Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüğümm..

saat ıkı buçukta uçağım var
sevgılımın yanına uçuyorum, 4 gün tatıl yapacağız beraber

Çok mutluyum hemen onun yanında olayım

Paşam doğum yapmış günlük başka bi topikte okudum
Muhammet Emin bebek 1095 gr 37 cm doğmuş,küvozdeymiş kuzucuk
Bizde bol bol dua edelim

sevgili gunluk pasama ve bebegine dualar ediyorum insallah iyi olucaklar bebegi kuvezden cikicak annesinin kucaginda olucak insallah Muhammet EMin bebegi sabirsizlikla annesiyle burda bekliyoruz

bugun cok sevincliyim en yakin arkadasim Y....n hamile beraber gunleri saydigimiz her derdimizi birbirimizle bolduyum arkadasim hamile sukurler olsun
cok sevincliyim gunlukcum henuz kan vermemis ama testi pozitif sukurler olsun

asilama yaptiricakti ama ihtiyac kalmadi dualarimdaki gibi oldu
asilamadan once hamile kaldi hep oyle dua etdim bu ay onun icin Allahda onun benim icin etdiyi dualari kabul etsin

sevgili günlük
Canım arkadaşım hamilesin diye çok seviniyor bende seviniyorum ama kan testinin sonucunu almadan şu karnımdaki ağrının sebebini öğrenmeden içim rahat etmeyecek.
Senin için dua eden birinin olması ne güzel ne mükemmel şey günlük.
Bazı arkadaşlar kilometrelerce uzaklardan,burnunun dibindeki insanlardan daha iyi kalp bağı kuruyor daha yakın olabiliyor insana.
Bende ona dua ediyorum hemde günde defalarca .
Güzel yüzlü güzel kalpli arkadaşım dünyanın en güzel annesi olacak.
Günlükcüm hamileysem bile sevincim yarım kalacak arkadadaşlarımın da hamile olduğunu öğrenmeden.
Allah bize tam mutluluklar yaşatsın inşallah.

Bitti günlük ayrıldık!
Sanki bahane arıyormuş da bulmuş gibi kolayca bitti dedi.
Elim ayağım buz kesti sinirden ne hissettiğimi bilmiyorum.

ve günlük son sigaramızı da birlikte bölüştük.
yarısını o içti, yarısını ben..
bilmiyorduk bir kaç dakika sonra yollarımızın ayrılacağını.
oysa ben hayatı bölüşmek istemiştim onunla!

içimi dökmeye geldim sana gerçi birilerinin okuduğu düşüncesi beni hep engelliyor ama bu sefer yazıcam

kendimden nefret ediyorum ne zaman dönüm noktam diye beklemekten sıkıldım artık
hep bir kısır döngü içinde yok oluyorum sanki kocaman bir boşluk ve yok oluş...
sanki benden başka herkes normal bir hayat sürüyor ben hayatın dışında kalmış gibi hissediyorum kendimi
halbuki bunun tek nedeni benim başlıca kendim
işte bu yüzden daha çok kızıyorum kendime
bunu bir insan kendine nasıl yapar nasıl mutsuz olmasını sağlar
nerden nasıl başlamam gerektiğini bile unuttum
aslına bakarsan gayet sağlıklı ve huzurlu bir yaşamım varken iç dünyam paramparça ve hüzünlü....

