın canım
avutuyorum kendimi evlat sahibi olup anasız babasız büyüyecekse yada sağlıksız bir evlat olup ömür boyu onun acı çekişinde ben bin kere öleceksem eğer rabbim hayırlısını versin
biz en fazla 40 sene evlat hasreti çeker sonrasında bu dünyadan çeker gideriz diye

ama olmuyor olmuyor işte
biliyorum doğurmakla da anne olunmaz olunmuyor
ama öyle çok istiyorum ki işte
kelimeler bile kifayetsiz kalıyor isteğimi anlatmaya
allahım nasip et ne olur
herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et

bugün yapacağım test son test olsun
ve 9 ay sonra meleğim kollarımda olsun

hayat artık oluruna bıraktım seni....

bu müthiş havada evde oturmak zorunda olmak ne fena...
merkeze neden bu kadar uzağız ki burada zaten çıkacak bir yer yok
yılbaşı çekilişine katılsam mı diye düşünüyorum, ne yapsam acaba...

ve sonuç yine hüsran :2:
artık nasip et alahım ne olur yoruldum
yüreğim isyankar olmadan nasip et ne olur

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
şuan o kadar mutsuzum ki aynı dertten muzdarip biri olarak az da olsa yüreğime su serpildi.elbet bir zamanı var vakti gelince olacak ama işte yine de benim koca kafama bunu anlatamıyorum.
bizler içinde dua et ne olur
dualarım seninle ve mucizenle
sevgilerimle

günlük ben geldm uzun zamandır günlük yazmıyorum onu fark ettim bu konuyu gordugum zaman bende yazmalıym dedm en sn galıba lısede yazdm neyse evde bos durmaktan sıkıldm ve ders calısmaya basladm ıkı uc gun oldu umarım bıseyler olur bundan sonra ara ara yazarım

sevgili günlük bu konuyu yeni gördüm..
en son ne zaman günlük yazdım hatırlamıyorum.
dün onun yüzünden gece hıçkıra hıçkıra ağladım..
en yakın arkadaşı hala seni seviyo diye ima etti o yüzden ağladım..
madem seviyosun niye gittin be canım geri gelsene?
ben hıçkıra hıçkıra kolay kolay ağlamam günlük ama dayanamadım artık ben bu çocuğu gereksiz fazla sevmişim.
sevmemek lazım işte kimseyi sevmemek..
artık kendime gelmeyi onu düşünmemeyi istiyorum gücüm var mı bilmiyorum.
tekrar başa sardım günlük inşallah çabuk atlatırım yada o gelir..

Bir kere sasirt beni olurmu bir ozel gunumu mutlu gecireyim.bugun dogum gunum ama ben yapayalnizim.ailem en kiymetlilerim iyiki varsınız iyiki sizin kizinizim.

1 haftadan beri kavgalıyız iyiyiz derken ne oluyorsa yine tartşmaya başlıyoruz
önceden ne güzel hayallerimizden bahseder evliliğimize adım atmak için unları llaım bunların fiyatı ne kadar şurda oturalım felan diye konuşur dururduk, ama bir haftadan hiç birbirimize sevgi sözcüğü bile kullanamaz hale geldik

kötüyüz günlüğüm kötüyüz

Allaha sükürler olsun elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah allaha şükürler olsun

yarın yolcuyum günlükcan iş başı başlıyor.inşallah sana ordanda güzel haberler veririm insallah amin amin amin

allah yardımcımız olsun allah hepimizin dualarını kabul etsin amin

Son düzenleme:

Günlükcann seni ihmal ettiğim için özüüürr

Bayram tatil derkeeen unutuvermiş gibi oldum ama buralara pek uğrayamadımm
:26:
Biz erken teskere alalım diye izin kullanmamaya karar verdik kesinlikle ama dayanamıcam galiba günlüüük tam 3 ay oldu görmeyeli o kadar çok özledim ki nefes bile zor alıyorum sanki şimdi gel desem olmuyo gelme desem zooooorr napıcam ben günlükcaaann

