Daha 6 ay oldu.
Ama sabrım kalmadı, anlaşamıyoruz işte. Çok farklıyız birbirimizden. Ne yapacağız bilmiyorum...
aklım çok karışık günlük. kalbim büyük mü küçük mü karar veremiyorum. bir değil bi kaç kişiyi çok ama çok sevebilecek kadar kocamanım ama bi kişiden nefret edebilecek kadar küçücük. belki bencilin daniskasıyım. herşeyi kendine yontan bir öküz. sadece kendi sesine mahkum bir deli. niye bunların hepsini kendime yakıştıryoum ki.......... çünkü kendimi değersiz buluyorum. benden uzaklaşanlar için kendimi suçluyorum. ve durmadan kendimle uğraşıyorum. aslında acilen sosyalleşmem, başklarında , başkalrının hatalarında kaybolmam lazım. ama beceremiyorum. çünkü elimde değil. çünkü hakikaten yalnızım. safsata, şuursuz, trajik, edebi bir yalnızlık değil bu. somut , elle tutulabilen bildiğin yalnızlık işte. 3 metrekare odada bildiğin yalnızım. önümdeki şu kutudan dokunabiliyorum insanlara. dünyaya açılan bir pencere gibi bu kutu. ama soyut bir dünya . soyut kalablıklar. birnin saçını çekmek istediğinde sadece laf sokabildiğin . onuda görecek, üstüne alınacak, idrak edecekte oooooooo. bu kadar soyut işte. okyanusta ki bir damlayım bu soyut dünyada.
yalnızlık burda da beni buldu. belki seçimlerim beni yalnız kılan. bazılarının bildiği ama söylemekten kaçındığı şeyleri fütursuzca dile getirişim belki. belli ki insanlar benim gibi birini kabul edecek kadar normal bulmuyo. anormal bi yanım var yani: ))) iyi bişey mi bu sence ? pek değil.ama komik. bazen somut kişlerin suratındaki ifade geçekten komik oluyo. bugün akşamdan kalmayım sanıırm . yada yağmur beni bu hale getirdi. tıpkı bende uzun zamandır boşalamayan bulutlar gibi doluydum. onlarla bende saldım kendimi.
aslında bi psikoloğum olsun isterdim. ilaç yazmak için psikiyatra yollamayan, , kişsel ucubeiğimin ,( hani beni insanlardan ötekileştiren kokulu yalnızlığın üstüme sindiği ucubelik) neden kaynaklandığını bulmak için uzun dakikalarını beni dinlemeye ayıran, birlikte içmize yolculuk yapabileceğimiz bi psikolog. gazete ilanı mı versem : ))) KİŞİSEL PSİKOLOG aranıyor. numara 05XXXXXXX : )))) ücret dolgundur: )))
anladım benden bi halt olmaz günlük. 34 yılın özeti ortada(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?