Popüler Konu Sevgili günlük...

Aşk bir kahkaha senden duyunca daha güzel

sevmek bir dokunuş bu sen olunca özel

mucizelere sebep sensin

şükürler olsun benimlesin

Günnüs ben teyze olucak mi Ona ciciler alicam, kokos bir emzik ve kendi ellerimle butik kurabiyeler yapicam.

ben geldim sevgili günlük biliyorum seni okadar ihmal eidyorum amam ne yapayım oglan zaman bırakmıyor inan dogdu dogalı ne uyku ne brişey var bende bunada şükür bu aralar dişim fenalarda çok agrıyor gitsem dişçiye oglum sütsüz kalacak zaten sütümde yok benim oglanın allah canına gün versin temcereleri yaktı sagolsun yemek yapıyorum diye gitti canım çelik temcerelerim
beni sorucak olıursam çok iyiyim evladıma her baktıgımda şükretmekteyim benim küçük adamı sorucak olursan çok şükür toparlandı biraz önümüzdeki hafta kontrolü var paralı ignesi var bakalım doktor amcası ne dicek

günklükçüm inan çok zormuş prametüre annesi olmak onu anladım
artık kimseye imrenmiyorum iç çekmiyorum evladımı her gördügümde kokladıgımda tekrardan aşık oluyorum bir nanakları oldu sorma pufuduk öp öp bitmezkokusunu bir duysan cennet kokuyor ya çok güzel bri bebek yada ban aöyle geliyor annesiyimya yok canım ya yakışıklı allah varşimdiden oglana kız bakmaya başladım bile

ailemi sorarsan biri gidiyor biri geliyor eve daha misafir kabul etmedim bebegim küçük diye bakalım daha zamanı var
sagsaglım günler geçsim oglum 99 günlük oldu bilerabbim tez zamnda olmayanlarada tatırsın işşallah oglumu her emzirdigimde dua ederken çok dua ediyorum rabbim benim yüzümü güldürdün sen olmayan kardeşleirminde güldür diyorum

eşime gelirsek ogluna aşık bir baba benim pamucum dama atıldı varı yogu evladı adama bri hal oldu hebugün işe giderken önce oglunu öptü sonra geri geldi beni öptü ve ekledi deidgi lafa bak sen gel hadi gel kıskanmasenide öpeyim oglan dogdu dogalı artık ben onun bakıcısıyım oglanın elşimimde hizmetlisianlıcagın öyle işte evladımı kıskanmıyorum amam banada biraz zaman ayırsa ne olur eve geliyor ilk içeri giriyor köpükle paşayla konuşuyor oynuyor duş alıyor sonra bebegi seviyor sonra yemek fazlı çay sonra pc başına oturuyor sonra yataga yatıyor sormuyor hatun ne yaptın diye çok üzülüyorum günlükçan öyle böyle degil nerde eski eşim nerde şimdiki eşim neyse ya senide dertleirmle üzmüyüm boşver ben çıkıyım işleirm var sonra görüşrüz olarmı

ailem paramı versin günnüş...kurabiyemle evlenelim ve bu şehirde yaşayalım...zayıflayayım...saçım uzasın...

İnsanların kafaya taktıkları şeylere çok şaşırıyorum günlük..
herkesin hayatı kendine zordur belki ama ortada anlattıkları kadar zor olan bir şey yok
en azından daha ağırını görene kadar...

hayatın boş olduğunu, aslında hiç değmeyecek şeylere can sıktığımı ben de yeni yeni anlıyorum mesela...
belki diğerlerinden biraz daha dayanılmayacak şekilde.

şöyle bir ileriye baktığımda 30lu 40lı yaşları göremiyorum.
halbuki ne kadar umutlu, neşeli bir insanımdır değil mi ?...

bunca şeye rağmen nasıl bu kadar sağlam durabiliyorum dediğim zamanları hatırlıyorum da
kendime nazar mı değdirdim nedir :)
sağlam olmak da bir yere kadarmış günlük...

