Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük, bugün başıma gelenleri bir bilsen... ama keşke olmasaydı da sende bilmeseydin
gözlerimin önünde bir "anne" öldü bugün
1 dk da değişen hayata şahit olmak ne acı, ne kötü...
aklıma getirmemeye çalışıyorum ama yapamıyorum
şimdi çocukları ne kadar kötüdür, telafisi yok...
Rabbim hayatımızı üzüntülerle, kırgınlıklarla, gözyaşlarıyla geçirtmesin inşallah
Mekanın Cennet Olsun Ablacım, bu gece evlatlarını bekleyeceğin cennet mekanına kabul buyrulursun inşallah

SUSTUM ve Sana Havale Ettim RABBİM, Bilirim ki, Sen Herşeyin En İyisini Bilensin, Karşılıklarını Ben Değil, En İyi Sen Verirsin!

günlük kalbim o kadar kırık ki ,
bir zamanlar beni evlenme niyetiyle kalbimi alan ve yüz üstü bırakan 2 oğlanda evlenmiş ve çok mutlular.
bilmiyorum günlük ama hakketmedim bunları resmen kandırıldım.
eski nişanlımın ablasınıda ailesinide sana havale ediyorum hele ablası sen beni ramazan vakti üzdün ya sende
aynısını yaşarsın inşallah...

Kendimi uzun zmndır bu kadar yalnız hissetmemiştim. Sevgisiz, ilgisiz, terkedilmiş kedi yavrusu misali.......

bade canım ne üzücü bir olaya sahit olmuşun

trafik kazası mı

Çok rahat şartlarda çok iyi bir iş buldum ilk görüşmemi yaptım, müdür benden olumlu dedi bana bir kağıt verdi buradaki belgeleri topla gel dedi baktım kağıda bir tek mezuniyet belgesi için çıkışım yok oda bütün günümü alıyor p.tesi getirsem dedim mesai saatleri içerisinde getiririm dedim tamam ama salı gününe sarkarsa şansın azalır dedi şu an kafamın içinde milyon tane olasılık dolaşıyor bir bilsen bir de sağlık raporu için doktor cuma günü izinliymiş p.tesi gel dediler onuda araya sıkıştırıcam. Çok korkuyorum yetiştiremeyeceğim diye :/ bu işe de çok ihtiyacım var Allahım ne olur bir aksilik çıkmasın ne olur

buraya gelip işe başladım demek istiyorum günlük olsun bu iş ne olur

Kalbimizdesin koca yürekli Komutan...

. ' 12 ' .
9 __/ 3
' . 6 . '

SENİN ADIN SONSUZLUK...

Sevgili günlük paşamdan haberi olan var mı?Hastaneye yatmıştı haber alan olursa yazsın çok merak ediyorum ve dua ediyorum ona.Allah bu sefer bebeğini ona bağışlasın.

Harika bi iki gün geçirdim günlük
Dün sevdiğimin ailesi ile ikinci kez bir aradaydık
Annesi, mantı yapayım ona gelir mi demiş
Gelmez olur muyum hiç.. Çok sevdim onları
Onlar da beni sevdiler bunu hem hissettiriyorlar hem de söylüyorlar
Babası diyor ki seni sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hissediyorum
Güzel bi gündü
Bugün de yine tüm gün beraberdik
Önce biraz iş yerinde çalıştık sonra verdik el ele gezmeye gittik
İlk filmimizi bugün izledik "Benim Dünyam" çok güzel bir filmdi tavsiye ederim kesinlikle
Her şey böyle güzel devam eder mi ki ? Herkesi utandırıp ilişkimizi çok güzel bi şekilde yaşayabilir miyiz ki ?
İnşaAllah yaşarız ..

6)ddilsah: Bismillahirrahmanirrahim. Yarabbi! bir adam sevdim. Dinim, dünyam, ahiretim için hayırlıysa onu bana helal kıl. Geçmiş günahlarımızı affeyle ve mazide yaşadığımız acıları bize unuttur. Şayet birbirimiz için hayırlıysak, gönlümüzü birbirine kördüğüm eyle.. Aynı Hz. Muhammed ve Hz. Aişe gibi.. Ben Fatıma olayım ya Hakk o Ali.. Evimizden yuvamızdan gönlümüzden huzuru bereketi ve muhabbeti eksik eyleme. Rahmetine sığındım ya Râb, hayırlısıyla evlenmek ve anne olmak isterim. Dileğimin kabul ve makbul olması için duacıyım. Hayırlısıyla beni helalime kavuştur. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed.. Velhamdulillahi rabbil alemin. (AMİN)

Allah gönlündekileri ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah.Allah kabul etsin amin

Son düzenleyen: Moderatör:
BUGÜNEDE ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN

GÜNLÜKCAN ALLAHA ŞÜKÜR SEVDİGİMLE NİKAH YAPTIK.ALLAHA ŞÜKÜR İNSALLAH TAYİNİMDE GÜZEL GÖNLÜMÜZE GÖRE VE HAYIRLI BİR YERE CIKAR SANA GÜZEL HABERLER YAZMAK NASİP OLUR İNSALLAH.İNSALLAH DÜĞÜN MÜJDEMİDE SANA YAZARIM İNSALLAH.GÜNLÜKCAN ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN.

