Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günük, bir daha ki kontolüme kadar sana uygramıcağım, 22 mayıs perşembe günü doktordan sonra sana gelicem ve haber vericem, çok çok doktor gezmek iyi değilmiş, biri boş gebelik,dış gebelik dedi, öteki sağlıklı dedi ama kalp atışlarını duyamayız dedi, dedi de dediiiiii.....
Beklicem günlük bu zamana kadar düşünmücem Allah'a havale ediyorum kendimi de işime veriyorum. Kendimi yormadan stres yapmadan devam edicem.
Bugün zor bi gündü benim için, çaresiz kaldım sanki...
Bütün bunları hatırlamamak için sana uğramıcam haberin olsun, çünkü araştırmadan yapamıyorum elimde değil, araştırdıkça daha da kafam bulanıyor. Ben şimdi, ne diyeceğimide unuttum boşver, hoşçakal kk

yok yokkk geri geldim hayır, kaçmıcam ben yaa, beynimdeki düşüncelere müdahale etmesini öğrenicem, bitti kes artık dediğimde susturucam onu.
Yaa senin veya doktorun dediği olmuyor, Allahın dediği oluyo. bu bebeğin varsa yicek içicek rızkı o her şekilde dünya'ya gelicektir.
Senin düşünmelerinle o saçma vesveselerinle bi bok olmucak !!!!

Selam günlük ;
Herkes iyidir inşallah!
Ben çok iyiyim. Bugün kesin karar verildi ,maddi dengeler yoluna girince avukat arkadaşla çalışmalar yapılıcak ve minik kadın çocuk esirgemenin yolunu tutacak.
Minik bi kız çocuğu alacak hayatına ve ona anne olacak
Ailem , arkadaşlarım ve en çokta ben buna hazırız.
Tek hazır olmayan maddiyat.
Borçlar seneye azalmış oluyor , arabamı zaten alıyorum , evimide aldım mı , zaten işlerimde açılıyor çok şükür , kızımı hayatıma alabilirim.
Alırım onu hayatıma , hayatımın merkezi olur , gül gibi geçinir gideriz biz.
O büyür, ben onda büyürüm.
Beraber oyun oynar, filmlere gider, yüzeriz.
Tatillere çıkarız .
Spor yapar , sanata yönlenir .
Gideriz feneriuma boşaltırız orayı , gideriz maça ana kız ohoooo :)
Hayat bize güzel olur ..
Benim çocukken imkansızlıktan yapamadığım her şey önüne sermek için elimden geleni yapacağım.
Huzur ve sevgi ile ..
Evet göbişimde büyümeyecek , evet rahmim değil kalbim hamile kalacak.
Orada doğup orada büyüyecek ve dünya ki en zor ve en güzel sınavım olacak ..
O yüzden ben artık çok çalışmalı , az harcamalıyım.
Bişi alırken şöyle düşüneceğim : ''Alacağım her ne haltsa , bebeğimden daha mı değerli ?''
Alma minik , ona bir gelecek hazırlayacaksın sen.
Hadi ben kaçtım ..
Sevgiyle kal ..

Yine anne degilim günlük. . Bugun anneler günü ve ben yine anne degilim..
Dun test yapacaktım, ruyamda oglum oldugunu gordum uyandim.. gerek kalmadi.. yine kendimi kandirmisim, yine bosuna umutlanmisim, yine. . yine... annesi olmayanlar, bebegi olmayanlar.. ve anneler günü. .

