Popüler Konu Sevgili günlük...

gunluk ya saalamura yapragi sararken bi i$lemden geçiriyormuyuzmu sence, ha$lamak gibi
tuzlu tabi yikaniyodurda
bbiliyorsab uyardim etsene , kalkip saraacam ama bidonu açinca neyle kar$ila$icam bilmiyorumki:)

“-Herkes geçer diyor.Geçer mi olric? Herkes ne bilir acımı.Herkes ne bilsin acımızı.Yaşar gibi yapmaktan,özlemez gibi yapmaktan iyiymiş gibi yapmaktan..Nefes alıp onu içimde tutmaktan o nefeste boğulmaktan sıkıldım.Ki nefessizlikten değil nefesten boğulmaktır marifetimiz Olric.
-Evet efendimiz
-Bana katıldığını bilmek güzel.Arada ses vermen güzel.İçimin sesi de olmasa ölürüm yalnızlıktan...”

sevgili günlük bugün 7 kasım çok mutluyum bugün mavişeme gidicem arda beye bebegimi görmeye geçen sefer babmız görememişti çok üzülmüştü kıyamambakalım benim jelibon kaç gram almışkendileri sag olsun bir haftadır rahimime vuruyo tepikleriniakıntımda çok bu peser beni maffediyor kullandıgım onca hormon ilaçları akıntımı çogalttıbugünümede şükür
2-30 randevum var evden 1 gibi kesin çıkarız:18:inan sana birşey söylüyümü dinle hamile kalması sorun taşıması sorun çıkarması sorun bakması sorun yüzdük yüzdük kuyruguna geldik herkez dogsada yaşar korkma diyrlar erken dogmasın diyorum eksin olur bir yeri herkez şimdiden eşya almaya başlamış ablam dün bana geldi bir kıyafet birde çıtçıtlı badı almış teyzem beni seviyor diyeinan bu bebegin yolunu okadar kişi bekliyorki sorma bebgim sag saglim dogsun hastane almıcak benim ziyaretçilerimi herkez soruyor hangi hastanede dogum edicen diyorlar bugün belli olucak arda beye soruak eşim normAL 9 SEZEYYAN 11 TL TUTUYOR bakalım bana ne kadar fiyat çıkarıcak allah razı olsun hastanede yattın çok ilgilendi inan hastaneye yatım 4 gün kaldım okadar çaresiz hissettimki anlatamam etim ney budum ney hastane atasehir memoriyıl bir geceligi 890 tl refakatcıı 240 tl ilaçlar serumlar kaç kere baktı arda beyle nil hanım eşime dedim kuzum nasıl çıkıcaz bu hastanenin altından sonra kkdan telefon gelir paşam üzülme biz arkandayız rahim agzı topigi ve ocak anneleri allah razı olsun çok yardım ettiler hastaneden eşim ve onlar sayesinde çıktım haklarını ödeyemem helede rahim agzı topiginin 65 kişiyiz günlük hepimizin bebkleri öldü kimimizin 8 kimimizin 4 inan diyorlarya bebgim yok inan bir kere aglıyorsun olmuyor diye 7 sene bebegim olmadı benim ne agladım allahım herkezin var ablam dogurdu benim yok ablam benden 8 sene sonra evlendi ikizlerine hamile kaldı 23 haftada kaybetti şimdi oglu var hemşire yigidi kucagıma verdi al teyzesi annesine götür emzirsin dedi kucagımda bir bebk ilk ogluma aldıgım hastane çıkışını baddaniyesine baglıydı ellerimle hazırladım valizini ablamın allahım yigidi kucagıma verdiler açtım baktım kırmızı bir bebk ablama götüremedim sanki o bebk benimdi çok dedim keşke benim olaydın okadar heves ettimki o kıyafetleri alınca oglumun kıyafetleriydi yer çöktüm ne agladım yigide sarılıp sonra paşa kendine gel dedim hep dua ederdim günlük allahım önce ablama ver sonra bana onun yaşı vardı çünkü ablam beni aglayınca görünce sevinçten dedim ah günlük içimdeki fırtınaları bir bilsen

