Popüler Konu Sevgili günlük...

üzerinden aylar geçti.hala rüyamda hala bir yerde görür müyüm korkusu içimde. ah içimde öyle derin bir yara bıraktın ki adam kapanmıyor.ölsem unutmayacağım.ama yok kötü bir şey dilemiyorum allahtan. neydi günahım beni seçtin.ne yaptım allahım bunu hakedecek. iki yılımı, gecemi, gündüzümü, emeğimi, sevgimi, gençliğimi verdim.oysa koca bir yalanında içindeymişim.o, ben... bir de bilmediğim oğlu ve karısı... kime nasıl inanırım artık bilmem ama.al allahım içimden şu acıyı artık.lütfen...

Yandık günlükk ...

Türkiye olarak yandık, yanıyoruzz...

O sayının 350ye gelmesinde korkuyorum..

Ne demek 282 ne demeeeeeekkk saysan saymaya üşenirsin

282 caaaaan 282 ev,ocak,aile...

Allahıııımmm sen geride kalanların acılarını hafiflet yarabbim sen onlara güç ver

Ölen abilerime,amcalarıma sen merhamet et mekanlarını cennet eyle inşallaahhhh

Biliyor musun günlük;
KARA ,KARA olalı böyle acılı,böyle şerefli,böyle onurlu,böyle haysiyetli olmadı.Bugün KARA ışıl ışıl,bugün KARA dizi dizi KARA inci,bugün KARA SOMA,bugün KARA sayı sayı şehit,bugün KARA cennete düşenlerin adı.

sevgili günlük burdan gitmek, kurtulmak istiyorum ne olur biri beni alsın hayırlı rüya gibi bir yere götürsün nezaman gideceğim buradan sorular sorular bitmek bilmeyen bu dağlardan bıktım denizi görmek istiyorum ,onu görmek istiyorum ,mutluluğu tatmak istiyorum .keşke biri anlasa olmaz desede gidiversem .İçim buruk yarım bir mutluluk var tamamlansın artık hadi .

Kocam beni sevmiyor ne yapacağımı bilmiyorum bir sene oldu herşeyi yapıyor benim için ama yapmacık geliyor.keşke beni çok sevse yoksa ben yaşayan bi ölüyüm ..

Hayat insana pek çok şey öğretiyor en çok da uzaklarda yaşarken ...
Allah kimseyi birbirine muhtaç etmesin.. kimsenin dillerine düşürmesin..
Bu hayatta en kıymetlilerrim benim bacılarrııııııııııııııııııııııııııııımmm onlardan beni ayırma yarabbim hayırlısıyla çok güzel günlerimiz olsun. Başkaları sende kusur bulur ama onlar senin kusurları kapatır fark bu. Allah görmüşte yaratmış bazı insanları ama ben hep iyi olacağımmm yarabbim sen çook büyüksün... :)

Son düzenleme:
Günlük Sanırım 1 ay içinde nikahım olacak, biz salonda istedik ama bir sürü tırıvırı yapmış belediye Neysee.

akıllı ol ali he
anneliği kimse bundan daha güzel anlatamaz çok hoşuma gitti yazdıklarınız sizi terik ederim

sanki ceza bu bana yıllardır yalnız olan ben şimdi daha da yalnızlaştım tek başıma kaldım buralarda kalabalık içinde yalnızlık çektiğim de oldu halbuki farklı düşünmüştüm hayalim böyle değildi iyice yabanileştim konuşurken heyecanlanmalar ,saçmalamalar daha bir arttı sanki toplumdan uzak kalmanın verdiği yabanilik işte hiç böyle olmasını istemedim burası kendimi düzeltmem için bir fırsat olmalıydı günlük tam tersi oldu dört duvar arasına sıkıştım kaldım .Yakında gene topluma karışacağım ama gene yalnız kalacağım orda herkes çay içmelere,sohbet etmelere giderken ben öyle tek başıma oturacağım orada gözlerim dolu dolu olucak belki gene tutacağım kendimi mecburum çünkü alışamadım günlük ne yapayım kolaymı yalnızlık allaha mahsus çünkü .Keşke keşke girişken sosyal,konuşan bir insan olsaydım, kendi kendime yazık ettim.Ne yapacağımı bilemez haldeyim.Hayallerde olmasa nasıl yaşar insan hep herşeyin düzeleceğinin hayalini kuruyorum belki birgün değişir.

depresif depresif şeyler yazmayın yaa. düzelir elbet. karşına iyi kalpli arkadaşlar çıksın bak nasıl karışıyosun insan içine. ben de iki lafı bi araya getiremezdim ama Allaha şükür karşıma çok güzel arkadaşlar çıktı. senin de çıkacaktır mutlaka :)

sevgili günlük
hiç birşeyimi yetiştiremiyrum benim şikayetim hep kendimle gün yetmiyor bana tv izlemiyorum internet yarım saat ama yetişmiyor kendimi beeriksiz hissediyor....nasıl halledebilirim pratik olmayı boğuldum ürekli herşey aksıyor.....bugün gündüz 1 saat uyumuşum süpürme silme çamaşır derken hop gün bitti acab ne zaman kendime vakit ayıracağım

eveeeet, rütbemden de anlayacağın üzere bu aralar manyak mıknatısı gibi geziyorum günlük.. nerede bir anormal var beni buluyor.. mesela, bugün markette ekmek almak için elimi sepete uzattığım sırada "onlar benim hayatım" diyen teyzeye YUH diyemediğim için pişmanım.. o yetmedi, çocuktan ekmek isteyince aptal aptal sırıttı, komik mi geldim dedim sırıtmaya devam etti .. o da yetmedi kızın biri hepimizi bowling labutu gibi yıka yıka geçti, bir de ben kızınca özür bekledi.. valla bazen The Walking Dead de hayatta kalmaya çalışan biri gibi hissediyorum. sinirlerim had safhada bozuk.. hayırlısıyla bir gitsem süper olacak..

Gunluk yarin annemle babami yolluyorum.alistim.onlari cok ozliycem:-( kocamda nobette onuda ozledim icim buruk:-( Allah basimdan eksik etmesin onlari amin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gölzerim çok ağrıyor günlük. ameliyat olmam lazım ama ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…