Benim anneler günü hediyem olacakti minik melegim.. olmadi, yine gelmedi annesine.. Dün bütün gün agladim, ağlayarak uyudum.. canim kocam beni teselli etmekle ugrasti, o da cok uzgun biliyorum ama birimiz güçlü olmali..
Bana cok güzel bir mesaj atmis sadece basini okuyabildim "sen cok guzel bir anne olacaksin bir dahaki yil bebegimiz kucagimizda olacak insallah".. gerisini okumaya gücüm yok.. anneler günümü kutlamis benim canim askimm! Umarim benim birtanecik annem gibi mükemmel bir anne olabilirim. Tek dostum herseyim her zaman yanimda olan canim annemm! Umarim benim de cocuklarimla aramda annemle oldugu gibi kopmayan bir bağ olur..

ve canim esim; Sen de dünyanın en iyi babasi olacaksin bitanem..

Yeterki ALLAH'IM OL DESIN, OLSUN..
Bebegimiz gelsin..

Son düzenleme:

Tam 25 yıl oldu annemi kaybedeli günlük...
anneler gününüz kutlu olsun

Benim de tam 24 yıl oldu. Bütün çocukluğum, bugünde ağlayarak geçti. 5 yıl önce ben de anne oldum şükürler olsun. Çok bekledim bebeğimi de. Allahım kimseyi annesiz bırakmasın. Annesi olanlar da annelerinin kıymetini bilsin. Anneler günümüz kutlu olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yirmi sene önce daha ilkokuldayken, bir anneler günü programında bütün çocukların koşarak annelerine çiçek verdiği sırada, iki kız kardeşin hıçkırarak ağladığını gördüğüm an nefret ettim anneler gününden.. hala aklıma geldikçe içim sızlar, ama yine de yazmadan geçemedim.. bütün annelerin anneler günü kutlu olsun, benim şapşik kardeşimin de anneler günü kutlu olsun

tüm annelerin anneler günü kutlu olsun Allah basımızdan eksik etmesin onları
ve cennetteki annelerinde anneler günü kutlu olsun..

insallah seneye biz bebek isteyenlerede anneler günü kutlanmak ,anne olmak nasip olur insallah

Merhaba günlük
Sana en son yazdığım yazı buram buram stres kokuyordu şükür ki o günleri geride bıraktık şimdi 3 haftalık tatilimin 1 haftasını geride bıraktmgeri kalan 2 haftam için de dolu dolu kpss çalışma planı yaptım bu arada son denemem süper gelmiş olacak galiba kpss olayı

Sevgili gunluk;
Bugun hasta hasta (cok sukur yine de) o manyaga katlandim. Ozur bekliyor benden. Hayir yani sen kimsin ben senden ozur diliycem dimi ama? Ben seni yolda gorsem selam vermem. Neyse senin icin siir yazdim. Oyun bolumu> karalama defteri nde.
Biliyorum benim dedikodumu en az 4 kisiye yapacaksin. Ben de sana karsi cok doluyum ama giybet gunah agzimi acmiyorum.
Hadi hoscakal gunluk.

Selam günlük ..

Ne var ne yok ?

Beni hiç sormaa günlüük

Bir soran pişman bi de sormayan

Son günlerde iyi değilim kalbim sıkışıyor :26:

Ağır geliyor ...

gunluk bu gun oglumun olumunden 1 ay geciyo...
tam da bu saatlerdi...
offf Allahim yazamiyorum...
.......................................
cennet kokulum seni cok ozledim...
unutmadim kuzum seni...
unutmicagim da...etrafi ve kendimi kandirmaya calisiyorum sadece...

Son düzenleme:
Çok mutsuzum çok göremedim yine çift çizgiyi. Ben anne olamıycakmıyım Rabbim 😢 çok korkuyorum çok...
Nolur Allahım kucağımı boş bırakma😢😢😢 banada tüm isteyenlerede nasip et o güzel duyguyu, anneliği...
Ne hayallerim vardı kendi kendime kimseye bişey diyemeden kurduğum hayallerim. Hepsi bitti...
Bir daha hayal bile kurmak yok. Isyan etmek istemiyorum vardır herşeyde bir hayır. Diyecek başka bişeyimde yok zaten.
Yarın kan tahlili yaptırıcaz doktor öyle söyledi. Biliyorum boşu boşuna ama mecburi. Bana kalsa hiç yaptırmıycam. Sonucu biliyorum zaten. Offff offfff şifa ver Rabbim nolur....