Kalbimin deli gibi çarpmasına engel olamıyorum, ve o gün bir an önce gelsin istiyorum hep yanımda olsun hep yanyana olalım...
İyi ki diyorum iyi ki o yaptığım tatil planını uygulamamışım da şehirden ayrılmamışım, iyi ki stajımı bahane etmişim...
Kader bizi karşılaştıracakmış meğer... Nasıl da şükrediyorum her gün ve yine şükredeceğim -Allah'ım sana hamdolsun ki Onunlayım beraberim huzurluyum-

Rabbim bizi bir an önce kavuştursun engelsiz, kusursuz...

herkez yatarken sana yazıyım dedim beni sorucak olursan iç güveyden halliceyim dün kaynanam geldi dayanamamış beni jelibonu görmeyeteyzem geldi arkadaşım geldi dolanıp gitiler arkadaşımı ben çagırdım annem memlekewtten ceviz getirmiş koydu eşimede iş vereni adanadan acı biber vermiş allahım minnacık biber adamın anasını aglatır okadar diyim gözlerimde şimşekler çaktı okadar diyim acıyı seviyorumda bebegimde hisseder diye alım çıkıyor onun için arkadaşa verdim acıyı ah ah nerde o eski günler acı biberi çok severim taylıyı yiyince bebk hareketleniyor acıyı yiyince hareket yok eşim bebge horon teptirme dedi 1 tane yedim düşünemedim acaba bebgime acı yedigim hissi gştmişmiidir:18:ev okadar sessizki sadece horlama sesleri hariçzombi gibi ayaktayım gece küçük abdestte çok uyanıyorum perşembe allah nasip ederse konturolüm var işşallah iyi geçe diger topikte kaç arkadaşım tebrik etti 28 haftanın içindesin diyerabbim nazarlardan korusun bu haftalara gelmek hayaldi

benim jelibona babnnesi kumbara yaptı günlük babmızda içine atar para dün ilk defa bir şey söyledi eşim allahım yatmasaydım kesin boynuna atlıcektim okadar mutlu oldum işten geldi markete gitti poşetleri bıraktı odaya geldi annem yanımda oturuyor aldı tl buda jelibonun rıskı dedi ilk defa jelibon dedi eşim okadar mutlu oldumki anlatamam
bugün yatalı 75 gün oldu kalan süre 89 günpaşa diren diyorlar bakalım jelibonla direniyosyavrumun hiç hareketi yok yattıogım için galiba hareketi yok varmı yokmu belli degil onun için korkuyorum hareketkli bebk olsa anlıcam hareket etmeyince ne korkuyorum bir bilsenbugünümede şükür amma velakin hamile kalmak bir dert onu 9 ay taşıma bir dert dogum etmek bir dert gelecegini saglamak bir dert bebk istiyoruzda böyle bir dünyaya bebk getiriyoruz orası muamma

günlükçüm rabbime şükür 28 haftanın içindeyim rabbim nasip ederse cuma 28 haftam biticek 29 giricem işallahherkez diyorki oh ne güzel yatıyorsun keyfe bak ah derleryya davulun sesi hoş gelir dışardan o hesap bilmiyorlarki çok zor tabikide nankörlük edemem bugünümede çok şükür ama böyle diyenlere tekme tokat giresim vargene çenem düştü şimdi annem yatıyor pc basında beni yakalarsa vay halimeneyse mevzu derin uzatmaya gerek yok ben eşimi kaldırıımda kahvaltımı yapayımsonra gene gelirim olarmı

rabbim evladı olmayanlara tez zamanda versin işşallah umudlrını kaybetmesinler
ne demişler vesvese şeytandan umud allahtankalbin inanıncakki ettigin duaya beynin tastik etsin

günlükcüm diyarbakırdayımmmmmmm perşembe günü geldim evi inanılmaz tozluydu dün bitirdim temizliği arkadaşlar gelip yardım ettiler sağolsunlar ellerim çatladı her yeri ovalamaktan doğurcam diye korktum vallahi kuzumuda gördüm doktorumuza gittik ankarada resim vermiyorlar göstermiyorlardı aynıı baba ve teyzeee karışımı bişey rabbim sana şükürler olsun sen olmayanlarada isteyenlerede nasip eyleee.. eşimin işinde de hayırlı nasip hayırlı müsteriler ver inşaallahhh

yanlış topiğe girdim ) günlükcüm )

Eklentiler

• $untitled.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 46
  • $untitled1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $untitled2.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…