slm günlükçüğüm..... Ne kadar zormuş gelin olmak her iki taraftada artık el olmak, kendi aileme bile artık el oluyorum yada oldum bilemiyorum... eee eşimin ailesine zaten el kızıyım.. acaba benmi alınganım hep benmi yanlış anlıyorum kaynanacıgım sürekli arkamdan böyle konuşuyor herşeye alınıyo yanlış anlıyor diyor millete, öylemiyim gerçekten....onun bana iş yaptırıp sonra basbas bağırmasını benmi yanlış anlıyorum... ben kötü birimiyim acaba..komşunun gelini kaynanasıyla hiç geçinmiyor kavga dövüşteler hep, gelin herkesin evine dadanan bi tip herkes evden kovuyor onu ama kaynanam o gelini bana inat çok seviyo onla muhabbet ettiği gibi benle etmiyor .. ne zaman bişey anlatmaya çalışsam suratını çeviriyo yada hot da bi laf söylüyor kalıyosun.....beni neden sevmiyoki??? bense kocasının sözünden çıkmayan akşama kadar evde oturup işini gücünü yapan kendi halimde bi tipim.... annemede kaynanam böyle yapıyo acaba ne yapsam düzeliriz yada yanlış anlamalar düzelir diyorum.. oda bana ; sadece senin başındamı var bak filancınınki böyle yapmış falancınınki bunu yapmış diyo... ee banane başkalarından... ben kendime çare bulamıyorumki... Anlıyacagın adam akıllı konuşanım yok... eşimle aram gayet hatta çok çok iyi.. bazen beni savunamasada çok iyi birisi, oda sürekli ikimiz takılalım istiyo zatende öyle oluyo... ama arasıra arkadaşlarla buluşayımmı diye bana soruyo buluş diyorum gir ortama değişiklik olsun diyorum.. buluşuyo ve o akşam musmutlu geliyor.. aşkım şunu yaptık bunu yaptık diyo.. heyecanlı heyecanlı anlatıyo... benimse kimsem yok buluşcak .. çok yalnızım günlükçücüm çok... eşim var sagolsun ama insan başka insanlarada ihtiyaç duyuyo... inş zamanla düzelir dicem ama 3 sene oldu daha düzelmez heralde.... (BİRGÜN HERŞEY GÜZEL OLACAK)

benim günahı bilmeyen hayallerim, hep ışığı gören gözlerim vardı...

ben kimsenin yarasına geçirmedim tırnaklarımı, zalimlik yapmadım.

korktum kul hakkından,Allah'ın günahından...

içim acısa da seslenmedim kimseye sıkmadım kendimden başka yürekleri.

ben insanlık istedim, başka şeylerde gözüm olmadı ki.

peki sizi neden bu kadar rahatsız etti varlığım?

ne bu kıskançlık,vefasızlık?

siz ben sırtımı dönmedim bu yüzden mi bıçakladınız kalbimden.

Rahatmısınız, Yüce Mevlaya hesabını nasıl vereceksiniz?

bekliyorum sabırla,sizin canınız yanınca bu sefer uzatmam elimi,açmam hançerlediğiniz yüreğimi.

haketmedim ama siz hakettiğinizi yaşarsınız dilerim....

sevgili günlük paşam doğurmuşşş rabbim ona bağışlasın kuzusunu inşaallahhh sağ salim evlerine gelsinler bu yazıları okuyup buraya doğum anını yazsada okusak ki eminim çok zor süreçlerden geçmiştir rabbim yar ve yardımcısı olsun deniz_yyy canım seninde gözün aydın diyim allah tamamına erdirsin allah gönlüne göre versin bende günümü bekliyorum ama ne zaman olcak bilmiyorum hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim..

ciddi ciddi KK daki bazı bölümlerde sinirlerim geriliyo Sevgili Günlük. burada birbiri ile ciddi bir sürtüşme yaşayanlara ,karşısındaki kanlı canlı arkadaşıymış gibi sanal arkadaşlarına trip atanlara gülen ben gene büyük düşündüm galiba. hakkaten topuna trip atasım var yawww. onun gibi düşündüğünde, onun değerine onunla sahip çıktığında senden iyisi yok ama gel hadi benim değerim de sahip çıkalım dedğinde, yuh ta yuh. iyi de kardeşim adalet böyle bir şey değildi ki. hak, hukuk böyle bişey değildiki. senin değerlerin sütten çıkmış ak kaşıkta benimki öküz altında buzağı mı?
bide körü körüne beğenme var. X kişi ne yadızdıysa benim düşüncem doğrultusunda yazmıştır. okumaya ne gerek beğen gitsin. yönetimden çekinmesem bi gün güzel bi şaka yapacam da, neyse yapmayım. ağır olur biraz.

