sevgili günlük bugün 7 kasım çok mutluyum bugün mavişeme gidicem arda beye bebegimi görmeye geçen sefer babmız görememişti çok üzülmüştü kıyamam
bakalım benim jelibon kaç gram almış
kendileri sag olsun bir haftadır rahimime vuruyo tepiklerini
akıntımda çok bu peser beni maffediyor kullandıgım onca hormon ilaçları akıntımı çogalttı
bugünümede şükür
2-30 randevum var evden 1 gibi kesin çıkarız:18:inan sana birşey söylüyümü dinle hamile kalması sorun taşıması sorun çıkarması sorun bakması sorun
yüzdük yüzdük kuyruguna geldik herkez dogsada yaşar korkma diyrlar erken dogmasın diyorum eksin olur bir yeri herkez şimdiden eşya almaya başlamış ablam dün bana geldi bir kıyafet birde çıtçıtlı badı almış teyzem beni seviyor diye
inan bu bebegin yolunu okadar kişi bekliyorki sorma bebgim sag saglim dogsun hastane almıcak benim ziyaretçilerimi herkez soruyor hangi hastanede dogum edicen diyorlar bugün belli olucak arda beye soruak eşim normAL 9 SEZEYYAN 11 TL TUTUYOR
bakalım bana ne kadar fiyat çıkarıcak allah razı olsun hastanede yattın çok ilgilendi
inan hastaneye yatım 4 gün kaldım okadar çaresiz hissettimki anlatamam etim ney budum ney hastane atasehir memoriyıl bir geceligi 890 tl
refakatcıı 240 tl
ilaçlar serumlar kaç kere baktı arda beyle nil hanım
eşime dedim kuzum nasıl çıkıcaz bu hastanenin altından sonra kkdan telefon gelir paşam üzülme biz arkandayız rahim agzı topigi ve ocak anneleri allah razı olsun çok yardım ettiler hastaneden eşim ve onlar sayesinde çıktım haklarını ödeyemem helede rahim agzı topiginin 65 kişiyiz günlük hepimizin bebkleri öldü kimimizin 8 kimimizin 4 inan diyorlarya bebgim yok inan bir kere aglıyorsun olmuyor diye 7 sene bebegim olmadı benim ne agladım
allahım herkezin var ablam dogurdu benim yok ablam benden 8 sene sonra evlendi ikizlerine hamile kaldı 23 haftada kaybetti şimdi oglu var hemşire yigidi kucagıma verdi al teyzesi annesine götür emzirsin dedi kucagımda bir bebk ilk ogluma aldıgım hastane çıkışını baddaniyesine baglıydı ellerimle hazırladım valizini ablamın
allahım yigidi kucagıma verdiler açtım baktım kırmızı bir bebk ablama götüremedim sanki o bebk benimdi çok dedim keşke benim olaydın okadar heves ettimki o kıyafetleri alınca oglumun kıyafetleriydi yer çöktüm ne agladım yigide sarılıp sonra paşa kendine gel dedim hep dua ederdim günlük allahım önce ablama ver sonra bana onun yaşı vardı çünkü ablam beni aglayınca görünce sevinçten dedim
ah günlük içimdeki fırtınaları bir bilsen
arkadaş ortamına girerdim herkez okuldan kreşten gazdan vs bahsederdi benim bebgim yokki ne konuşuyum
bir arkadaşımın bebgini sarılp öpemezdim amn vermezler kırarlar beni diye
amcamın oglunun dügünü var kilo verdigimi yarı eşimin sülalesi bilmiyor süt renki semazen modeli bir pardesü giydim hiç yapmadıgımı yaptım topuklu ayakkabı makyaj yaptım dügüne gittik eşimde gri takımlarını giydi
2 katlı dügün salonu aşagıya indik eşimle millet konuşmay kesti bize bakıyor yemin olsun aynı bu tiriple
ne olmuş sana gibisinden
inan bana ilk defa eşimle orda dans ettim zorla ortaya attılar bizi ozaman dünya durdu sanki eşimle ikimiz vardık
resim çekinmiştik çeşit çeşit aldık resimleri eve geldim alt kattki kankime indim resimlere bakarken bende bir aglama vardı sora şu adamı bir baba yapamadım okadar güzel gülmüştüki eşim
susturamadı arkadaşım abla yapma allahım gücüne gider canımın acısını anca içime giren anlar
şimdi içimde bir can var her aklıma geldikçe şükür allah diyorum
eşim mutlu olsun onu baba yapıyım daha ne isterim okadar hakkediyorki bşr kere yüzüme vurmadı çocuk faslını
başkası olsa hade annenin evine derdi demedi
hep diyoum rabbim bana acımıyorsan eşime acı o mutlu olsun inan bu bebgimi sag saglim kucagıma aldıgımız zaman kıyamet kopacak hastanede sevinçten çok kişi aglıcak ablalarım bebege çilenaz taktı
alırmıyım acaba bebgimi kucagıma korkumdan cinsiyetini ögrenmedim içimdeki kızmı erkekmı belli degil
saglıklı saaati olsunda gerisi boş kızımda yok oglumda hoş vardı cennete gitti
sag saglim dogum etsen oglum olursa ogullaımda böylemiydi dicem kızım olursa ömürüm öylemi diyecegim
bugün güzl haberler veririm işşallah dua et olurmu
duygucum annemle konuştum hoş o dedi canın sıkkın diye dile getirdi sen beni yanlış anladın dedi tatlıya baglandı iş