Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük hiç bişey yapasım gelmiyor.içimden hiçbişey gelmiyor.ne kimseyle konusasım var negezesim.hiçbişey istemiyorum..sadece burdan gitmek istiyorum.ankarayı hiç sevmedim günlük havasının soguklugu gibi insanlarıda soguk cıkarcı...son 3 yıl dayan yüregim

Son düzenleme:
Hic umidum yok gunluk yumurtlamadim bile hic bisey fayda etmiyor ne haplar ne kurler.adet bile olamiyorum.bazen vazgeciyorum herseyden.artik hic bisey yapasim gelmiyor.nede doktora gidesim var.bosuna kandirmaya gerek yok kendimi.olmuyor iste....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günlüğüm anneannemi kaybettik geçen hafta
Dedeme, adını sayıkladığı eşine kavuştu inşallah.Rabbim huzur içinde olmalarını nasip etsin...
O yüzden bu aralar pek iyi değilim...
Oysa nikahımız da oldu bizim geçen hafta...Artık evliyiz şükürler olsun ki.
Hayat bir mutluluk bir gözyaşı benim için galiba

daralıyorum günlük daralıyorum belki en güzeli bi süre senden uzak kalmak........girmemek.bu ayda ümidim yok öbür ay içinde yok sonraki ay içinde yok.ates ölcme yöntemide fos cıktı.kürlerde aynı sekilde.bişey yapasım kalmadı.moral diyolar moral...olamıyorum ....olmayacagını biliyorum.normal kadın gibi adet bile olamıyorum.hoscakal

sevgili günlük
enkötü karar kararsızlıktan iyidi
günlük ben hep kafamda planlar hiç birşryr karar veremiyorum sonuç olarakta her şeye tam bağlanamıyorum bilmiyoarum küreksiz sandal gibiyim akıntı beni nereye götürürse eskiden böyle değildim geleceğe dair umutsuzluk var hep bir şüpe içindeyim anneme eşime babama güvenmiyorum sanki herkez benim kötülüğümü istiyor gibi geliyor halbuki öyle dğil herşeyi gizlemekten sıkıntım komşuya belli etme arkadaşa belli ete eşine belli etme kendi içimle yabancılaştım yüzüm başka söylüyor içim başka galiba eski yaralanmalardan böyle kişi oldum herşeyi saklamak ben aslında gerçek ben değilim gerçek ben şu internette yazdıklarım ama dışarda çok farklı maskem var içimdekilerle boğuşuyorum ama kimseye birşey diyemiyorum .....

ayrıca tam kararımı versem o uğurda mücadel ederim ama kararım yokk

benim zararım kendime yıllardır yedim bitirdim kendimi

günlüğümm canımmmm ne zamandır kayınvalidemdeydim müjdelerim var sana Evimizi taşıdıkkkk eşim bu süreçte çook yoruldu bodrum ankara diyarbakır eşyaları yüklet aynı gün tekrar bin ankaraya gel bir gün dinlen bugün de tekrar bodruma gittii amaaa eşyalarıma kavuştum günlük çok mutluyum Allahım ağız tadıyla mutlulukla sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşaallahh... tabi haftayada kızımla ben gidicez bodruma bu kadar ayrılık yeter be günlük tanıştık eşimle 5 ay sonra gitti istanbula hep dışarda çalıştı ben hep bekledim ALLAHIM İYİ AYRILIKLAR OLSUN YİNE DE, GÖNLÜMÜZDEN AYIRMA BİZİ RABBİM.. Tabi bu süreçte ben çok gergin oluyorum günlük eşime çok bağırıyorum ufacık bir şeye sinirleniyorum sonra üzülüyorum ama ne çare adamcağız ne dese tersine gidiyorum sırf özlediğimden gitmesini istemediğimden ama işte o gidince ben benlikten çıkıyorum günlük hiç birşeye tahammül edemiyorum Allahım sen eşimi yavrumu başımdan eksik etme sana şükürler olsun. aaaaaaaaaa bir de bu anneler günü ilk anneler günümdü günlük yavrumun anneler günün kutlu olsun anneciğim dediği günleride göstersin rabbim hayırlısıyla ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN O GÜZEL DUYGUYU HER KADINI İSTEYEN HERKESİ ANNELİK ONURUYLA TAÇLANDIRSIN İNŞAALLAHHH....

