Popüler Konu Sevgili günlük...

Yoook yook bendeki sabır kimsede yok :26:

Allahım bana daha çok sabır ver yarabbimmmmmmm

Merhaba günlük,

Annelik nasıl bir duygu?
O duyguyu ben de yaşayabilecek miyim acaba?
Allah'ım sana sığınıyorum,elbet vardır bunda da bir hayır biliyorum ama..
Şikayet etmiyorum ne olur yanlış anlama Allah'ım,benim ki sadece bir dilek.
Neyse şimdi çıkıyorum günlük.

Son düzenleme:
Herkes şaşırıyor görümcemin kızına olan sevgime.
Neden günlük can? İlla öz yiğenim mi olması gerekiyor sevmem için?
Ya da görümcem değil de öz ablam mı olmalı onu sevmem için?
O kadar çok alışılmış ki gelin-kaynana,gelin-görümce kavgalarına.
Birisi kardeş misiniz diye sorsa hayır görümcem ya da gelinimiz dediğimizde niye uzaylı muamelesi görüyoruz ki?
Ben nişanlımın ailesini çok seviyorum. Şükür ki onlarda çok seviyor beni.
Allah ağzımızın tadını bozmasın inşallah.
Ve miniğime,benim cici kızıma uzun ve sağlıklı ömürler versin.

Günlük.
Sıkıldım aile,sevgili ve arkadaşlar arasında bölünmekten. Kime ne sözü verdiğimi unutur oldum.
Hem zaten çok yorucu geçiyor günlerim. Bir gün neden 24 saat acabası. :26: Çok üzülüyorum. 1 güne sığdıramıyorum yapmak istediklerimi ben.
Bir de bir insanla 2 saatten fazla yanyana zaman geçirince o kişiden sıkılıyorum yahu neden? :26:
Bu aralar epey sıkılmış moddayım. Sınav haftası da gelsin geçsin basıp gideyim şuradan artık.

Sevgili günlük
Ev alma sevdasına calısmak zorundayım aslına bakarsan işimide seviyorum mudurum ve iş arkadaslarım cok iyi ama kızımı bırakmak istemiyorum.Hele emerkene bana bakısı gülümseyişi gözümün içine bakıyor içimi eritiyor lokumum... Kayınpederim döneklik yapmasaydı simdiye evimiz vardı zaten Allah sınıyor galiba öyle işe baslamama 1 bucuk ay kaldı su gibi akıyor zaman kızıma doyamıyorum o benim herseyim canım yavrum.. karman cormanım be gunluk....

[FONT=Arial, sans-serif]Bu zor günlerde hayatımıza mucize bir ışık yaktın... [/FONT][FONT=Arial, sans-serif]Rabbim sana şükürler olsun...
Güzel Vatanımın üzerindeki kara bulutları da dağıt Rabbim güneş yine tüm aydınlığı ile aydınlatsın güzel yurdumun her yanını...
[/FONT]

Sevgili Gunluk,

Hayatimi yeni yeni anliyorum. Neler gecirdigimi, kimlerle gecirdigimi, neden gecirdigimi. Aslinda insanoglu olarak ne kadar kendini begenmis, bir o kadar da sig varliklariz. Ben dersimi fazlasiyla aldim. Zaten davranislarim da bunu gostermiyor mu? O yuzden artik farkli olaylar yasamak istiyorum. Cok yakinda hissediyorum, biliyorum.

Nefes aldigim icin sansliyim, huzurluyum ve senden tek dilegim var o da saglik. Otesi zamanla olsun, yerinde olsun , guzel olsun.

Dear Günlük
Çok çok yoruldum tek istediğim biraz dinlenmek
Hafta içim çalışmakla geçiyor cumarteside yarım gün eve gel iş güç
Bir bıkkınlık geldi üstüme arık ekmek yapıyım bari şimdi
Evi toplamadım ekmek diyorum ya :44:

Şükürler olsun nişanlım yolda günlük can.
Tekrar yaşadığımız şehirde birlikte nefes alacağız.
Şu son 1 aydır hep iş gereği dışarıdaydı ve yorgundu.
Artık normal hayatımıza inşallah döneceğiz.
Akşam olsun diye sabırsızlanıyorum
Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.

Ailemden güldüğümde sevdiğim adamdan, sevdiğim adamdan güldüğümde ailemden gülemiyorum. Bu bir imtihan mı Allahım? Neden hep ben vermek zorundayım bu sınavı?

3-4 gündür içimde tarifsiz bir sıkıntı var, Allah sonunu hayretsin :44:

Günlük.
İnsanın kendini dinlemesi kadar güzel bir şey yokmuş.
Bunun için evden hiç çıkmamak gerekiyormuş.
Her ne kadar tüm günümü temizlik yaparak geçirdiysem de insan yüzü görmemeye ihtiyacım varmış.
Oh be!

Asıl yücelik Karanlıklar içinde kaybolmaktansa küçücük bir ışıgın peşinden gitmek
Koşmak düşmek pahasınada olsa koşmak gerekir hayatı yakalayabilmek için
...

kendi annem bile anlamıyorken beni, ben gidip el oğlundan beni anlamasını istiyorum.. bazen hayattan beklentileri küçültmek lazım, o zaman daha az kırılıp daha az göz yaşı dökerim belki.. neysee, ben gidip kendi kendimin gözyaşlarını sileyim yine..

Son düzenleme:

Şimdiki durumuma o kadar çok uyuyor ki o kadar çok beni anlatmışsın ki benim dilimde lal olan senin parmaklarından dökülmüş sanki.. Teşekkürler.

Sevgili günlük...
iyi değilim, iyi günlerde hiç değilim kafamın içini kurcalayan sorunlar cevap bulamayan sorular içim içimi kemiriyor içten içe beni eriyip bitiriyorda bir türlü dilimden dökülmüyor.. Anneme anlatamıyorum etrafımda kimsede yok beni anlayacak, nişanlımı dersen ona hiç içimi açamıyorum hep küçük şeylerden beni anlasın hemen derdimi anlasın istiyorum verdiğim ufak detaylardan bile anlamıyor beni Ben ki daha hiçbir insana sonuna kadar kendini açmış bir insan değilim olmuyor işte yapamıyorum Bu defada bu hallerime anlamsız anlamsız bakıyo hiçbişey yapmıyo ona göre ben takıntılı ve hiç memnun olmayan bir insanım ..
Hiç mutlu değilim, gelecekten ümidim yok sadece gözlerimi uzaklara dikip saatlerce öylece kalmak istiyorum. Canım çok yanıyor...

çok şey yazasım var da günlükcan... yazmasam daha iyi olacak sanki...

oyy ben kocamı çok seviyorum ya dünyanın en yakışıklı en tatlı kocası benimmmmm

Herşeyden elimi ayağımı çektim günlük

Sadece Rabbime sığındım bu sıralar böyle olmak istiyorum

Sadece Rabbimle olmak istiyorum

Allahım sen biliyosun gönlümden geçenleri hayatıma ol'dur yarabbim

sana ilk defa yazıyorum günlük keşke güzel şeyler yazabilseydim

yardım et allahım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…