anne olmak ne garip. asla dediğin her şeyle sınanıyorsun resmen. kafama sıçsalar tiksinmeyeceğim kadar tiksindiğim kusmukla banyo imtihanı mı dersin, otribebe denen hortum zımbırtısıyla burundan sümük çekmek mi dersin... okurken muhtemelen iç bulandırıyor. ali'den evvel benim de bulanırdı. hoş hala içim bir fena olmuyor değil ama önce şunun kusmuğunu sonra burnunu halledeyim telaşından, onun için endişelenmekten aklına gelmiyor tiksinmek.. büyüyecek benim oğlum. muhtemelen de büyüdüğünde beni beğenmeyecek, asilik edecek. işte o zaman yandın yavrum bugunlerin acısını çıkaracağım ben de senin üstüne kusucağım... geleceğe not: akıllı ol ali :)
sanki ceza bu bana yıllardır yalnız olan ben şimdi daha da yalnızlaştım tek başıma kaldım buralarda kalabalık içinde yalnızlık çektiğim de oldu halbuki farklı düşünmüştüm hayalim böyle değildi iyice yabanileştim konuşurken heyecanlanmalar ,saçmalamalar daha bir arttı sanki toplumdan uzak kalmanın verdiği yabanilik işte hiç böyle olmasını istemedim burası kendimi düzeltmem için bir fırsat olmalıydı günlük tam tersi oldu dört duvar arasına sıkıştım kaldım .Yakında gene topluma karışacağım ama gene yalnız kalacağım orda herkes çay içmelere,sohbet etmelere giderken ben öyle tek başıma oturacağım orada gözlerim dolu dolu olucak belki gene tutacağım kendimi mecburum çünkü alışamadım günlük ne yapayım kolaymı yalnızlık allaha mahsus çünkü .Keşke keşke girişken sosyal,konuşan bir insan olsaydım, kendi kendime yazık ettim.Ne yapacağımı bilemez haldeyim.Hayallerde olmasa nasıl yaşar insan hep herşeyin düzeleceğinin hayalini kuruyorum belki birgün değişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?