Bir kadın varmış buralarda..
Saklı kuytu köşelerde,
Belki bir sokak lambasının altında,
Ya da kurduğu pembe düşlerde..
Bir kadın varmış oysa..
Yüreğinde karabulutlar taşıyan,
Ağladığında dolup taşan,
Elleri göklerde..
Bir kadınmış aslında..
Sadece..
Bir kadın..
Halini görüpte yıkıldığım..

mutluluk sende uğraşma bana gelmek için biz birbirimize göre değiliz

Sevgili günlük;
Bu sabah yaptığım testte ikinci çizgi iyice koyulaştı:)Artık inandım hamile olduğuma.
Tam kalbime yumruk gibi bir şey yerleşti sevinç mi heyecan mı anlamadım yerimde duramıyorum:)
Eşim sabah giderken beni öptü bir de göbeğimi öptü bebeğimizi yani.
Nasıl birşey bu nasıl birşey hala aklım almıyor şimdi içimde pirinç tanesi kadar bir şey var öyle mi?
Salı günü doktora gideceğiz sevgili günlük umarım çok güzel haberler alırız.
Çok mutluyum Allah en ummadığım zamanda gönderdi umudumu.Biliyor musun bu ay adetten sonra aşılama yapacaktık.
Çok şükür kendiliğinden geldi yavrum:)
Allah'ım isteyen herkese de en kısa zamanda bu mutluluğu yaşat Rabbim.

Masamdaki solmuş kasımpatılar gibiyim bugün..
Ellerim soğuk,iştahsız yüreğim..
Yapraklar dökülmüş pencereme,
Gözlerim sanki güz'ün..
Saçlarımı savuran yalnızlık ve 4 duvar hüzün!

sevgili günlük canım acıyor oglum 950 gram 36 cm adınıda muhamet arda koyduk özel hastanede yattım doktorumun hastanesinde inan dünyanın masrafını istediler17 milyar istediler pasadan konuşuldu 7 milyara düştü oglum küvez parası 3 milyar günlügü etim ney budum ney ben ne yapıcamkim yardım edicek bana bebegimin çoraplarını şapkasını aldım koklayım duruyorum inan evladım nede güzel kokuyormuş 13 senelik özlem daha dokunamadımki bedeninene yapıcaz nasıl ödücez kredi çeksem olmaz eşimin ssksı yok ailedende destek yok ilk defa parasızlıgıma lanet ettim ölüyorum günlük ölüyor hastaneden çıkarken zor ayrıldım kapısından eşim zor attı arabaya paşam yapma dedi anne yüregi ne yapıcaksın

ölüyorummmmmmmmmm günlük sütüm yok sezeryan yerim acıyor atesişim var sütüm gelmedigi için sıtma tutu 39 -5 derece oldu ATESİMEVLADIM ORDA BEN BURDA NASIL OLUR BU İŞ

pasammmmmmmmmmmmm
canim benim keske turkiyede yasasaydim elimden geligince yardim ederdim hepsinide oglusunun teline hediyye ederdim canim ya
lutfen guclu ol dua dua herzaman dua ediyorum
bak oglusun ordan gelicek evinize insallah annesi alicaksin kollarina insallah benim arkadas anlatdi o gun anlatdi 8 aylik dogmus kuvezde kalmis simdi kendi kocaman kiz insallah anne olucak hamile
ben inaniyorum zor gunler gecicek oglusunla esinle birlikte en mutlu gunleri yasiyicaksiniz insallah guclu ol uzulme annesi bak hersey guzel olucak Allahin da izniyle

paşam canım arkadaşım özel mesaj yazdım sana mesaj kutun doluymuş...
çook geçmiş olsun canım
hastaneye yattığın o günden beri hep merak ettim seni hele doğuma gireceğini duyunca sabaha kadar aklıma geldin hep...
canım benim inan çook zor ama bunada çok şükür inş bu sorunlarda hallolur ve bebeğin büyümüş sağlıklı bi şekilde çıkar kuvezden...

kendine iyi bak canım ne olur üzülme bebeğinin sağlıklı bi anneye ihtiyacı var çünkü...
koca oğlan olacak askere gittiği günüde göreceksin inş...
Allah'a emanet ol canım..
öpüyorum kocaman

Bugünede Allaha şükür Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah Allaha şükürler olsun

paşam Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin saglıklı sıhatli olsun insallah.lütfen üzülme inanıyorum iyi olacak ve bebişin bi bakmıssın kkocaman yakısıklı bir oglan olmus adıda cok güzel masallah.dualarımdasın lütfen moralini yüksek tut sütüm gelmedi diye üzülme.elbet bebegini kucagına alacaksın...dualarımdasın Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…