Popüler Konu Sevgili günlük...

Megerse insan sevdikleri, dostlari icin iki gün arayla sinemada ayni filme giriyormus gecenin bir vakti günlük bugün bunuda ögrenmis oldum. Onlar iyiki varlar iyi ki hayatimdalar Rabbime sükür Rabbim bozmasin insAllah..

Gecen okudugum bir kitaptada aynen söyle diyordu: Arkadaslar, kanatlarimiz ucmayi unuttugunda bizi havalandiran meleklerdir...

Ne kadarda dogru zamaninda benimde kanatlarim ucmayi unutugunda kirildiginda tekrar beni havalandiranda onlardi onlar benim canim meleklerim.

Yakinda sana is ile ilgili güzel haberlerle gelecegim insAllah

günlükcüm diyarbakırda evi taşınacakmış şekilde topladım koliledim Ankaraya geldik eşim Bodruma gitti çalışmaya bakalım nasip olursa oraya taşıncaz yine ayrıyız günlük bee rabbim bu kez son olsun başka ayrılık gösterme iş için sonuçta ama kızımıza dayanamıyor hergün resim gönderiyorum kızımı görmeye gelenler oluyor hayırlısı olsun hakkımızdaaa

Bıktım günlük ya şu seminerlerden olmadık saatlerde yapılır mı bu sanki çok yararı var yarardan çok zarar oraya gitmek için dünyanın parasını vericem.Benim böyle zar zor gidişime seyirci kalan adamda hiç iyi bir insan değil yolda kalır arabası inşallah .

Yüreğimi, beynimi susturamadığım için uyuyamıyorum.
Oysaki ne çok uykum var.
Günlük yarın mutlu olayım olur mu?
Buna gerçekten ihtiyacım var.
Lütfen...
Yarın mutlu olayım, içim umutla dolsun.
Çok şey değil bence.
Lütfen olsun.

sevgili gunluk
sana da yazamiyorum
sen biliyonmu
benim oglum olucak adi da Ibrahim olucak insallah
Rabbim sagsalim dogurup kucagima almayi nasib etsin anali babali buyutmeyi nasib etsin

gunluk cok ozluyorum gunluk icim yaniyor sanki,

esimi evimi istiyorum gunluk kavusamiyorum
ben esimi o kadar seviyorumki gunluk nefes gibi sanki bana

ama ayriyiz 1 ay haftada eklendi ustune
oglusum buyuyor karnimda babasi uzakalarda goremiyor bu gunleri gunluk
ben ama hayalim onun yaninda buyutmekdi evladimi her an hersaniye
bu gunumuzede
sukur diyorum
sukur evladim yanimda karnimda annesiniyle sagsalim buyusun
insallah cok ayri kalmariz gunluk oglumun buyudugunu oda gorur sarar kollarina oglumuzu
ne kadar kala bilirimki gunluk nefesim olmadan insan yasarmi

dualar ediyorum
sagsalim oglusumla gidelim esimin yanina kavusalim koklaya koklaya opeyim sarayim kollarima esimi amin

sarilayim ona tum cektiyim acilarim gecsin gunluk

dualar istiyorum gunluk kavusmak icin Rabbim bizi kavustursun gunluk

onsuz hayat bana zor cok zor

canimi acitir onsuz hayat

insallah gideyim evime ordan esimin yanindayken SUKUR KAVUSTUK yazayim sana gunluk insallah aminnnnn

günlükkkkkk,
Bayadir yazmiyormuşum sana.
Komşu geldi, oglu da feci yaramaz.
İglumun emzigini agzina atti. Sonra bi baktim bnm oglanin agzina werior.
Hemen elinden aldm
Gittiler hemen kaynattim emmziklerini.
Topu wardi sunger gibi, agziyla parcalasi.
Kadin gulerek oglm naptin dedi sadece.
Oglumun butun oyuaklarni dagitti insan gderken toplar yok arkdas.
Ayy dagittik ama dedi ..
Yok dedm toplarm ben.
Ayyyy suan onun köpürmesi var bendeeeee.
Allahm ne olur oglum yaramaz olmasin,
Yapma dedgmde dinlesin bni.
Canim sıkkın gunlk.

Kolum kanadım kırık...HeP üzülmek..üzüntü,keder..hep yalnızlık...hep hayal kırıklığı...hep terkediliş...

Kaçıncı buhranım..

Üzülmekten gına geldi...bıktım......

Sarılacak bir tane yürek yok...

Güzel şeyler de oluyor diyeceğim zamanlar gelecek mi...

Daha 6 ay oldu.

Ama sabrım kalmadı, anlaşamıyoruz işte. Çok farklıyız birbirimizden. Ne yapacağız bilmiyorum...

hep cami duvaına işedim günlük
bu sesi duymaktan öyle sıkıldım ve yolrudum ki artık .intihara sürükler bu ses insanı. allahım ne olur bana benim istediğim gibi bir yol çizssen . olmaz demi. ben yanlış ve hatalı biliirm. benim kaderim bu demi. ben buna layığım demi.
lütfen allahım , ne olur yardım et. lütfen. lütfen

Son düzenleme:
aklım karıştı sanki biraz ama toparlayacağım sözümü tutmalıyım gideceğim buradan..of of günlükçüm canım dert ortağım benim.Hemen birşeyde aklım karışıyor ya ne safım sanki olacağı varda salakça bi hayal işte olmasında zaten ay benden uzak olsun.