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN BİRİMİZ EVLENMEK İSTİYOR BİRİMİZ COCUK BİRİMİZ SAGLIK BİRİMİZ HUZUR BİRİMİZ İŞ BİRİMİZ SEVDİGİNE YADA ESİNE KAVUSMAK

ALLAH HEPİMİZE HUZUR MUTLULUK SAGLIK VE HAYIRLI BİR YUVA SEVDİGİMZLE BİRLİKTE, COCUKLU GÜZEL GÜNLER NASİP ETSİN İNSALLAH.ESMER SEKER İNSALLAH SEVDİGİNE KAVUS İNSANIN SEVDİGİNDEN UZAK COK ZOR ALLAH KAVUSTURSUN.PASAM ALLAH YARDIMCIN OLSUN GÜZEL MÜJDELERLE GEL.PAMUK HELVAM İNSALLAH SENDE GÜZEL SEYLER YAZACAKSIN BİR GÜN GÜNLÜĞE.DUYGUCUM TASINDIN SANIRIM HAYIRLI OLSUN KUZUM İNSALLAH.

ESMER SEKERİM ALLAH SEVDİGİNE KAVUSTURSUN SUAN SENİ COK İYİ ANLIYORUM DAHA DÜN YANIMDAYDI COK GARİBİM YA COK ALISTIM DOKUNSAN AGLIYCAM YA.ALLAH SEVDİKLERİMİZİ KORUSUN BİZLERE BAGISLASIN KAVUSALIM SEVDİKLERİMİZE İNSALLAH AMİN

Hamileyim Günlükçüm Mucize gibi bir şey bu, çok mutluyum, çok mutluyuz.... ;-)

günlükcüm korkularım var korkuyorum ya hamileysem olurmuki bu kadar erken meleğimi 4 ay önce kaybettim ALLLAHIM benim hakkımda hayırlısını ver

Sevgili günlük ruhumu yatakta bıraktım sana yazıyorum bedenen uyandım kahve sigara keyfi yapıyorum.
Sanırım yarım bıraktığım hayatı kaldığım yerden yaşıyorum...

Makyajimin akmayacagini bilsem deli gibi aglardim simdi is yerimde olmama hic aldirmadan. Ayni hafta icerisinde 2 kere yabanci insanlar tarafindan niye "öyle" baktigim, "iyi" olup olmadigim sorulunca kendimi sorgulamaya basladim.

Sahi nasil bakiyordum? Neydir o bakislarimdaki ilgi ceken sey?

Bakislarimdaki hüzünmü? Yoksa yüregimdeki kirginlikmiydi bakislarima yansiyan? Belkide bitmek bilmeyen kizginligimdir?

Peki neydi bu kadar beni kizdiran? Beni yari yolda birakip acimasizca sirtimdan bicaklayan insanmi? Yoksa kendime mi bu kadar kizginim? Belkide kizdigim kendi sevgimin büyüklügü, direnisi? Kim bilir belkide hepsi?

Bilmiyorum gercekten?!

Birseye tutunmak onu birakmaktan daha az bendensel '"güc" gerektirir ama yinede cok cok daha zordur. Benimki de böyle birsey iste galiba. Birakamadigim ney biliyormusun? SEVGIM. Kimine göre bu bir zayiflik ama birseyi unutuyorlar. Beni özel kilan sevdigim degil sevgim. Bunu anlatamiyorum. Icimde hayla sevgi kirintilari olmasinin tek sebebi budur iste. Ama benim insanlara birseyleri anlatma gibi bir derdim yok isteyen zaten istedigini düsünür. Hicbir zamanda umrumda olmamistir insanlarin hakimda ne düsündügü.

Öyle bir kirildiki yüregim kolay kolay onarilmiyor iste. Ama Rabbim neylerse güzel eyler, bunlari yasadiysam vardir elbette bir hayir.

Rabbim yüregime ferahlik, genislik ver Neyse daha fazla duygusala baglamadan gideyim gelirim yine.

"OL" emrine öyle muhtacim ki Rabbim, Sen yüregimdekini bilen, gören duyansan "ol" de "olsun" insaAllah.

Uzun zaman sonra hiç bu kadar içim sıkılmamıştı.Noldu şu 4 gündür bilmiyorum.
Kendime itiraf etmeye korkuyorum ama ben ordayken daha mutluydum sanki.
Burda ne bileyim işte yok herşey samimiyetten uzak içtenlik yok.Yalnızım burda..Orda öyle değildi ki..
Ne konuşasım var ne bişey yapasım var.Herkes soruyor ediyor geçiştiriyorum.
Geçsin geçsin geçsin.Lütfen geçsin..

Sevgili günlük biletimi aldım.
Ay sonunda Türkiye'deyim.
2 gün okulu asacağım ama hiç önemi yok.
Memleketimi ailemi çok özledim.
Bazen gurbet elde nefes alamadığımı hissediyorum.
Bu senin zor geçeceğini biliyordum da bu kadar zor geçeceğini tahmin etmemiştim.
Neyse ki inancım sonsuz.. Güzel olacak herşey Allahın izniyle..
Kuzenim eşiyle tatil için buraya geliyormuş.
Dersler nedeniyle sadece bir gün görüşebileceğiz ancak onu görünce sımsıkı sarılacağım.
Anam gibi babam gibi toprağım memleketim gibi...
Yıllarca yurtdışında yaşamayı, yeniden öğrenci olmayı hayal ettim.
Şuan yaşadığım sıkıntılar bile bana mutluluk veriyor inanmazsın.
Her yeni sorunda diyorum ki Rabbime şükürler olsun.
Hayyallerimi bana verdin. Sefası için azıcık cefa çeksem ne olur.
Sonu güzel olacak inşallah.. Çok güzel olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…