Günlükcan uzun zaman oldu sana yazmayalı belki bana darıldın küstün ama küsme nolur hep üzgün anlarımda geliyorum seninde canını sıkıyorum söz bi daha mutluyken gelicem..
Son 45 gün geçmiyo be günlükcan geçmiyo Rabbimden son sabırlarımı istiyorum bir an önce geçsiiin bitsin aşk gelsin huzur gelsin
Bu akşam da ayrı bi sıkılganlık var üstümde telefonumuza veda ettik bir süreliğine yani etmişiz bende yeni öğrendim dua ette çabucak kavuşalım olur mu:26:
ahhh zubidiğim ahhh ahh noel baba kılıklı sevgilim ahh
yanına gelmeyi çok istiyorum sende istiyorsun farkındayım. üstüne düşenden fazlasını üstleniyosun. benimde birşeyler yapmam lazım farkındayım ama. inan beynimde savaşan düşünceler mantıklı düşünmememe neden oluyor anlatamıyorum ki sana da bu durumu.karamsar zamanlarımda bilmiş bilmiş konuşunca deli oluyorum ben hemen olaya bilimsel araştırmaları felan katıyorsunda zamanlama hatası be kuzum
çok az bi süre kaldı söz değerlendircem artık bende çok sıkıldım
sevgili günlüküm eşime ilk defa bu kadar çok bağırdım senden soğudum evlendiğimize pişmanım dedim çok üzdü beni o hassas beni düşünen adam gitti yerine bi öküz geldi sanki hamile olduğumu bilmiyormuş gibi davranmasına bu kadar umursamaz birine dönüşmesine tahammül edemedim biriktirdim içimde bugün patladım en sonunda inat etti işe ben seni götürücem dedi acaba varmış mıdır çok merak ediyorum telefonumu da almadım yanıma annemler de bizdeydi duydular tartışmamızı çok üzdüm onu ama o da beni çok üzdü çok yanılttı beni üstüne bi de evlendiğim gibi hamile kaldım çok cahilice davrandım çok biliyorum hormonlarımın etkisi büyük ama bi erkek evlendikten sonra nasıl bu kadar değişir odun herifin teki olur çok pişmanım ne sıkıntım vardı sanki evlendim
Adetim sıkıntı ve sitresten olsa gerek tam 1 hafta gecikmeyle geldi şükür. ihtimal olmamasına rahmen genede gebelik testi de yaptım tabi. ama negatifti tabiki herzamanki gibi..
neyse havalar bi yağmurdur gidiyor. dışarlarda insan yok.. haliylede mekanda iş yok ödemeler takır takır geliyor ama malesef işler durgun. bu hafta nasıl çıkıcaz biz bu işin içinden bilmiyorum walla :26:
biliorum su kıtlığı var ama bi günde ülke geneline yetecek kadar yağmur yağsada sonra şu havalar açsada bizde işimize baksak
Uzun zamandir yazmiyormuşum.
Oglis uyuyorr, ama yatagnda dön dön yatiyor.
Banyo yapmam grrekk, yapamiyorum. Uyanir diyee.
Kocisdehala gelmedi.
Hawa soguk, bogazima agri girdi.
Cok hastalanmam ins.
Off yemekde yapmadim.
Oglan durmadi kii.
Aaa basimda agriormuş,
Aaa ne cok sikayet ettim ..
Allahim halimize sukurler olsuun.
selamgünlük kusura bakma bebegi doyurdum kendimi doyurdum anca gelebildim daha oglanın kıyafetlerini ütülücem neyse mevzuya gelelim doktora gittik bebegim çok şükür saglıklı agzındaki tükürügü söyledim normal dedi kakaısnın resmini gösterdim kan ilacından dedi gaz ilacı bigyoganayı bitince bırak dedi kan damlası gene 4 damla dedi acd vitamini 2 yaşına kadar kullanıcaz dedi 1nisanda gidiyor doktorum üzülüyorum ne yapayım neyse bu ay kalp doktoruna dermatologa beyin cerrahına nörolojiye gidiceksin dedi bebeg çok güzel bakmışsın anesi 10 puan dedi bebegin kilosu maşşallah 3800 olmuş boyu küçük adamın 50 cm olmuş benim küçük adamla yatan bri bebek vardı annesini gördüm dedi senin kulagını emzirmeye gelince çok çınlattım dedi hemşirelerde çok şirin oldugumu söylemişler hehe 4 aylık olunca yani ayın 14 4 aylık olucak allah nasip ederse ignesi var gel vurunucaksın dedi bebegin yolu daha var malesef o hastaneden alamıyorum masrfı çok oluyor hastanenin amam elden brişey gelmiyor malesef oglum için deger arkadaşın bebegi okadar küçükki boyu kilosu ay dedim yerin sen
çok küçüks şirinsin deidm arkadaş güldü sanki seninki öyle degildi dedi yalan degil küçük adamın küçülügünü inanın çok özledim ben ya benden rapor bu kadar oglan yanmadan kıyafetleirni ütülüyüm babamız işten daha gelmedi tulumları hep eledim herşey küçük gelmeye başladı önceden derdim bunlar çok büyük yutuyor tuncay derdim şimdi tuncay bunlar dar gelemey demeye başladım dün eşimle konuştuk öle ne güldük sonra gene sevişirik ben kaçtım
sevgili günlük...
canım çok sıkkın..içimden ağlamak geliyor..ki zaten de gizli gizli ağladım işyerinde kimse görmesin diye..
birileriyle dertleşmeye çok ihtiyacım var...
spesifik bişey yok..
sadece çok dolu içim..
anlatıp rahatlamak istiyorum herşeyi..
kafamdan geçenleri, üzüntülerimi, mutluluklarımı, heyecanlarımı...
herşeyi..
keşke anlatabilsem...