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sana hiç yazmazdım aslında günlük ama bir anda aklıma geldin ve yazmak istedim
bu ay o kadar çok heveslendimki anne olucam bende diye, hemde bat günüm anneler gününe geliyodu hediyem olcak benim dedim.ama cuma günü hemde cuma saatinde tam dua etmek istediğim zamanda adet oldum malesef
aylardır uğraşıyoruz hiç bir zaman üzülüp ağlamamıştım umudum vardı hep bizimde bebeğimiz olcak diye ama bu sefer öyle olmadı çok ağladım adetim gelince ayların birikmesi sanırım
ama bu ay neden böyle oldu hiç bi zaman yaşamadığım belirtileri yaşadım hamilelik belirtileriydi bunlar sürekli wcye gidiyodum ve göğüslerimin uçları yanıyodu uyuşuyo giydi bunları yaşadıkça kafamda kurdumda kurdum hamileyim dedim inandırdım kendimi olmayınca tam bi yıkım gözyaşları bunları yaşamasaydım yine güçlüydüm yine ağlamazdım. uğraşcak bişeyim yokki benim bütün gün evdeyim sürekli onu düşünüyorum kkda gebelik infertilite topiklerinden çıkmıyorum
pazar günü annem dahil hiç kimseinin anneler gününü kutlmadım içimden gelmedi dilim varmadı
şimdi üzüntüm geçti yeni aya başlıyoruz yeni umutlar sırada babalar günü var annelr gününe olmadı belki babalar günü hediyesi gelir hep bi umut
ben bi daha bu kadar çok ağlamak istemiyorum beni güçsüz bırakma Rabbim yanlış duaya sevk etme hayırlısını ver
Allah kabul etmeyeceği şey için dua etmeye izin vermezmiş bu kadar çok dua ettiğime göre, evletsız bırakmaz beni demi evlat hasreti yaşatmaz

Son düzenleme:
Merhaba günlüğüm...

Sana yine yakınmaya geldim, biliyorum çok oluyorum ama...
Bu hocayla teze başladığım güne....olsun diyorum artık...
Sinir ve stresten sonunda hasta olacağım o olacak...
ÖSS ye çalışırken bu kadar çalışmamıştım.
Yine de yaranamıyorum, yine de yaranamıyorum...
Gece 2 3 ten önce yatamıyorum çalışmaktan...
Sabrımın son sınırındayım, Allahım bana güç kuvvet ver yoksa kafayı sıyırmam yakındır...

sana da hep dertliler geliyor be günnüş...işin zor valla...evdeki zat iyice çığırından çıktı...faturalarda hiç oralı olmuyor...dayan temmuzsendromu son bir ay...il içinde tercih yapamadım üç gündür öldüm üzüntüden...il merkezine geçme fırsatım bile varken elimin tersiyle itip bu şehrin köylerine bile hasret kalacağım...galiba işim il dışına kaldı...sevgilimin bugün işi var ilgilenmiyor benle...ben onun için her işimi ertelerim oysa...sevgilim yüzünden gideceğim bir de il dışına...yazın karmakarışık bir dönem bekliyor benim...nişan nikah vs için bana ve aileme sağlam sabır lazım...sevgilim iyi hoş da azıcık beceriksiz...ailesi de ilgisiz...okulda arkadaşlar kılını kıpırdatmadı ya benim tayin için...vay be...insan zor günde öğreniyor dostu düşmanı...ayrıca iki arkadaşta bana karşı soğukluk seziyorum...bizim evdeki zat doldurmuş gibi geliyor...ya sabır...bu günler de geçer...

sevgili günlük soma yaktı yıktı beni deldi gçti maddiatın önemini insanın değerini anladım...canım yandı ....derdim yokmuş anladım çok mutluymyşum meğerben...asıl dert sevdiklerini toprağa gömmenmiş.....ben mızmızın kaprisli hatunun tekiymişim ben şımarıklıktan yapıyormuşum ........elimden gelen sadece dua etmek ..........rabbim rahmetlini mağrifetini eksik etmsin .

