Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüğüm:) artık bebişimle ilgili duyguLarımı yaşadıklarımı deftere yazıyorum :) ilerde yavruma okuyacağım:) bebeğimle 3. Ayımızdayız:) büyütüyorum içimde onu.. Babasını ne kadar çok sevdiğimi söylüyorum, ellerimde seviyorum onu:) kocişim de elleriyle dokunuyor yavrumuza:) çok mutluyum ben kocamla bebeğimle:) Allahım yavrumuzu çabucak sağlıkla ve hayırla bağışlasın bize:))

Inşallah yine iyi haberlerle görüşürüz günlüğüm:)

yağmurlar yağdı gözlerimin ta içine sensizliğin sele dönüşümü müydü yoksa hiç gelemeyecek oluşunun habercisi mi ,bir daha ki yağmura kadar senin yokluğun içimi yakar da kavurur.

Yüzüme vuruyor rüzgar delicesine ben ben geldim hadi ne duruyorsun koşsana!! koşuyorum boşluğa doğru her yanım sızlıyor baktığım her yerde deli rüzgar meğer oda kandırmış beni öyle bir esiyor ki güler gibi ve ben gene yıkık.....

Günlük kadinlar kulubüyle 2008de tanistim.
O zaman yasadiklarimi ne kadar önemsiyordum, burada okuduklarimla büyüdüm, anladim, gördüm bazi seyleri.
Ask acisi, okul, sinavlar, yeni baslangiclar, yedigim kazik, hastaligim ve miladim esimin hayatima girisi.
Evet günlük hayatimi ondan öncesi ve sonrasi diye ayirabilirim.
Onunla tanistikdan sonra hayatimi düzene girdi.
Okulumu bitirdim, hayalini kurdugum ise girdim, sonra nisan, dügün.
Hayal gibi balayi ve simdi hamileyim günlük.
Gercekten hayallerim birer birer gerceklesiyor.
Daha 4 aylik bile evli degilsin ne bu acele dediler ama bana cocuk sahibi olman zor olabilir denilmisken, hamile oldugumu ögrenmek mucize gibi birseydi benim icin.
Yasim 29 olacak bebegim dogana kadar.
Icim icime sigmiyor günlük, sabah aksam dua ediyorum rabbime bebegimi bana bagislasin diye.
Guatri olmayan birinin düsük tehlikesi daha yüksek oluyor, bu yüzden korkuyorum ama rabbim bilir en dogrusu diye dua ediyorum sadece.
Rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah, bunu bütün hamileler icin diliyorum günlük.

Sevgili günlük,

Nasıl olur da bir adam bu kadar sessiz uyur ?

Nefesini kontrol ediyorum arada sırada .

Dag gibi iri yarı adam, ne kadar narin uyuyo masallah :)

hayatımın erkegiyle tanışalı 112 gün oldu minnacık eller ayaklar allahım bunun adına aşk deniyor eşim demezdişlerim kudurmuştu 2 dişimi çektiridm temnizlenicek yaptırmayada 2 milyar istiyor neyse mevzuyu dagıtmaalım canım çok sıkkın be günlük oglumun vucudu çok kuru ne yapıcaz ya kren sürüyorum iyi oluyor hayde gene kuruyor allahım vucudunu görsen pul pul büyüyor benim küçük adam 6 tulumunu kaldırıdm oglum boyu uzuyor babasına çekicek zaar oglum iyi olsun gerisi boş günlük o benim hayatım oldu rabbim evladına hamil e olanlara ömür versin olmayanlarada te zzamnda nasip etsin işşallah günlükcan sana okadar uzun yazasım varki benim küçük adam uyanmadan işleir yapayım sonra gene görüşrüz olurmu

konusak kimsem yok kendimi cok yalniz hissdiyorum günlük .
ailemi arkadaslarimi özledim. esimle de atistik iki gündür konusmuyorum ve baska konusacak kimse yokken kapim caldi bugün. karsi komsumun kafesi kaybolmus. dün gece kapinin önüne koydum diyor. görmedim diyorum o zaman kim aldi diyor. kapici almis olmasin dedim yo sadece sali günleri cikiyor diyor. son katta oturuyoruz nereye gitti yeni almistim bilmem ne kadara diyor. cöpe atmadiniz degil mi diyor. yasli teyze ne diyeyim ben. bütün sinirim icimde patladi

Sevgili günlük...çevren kalabalıktır.dışarıdan herşey güzel görünür.ama kimse bilmez seni ve içindekileri.herkes kendi penceresinden bakarken kendini düşünür.ama sen hep başkalarını düşün,aman onlar kırılmasın aman beni yanlış anlamasın de dur...ve buna rağmen hep kötü katlanılmayacak ol..bide kendi kendine sorumluluk alıp senin için burdayım senin için yapıyorum diye gözüne bakıp minnet altına bırakırlar seni..Allah razı olsun yaptım ettin eyvAllah da diye diye yaptığın hayır pek kalmıyo be kuzum.en iyisi tek yaşamak be güzelim sen oğlun ve eşin..ama bırakmıyorlar bırakmazlardaaa...olsun bu ömür bitecek sonuçta..yine de kırma kırıl...boşverrrr oğluna hayatındaki en güzele yoğunlaş..
Pek te dolmuşum gelirim yine yazmaya,,,

