Popüler Konu Sevgili günlük...

Allahım bugün uzun zamandır il kez mutlu uyandım ve mutlu devam ediyorum..
ben onu seviyorum o da beni..galiba bu kadar kırılmalarımız hep bundan

Pombikim bugun yanlış zamanda erkenden uyandığım için tekrar yattım ve uyudum
Rüyamda beşiktaş diye diye uyandım
Çok şaşkınım
Ay pombikim burada da güneş var ama benim psikolojim yerinde bugün

Özle hadi beni , zıpıırt gelip gidip yazıyorum
Bak pombikim sana fazla prim verirsem sonra tüm özelimi istersin sen burda ama yemezler hıh

sevgili günlük ilk defa yazıyorum! bugün mutlu uyanmadım kötü rüyalar kabuslar içindeydim ama şu an bomba gibiyim,annemle geçirdiğim harika bir gün dahaydı! bundan sonra her gün burada sana yazıyor olucam

sevgili günlük,

adet olamadım ama sancısını berbat şekilde çekiyorum.
bence adet sancısı yasaklanmalı
öyle güldüğüme bakma, çok karnım ağrıyor.
eğer olsaydım böyle dırdır etmezdim.
olaydım iyiydi ya.

Sevgili gunluk

Dagildim. Cunku hayatta en cok ihtiyac duydugum, canimin yarisi sabaha karsi gitti yine.. daha dun gece ona sarilmistim saclarini oksuyor, yuzune opucukler konduruyordum.. o benim huzurum, su dunyadaki hayat arkadasim...

Insan nasil birinin kokusuna, tenine bunca alisip sonra gonderebilir ki? Ne kaldi surda cumaya dimi? Biliyorum ama bu 3 gun 3 yil gibi. Sukur de ediyorum elbet daha uzak da dusebilir birbirimizi belki ayda bir de goruyor olabilirdik buna da sukur ancak yine de zor, yine de onun kokusunun sindigi kiyafetlere sarilmak, yastigina simsiki sarilmak ve yalniz uyumak zor. O olunca ev sicak, gunler gunesli, icim ve ruhum gunesli. O olmayinca iliklerime kadar soguk ve karanlik. Onun elleri olmayinca emekleyen bir cocugum... bugun dayanamadim, aradim kocami ve ben dayanamiyorum birakicam her seyi isimi vs gelicem para kariyer bosvericem dedim aglaya aglaya, ikna etti beni yine devam edicem onun tayini cikana kadar..

Bir de sukur ki artik alinganlik, anlamsiz kavgalar son buldu. "Seninle kavga etmek istemiyorum, guzellikleri yasamak istiyorum." Diyor bana o yuzden lutfen sen de katil bana diyor. Sanirim evliligin ilk ve en zor asamasini basariyla atlattik. 1 aydir kavga etmiyoruz ufak tefek nazlaniyoruz ama tatli oluyor boyle ufak seyler. Bagirip cagirmiyor, gonul kirmiyoruz.

Bizi huzursuz etmeye calisanlara el ele karsi koyuyoruz. Onlara inat, hayata inat, biz birbirimize kenetlendik, biz bir butunuz, biz bir AILEyiz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

küçüçük bir çocuğun üç gündür kayıp olması ve bir ayyaş tarafından tecavüz edilip öldürülüp bir kenara atılması ne acı birşey !! bütün gün kendime gelmedim Allah'ım bu dünya dediğimiz yerde ne kadar acımasız insanlarla yaşıyoruz böyle insan demeye dilim varmıyor başkada bir şey yazmak gelmiyor içimden günlükcan Allah ailesine sabırlar versin diyorum acısını şuramda hissediyorum sanki

Sevgili güünlüüükkk

Şuan çooook çoook mutluyum

Şükür telefonum açıldı

Bişey olmamış ohhhh

Çok üzülmüştümmmmm

Pombiğim, uzun zamandır bu kadar şiddetli bir bağ ağrısı çekmemiştim..
Hastane köşelerinden ve beklemekten nefret ediyorum..
Çok şükür kü bugun hastane işlerini hallettik, Allah herkesin yardımcısı olsun..
Başımın ağrısı hala hafiflemiş değil..