Benim elken içim bu kadar yanıyorsa onların yüreği kimbilir nasıl yanıyordur değil mi günlük can?
Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah.
Ölümün her şekli acıdır ama böylesi sanki daha bir yakıyor insanın yüreğini.
Soma'da hayatını kaybeden kardeşlerimizin mekanı cennet olur inşallah.
Yaralı kurtulanlar da tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Amin.
Sen babasız kalan çocukların ve yavrusuz kalan anaların yüreklerini serinlet,sabretme gücü ver Yarabbim.

ey ogul
allahıma şükürler olsun 12 sonra anneligi tatırdın bana okadar mutluyumki şuan anlatamam duygularımı artık aglama yok imrenme yok babana ben ne zaman anne olucam deyip her anneler gününde dertlenip aglama yok sen girdin gireli hayatıma içim bir tuaf seni ilk varlıgını geçen sene 24 nisanda ögrenmiştim acaba durucakmısın gene gidicekmisin diye kara kara düşünmekteydim :44:3 tane kardeşin cennete gitti biliyorsun onlarmı yaradana yalvardı rabbim annemiz bizi düşünmekten bir günü iyi geçmiyor aglayıp duruyor insanlar yavrularını öperdi anneler gününde bende ultroson kagıtlarını ne aglardım allahıma şükürler olsun seni bana bagışladı sen bir tarafa 3 kardeşinin yerinede öpüyorum kokluyorum rabbime binlerce şükür ediyorum her seni öptügümde kokladıgımda rabbim beni mutlu ettin bebegi olmayan arkadaşlarada nasip et bu güzel duyguyu diyorum biliyorum sen şimdi hediye almazsın bana daha minnacıksın senin en güzel hediyen varlıgın bebegim bir anne desen bende oglum desem ah ne aglarım herşeyini sanıye saniye aklımda tutuyorum seni uyurken bile seyretmeye doyamıyorum ocagın 5 geldin evimize acaba bakabilirmiydim sana ne korktu anacıgın çünkü prametüre bebegi idin sana birşey olucak diye her 3 saate bir kalktım doyururdum seni her agladıgında aman az uyuda bende uyuyum çok uykum var demedim hep geldim yavrum dedim uykusuz kalsamda bana iş yaptırmasanda razıyım bu zaman kadar sesimi yükseltmedim sana bir kere demedim canım dışarı çıkmak istiyor az sosyalleşiyim hep babam yolladı az git ben bakarım bebege sende az hava al diye gitsemde ne olduki devamlı babanı arayıp ne alemde napıyor uyuyormu mamasını yedimi ah ogul seni kimseye emanet edemiyorum nedense rabbime bir degil binlerce şükür olsun seni bana bagışladı rabbim sana uzun ömür versin olmayanlarada tez zamnda evlat versin işşallah herkezin anneler günü kutlu olsun beni mutlu eden yaradan sizleride etsin işşallah