arkadaş ortamına girerdim herkez okuldan kreşten gazdan vs bahsederdi benim bebgim yokki ne konuşuyumbir arkadaşımın bebgini sarılp öpemezdim amn vermezler kırarlar beni diye amcamın oglunun dügünü var kilo verdigimi yarı eşimin sülalesi bilmiyor süt renki semazen modeli bir pardesü giydim hiç yapmadıgımı yaptım topuklu ayakkabı makyaj yaptım dügüne gittik eşimde gri takımlarını giydi 2 katlı dügün salonu aşagıya indik eşimle millet konuşmay kesti bize bakıyor yemin olsun aynı bu tiriplene olmuş sana gibisinden inan bana ilk defa eşimle orda dans ettim zorla ortaya attılar bizi ozaman dünya durdu sanki eşimle ikimiz vardık resim çekinmiştik çeşit çeşit aldık resimleri eve geldim alt kattki kankime indim resimlere bakarken bende bir aglama vardı sora şu adamı bir baba yapamadım okadar güzel gülmüştüki eşim susturamadı arkadaşım abla yapma allahım gücüne gider canımın acısını anca içime giren anlar

şimdi içimde bir can var her aklıma geldikçe şükür allah diyorum eşim mutlu olsun onu baba yapıyım daha ne isterim okadar hakkediyorki bşr kere yüzüme vurmadı çocuk faslınıbaşkası olsa hade annenin evine derdi demedihep diyoum rabbim bana acımıyorsan eşime acı o mutlu olsun inan bu bebgimi sag saglim kucagıma aldıgımız zaman kıyamet kopacak hastanede sevinçten çok kişi aglıcak ablalarım bebege çilenaz taktı alırmıyım acaba bebgimi kucagıma korkumdan cinsiyetini ögrenmedim içimdeki kızmı erkekmı belli degil saglıklı saaati olsunda gerisi boş kızımda yok oglumda hoş vardı cennete gitti sag saglim dogum etsen oglum olursa ogullaımda böylemiydi dicem kızım olursa ömürüm öylemi diyecegim bugün güzl haberler veririm işşallah dua et olurmu

duygucum annemle konuştum hoş o dedi canın sıkkın diye dile getirdi sen beni yanlış anladın dedi tatlıya baglandı iş

paşam canım güzel haberlerini bekliyoruz özelden msj attım ama msj kutun doluymuş gitmedi gelince bi boşaltıver artık geçmişi düşünerek üzme kendini canım yeni bir sayfa aç kendine bak annende demiş sana ne güzel sende onun evladısın herşey evlatlar için değilmi zaten benide eşimin tarafı üzüyor o öyle dedi bu böyle dedi diye eşime söylemedim bile ama insan bi düşünür bu kadın doğurmak üzere diye sabaha kadar uyumadım neyse sıkmayım öle işte canım gelince hemen yazz

Günlüğüm dün gelip yazamadım.
Doktora gittim sonucum epey geç çıktı.
Hamileyim. Ama değerim düşük çıktı. Yarın tekrar gidicem.
Adam akıllı sevinemedik bile.
Kaybettiğim bebeğimde de düşükdü değer.
Ne diyim ne düşüniyim bilmiyorum.
Bir kez daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum.

Acaba ben gerçekten kötü ve sıkıcı bir insan mıyım günlük?
Yaşadığım şeyler zaten ağır geliyor bana ama elimden de bir şey gelmiyor
Herkesin beni küçümsediğini düşünüyorum -ki öyle de..
Sanki benim yaşadıklarımı kendileri de yaşamamış gibi herkes acıyor bana
Ve ben bu durumdan sı-kıl-dım!
Rabbim ne olur bana yardım et, gücüm dayanağım kalmadı :85:

