günlüüüüüüüüüük
bugünden itibaren bi sevgilim var kiiiiiii ve ben çok mutluyum
biz zaten 1 aydır falan konuşuyoruz, aramızda bir şeylerin başlayacağını biliyorduk ama zamanı vardı.
neyse bugün oturduk artık açılması gerekiyodu tam 3 saat açılamadı çocukcağız
kızardı, şekilden şekile girdi ama ben yerim ki onuuuu
en sonunda söyledi bende kabul ettim tabi beklendiği üzre
ilk defa elimi tuttu bugün
o kadar kötü zamanlar geçirdim ki böyle bi mutluluğu tahmin edemezdim.
ama beni mutlu edeceğine inanıyorum
hayırlısı artık bundan sonra.
Acımasızlığın doruk noktasında olduğumuz şu günlerde tüm acıları unutup,
doğum günü kutlamasını beğenmeme kafasını bende yaşamak istiyorum.
Nazım Hikmet büyük usta o günlerden bizlere şöyle sesleniyor; "Cümle kokuşmuşluğun at oynattığı bir dönemde,
yaşamda zevk alabilmek ancak zayıfların bahtiyarlığıdır.
Günlük
İnsanoğlu ne oldum dememeli ne olacağım demeli....
İnsanlar acılarını haksızlıklarında kullanmamalı, özür dilemeyi, hata yaptım demeyi bilmeli, yoksa hayatları boyunca kaybetmeye mahkumlar....
Bugün doktor kontrolümüz vardı, 35+1 günlük olduk. 2500 gr. olmuşuz, 11 günde 500 gr almış bebişim Doktorumuz gayet iyi dedi.
Ben zayıf bi bebek mi olacak dedim hayır ama çok iri bir bebek olmayacak dedi.
Gerçi sen 4,5 kiloyu bile normal dogurursun dedi
Normal doğum olacağını tekrar yineledi. Bu saatten sonra heran bekleyebiliriz bebeği ve bu erken doğum anlamınada gelmiyor dedi.
Doğumla ilgili rahatlatıcı konuşma yaptı cesaretlendirdi, doğum sancısını ve suyumun geldiğini nasıl anlayacağımı falan söyledi.
28 Mart'ta tekrar kontrole çağırdı bakalım hakkımızda hayırlısı. :18:
hakkımda ne düşünüldüğü çok umurumda değil günlük, ben beni biliyorum. ama şunu da biliyorum ki ben hakikaten ya safım ya doğrucu davut. ne diye pat diye benim dedim ki , kıvır yalan söyle . ne gerek var pat diye izah etmeye. sonrasnda böyle haksız duruma düşersin işte. evet haksız, ama bu haksızlığımın en büyük nedeni duygularımın peşinden gitmem. mantığımı bir tarafa bırakmam. en büyük yanlışı işte burada yapıyorum. ne yapalım umulur ki yanlış yapa yapa doğruyu bulurum. özür dilemeye çoktan karar vermiştim ama uzatmamak adına yapmamıştım. mantıksız başın cezasını gurur çeker.
ve gururda namus gibi halel götürmüyo. bi kere düştümü toparlanamıyo.
ama ben yine de uğraşacağım
Selam günlükcan aslında pek sevmesem de günlük yazmayı bi yerden başlamak lazım insanın rahatlaması için çok sevdiğim insanların arkamdan atıp tutmasını öğreneli tam bir ay oldu olsun kalan sağlar bizimdir yanlız kaldım belki de ama insanın dostunu düşmanını ayırt etmesi zaten hiç kolay olmadı ki şimdi olsun geriye ne kaldı diyorsan güzel bir ailem ve beni seven eşim iki tanede can dostum dediğim insan var bugün gittik bir hevesle dans kursuna başladık süper oldu çok heyecanlıyım pazartesi başlayacağız Alllah'ın izniyle
günlük oglum çok hasta benim grip olmuş balgamı atamıyor canım acıyor elimden brişey gelmiyor kıpkırmıız oluyor öksüürken allahım oglumu öyle grödükçe içim parçalanıyor allah raızası içind günlük dua ette yavrum şifa bulsun
Bugün yaşadıklarıma hala inanamıyorum.
Tam ben karamsarlık içinde,aklımda türlü senaryolar varken sen izin vermedin gerçek olmasına Allah'ım.
Çok teşekkür ederim herşey için. Seni seviyorum.
Sevgili Pombik
Yahu neden biz bu kankamla böyleyiz..
Neden güneşten vampişler gibi kaçıyoruz..
Neden her insanlar gibi düzgün bir psiklojimiz yok
Yanlış günde yanlış zamanda yanlış saatte erken uyanmışım , bütün günüm uykusuz geçer artık..
Aman erken yatarız bu gece