Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili gunluk
sana yazmak bazen bana cok iyi geliyor
kac gundur cok uzgunum
pasamin da hastanede olmasi daha cok uzdu beni(insallah iyi olucakdir bebegide kendiside hergun dualarimdalar)
hem kendim icinde uzuluyorum
bebek hasretim gunu gunden buyuyor..
bir gelse de canima can gelse..
bir gelsede esime,tum sulaliye mujdeyi versem...
doktorumla konustum bugun olumlu konustu..
korkma insallah olucak dedi ..
cok iyi doktor buldum gulnuk..
kalbi guzel bir kadin..
ilk seferde cok kalbime yatdi...
insallah sebebim olur doktorum Allah tez zamanda onun vesile ederde bizede evlat verir
soz hamile kaliyim evladimi kucagima aliyim doktoruma guzel bir hediyye alicam..
hayeller kuruyorum hep sevgili gunluk....
nolurdu nolurdu birgun hayallerim gercek olsa benimde icim gulse icimde bir can olsa iki kalbim olsa biri bebegimi biri benim ikiside atsa...
bak gunluk 2014 geliyor gecen yil ben esime yeniyil da dedimki gezmeye gitimisdik,
bak biz gelen yil bura evladimizla gelicez diye
ama yok gunluk olmadi

yeni yil geliyor ben hale bebegimi bekliyorum ...
buyutsem karnimda onu en guzel sozlerle en guzel gunlerle.
dunya ya goz acsin evladim sagsalim ona annesi neler alicak neler babasi boynunda tasiyicak elinden tutub gezmeklere gidicek insallah
en buyuk hayalim ne biliyormusun gunluk..
ben esim ve minik bebegim olsun elinden tutub annemlere gitmek babamin o yuzundeki sevinci annemin sevincini gormek..
ablama teyze demesi kardesime dayi demesini bazen gunlerle hayal ediyorum
il addimlarini ilk konusmasini anne demesini nebiliyim bazen okula bile nasil gonderirim onun bile hayalini kuruyorum inan
gunluk ben bu gunleri gore bilicekmiyim bizde evlat sahibi ola bilicekmiyiz diye bazen cok dusunuyorum

Yalvaririm Rabbime bizlerede o gunleri nasib etsin bizimde evladimiz hayirlisiyla sagliklisiyla en guzelinden olsun insallah.........

günnüş...sıkı dur...dört ayrı arkadaşım dört ayrı kişiyle tanıştırmak istedi...ve...biriyle...görüşüyoruz...ama daha bir şey söylemek için erken...

off günlük beklemek çok zormuş hayat ne kadar tuhaf eskiden hamile kalayım diye dua ediyordum şimdi ise istemiyorum çok zormuşş

günlük =))
demin sevgilim durduk yere "i need you to lap" yazmış,göndermiş.
bende ingilizce ne arar tabii,yazdım google translate'ye.
çeviriye göre bana demiş ki: "Sana tur gerekir"
=))
sen ne anlarsın bu mesajdan?
ben bi poh anlamadım,yine de yüzüm düştü.Bugün biraz içmişti arkadaşlarıyla,acaba sapıtıp salak salak birşey mi yazdı diye düşündüm,ne alakaysa...Sonra aklıma geldi,suudi bi gruba tur rehberliği işi vardı,daha geçen bahsetmişti. "hee" dedim,"herhalde o iş oldu,hadi yine iyisin,turlara gelirsin benimle" demek istedi diye düşündüm,azıcık normale döndüm
meğerse sana sarılmaya ihtiyacım var demiş,cümledeki lap tur değil de kucak anlamı taşıyomuş

