slm günlükçüğüm..... Ne kadar zormuş gelin olmak her iki taraftada artık el olmak, kendi aileme bile artık el oluyorum yada oldum bilemiyorum... eee eşimin ailesine zaten el kızıyım.. acaba benmi alınganım hep benmi yanlış anlıyorum kaynanacıgım sürekli arkamdan böyle konuşuyor herşeye alınıyo yanlış anlıyor diyor millete, öylemiyim gerçekten....onun bana iş yaptırıp sonra basbas bağırmasını benmi yanlış anlıyorum... ben kötü birimiyim acaba..komşunun gelini kaynanasıyla hiç geçinmiyor kavga dövüşteler hep, gelin herkesin evine dadanan bi tip herkes evden kovuyor onu ama kaynanam o gelini bana inat çok seviyo onla muhabbet ettiği gibi benle etmiyor .. ne zaman bişey anlatmaya çalışsam suratını çeviriyo yada hot da bi laf söylüyor kalıyosun.....beni neden sevmiyoki??? bense kocasının sözünden çıkmayan akşama kadar evde oturup işini gücünü yapan kendi halimde bi tipim.... annemede kaynanam böyle yapıyo acaba ne yapsam düzeliriz yada yanlış anlamalar düzelir diyorum.. oda bana ; sadece senin başındamı var bak filancınınki böyle yapmış falancınınki bunu yapmış diyo... ee banane başkalarından... ben kendime çare bulamıyorumki... Anlıyacagın adam akıllı konuşanım yok... eşimle aram gayet hatta çok çok iyi.. bazen beni savunamasada çok iyi birisi, oda sürekli ikimiz takılalım istiyo zatende öyle oluyo... ama arasıra arkadaşlarla buluşayımmı diye bana soruyo buluş diyorum gir ortama değişiklik olsun diyorum.. buluşuyo ve o akşam musmutlu geliyor.. aşkım şunu yaptık bunu yaptık diyo.. heyecanlı heyecanlı anlatıyo... benimse kimsem yok buluşcak .. çok yalnızım günlükçücüm çok... eşim var sagolsun ama insan başka insanlarada ihtiyaç duyuyo... inş zamanla düzelir dicem ama 3 sene oldu daha düzelmez heralde.... (BİRGÜN HERŞEY GÜZEL OLACAK)