çok korkuttun beni oğluşum neden hareketsiz durdun kaç gün bi daha strese girmemeye çalışıcam yeterki sen iyi ol fındık kurdum seni çok seviyorum doğacağın günü iple çekiyorum ama erken gelme tam zamanında gel küçük kıpırtılarını yerim ben seninnn annesini bi tanesi Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde hayırlı evlat nasip etsin

herşeyden uzakta olmak ne güzeldi günlük bırakmıştım herkesi burda uzaktım yeniden gitmek istiyorum kendimi yollara vurmak

bu şehirden bu insanlardan uzakta kalmak kafa dinlemek susmak hiç konuşmamak içime kapanmak

Arada giriyorum okuyorum günnüş ..
Eskilerden aşinalığım olan üyelerin güzel haberlerini okuyorum seviniyorum.
Evlenenler , bebe sahibi olanlar ..
Güzel güzel ..
Ben mi işi oturtmaya calısıyorum , çok ağır ilerliyor ama rabbimin izniyle olucak biliyorum.
Spora sardım , düzenli gidiyorum :) kilom iyi ama fit olmak lazım di mi
yaşlandıkca güzelliğe sardım iyi mi :44:
Aşk mı ? evlilik mi ? yok öle bişi :)
Hadi bi ara görüşürüz

Sevgili günlük , bu klasik giriş cümlesini yazmazsam olmaz tabi bakma bana ters ters

Bi tuhafım şuan kalbimde bi sızı var gibi çözemedim çıkıp dolaşmak istiyorum o derece :26:

Bi taraftan da şöyle günlerce uyumak istiyorum ...

Böyle işte dedim ya tuhafım tuhaf :26:

açım günlük aç
yemeğin ısınmasını bekliyorum....

günlükcan sana ilk defa yazıyorum hayatım son bi sene de öyle değişti ki iyi ki de değişmiş diyebiliyorum çok şükür.yanımda dünyalar kadar sevdiğim kocam uyuyor karnım da 6 aylık oğlum tekmeliyor huzur kelimesi tam da bu olsa gerek.hiç bi zaman umudumuzu kaybetmemek gerekirmiş bi kapıyı kapayan rabbim daha hayırlı kapılar açıyor çokk mutluyum inşallah herkes çok mutlu olur hayatımın dönüm noktası olan kocama teşekkürler :)

hersey ust uste gelıyor be gunluk cok yoruldum hayattan yasamaktan bıktım nolucak boyle hıc gulmuyckmı kocamla yuzumuz nolucak boyle hayat boguyor artık benı esım ıs bulamıyor bulsada verdıklerı para anca kırayla dogal gazı karsılıyor bebegım olmuyo 9 yasında okuldan ayrılıp c tekstılde calısmaya basladım ben gunluk 13 sene durmadan calıstım cocuklugumu yasamadım genclıgımı yasamadım canım kocamla nısanlanınca ayleme ıs acmaları ıcın baya para verdı sırf ben srtık calısmım yorulmım dıye ama ben hıc ıstemedım vermesını verdıde noldu babam kardeslerıne uyup dugunume bısene kala batırdı ısı dukkanın yok parasına sattı esımın borcunu verdı sukur ama kendı perısan oldu kardesılerımı annemı perısan ettı annem hep kocacı ldu ben kendımı bıldım bılelı benı babam cok dovdu be gunluk oklavalarla kemerlerle yumukla tekmeyle hertarafım mosmor olurdu oyle calısırdım bıde kucuktum ılk cocuktum annem hıc karsı cıkmadı babama destek verdı tum sulale bana acıdı her gorduklerınde derlerdı baban hala dovuyomu senı dıye babanem geldı gecen lerde koyden evıme geldı baba evınde baban hıc yuzunu guldurmedı kocan cok ıyı ınsallah yuzun guler dedı hayat benım ıcın hıc bızaman kolay olmadı sıgorta olması nekadar onemlıymıs aylem sıgortalı yerde calısırsan maasın daha az olur dedı oyuzden hep kucuk yerlerde sıgortasız calıstım hayat bana adaletlı olmadı ben cocuklugumu yasamadım gunluk genclıgımı yasamadım hıc arkadaslarım okuldan gelır oyun oynardı ben ısten gelınce eger babam evde degılse oynardım onlarla veleybol felan eskıyı unutmadım hıc ama sımdı mutlu olmak ıstıyorum huzurlu olmak ıstıyorum esım hakkı olan ıse gırebılsın ıstıyorum ben annne olmak ısyorum bunu cokkkkkkkkk ıstıyorum ben tekrar ıse basladım gunluk benım malda mulkte evde araba gozum yok huzurum olsun kımseye muhtac olmadan yasayalım evladımız olsun onu kucagımıza alalım yasamadıgım cocuklugumu evladıma yasatayım ıstıyorum gunluk yenı gelısmeler olursa yazarım yınne sana rahatladım bıraz ıcımı doktum ınsallah guzel habelrler yazarım sana gunluk

kurabiyem bugün bana öyle güzel bir şey söyledi ki...bulutlardayım...Rabbim nolur bu rüya sonsuza dek sürsün...mutluluğumuzu daim et...ha beni vaktiyle üzen eski arkadaşım vardı ya aklı yeni gelmiş başa...geçmişler olsun...

ooo günlükcan sen yaşıyomusun yaa bayadır görüşemedik
bu ara öyle tahammülsüzümki tek başıma kalasım var kafamı dinlemek istiyorum sürekli koşuşturmaca dinlenmek istiyorum ikinci bebeğim gelecek hormonlarım değişti herşeye ağlar oldum hassaslaştım sinir sistemim değişti en ufak şeye kızar oldum geçicek inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…