her günümüz böyle yanlış anlamalarla,daha doğrusu anlayamamalarla geçiyor
başbaşayken sorun yok,türkçesi beden diliyle birleşince kuramayacağı cümle yok,maşallah
ama iş telefonla konuşmaya ve mesajlaşmaya gelince patlak veriyo
latin harflerine aşina değil,yazdıklarımı anlayamıyo...
ingilizcesi çok güzel ama yazarken bazen yanlış yazabiliyo
e o yanlış yazınca benim çeviri programlarım da çeviremiyo haliyle...ya da ben "geleceğim" yerine el alışkanlığıyla "gelicem" yazıyorum,bu sefer de o anlayamıyo...
bazen komik yanlış anlamalarımız oluyor,çok hoşuma gidiyor
ya da ne zaman yol soracak olsak "sen yabancısın,sen sor" diye dürtüklemelerim,ikimizi de turist sanan türklerin bağıra bağıra yol tarif etmelerini izlemek...bana kendi dilinden şarkılar söylemesi,çevirisini yapması,onun adını kendi alfabesiyle yazabilmem...
bunlar çok güzel şeyler,ama bi yerden sonra yetmiyor...
bilindik üç beş kelimeyle sevgimi anlatmak çok zor birşey benim için,onu ilk gördüğüm gün attığım bir tweet vardı mesela,çok isterdim onu göstereyim , ilk görüşte ne kadar hoşlandığımı görmüş olsun...
ama çok zor;esprili bi dille yazmıştım,anlatsam bile anlayacağını sanmıyorum.
bunu ona söylediğimde "üzülme" diyor,
"bak bi ayda ne kadar yeni kelime öğrendim.Zamanla herşeyi konuşacağım,merak etme"

öyle işte günlükcük
yine de mutlu muyum?
mutluyum...
e o zaman böyle şeyleri çok kafama takmamaya çalışayım di mi??
çünkü konuştukça çözülebilecek bir problem değil dil problemi,çocuk zaten elinden geleni yapıyo...
yani ben söylensem de,üzülsem de değişecek hiçbirşey yok...
hem seviyorum da sıpayı,daha ne...
Varsın birbirimizi anlamayalım...

sevgili gunluk neden bana uyari mesaji yolladin ne yani arkadaslara bir durum hakkinda bilgi vermek suc mu

Günlükcümm yine gelemedim sana
Off o kadar yoğunum kii bu ara totomu kaşıyacak vaktim olmadı son günlerde
Günler geçiyo bi şekilde de çok özledim sevgilimi günlük
Önümüzdeki hafta sınavlarım var bana dua et hepsi çok iyi geçsin
Sınav sonrası da bir sürü ödevim projem falan fila çok işim var anlıycağın ve derken yine sınavlarım başlıycak 6 hafta tatil sonra ooohh şimdiden hayali bile güzeel
Bi an yarıyıl tatili gelsin geçsin istiyorum ki mart gelsin nisan gelsin aşkıım gelsin artııııııık

nasıl çözeceğiz senle sorunlarımızı, nasıl üstesinden geleceğim herşeyin.kendimden çok oğlum için endişeliyim ben. kendi hayatımdan hadi vazgeçtim aa ya onun gelecek yılları. senin bu pervasızlığın ve kayıtsılğın ikimizide mahvedecek. hadi kabul ettim herşeyi, hadi senin dediğin kadar berbat biriyim ben düzelecek mi herşey. sen birden sanıdğın kadar mükemmel mmi olacaksın. o çoğumun hayatı birden güllük glüstanlık mı olacak bir gün okuluna gelip takip etmedin. hep bana güvendin. ama ne garip ki benide hep cahillikle suçladın. peki ben gibi cahil psikopa, ruh hastası bir anneye nasıl güvenebiliyorsun. evlendiğimizden beri ben ruh hastasıymışım. kırk yıl çıkmaz artık aklımdan bu lafların. sonra da sen niye her dedğimi ciddiye alıyorsun dersin. bilmiyorum oğlumun sonu ne olacak.

Selam Günlük ..
Hep olumsuz mu yazcem , günlükdaşlarıma güzel haber vereyim dedim.
Benim artık hayatımda biri var

Sevgili günlük!
Nerede bitecek bu sisli yollar!
Dayanıyorum!
Oysa kapıma dayandı dayanaklı dayanaklar..
Bekliyorum..
Bir gün bitecek olsa da gün saydığım çubuklar..