sewgili gunluk canim cok sikkin telefonum kirildi calismiyor acaba bu kenimi yenilemem gecmisi gecmiste birakmam icin ufak bir isaret mi? belki de oyledir ne yaptiysam hayata donmedi yavrucak halbuki hep donerdi .. :) neyse bakicaz yeni bi tel ile yeni bi hayata basliyorum sanirim simdilik hoscakal cuuzzzz :)

hasret kalmışım bazı şeylere sevgili dostum günlük bir gülüşe,bir sese,meğer ne çok özlemişim çocuk gibi sevindim,ne yapacağımı bilemedim birden, sonra toparlamaya çalıştım sanki oldu gibi.Sonra sonrasımı gene sessizliğe büründüm çevremde bana bakan bom boş duvarlar kaldı.Kaç kere dedim kendi kendime üzülmeyeceğim alışacağım gene olmadı,utandım birden durumuma sanki tüm gözler beni farkedipte acıdı bana .Allahım bana hayırlı bir yer açsın nasibi bol olan iyilik meleklerinin olduğu sessizliğimi sese dönüştürsünler.

off günlük bende bir gün gelip hayatımdaki güzellikleri anlatabilecek miyim acaba sana

Günkükcüm....
babam iyileşşsin ...
günahlarımızdan arınalım ...
hayırlı ev-evlat,eş anip etsin RABB im...
çevremize,muhtaçalra,düşükünlere yardım edebilelim...
Allah ım cennetine kabul et...sevabımızı arrttıracak güç ver....

canım sıkılıyor günlük. bu odaya hapsolmuş gibi hissediyorum. kabıma sığamıyorum. dağa, bayıra çıkmak, koşmak koşmak koşmak istiyorum. sanki kalbim yerinden çıkacak. ama ne tezat dışardan hiç öyle görünmüyor. ters çevirince içinde kar yağan cam biblolar gibiyim. dışım cam gibi soğuk, içimde ise depremler oluyor. her şey, her duygu altüst. sanki biri içime girip eşyaların yerini değiştirdi. kendime yabancıyım. toprakla uğraşmak, çamurlara bulanmak istiyorum. ama yapamıyorum. elim kolum bağlı. offffffffff, bağırmam bile mümkün değil!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

eh be sevgilim işi yokuşa mı sürüyorsun bilemedim...o dediğin işleri beş günde nasıl yapacağız...çocuk mu kandırıyorsun...beş para etmez kızların peşinde divane olurlar oysa...ne diyeyim güzeller şanssız olurmuş...dolu borcu var babamın.cimri kardeşim zırnık koklatmıyor...nerdeyse nefes almayacak para gider diye...
biz onca kredi çekeceğiz düğün yaparsak...öte yandan bir yığın evrak işim var ve ben oturuyorum boş boş...yurt dışı,yüksek lisans,hobi bahçesi,yemek blogu,zayıflama planlarım da duruyor...

of sıkıldım bugün günlük saçma sapan hayaller işte atıcam kafamdan en kısa zamanda.

sevgili günlük sabah sabah iş yeri gayet sıkıcı evimde olmak istiyorumm...:2:

okulda bayağı çırpındım birçok işimi hallettim.okuldan sonra arkadaşımla dışarda dondurma yedik,alışveriş yaptık,çiçek bile aldık...eve geldim yemeğimi yarına pastamı yaptım...çay,net,müzik...keyif işte...yine isteyenim var ve annem müthiş moralimi bozdu...sevgilime de anlattım...eh be adam artık mesajı alsana...bıktım beklemekten...

Sabah annemlere gittim, babamın durumu kötüleşiyormuş, eşim onları hastaneye götürdü. Ben de eve dönüp okuldan öğle yemeğine bana gelen kardeşlerimin karnını doyurdum. Evi biraz topladım, mutfak dolaplarımın bir kısmını temizledim, ütü yaptım. Oğlumla oynadık, sonra o uyuyunca 1 saat kadar spor yaptım. Oğlum uyanınca eşim de geldi, yemek yedik, sonra beraber film izledik. Eşim işe, gece vardiyasına gitti ben de sınav için çalıştım, kitabın 2 bölümünü geçtim, 7 tane test çözdüm. Şimdi foruma takılıyorum. Bu konunun bir nevi sanal günlük olup olmadığını ve insanların her gün buraya girip ne yaptıklarını veya ne hissettiklerini mi yazdıkları yoksa benim gibi tesadüfen görüp laf olsun diye mi yazdıkları üstüne kafa yoruyorum =)

Günlükcan
yaz geldi düğünler başladı
koşturmalar da
Allahtan bu seneki tasam ev değil düğünlerde ne giysem ve ben budurumdan gayett memnunum

cumartesi günü bi uzun yol gözüküyor gibi bize ama bakalım gidebilecek miyiz
olurda gidersek çok büyük sürpriz olmuş olacak

neyse ben kaçayım bitmek bilmeyen işlerle uğraşayım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…