ben geldim sevgili günlük biliyorum seni okadar ihmal eidyorum amam ne yapayım oglan zaman bırakmıyor inan dogdu dogalı ne uyku ne brişey var bende bunada şükür bu aralar dişim fenalarda çok agrıyor gitsem dişçiye oglum sütsüz kalacak zaten sütümde yok
benim oglanın allah canına gün versin temcereleri yaktı sagolsun yemek yapıyorum diye gitti canım çelik temcerelerim
beni sorucak olıursam çok iyiyim evladıma her baktıgımda şükretmekteyim benim küçük adamı sorucak olursan çok şükür toparlandı biraz önümüzdeki hafta kontrolü var paralı ignesi var bakalım doktor amcası ne dicek
günklükçüm inan çok zormuş prametüre annesi olmak onu anladım
artık kimseye imrenmiyorum iç çekmiyorum evladımı her gördügümde kokladıgımda tekrardan aşık oluyorum bir nanakları oldu sorma pufuduk öp öp bitmez
kokusunu bir duysan cennet kokuyor ya çok güzel bri bebek yada ban aöyle geliyor annesiyimya yok canım ya yakışıklı allah var
şimdiden oglana kız bakmaya başladım bile
ailemi sorarsan biri gidiyor biri geliyor eve daha misafir kabul etmedim bebegim küçük diye bakalım daha zamanı var
sagsaglım günler geçsim oglum 99 günlük oldu bile
rabbim tez zamnda olmayanlarada tatırsın işşallah oglumu her emzirdigimde dua ederken çok dua ediyorum rabbim benim yüzümü güldürdün sen olmayan kardeşleirminde güldür diyorum
eşime gelirsek
ogluna aşık bir baba benim pamucum dama atıldı
varı yogu evladı adama bri hal oldu he
bugün işe giderken önce oglunu öptü sonra geri geldi beni öptü ve ekledi deidgi lafa bak sen gel hadi gel kıskanma
senide öpeyim oglan dogdu dogalı artık ben onun bakıcısıyım oglanın elşimimde hizmetlisi
anlıcagın öyle işte evladımı kıskanmıyorum amam banada biraz zaman ayırsa ne olur eve geliyor ilk içeri giriyor köpükle paşayla konuşuyor oynuyor duş alıyor sonra bebegi seviyor sonra yemek fazlı çay sonra pc başına oturuyor sonra yataga yatıyor sormuyor hatun ne yaptın diye çok üzülüyorum günlükçan öyle böyle degil nerde eski eşim nerde şimdiki eşim
neyse ya senide dertleirmle üzmüyüm boşver ben çıkıyım işleirm var sonra görüşrüz olarmı