Sevgili günlük bu hamilelik bunalımı geçsin artık,herşeye alınıyoyum,başının etini yediğim eşime acıyorum ama o da biraz daha ilgi göstersin ama,bu özel bir durumsa o da özel davransın arkadaş,Rabbim bunları unutturacak sıkıntı keder vermesin

sevgili günlük,

hem çalısıp hem kpssye hazırlanıyor bi de üzerine burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Eskiden burnumla gayet barısıktım neden böyle olduk bilmiyorum bunda duygusal iniş çıkışlarımın ve hayatımdaki monotonlugun büyük etkisi oldugunu düşünüyorum.

kpss puanlarım da hala çok düşük. 70in üzerine çıkamadım. Bir sürü kitap aldım ama çözmeye vaktim yok. Hsonu kursa gidiyorum hiçi aksam 7de evde olabiliyorum. Arkadaşlarımla bile daha az görüşür oldum. Hoş 1 sene fedakarlık yapabilirim...

zaten benim zamanlamalarım hep çok kötüdür bunu da eklemeden edemeyeceğim

Son düzenleme:
Naber günlükkk

Sana daha az gelir,yazar oldum ama olsun

Mazur görcen artık beni

İyiyimmm Allahıma çok şükürr iyiyim günlük ..

Rabbim hastalık vermesin bunlarda dert mi

Bu kk da kaç senedir varım bana onca güzel dostlar kazandırdı ki...
En ufak sıkıntımı paylaştıklarım, heyecanlara ortak olduklarım, 7/24 konuştuklarım
kullanıcı adı değişkliğindne sonra konuşmadıklarım ama takipte olduklarım

her mutluluğuma, gözyaşıma, umutsuzluğuma, yeni heyecanlarıma eşlik etti burası bana...
her konuda yol göstericim oldu
seviyorum ki ben burayı

iyi varsın

merhabaa gunlukkkk ilkkez yazıyorummmeşimleee kavusmamzaa mınnakcık bır zaman dılımı kaldıı rabbım herkesıı sevdıceegıyleee mutluu kılsın.......

Sevgili Gunluk,

Hadi kahvalti da cayini ictin, sonra kahveni ictin , ikinci kahveyi niye ictin?

Pismanim.

Allah ne derseee o, olur. At bee kafandan kızım. Vakti saati belli... belkide hiç nasip etmicek...
Yaa Rabbi gönülden bağlıyım sana bakma sen nefsimden gelen sözlere. Vesvese yapıyo benide huzursuz etmek için. Ama ben sana güveniyorum inanıorum tevekkül ediyorum, gönülümün muradını hayırla sağlıkla vermeni diliyorum.

ne face, ne twitter ne kulüp nede yalancı insanlar, en güzel dost kitapmış vesselam......... ötesi yok

Sevgili günlük
Çok yalnızım bee, ne arayanim vaar ne soranim, ne arkadasim var ne dostum, birtek oglum
Bu kimsesiz sehire tasinali 8 ay oldu, ne gelen var ne giden, annemler 1 saat uzaklikta oturuyorlar 1 defa gelmediler be pess, bukadarmi degersizim gozlerinde bukadarmi sevilmiyorum, ben aramasam hic aramiyorlar be gunluk, bi anne evladini hicmi merak etmez? Hicmi ozlemez? Birdefacik olsun evine ziyaretine gelmezmi? Benim annem babam neden boyle gunluk? Neden yalniz birakiyorlar beni? Cok yalnizim cook, kac aydir nerdeyse bir senedir kimseyle dertlesmedim, arkadasim yokki? Cok doluyum be gunluk. Cok kirginim, herkeslere cok kirginim, ama yinede onlara dua ediyorum allah onlardan razi olsun, allah islerini rasgetirsin. Yalnizim, mutsuzum, mutlu olmak icin durmadan yiyorum ve sonuc kilo aliyorum sonra yine mutsuz oluyorum sonra yine yiyorum, ama yarin diyete basliyorum. Yine bozucam diyeti biliyorum ama denemekte fayda var demi gunluk.
Neyse ii geceler gunluk yarin gorusuruz...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Sevgili günlük.
Boşanıcam.
Bu kadar, bitti.
Sabrım kalmadı artık yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…