12 senelik evlilik hayatımda neler çektim ne acılar gördüm bilemezsin anlatsamda anlamazsın amam ben genede söylüyüm 12 senede 3 kayıp yaşadım ben 2 oglum 1 kızım vefat etti ilk oglum 3 mart 2003 vefat etti beni benden alıp gitti sonra rabbime hep dua ettim allahım bana erkek evlat nasip et dedim rabbim dularımı duymuş olucakki 2 bebegim erkekti 7 sene sonra gelen oglum adını umud koymuştum çünkü umudla beklemiştik eşimle oda beni 22 eylül 2010 terkedip gitti oda cigerimi söküp gitti daha gözümün önünden gitmez çırpınışları sonra kızım geldi dünyama adını ömür koymuştum ömürlü olsun diye oda beni 29 mayıs2011 bırakıp gitti oda benim kalbimi söküp gitti tam herşey bitmiş tükenmişken koruyucu melegimle tanıştım o benim hem anam hem babam hem abim hem kardeşim oldu sonra bri umud dogdu içime iste paşam allahın izniyle şansın var dedim ilk defa başımı 12 sene sonra rahat bri şekilde koydum yastıga artık bende allahın izniyle anne olucaktım mucizeme kavuşmak için 2 sene bekledim saglıklı bir gebelik için tam 38 kilo verdim 1 sen ilaç tedavisi sonra yavruma kavuştum kızımın senesi geliyordu kandile 2 gün vardı o günü unutamam ne agladım allahım ne olur ömürümü bri kere görüyüm dedim daha yemyeşil örtünün üstünde yatması o simsiyah saçları gözümün önünden gitmiyor dedim allahım evlatlarımı alıyım kucagıma kokluyum rüyamda bile olsa dedim kızım dünyaya geldiginde doktora ne yalvardım ne olur kucagıma versen koklasam öpsem içime çeksem kokusunu dedim kıızmı kucagıma vermedi bir anne için nede zor bir durum o gece yalvardım allahım 3 evladımı aldın benden yalvarırım evlatlarımı bana göster bri işaret verki biliyim bende anne olucagımı dedim o gece bri rüya gördüm rabbim bana oglumu müjdeledi adını muhammet emin koydular sabah eşime rüya gördüm canım oglumu gösterdi yaradan dedim oglum ne güzel eşim bana rüyalar olur işşallah dedi oglum bana nisan ayında geldi hiç cinsiyetine baktırmadım çünkü emindim oglum olduguna her doktora gittigimde arkadaşlar aman paşam çatlıcez sen nasıl duruyorsun dediler bende inan hiç merak etmedim hatta ablamlar adını çilenaz koydular oglumun ismini kız dedi herkez babaıs bile ben inatla erkek dedim görde bak dedim babasına dedigimde oldu :)90 gün hiç yerimden kalmadım 7 ay karnımda taşıdıgım 53 gün yogun bakımda kaldı o 53 günü gelde bana anlat kar kış demedim gitim sabah akşam yanına hele onu ilk gördügümde anlatamam hortumlara makinalar baglı bri bebek ne agladım başında annemi olmuştum ben eşimde babamı 12 senelik özlemim artık benimleydi o aç kalmasınd iye geceleri hep kalktım süt sagmaya annem hep yanımda kaldı allah razı olsun kızım uyu gece uykusuz kalıyorsun anne bebegim aç kalırsa ne yaparım ben sırtım yatak görmedi 2 gün evde kaldım hep oglumun yanna gidince o kokskoca hastanenin yazısını görünce oglum annen geldi az kaldı kavuşmamıza dedim oglumu 34 gün sonra kucagıma aldım 32 gün sonra agladıgını duydum oglum kocaman adam oldu benim küçük adamım jelibonum iyiki hayatımıza girdin iyiki benim oglum oldun benide babanıda mutlu ettin rabbim acını göstermesimn işşallah benimle hop oturup hop kalktılar arkadaşlar ben birini aradıgımda aman sevgi ne olur beni arama sen arayınca kalbim çok fena çarpıyor dediler allah onlardanda razı olsun ben nankör degilim asla başkaları gibi benim için dua edenlerden allah bir degil bin klere razı olsun destekelrini çekmeyenlerden tabi iyiki tanımış sizleri birde koruryucu melegıme ne kadar dua etsem az allahım ömrüne ömrü katsın işşallah senin acı gam keder görrme eşine evladına sana ömür versin yaradan işşallah dualarımdasın koruucu melegim ARDA LEMBET

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…