Allah bana tekrar yaşama sevinci verir inşallah amin.

off günlük çok dertliyim çok kafa dinlemek herşeyden uzaklaşmak istiyorum para olsa istanbula gidicem ama yok

Yazmayalı baya oldu be günlük

Yuvarlanıp gidiyoruz işte hayat geçiyor bi şekilde

Herşey yolunda Allaha şükür

İnşallah böyle devam eder yüreğimdeki dileklerim inşallah gerçekleşir günlüğüm

negatif, pozitif enerji alma olayını çok abarttım sanırım günlük

içimdeki sese güvensem bir dert güvenmesem ayrı dert,çünkü ne dediyse oldu

bu arada uzun süredir bildiğimi okuyorum,kırmamak için uğraşmıyorum.gerekiyor mu anında sümsüğü yiyor ağzınane veriyorsa onu alıyor karşımdaki,yemişim hanimefendiliğini,susayımda semerlerim artsın demi:86:

sevdicekte çok şimardı neyse kendiliğnden düzeliyor yavrum ona dokanmama kararı aldım

şu mesafe koyma işi hayatımda aldığım en doğru kararmış,yıllar yıllar önce bilinçsiz aldığım ama pek benimsediğim huyum

ay sıkıldım neyse gayfe ve balkon beni bu ara mutlu eden ufak şeylerden gidip hayata geçireyim gece uzun olcak

Gördün mü bak?! Heyecandan yanlis yazmisim haha

Bugün sinamaya gidecegiz benim bas belasi arkadasim ve kardesleriyle bir erkek kardesi var sorma cok komik bir cocuk ya

Gidecegimiz filmde s1k1 dur "Recep Ivedik" igghhh aslinda bana soracak olursan bu filme asla gitmezdim bakmazdimda ama iste insan sevdiklerinle beraber olabilmek icin istemedigi seylerede katlaniyormus

Bu arada elimdeki agri bilegime kolluma omzuma kadar cikiyor. Sana bunlari yazarken agrilar icindeyim. Umarim elimi alciya alirlarda rahatlarim. Zira agrilar siddetlesiyor ve taktigim bileklikten cok s1k1ldim ben

heheyyyyttttt

herşey güzel olacak senle olunca

yanlız bnm ol ömrüm boyuncaaa

herseyin farklı

Sıkıldım artik gecmisimin yüzüme vurulmasindan ya.. neden bir insan durup duruken gecmisi konusur o kisinin üzüldügünü, kizdigini ve o konular hakkinda bisey duymak istemedigini bile bile? Bide konustugu seyler dogru olsa neyse diyecegim yanlis dogru olmayan seyleri söylüyor ya.... Allahim bana sabir ver

Yata yata günleri geçiriyoruz günlük,geçen c.tesi misafirim vardı ya hala kasık ağrılarım geçmedi..Eşim sağolsun çok anlayışlı sen yat kalkma ben yaparım ne lazımsa söyle diyo sağolsunn..Ben de sanırım hep evde olmaktan kafayı yemek üzereyim acaba kız büyüyomu kaç gram oldu ya büyümediyse niye kafası geri kaldı diye düşünüp duruyorum :) sanırım ben doğurduğumda kucağıma alınca baya bi şaşkınlık yaşıycam bu kız gerçekten benim mi doğdu mu diye :) riskli hamile olmak çoookkk zorrrrr çoookkk

Haftaya doğumgünü nişanlımın günlük can.
Sence ne hediye almalıyım?

Herşey rayına oturdu derken bi yerden patlak veriyor günlük

Ben çok yoruldum ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum

günaydın canım günlük çok kilo alıyorum kendimi beğenmiyorum eşimin de beni beğenmediğini düşünüyorum o öyle bir şey yok diyor ama ne bileyim işte kocam yağuşuhlu düzgün fizikli ben yanında tombik kalıyorum amaann oğluşumuz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin veririm o kiloları Allahın izniyle demi günlüküm? :26:

birini bulup tüm dünyan yapmak istersin. ama insan öyle bir varlıktır ki her kalıba sığmaz. bazen eskiden sığdığı kalıba dahi sığamaz. yeterki kalıbından dışarı çıksın. şişer, büyüdüğünü zanneder. sonra eski kalıbına yerleşmek ister ama olmaz. yapamz.
birni bulunca , tüm dünyan yaparsın. birini sevince, oda seni sevince tüm dünya seni seviyor zannedersin. işte bu yüzden şişersin.
kalıbından taşarsın. sonra bişey olur ve o kişi senden uzaklaşır. birden aslında kimsenin senin farkında dahi olmadığını anlarsın. çekersin.küçülürsün. kalbının içinde küçücük kalırsın. bu seferde yetemez olursun. tüm bunlar kendini sevmediğin için gelir başına. tüm bunlar vitrin adamı olmak istediğin için gelir başına . tüm bunlar kendini tanımadığın için gelir başına.

Akşam eşim rüyasında doğum yaptığımı görmüş,doğumhaneden hemşire çıkmış demiş bebeği düşürdüm kırıldı!
Öff zaten stresliyim rüyayla amel olunmaz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…