gunlukkkkk
selamun aleykum
ben geldim senin minik sercen
gunluk oglum 3gundur tekme atiyor sukurler olsun
arada atmiyor bende korkuyom sen beni bilirsin soyadim stresdir benim hemen stres yapiyom kendime
ama elhemdullillah iyidir oglum ismide IBRAHIM OLUCAK TOSUNUMUN
GUNLUK GELELIM ESIMLE BANA :123:
bak simdi ben pasaportumu aldim sayilir sukuler olsun martin16 si yola cikiyorum insallah ama oyle korkuyorumki gunluk ya kecemezsem rus sinirlarini yine diye cok ama cok korkuyorum
ama insallah
martin 17 sinde sana
gunluk ben gecdim rus sinirini veeeeeeeeeeee esime kavustuk oglusumla yazarim insallah insallah insallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu arada gunluk sana yazan bulufe benim cok yakin arkadasim
insallah en kisa surede arkadasim en guzel gunlere kavusur insallah dunyanin en guzel mutlulugu evlat hediyyesi en kisa surede onun olur insllah evinde esiyle cocuguyla mutluluk saglik huzur dolu gunler gecirir
onu cok ama cok seviyom gunluk bulufe cok temiz kalpli bir kizdir
günlüğüm ne zamandır giremiyordum kayınvalidemdeydim anneme yeni geldim kuzum büyüyor iyice maşaallahhh Allahım nazarlardan korusun artık kahkahalarla gülüyor. Eşim hala bodrumda ay sonuna doğru evi tutacak nasipse gelişmeleri yazarım günlük.
günlükcan, ölüyorum yorgunluktan.. gecem gündüzüme karıştı. her şey ışık hızıyla üstüme üstüme geldi. neyse dün içimi accık olsun ferahlatacak bişiler oldu da rahatladım az. bugün arkadaşın doğum günü. ben yatağa gömülüp miskin miskin uzanmak istiyorum. öyle bi hakkım yok biliyorum. gelmem desem kapıma dayanırlar. bi duş alıp evden çıkacağım. geçer bu sıkıntılı günler de demii günlüğüm.. geldikleri gibi giderler demiii? öyle olsun istiyorum. yinede her halimize şükür be pembişim. sevgiyle kal..
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat."
Anlayana davul zurna saz anlamayana yukarıda ki cümle az...
Sevgili Günlük
Tombiş yanak o kadar değişti ki...2-3 haftadır çok kötüyüm sürekli tartışıyoruz ve küsüz. Değiştin diyorum değiştiğim yok ben aynıyım diyo ama değil günlük. Hep benim tersime şeyler yapıyo, sonrada özür diliyo. Ben böyle olsun istemiyorum ya. Daha olmazsa annesiyle konuşcam. Bide nişan olayını seneye ertelemek istedi bende kıyameti kopardım. 2 ay beklemeye dayanamayan adam 1 yıl ertelemek istiyo ve değişmedim diyo. Ne yapıcam bilmiyorum günlük. Neden diyorum işte bi sebep yok diyo beni şüphelendiriyo. Tayini çıktı gidiyo önümüzdeki ay. Ben yeterince çaba sarf ettim 2 haftadır, yoruldum. Allah hayırlısını versin onada, banada. Ne yapmam gerek bilmiyorum kafam çok karışık.
Biliyormusun günlük bugün bizim evlilik yıldönümümüz Canım kocacığım ile evleneli tam 4 yıl oldu, rabbim nice güzel yıldönümleri kutlamayı nasip etsin inşallah, sağlıkla, mutlulukla, aşkla, huzurla...
Bu arada doğumuma da az kaldı 35. haftayı doldurmak üzereyim. Heyecan, mutluluk, sabırsızlık hat safhada
Kızım maşallah kıpır kıpır, bu Cuma kontrolümüz var doğumu konuşucaz ve bir terslik olmadığı sürece normal doğum yapacağız demişti geçen ay doktorumuz :18: Umarım herşey hamileliğim gibi yolunda gider sıkıntısız ve kolaycacık bir doğum yaparım
Çok sıkıntılı bir gündü.
Allah'ım ne olur beterinden koru.
Bu içimde anlatamadıklarım var ya, işte onlar hep dilimde dua.
Yaşlanıyorum. Hissediyorum.
Yorgunum...