öyle özlemişim ki seni , öpmek istiyorum yağmurrrrrrrrrrrr. canım benim................

aklım çok karışık günlük. kalbim büyük mü küçük mü karar veremiyorum. bir değil bi kaç kişiyi çok ama çok sevebilecek kadar kocamanım ama bi kişiden nefret edebilecek kadar küçücük. belki bencilin daniskasıyım. herşeyi kendine yontan bir öküz. sadece kendi sesine mahkum bir deli. niye bunların hepsini kendime yakıştıryoum ki.......... çünkü kendimi değersiz buluyorum. benden uzaklaşanlar için kendimi suçluyorum. ve durmadan kendimle uğraşıyorum. aslında acilen sosyalleşmem, başklarında , başkalrının hatalarında kaybolmam lazım. ama beceremiyorum. çünkü elimde değil. çünkü hakikaten yalnızım. safsata, şuursuz, trajik, edebi bir yalnızlık değil bu. somut , elle tutulabilen bildiğin yalnızlık işte. 3 metrekare odada bildiğin yalnızım. önümdeki şu kutudan dokunabiliyorum insanlara. dünyaya açılan bir pencere gibi bu kutu. ama soyut bir dünya . soyut kalablıklar. birnin saçını çekmek istediğinde sadece laf sokabildiğin . onuda görecek, üstüne alınacak, idrak edecekte oooooooo. bu kadar soyut işte. okyanusta ki bir damlayım bu soyut dünyada.
yalnızlık burda da beni buldu. belki seçimlerim beni yalnız kılan. bazılarının bildiği ama söylemekten kaçındığı şeyleri fütursuzca dile getirişim belki. belli ki insanlar benim gibi birini kabul edecek kadar normal bulmuyo. anormal bi yanım var yani: ))) iyi bişey mi bu sence ? pek değil.ama komik. bazen somut kişlerin suratındaki ifade geçekten komik oluyo. bugün akşamdan kalmayım sanıırm . yada yağmur beni bu hale getirdi. tıpkı bende uzun zamandır boşalamayan bulutlar gibi doluydum. onlarla bende saldım kendimi.
aslında bi psikoloğum olsun isterdim. ilaç yazmak için psikiyatra yollamayan, , kişsel ucubeiğimin ,( hani beni insanlardan ötekileştiren kokulu yalnızlığın üstüme sindiği ucubelik) neden kaynaklandığını bulmak için uzun dakikalarını beni dinlemeye ayıran, birlikte içmize yolculuk yapabileceğimiz bi psikolog. gazete ilanı mı versem : ))) KİŞİSEL PSİKOLOG aranıyor. numara 05XXXXXXX : )))) ücret dolgundur: )))
anladım benden bi halt olmaz günlük. 34 yılın özeti ortada(((

evlilik konuları sıkça konusulmaya baslandı iki ailede de seytanın bacagını kırıyormuyuz ne

Galiba ilişki terapisine ihtiyacım var günlük can.
Nasıl davranacağımı bilemiyorum son zamanlarda.
Babamızı kaybettikten sonra iyice arap saçına döndük.
Sence nasıl davranmalıyım nişanlıma?

sana yazmayalı o kadar uzun zaman oldu ki, tanımazsın bile beni belki.
atlattım ben her şeyi günlük, o lanet peşimi hala bırakmamasına rağmen içimde en ufak bir sevgi kırıntısı bile kalmadı.
gözlerinin mavisine vurulduğum biri var galiba
galiba diyorum çünkü emin değilim, zamana bıraktık sadece.
her gün konuşuyoruz, o kadar güzel şeyler söylüyor ki
çok yakın arkadaşımın hatta can dostumun, kardeşimin sevgilisinin can dostu bu kişi.
öyle tanıştık zaten önce olmaz dedim yok dedim ama olucak galiba.
sabrediyo, bekliyo, anlayışla dinliyo her söylediğimi
ama kafam karışık hala peşimde olan kaç zamandır peşimi bırakmayan bir 'o' var.
bir de ben aslında bambaşka birinden hoşlanıyordum okuldan oda benden hoşlanıyordu hissediyordum ama açılamadı o cesareti gösteremedi. 5 sene sonra seninle evlenicem demesine rağmen bir adım atmadı ama her zaman hayırlısı için dua ettim.
bu hayırlı mı acaba, ne dersin?
beni şans olarak görüyor, iyi ki karşıma çıkmışsın dedi dün.
bana değer verdiğini,önemsediğini, düşündüğünü hissettirebiliyor.
çok farklı bir duyguymuş bu. hiç ilişkinin böyle bir başlama aşamasını yaşamamıştım ama yaşatıyor.
inşallah hayırlısı olur be günlük, inşallah hiç üzmeden üzülmeden yaşarım bir şeyler yaşanacaksa da, hiç sıkılmam hep sevgi dolu olurum inşallah.
seni de özlemişim bu arada
şimdilik arv

Canım neden bu kadar kendinii suçluyorsun ve yargıloyorsun bu dünyafa hiçbişey senden önemli değil kendine bu kadar haksızlık etme

Kız pembe özlemişim seni. Bu ara psikolojisi bozuk çalışanlarla uğraşıyorum.Hava pis,yaz gelmeli...Şimdilik bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…