Son düzenleme:
Yine uyuyormuş gibi yaptım dün gece küçük çocuklar gibi..
Yüzünün kıvrımlarını seyrederken kıvrandım,
Kıvrıldım ve sarıldım yastığıma,parmak uçlarımı gezdirdim yavaşça yaşanmışlıklarında...
Acıların,anıların,özlemlerin,öfkelerin...
Hepsi..
Çizgilerinin hepsi dizilip ard arda yol olup gelmişti bana!
Şimdi durup dururken,tamda huzuru bulmuşken,
Nereye gidiyorsun ki?

hayatımızdan gereksiz insanları çıkarmamız gerekli. bir tek dostum, bir tek eşim, bir tek ailem yeter bana demeli. samimi görünen insanlara aldanmamalı diyoruz ama hep iyi niyetten yanılıyoruz.
milletin dedikodusunun peşine düşen lafçılar, dönüp kendilerine bakmazlar da insanları eleştiriler. kusur ararlar hata ararlar iftira atarlar kalp kırarlar.

yanlarına üç it alınca kurt oldum sanırlar..

günlükcüm eşim 2 gündür akşamcı oldu ama biz hiç sevmedik bu durumu erken gelmesine alışmıştım yarından sonra düzelticek artık erken gidip erken gelicek bizim topikteki arkadaşlar doğurmaya başladı benimde az kaldı doktorum 20 sinden sonra tetikte ol dedi bakalım hayırlısı olsun bu arada paşama ne oldu hastanede niye yatıyor ben bilmiyorum hiçbişey rabbim kuzusuna hayırla kavuşmayı nasip etsin diğer isteyen tüm arkadaşlarada nasip etsin bu duyguyu şükürler olsun sana rabbim binlerce kez şükürler...

kız günnüş müdür bana cool...ha bir de bu çocuk çok kibar...ona güvenebileceğimi hissediyorum ve bu duygu...inanılmaz mutlu ediyor...

31 yaşındaydım bu siteyi kurduğumda.....
Neler geldi neler geçti ?
Evlenenler, doğum yapanlar, evlenip, doğum yapıp çocuğunu okula başlatanlar...
Kaybettiklerimiz... kazandıklarımız...
Beraber yaşadığımız mutluluklar, paylaştığımız acılar...

Kırdıklarımız, bizi kıranlar hele hele bir birini kıranlar ! Bakın zaman nasıl geçiyor...

Tüm bu duyguları yaşadığınız ve yaşattığınız için teşekkür ederiz...

Geçen 12 senede neler yaşadık, neler ?

Aslında bunların hepsi hayatın tanımı... Fiziksel olarak ortada olmayan bir nesneye hayat verdiğiniz için ;

Hepinize teşekkür ederiz...
Kazen

Günlük, Rabbime hergün dua ediyorum. Ne olur kalbimdekini bana nasip eyle diye...
Bazen çok sabırsız davranıp buhranlara giriyorum, bazense kaderime razı gelip mutlu olmayı başarıyorum
Ama bazı şahsiyetler bununda içine etmeyi beceriyor
Ben ne zaman mutlu olacağım sence,
Daha doğrusu olabilir miyim ? of offff

Merhaba gunlukcummmmm sana epeydir yazamadim simdi yazayim dedim en
Son yazdiklarimdan sonra gunlukcum biraz daha iyyim simdi AMA hep tedirginim
Ve bir korku icindeyim niye boyleyim bilmiyorum kac gundur kendimden degilim
Tek nefesim huzurum kizim o olmasaydi simdi ye kadar napardim Ben allaha cok sukur var
Rabbim butun isteyen herkese versin Aminnnnnnnn iste Boyle simdi hoscakal gorusmek uzere

günaydın günlük. şimdi haberde dinlerken aklıma geldi. Yüz nakli ile 15 yaş gençleşmiş adam. acab bu sayede bir gün ölümsüzlük gerçek olur mu? düşünsene , böbrekler bitti taze böbrek al, ciğer bitti taze ciğer al, yüz kırıştı taze yüz al, korku filimi gibi demi, yok canım daha neler:))))

günlükçüm korkularım galiba gerçek oluyor belirtiler artık kendini gösteriyor psikolojik değilse hamileyim off ben eskiden hamile kalmak için dua ederdim şimdi ise korkuyorum offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…