bana yaz helvacım asma yüzünü döveceğim ama kıyamıyorum ki

ah günlük hiç keyfim yok

Günlük okumak için girdim günlüğe.... Ama sonra dedim uzun zaman oldu yazmayalı iki kelam da olsa yazıyım dedim.
Paşamın yazdıklarını okurken gözlerim doldu.. Rabbim diyorum her kulunun bir derdi var..
Derdi verende sensin derdin çaresi de sensiz. Günlük paşama söyle...
Her şey güzel olacak bu sefer rabbimin izni ile bebeğini kucağına alacak inşallah...
Akşam yatarken olsun aklıma geldikçe olsun. Kadınlar kulübünde deki arkadaşlarım hep aklımda onlar için dua ediyorum..
Bana gelince günlük, çok şükür iyiyim. Sıkıntım yok sadece bazı durumlar için endişeliyim..
Geçen sene bir sınavım için çok dua ettim biliyorsun. Çok emek verdim..
Bu sene nedense içimden çalışmak gelmiyor.. Aslında az ama verimli çalışıyorum..
İsyan etmiyorum sakin olmaya çalışıyorum. Dedim ya günlük sıkıntım yokta endişem var geleceğim açısından.
Birde bu aralar soruyorlar yok mu biri diye yok günlük..
Olmasını isterdim ama HEY AŞK NEREDEYSEN GEL ARTIK DA BANA MUTLULUĞU YAŞAT VE HAYIRLIYSAN GEL

Pasam guzel haberlerini bekliyoruz insallah hersey gonlunce olur bize yaz mutlaka...

kizlar pasam hastanedeymis bebeisin suyu sizmis doktor antibyotik tedavisine baslamis dua edelim pasaya ve bebisine

pasam seni merak ettiğimden ilk fırsatta baktım günlüğe ama hastanedeymişsin (, bunuda rabbimin izniyle atlatıp inşallah zamanı geldiğinde kavuşacaksın jeliobona. hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Günlüğüm şükürler olsun değerim yükseldi.
İnşallah her şey olumlu gider her zaman.
Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin. Allahım çok şükür...

Millet çok hızlı günlüük
Kız sevgilisi varken başkasını ayartıyor,sevgilisinden ayırıyor,ondan ona yatay geçiş yapıyor
Hangi ara yapıyor,nasıl yapıyor,nerde yapıyor

Son düzenleme:
pasam canim arkadasim bu gece sana bol bol dua edicem insallah bugunler gecicek bebegini sagsalim vakti geldiginde kucagina alicaksin Rabbim yar ve yardimcin olsun.....

düğünmü? 1-2 günlük eğlence..
ya sonrası.. asıl sonrası korkutuyor beni

çok seviyorum günlükk çok ama korkuyorum işte..
onun değişmesinden,onun bunun lafına bakmasından çok korkuyorum..
tekrar birileri yüzünden huzurumuz kaçacak diye korkuyorum..
evlilik bizi bitirecek diye çok korkuyorum

Selam günlük.
Bugün dersim yoktu, M ile şehir dışına çıkma planımız vardı ama son anda iptal ettik.
M dedi ki, sana bugün ellerimle kahvaltı hazırlayacağım.
Tamam dedim bende, eve giderken bir sürü kahvaltılık aldı.
Gittik eve çayı koydu, öyle bir sofra hazırladı ki bana..
Bal, kaymak, incir reçeli.. herşey vardı
Göbeği şişirene kaar yedikten sonra, sarıldık uzandık beraber işte.
Beraberce bi günü daha geçirdik.
O'nun benim için uğraşması, ilgisi, sıcaklığı öyle güzel ki..
İyi ki tanımışım o'nu.

Ne zamandır giremedim günlük,internet bağlantım yoktu
İyi haberlerle gelemedim ne yazık ki
Sanırım ben bebeğimi kaybediyorum,benim mutluluğumda buraya kadarmış
Zaten bebek kalp atımı duyulsada beklenenden çok küçüktü
Geçen hafta kahve lekelenme oldu iğneyle geçti bugün hafif kırmızı yine başladı
Yarın doktora gidiyorum,üzgünüm seni tutamadım bebeğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…